τον χρυσοπληρωσαμε τον χορο στο συντραγμα ζαιε . δεν τον κερασε ο σουγκαρ νταντυ .
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Ενώ την Μαφιοζοκρατία δεν την πληρώνουμε, τύπε μου;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ρε τι παθαμε με τους ανεξαρτητους διανοητες που βαραγανε παλαμακια στους μαφιοζους και λυσσαγανε να λασπωνουν τους τιμιους...
ανεξαρτητοι ανοητες
αυτη η μαστιγα
ανεξαρτητοι ανοητες
αυτη η μαστιγα
- Dwarven Blacksmith
Όχι ιδιαίτερα, αλλιώς δε θα χρειαζομουν πρόσκληση. Ειλικρινής καφρος φαίνεται πάντως.ethereal έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:59Θέλεις να μιλήσεις για ειλικρίνεια στο ποστ που ακολούθησε το δικό σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:55Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω. Δε σημαίνει ότι θα αλλάξεις τις υπόλοιπες απόψεις σου για να ταιριάξεις 100%, αλλά του πούστη, 8 δις μόνο οι ζωντανοί, κάποιος έχει σκεφτεί το "δε μου αρέσει να πληρώνω φόρους αλλά όταν πληρώνω θέλω να πηγαίνουν για καλό σκοπό, και μ' αρέσει και να μη κοροϊδεύουν" πριν από σένα.

Οποτε νιωθεις αβολα θα επινοεις μια νεα version της ιστοριας αυτης και καλα για να με προσβαλλεις;Echelon έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:40Γιαννάκη Γιαννόπουλα, όντως το Echelon είναι πρόγραμμα παρακολούθησής. Εσύ θα μας πεις ποτέ γιατί οι κωλομπες σε είχαν αγκαζε στα κωλομπαρα της Σοφιας, σύμφωνα με δικά σου γραπτά, όταν ήσουν στην τρυφερή ηλικία των 14,; Μήπως οι κωλομπαραδες σε είχαν καβαντζα σε περίπτωση που δεν τους καθόταν καμιά Βουλγάρα; Πρόσεχε τι θα πεις, γιατί μόνος είπες ότι το Echelon παρακολουθεί.
Ο μονος που προσβαλλεις ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος
Παντως πρωτη φορα βλεπω καποιον να απευθυνεται σε καποιον αλλο με τετοιο υφος ενω νομιζει πως ο συνομιλητης του οταν ηταν 14χρονων μπορει αν ητανθυμα κωλομπαραδων
Μιλαμε για αναρτηση μνημειο αθλιοτητας
γιαυτο αλλωστε και η μετρια (στην καλυτερη ) ΝΔ σας τον παει αμυγδαλιες 24/7
- Καραμελίτσα
Να προσθέσεω ότι το "εγώ δεν είμαι πρόβατο" είναι η απόλυτη μπουμεριά. Πιο στερεότυπο πεθαίνεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:55Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω. Δε σημαίνει ότι θα αλλάξεις τις υπόλοιπες απόψεις σου για να ταιριάξεις 100%, αλλά του πούστη, 8 δις μόνο οι ζωντανοί, κάποιος έχει σκεφτεί το "δε μου αρέσει να πληρώνω φόρους αλλά όταν πληρώνω θέλω να πηγαίνουν για καλό σκοπό, και μ' αρέσει και να μη κοροϊδεύουν" πριν από σένα.
Z
Τι είναι το "φεστιβάλ ισαποστάκηδων" γαλαζαιόμπαλο; για μίλα μας εδώ ανοιχτά να μάθουμε κι εμείς τι εννοείς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Καραμελίτσα
Για το μέσο νεοδημοκράτη που δεν ξέρει πρόσθεση, ναι.
Z
γιαννακη παντως οτι και να σου γραψουν εσυ δε λασπωνεσαι αλλο. εχει επελθει κορεσμοςΣπανακιας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:05Οποτε νιωθεις αβολα θα επινοεις μια νεα version της ιστοριας αυτης και καλα για να με προσβαλλεις;Echelon έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:40Γιαννάκη Γιαννόπουλα, όντως το Echelon είναι πρόγραμμα παρακολούθησής. Εσύ θα μας πεις ποτέ γιατί οι κωλομπες σε είχαν αγκαζε στα κωλομπαρα της Σοφιας, σύμφωνα με δικά σου γραπτά, όταν ήσουν στην τρυφερή ηλικία των 14,; Μήπως οι κωλομπαραδες σε είχαν καβαντζα σε περίπτωση που δεν τους καθόταν καμιά Βουλγάρα; Πρόσεχε τι θα πεις, γιατί μόνος είπες ότι το Echelon παρακολουθεί.
Παντως πρωτη φορα βλεπω καποιον να απευθυνεται σε καποιον αλλο με τετοιο υφος ενω νομιζει πως ο συνομιλητης του οταν ηταν 14χρονων μπορει αν ητανθυμα κωλομπαραδων
μη μασας

Άμα υπήρχε συναίνεση δεν υπάρχει και θύμα γιατρέ μου. Υπήρχε λοιπόν;Σπανακιας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:05Οποτε νιωθεις αβολα θα επινοεις μια νεα version της ιστοριας αυτης και καλα για να με προσβαλλεις;Echelon έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:40Γιαννάκη Γιαννόπουλα, όντως το Echelon είναι πρόγραμμα παρακολούθησής. Εσύ θα μας πεις ποτέ γιατί οι κωλομπες σε είχαν αγκαζε στα κωλομπαρα της Σοφιας, σύμφωνα με δικά σου γραπτά, όταν ήσουν στην τρυφερή ηλικία των 14,; Μήπως οι κωλομπαραδες σε είχαν καβαντζα σε περίπτωση που δεν τους καθόταν καμιά Βουλγάρα; Πρόσεχε τι θα πεις, γιατί μόνος είπες ότι το Echelon παρακολουθεί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τις μαθαμε τις προσθεσεις ζαια οταν πηγαιναμε στα ατμ να παρουμε 30-40 ευρα απ τα δικα μας λεφτα . αντι να σκαψετε καμια τρυπα να μπειτε μεσα ζητατε τα ρεστα . ριζοσπατικα λεσια .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-