ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 09 Αύγ 2022, 23:56

taxalata xalasa έγραψε:
09 Αύγ 2022, 23:52
nyxtovios έγραψε:
09 Αύγ 2022, 23:47
taxalata xalasa έγραψε:
09 Αύγ 2022, 23:44

μ αρεσει ο τροπος you think...
:smt038
ειναι φεουδαρχικα και βυζαντινοθεματικα καταλοιπα... βιλαετια... δεν υπαρχουν πλεον ελευθεροι πολιτες-οπλιτες παρα μονο κοπριτες.... :smt005: ο κορπριτης θα φαει οτι και να τους πεταξεις.... ο πηζονας εβγαλε και μενου 9/10.... :smt005:
καμετε και οι δυο λαθος.

ειναι θεμα μμε.
αν υπηρχε ενα μεσο να τα δειχνει τα πραγματα οπως ειναι ο κοσμος θα ειχε βγει.
ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

εξου και η μιντιακη χουντα. ξερουν τι κανουν

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 09 Αύγ 2022, 23:57

Μετά από 150 σελίδες, να ποστάρουμε και τους λόγους για τους οποίους δεν κουνιέται φύλλο από τους θεσμούς της δημοκρατίας και θα παραμείνουμε μπανανία όποια κυβέρνση και να έρθει

https://www.capital.gr/epikairotita/359 ... anadromika

Οι δικαστές ζητούν εφαρμογή απόφασης -"βόμβα" του Μισθοδικείου για αύξηση των συντάξεων και αναδρομικά

https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... -katargisi

Εισφορά αλληλεγγύης: Αυξήσεις από 2.000 έως 177.351 € σε πολιτικούς - στελέχη του Δημοσίου από την κατάργηση

Ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων, οι ειδικοί γραμματείς, οι διοικητές των ανεξάρτητων αρχών, οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι, ο διοικητής και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Τραπέζης της Ελλάδος, οι πρόεδροι, οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι γενικοί διευθυντές των επιχειρήσεων και των οργανισμών του δημοσίου τομέα, καθώς επίσης και οι ανώτατοι δικαστικοί θα είναι οι περισσότερο ωφελημένοι από την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στην οποία προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση το 2023.

Οι εν λόγω δημόσιοι λειτουργοί, οι οποίοι λαμβάνουν πάρα πολύ υψηλά ποσά αποδοχών, κυμαινόμενα σε μηνιαία βάση από 4.167 ευρώ έως 166.667 ευρώ και σε ετήσια βάση από 50.000 ευρώ έως και 2.000.000 ευρώ, θα δουν τα ποσά αυτά να αυξάνονται σημαντικά από το νέο έτος.

Ελπίζω να σας κάλυψα.
Κατά τα άλλα οι ολιγάρχες στη Ρωσία

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 09 Αύγ 2022, 23:59

sys3x έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 23:37
Μας παρίσταναν και τους θεσμικούς, τους προστάτες της αστικής δημοκρατίας τα χουντίδια. Οι τάχαμου τάχαμου μενουμευρωπέηδες.Οι ταγματασφαλίτες και οι κοτζαμπάσηδες που ενδύθηκαν φράκο και καμώνονται τους εστέτ.
Οι στόγυφτοι.
:oops:
Ξέρω ξέρω.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράμα στον πλανήτη, φίλε μου, από την ελληνική Δεξιά. Λαθρέμποροι πετρελαίου και όπλων, τοκογλύφοι, μαυραγορίτες και κοτζαμπάσηδες. Από πίσω τους οι κοπρίτες που έχουν μάθει να τους πετάνε οι προηγούμενοι ένα ξεροκόμματο για να παριστάνουν τους μπράβους τους. Κάποτε το έκαναν στις γειτονιές. Τώρα το κάνουν και στο διαδίκτυο.
Τους βλέπεις άλλωστε.

Αυτό το πράγμα είναι η Δεξιά, φίλε μου. Αυτό ακριβώς.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 10 Αύγ 2022, 00:01

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 23:59
sys3x έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Μας παρίσταναν και τους θεσμικούς, τους προστάτες της αστικής δημοκρατίας τα χουντίδια. Οι τάχαμου τάχαμου μενουμευρωπέηδες.Οι ταγματασφαλίτες και οι κοτζαμπάσηδες που ενδύθηκαν φράκο και καμώνονται τους εστέτ.
Οι στόγυφτοι.
Ξέρω ξέρω.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράμα στον πλανήτη, φίλε μου, από την ελληνική Δεξιά. Λαθρέμποροι πετρελαίου και όπλων, τοκογλύφοι, μαυραγορίτες και κοτζαμπάσηδες. Από πίσω τους οι κοπρίτες που έχουν μάθει να τους πετάνε οι προηγούμενοι ένα ξεροκόμματο για να παριστάνουν τους μπράβους τους. Κάποτε το έκαναν στις γειτονιές. Τώρα το κάνουν και στο διαδίκτυο.
Τους βλέπεις άλλωστε.

ειχε ενα ωραιο ποστ η μεταναστρια.
καπως ετσι:
το 40 με τους γερμανους
το 67 με τη χουντα
το 2010 με τους δανειστες

παντα ψαχνουν μια μποτούλα να γλειψουν.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 10 Αύγ 2022, 00:02

Κανένας φυσιολογικος άνθρωπος δεν αυτοπροσδιοριζεται με αυτούς τους όρους (αριστερός, δεξιός). Αυτά είναι για πρόβατα- χρήσιμους ηλιθιους.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Αύγ 2022, 00:02

Beria έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 23:35
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 23:30
Εν ολίγοις, δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε.
Ο τύπος που το ξεστόμισε πρώτος έπαθε εγκεφαλικό στην απολογία του.
Ως φαίνεται αυτός είχε ίχνος τσίπας
Δεν το πολυβλεπω από τους εσχάτους
Και από πού προκύπτει ότι το φουρτούνιασμα ήταν λόγω τσίπας;

Λόγω εθιμικού αφηγήματος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 10 Αύγ 2022, 00:06

EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2022, 00:02
Κανένας φυσιολογικος άνθρωπος δεν αυτοπροσδιοριζεται με αυτούς τους όρους (αριστερός, δεξιός). Αυτά είναι για πρόβατα- χρήσιμους ηλιθιους.
Χμμμμ.

Όχι.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, πλέον όποιος είναι με την Δημοκρατία και την θεσμική έννομη τάξη είναι αριστερός.

Όποιος είναι με την μαφιοζοκρατία, είναι δεξιός. Νέτα σκέτα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Αύγ 2022, 00:06

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
sys3x έγραψε:
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Οι στόγυφτοι.
Ξέρω ξέρω.
Τους βλέπεις άλλωστε.

Φιλοσοφικά μιλώντας και γενικότερα το "δεξιά" και "αριστερά" κατά την γνώμη μου στερείται περιεχομένου στην σύγχρονη εποχή, τώρα, ειδικότερα πάνω σε αυτό που αναφέρεις δεν μπορώ να διαφωνήσω αν και η πουστιά θεωρώ ότι δεν έχει χρώμα - ιδεολογία ή/και πολιτικό προσανατολισμό.
Στην Ελλάδα αγαπητέ μου ότι δεν προέρχεται από τις ρίζες αυτού του τόπου αποτελεί κακέκτυπο και δεν υπάρχει καμμία εξαίρεση ως προς αυτό, είτε δεξιά είτε αριστερά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 10 Αύγ 2022, 00:06

EKPLIKTIKOS έγραψε:
δεν πολυδιαφωνω αλλα για πες..
ειλικρινα ρωταω δωσε καμμια ιδεα, εσυ πως αυτοπροσδιοριζεσαι?

εγω δεν ξερω πραγματικα. οι δεξιοι με λενε ακροαριστερο και οι αριστεροι δεξιο.

εχω προβλημα αληθεια :smt005:

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 10 Αύγ 2022, 00:07

ΓΑΛΗ έγραψε:
Beria έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 23:35

Ο τύπος που το ξεστόμισε πρώτος έπαθε εγκεφαλικό στην απολογία του.
Ως φαίνεται αυτός είχε ίχνος τσίπας
Δεν το πολυβλεπω από τους εσχάτους
Και από πού προκύπτει ότι το φουρτούνιασμα ήταν λόγω τσίπας;

Λόγω εθιμικού αφηγήματος;
Ας ήταν κι από αηδία, που έλεγε κι ο Καρυωτάκης
Αυτοί οι νέοι τσογλανοι τρέφονται από την αηδια
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 10 Αύγ 2022, 00:08

και τους πεταω ενα πατριωτικη αριστερα και ξεμπερδευω.

καραμπελικος :smt005:

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 10 Αύγ 2022, 00:09

sys3x έγραψε:
10 Αύγ 2022, 00:06
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
sys3x έγραψε:

Οι στόγυφτοι.
Ξέρω ξέρω.
Τους βλέπεις άλλωστε.

Φιλοσοφικά μιλώντας και γενικότερα το "δεξιά" και "αριστερά" κατά την γνώμη μου στερείται περιεχομένου στην σύγχρονη εποχή, τώρα, ειδικότερα πάνω σε αυτό που αναφέρεις δεν μπορώ να διαφωνήσω αν και η πουστιά θεωρώ ότι δεν έχει χρώμα - ιδεολογία ή/και πολιτικό προσανατολισμό.
Στην Ελλάδα αγαπητέ μου ότι δεν προέρχεται από τις ρίζες αυτού του τόπου αποτελεί κακέκτυπο και δεν υπάρχει καμμία εξαίρεση ως προς αυτό, είτε δεξιά είτε αριστερά.
Σήμερα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αν είσαι μαζί τους είσαι δεξιός. Αν όχι, είσαι αριστερός.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 10 Αύγ 2022, 00:09

πήζον bot έγραψε:
10 Αύγ 2022, 00:06
EKPLIKTIKOS έγραψε:
δεν πολυδιαφωνω αλλα για πες..
ειλικρινα ρωταω δωσε καμμια ιδεα, εσυ πως αυτοπροσδιοριζεσαι?
Ανεξάρτητος :102:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 10 Αύγ 2022, 00:11

Maspoli έγραψε:
09 Αύγ 2022, 21:39
Philip Mortimer έγραψε:
09 Αύγ 2022, 20:39

Υπάρχει πολύ καλός λόγος για να παρακολουθούνται τα μέλη εξτρεμιστικής νεοναζιστικής οργάνωσης που παριστάνει το κόμμα και καθόλου καλός λόγος να παρακολουθείται ένας κανονικος πολιτικός αρχηγος της αντιπολίτευσης καθαρά για μικροκομματικους λόγους..
Η σύγκριση με την υπόθεση της ΧΑ που επικαλούνται διάφοροι είναι εντελώς άστοχη. Εξηγώ γιατί:

Στην υπόθεση της ΧΑ (με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά και παραδεκτά) έγιναν υποκλοπές αφού διεπράχθη κάποιο έγκλημα. Δεν έχουμε γνώση, δεν υπάρχει ομολογία/παραδοχή ότι έγιναν υποκλοπές προτού διαπραχθεί το συγκεκριμένο έγκλημα. Υπήρξαν υποκλοπές για να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες σε κάτι που υπήρξε. Δεν έγιναν προληπτικές υποκλοπές στην ΧΑ πριν τη δολοφονία στο Κερατσίνι. Στην περίπτωση Ανδρουλάκη υπήρξε έγκλημα; Όχι, δεν προκύπτει έγκλημα. Καμία σύγκριση των δύο υποθέσεων λοιπόν.

ΥΓ. Αν βέβαια υπήρξε έγκλημα, η ΕΥΠ ενεπλάκη λόγω αυτού και η κυβέρνηση δεν το αποκαλύπτει ως οφείλει, είναι υπόλογη για συγκάλυψη εγκλήματος (και εγκληματιών) .
Υπήρξε καταγελία του Χρήστου Παππά στη βουλή για (αυτοπρόσωπες) παρακολουθήσεις ΚΥΠατζήδων, μήνες πριν τη δολοφονία Φύσσα. Φυσικά με εκείνη την καταγελία δεν ασχολήθηκε κανείς.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 10 Αύγ 2022, 00:14

Beria έγραψε:
09 Αύγ 2022, 22:04
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
09 Αύγ 2022, 21:55
Beria έγραψε:
09 Αύγ 2022, 21:53

Αστειακια και ειρωνείες την ώρα που η κυβέρνηση στο κρίσιμο θέμα της εθνικής ασφαλείας αποδειχτηκε παιδική χαρα.

Αντί να ανησυχείτε για το γεγονός, ψωλαρετε με υπερηφάνεια
:smt017
Σοβαρά το έγραψα. Αυτή είναι λογικά η διαδικασία, όχι να τον προσκαλέσει ο άλλος από την τηλεόραση.
Σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που έχει πάρει αυτές τις διαστάσεις τον καλεί ο Πρωθυπουργός ή ο αρμόδιος υπουργός και μόνο

Το να βγαίνει ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης και να απευθύνει πρόσκληση λες και τον καλεί στα εγκαίνια πλατείας είναι -για μια ακόμη φορα- δείγμα θεσμικής αβελτηριας
Σωστά
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών