ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
-
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Μια χαρά έχει καταλάβει ο κόσμος τι έχει γίνει.
Επειδή δεν μπαίνει εδώ να ξεφτιλίσει τα μποτάκια της Πειραιώς δεν σημαίνει οτι στηρίζει την κυβέρνηση,
Επειδή δεν μπαίνει εδώ να ξεφτιλίσει τα μποτάκια της Πειραιώς δεν σημαίνει οτι στηρίζει την κυβέρνηση,
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Και τώρα, παρά τις αυξημένες τεχνολογικές δυνατότητες ( ή μήπως επειδή; ), πολλοί θεωρούν δεδομένο ότι παρακολουθούνται ή μπορεί να παρακολουθηθούν. Η διαφορά είναι ότι τώρα δεν παρακολουθούνται μόνο αντιφρονούντες από το κράτος αλλά υπάρχει εμπορευματοποίηση των μεγάλων δεδομένων για διαφημιστικούς, αναλυτικούς και άλλους σκοπούς από τις εταιρείες, καθώς και μια γενικότερη τάση εθελοντικής υπαγωγής δραστηριοτητων από την ιδιωτική στη δημόσια σφαίρα από τους πολίτες - καταναλωτές: στα ΜΚΔ και τις εφαρμογές άμεσης συνομιλίας δίνουμε δεδομένα που, αν μας τα ζητούσε άμεσα το κράτος, θα σκούζαμε, ίσως επειδή δεν θα μπορούσαμε να επιδειχθουμε ή να βγάλουμε χαρτζιλίκι από αυτά.George_V έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 17:30Με ολη αυτη την ιστορια των παρακολουθησεων κτλ. Θυμηθηκα ενα χαριτωμενο οικογενειακο επεισοδιο.
Ο αδελφος του παππου μου ηταν κομμουνιστης οργανωμενος στο κομμα με εξοριες φυλακες κτλ. Ειχε βεβαια αποσυρθει ηδη απο 70s για λογους υγειας αλλα και παλι ενδιαφεροταν.
Μιλαγαν συχνα με τον παππου μου στο τηλεφωνο μεχρι το 1985 που πεθανε ο αδελφος του παππου και οταν θελανε να πουν κατι χωρις να τους καταλαβουν οι αλλοι μιλαγανε στα τουρκικα (καθως ειχαν γεννηθει και μεγαλωσει στην Πολη).
Και να λεει η γιαγια στιν παππου τωρα "παλι μυστικα λετε απο το τηλεφωνο? Σας ακουνε οι ασφαλιτες και παλι τα ιδια θα χουμε"
Και απαντα ο παππους "Σους μπρε γυναικα λες και δεν ξερουμε οτι παρακολουθανε τα τηλεφωνα... 50 χρονια το ιδιο βιολι κανουν τους ξερουμε πια... και επι τελους οτι ηταν να μαθουν θα το χουν μαθει ηδη".
Υπουετω οτι οι παλαιοτερες γενιες ηταν πιο εξοικιωμενες με τετοιες πρακτικες και δεν τους εκανε εντυπωση οτι η Ασφαλεια παρακολουθουσε τηλεφωνα. Το θεωρουσαν φυσιολογικο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Μαδουραίος
"Όλα στο φως, εδώ και τώρα"

Μπράβο Αλέξη.

Μπράβο Αλέξη.
https://www.washingtonpost.com/world/20 ... itsotakis/
Recent revelations that Greek intelligence tapped an opposition leader’s phone have left the embattled prime minister, Kyriakos Mitsotakis, struggling to fend off a mounting scandal ahead of next year’s elections.
Recent revelations that Greek intelligence tapped an opposition leader’s phone have left the embattled prime minister, Kyriakos Mitsotakis, struggling to fend off a mounting scandal ahead of next year’s elections.
-

Ρελάνς παναθηναϊκάκια
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ερευνά αναφορά για παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018
Ερευνα για πτυχή της υπόθεσης των υποκλοπών που αφορά αναφορές σε τυχον παρακολούθηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 2018, ανοίγει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.
Αφορμή αποτέλεσε σχετική αναφορά στο Twitter του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου που διενήργησε δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών: "Ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να "ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες”, αναφέρει ένα tweet του δημοσιογράφου σε μια αλληλουχία αναρτήσεων για την ίδια υπόθεση.
Ο κ. Ντογιάκος καλεί αύριο τον γνωστό δημοσιογράφο ως μάρτυρα στην υπόθεση, προκειμένου να ερωτηθεί για τη συγκεκριμένη ανάρτηση καθώς εμφανίζεται παρακολουθούμενος και ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η έρευνα Ντογιάκου αφορά τη διαρροή πληροφοριών και εγγράφων από την ΕΥΠ, περί υποκλοπών στα κινητά τηλέφωνα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, με τυχον ελεγχόμενα πρόσωπα να σχετίζονται με την ΕΥΠ και την ΑΔΑΕ.
Η έρευνα δεν αφορά την ουσία των υπό διερεύνηση υποθέσεων (εξελίσσεται άλλη) αλλά το γεγονός ότι πληροφορίες και στοιχεία που άπτονται της εθνικής ασφάλειας έγιναν "φέιγ βολάν”. Όπως έχει επισημανθεί από την πρώτη στιγμή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, πρόκειται για έγγραφα που αφορούν "τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας".
Τα αδικήματα που ερευνώνται αφορούν παραβάσεις του απορρήτου από εντεταλμένα πρόσωπα είτε της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ή αλλα που ανήκουν στην ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.
Αφορμή για τη συγκεκριμένη έρευνα αποτέλεσε η διαρροή εγγράφων σε πρόσωπα εκτός της ΕΥΠ κι όχι η ουσία των υπό διερεύνηση υποθέσεων.
Επίσης, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

- EKPLIKTIKOS

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EKPLIKTIKOS την 10 Αύγ 2022, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
likosmokeses έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 19:45
Ρελάνς παναθηναϊκάκιαΟ εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ερευνά αναφορά για παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018
Ερευνα για πτυχή της υπόθεσης των υποκλοπών που αφορά αναφορές σε τυχον παρακολούθηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 2018, ανοίγει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.
Αφορμή αποτέλεσε σχετική αναφορά στο Twitter του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου που διενήργησε δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών: "Ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να "ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες”, αναφέρει ένα tweet του δημοσιογράφου σε μια αλληλουχία αναρτήσεων για την ίδια υπόθεση.
Ο κ. Ντογιάκος καλεί αύριο τον γνωστό δημοσιογράφο ως μάρτυρα στην υπόθεση, προκειμένου να ερωτηθεί για τη συγκεκριμένη ανάρτηση καθώς εμφανίζεται παρακολουθούμενος και ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η έρευνα Ντογιάκου αφορά τη διαρροή πληροφοριών και εγγράφων από την ΕΥΠ, περί υποκλοπών στα κινητά τηλέφωνα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, με τυχον ελεγχόμενα πρόσωπα να σχετίζονται με την ΕΥΠ και την ΑΔΑΕ.
Η έρευνα δεν αφορά την ουσία των υπό διερεύνηση υποθέσεων (εξελίσσεται άλλη) αλλά το γεγονός ότι πληροφορίες και στοιχεία που άπτονται της εθνικής ασφάλειας έγιναν "φέιγ βολάν”. Όπως έχει επισημανθεί από την πρώτη στιγμή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, πρόκειται για έγγραφα που αφορούν "τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας".
Τα αδικήματα που ερευνώνται αφορούν παραβάσεις του απορρήτου από εντεταλμένα πρόσωπα είτε της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ή αλλα που ανήκουν στην ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.
Αφορμή για τη συγκεκριμένη έρευνα αποτέλεσε η διαρροή εγγράφων σε πρόσωπα εκτός της ΕΥΠ κι όχι η ουσία των υπό διερεύνηση υποθέσεων.
Επίσης, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.
https://www.documentonews.gr/article/o- ... karamanlh/O γιος του Ντογιάκου μετακλητός στο γραφείο Καραμανλή
Κοίτα να δεις Καραβάγγο. Εγώ σπάνια μπαίνω στην ενότητα της Πολιτικής, διότι δεν με αφορά ο τρόπος διαχείρισης της κουτάλας των εκάστοτε βολευτών. Έχω ξαναπεί πως η νοοτροπία στην οποία αναλώνονται συγκεκριμένοι τέρμα τρελλαμένοι κομμαοσκυλάδες εδώ μέσα, με βρίσκει απέναντι. Ευτυχώς για μένα τόσα χρόνια, έμαθα να δουλεύω την όποια δουλειά μου και να μην αρέσκομαι σε προπαγανδιστικά τσιτάτα και υποσχέσεις, για θεσούλες σούπερ που υπάρχουν για να ξύνεις τ'αρχίδια σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 18:38Όταν αμολατε την άποψη σας σαν πορδή , θα έχετε και κριτική. Σε φόρουμ είστε. Αν θέλετε να κάνετε ο ένας τ αλλουνου πατ πατ στον ώμο , να ανταλλάσσετε πιεμ και να μιλάτε στο μεσεντζερ.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 17:38Δεν νομίζω να ζητήσαμε την γνώμη σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 15:02
Λούμπεν κουβέντες. Μέτρια προσπάθεια ακόμη και για καφενειακου επιπέδου κριτικη.
Είμαι παιδί δουλεμένο όσο δεν φαντάζεσαι. Τελευταία φορά που αμόλησες δική σου πορδή, αναφερόμενος στην πάρτη μου.
Και σιγά το ''επίτιμο'' μέλος ιατρικού συλλόγου του φόρουμ, που θεωρεί λούμπεν και πλεμπαρία τους υπόλοιπους συνομιλητές του. Τα δικά σου σχόλια είναι ενδεικτικά, παρακμιακού καφενείου. Που θα κουνήσεις και το δάκτυλο. Μιναράκο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Βάλαμε τον κλέφτη να εκδικάσει αν είναι ένοχοςmao mao έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 22:05likosmokeses έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 19:45
Ρελάνς παναθηναϊκάκιαΟ εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ερευνά αναφορά για παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018
Επίσης, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.https://www.documentonews.gr/article/o- ... karamanlh/O γιος του Ντογιάκου μετακλητός στο γραφείο Καραμανλή
Αρχίδια καπαμά.sys3x έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 18:41Δίκαιη Δίκη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 18:38Όταν αμολατε την άποψη σας σαν πορδή , θα έχετε και κριτική. Σε φόρουμ είστε. Αν θέλετε να κάνετε ο ένας τ αλλουνου πατ πατ στον ώμο , να ανταλλάσσεται πιεμ και να μιλάτε στο μεσεντζερ.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μπραβο. Τόση αερολογια σε τόσες γραμμές ούτε η κυρά Γαλή.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 22:05Κοίτα να δεις Καραβάγγο. Εγώ σπάνια μπαίνω στην ενότητα της Πολιτικής, διότι δεν με αφορά ο τρόπος διαχείρισης της κουτάλας των εκάστοτε βολευτών. Έχω ξαναπεί πως η νοοτροπία στην οποία αναλώνονται συγκεκριμένοι τέρμα τρελλαμένοι κομμαοσκυλάδες εδώ μέσα, με βρίσκει απέναντι. Ευτυχώς για μένα τόσα χρόνια, έμαθα να δουλεύω την όποια δουλειά μου και να μην αρέσκομαι σε προπαγανδιστικά τσιτάτα και υποσχέσεις, για θεσούλες σούπερ που υπάρχουν για να ξύνεις τ'αρχίδια σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 18:38Όταν αμολατε την άποψη σας σαν πορδή , θα έχετε και κριτική. Σε φόρουμ είστε. Αν θέλετε να κάνετε ο ένας τ αλλουνου πατ πατ στον ώμο , να ανταλλάσσετε πιεμ και να μιλάτε στο μεσεντζερ.
Είμαι παιδί δουλεμένο όσο δεν φαντάζεσαι. Τελευταία φορά που αμόλησες δική σου πορδή, αναφερόμενος στην πάρτη μου.
Και σιγά το ''επίτιμο'' μέλος ιατρικού συλλόγου του φόρουμ, που θεωρεί λούμπεν και πλεμπαρία τους υπόλοιπους συνομιλητές του. Τα δικά σου σχόλια είναι ενδεικτικά, παρακμιακού καφενείου. Που θα κουνήσεις και το δάκτυλο. Μιναράκο.
Και μήπως τι είναι η πορδή; Αέρας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ρε άντε πάγαινε, μπαγλαμά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 22:08Μπραβο. Τόση αερολογια σε τόσες γραμμές ούτε η κυρά Γαλή.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 22:05Κοίτα να δεις Καραβάγγο. Εγώ σπάνια μπαίνω στην ενότητα της Πολιτικής, διότι δεν με αφορά ο τρόπος διαχείρισης της κουτάλας των εκάστοτε βολευτών. Έχω ξαναπεί πως η νοοτροπία στην οποία αναλώνονται συγκεκριμένοι τέρμα τρελλαμένοι κομμαοσκυλάδες εδώ μέσα, με βρίσκει απέναντι. Ευτυχώς για μένα τόσα χρόνια, έμαθα να δουλεύω την όποια δουλειά μου και να μην αρέσκομαι σε προπαγανδιστικά τσιτάτα και υποσχέσεις, για θεσούλες σούπερ που υπάρχουν για να ξύνεις τ'αρχίδια σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 18:38
Όταν αμολατε την άποψη σας σαν πορδή , θα έχετε και κριτική. Σε φόρουμ είστε. Αν θέλετε να κάνετε ο ένας τ αλλουνου πατ πατ στον ώμο , να ανταλλάσσετε πιεμ και να μιλάτε στο μεσεντζερ.
Και μήπως τι είναι η πορδή; Αέρας.
- taxalata xalasa
μινάρας εισαι ρε; απ την μιναρουπολη; απ την μιναρια με το μεγαλο γιοφυρι το πλατυ ποταμι;Πασιφάη έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 22:05Κοίτα να δεις Καραβάγγο. Εγώ σπάνια μπαίνω στην ενότητα της Πολιτικής, διότι δεν με αφορά ο τρόπος διαχείρισης της κουτάλας των εκάστοτε βολευτών. Έχω ξαναπεί πως η νοοτροπία στην οποία αναλώνονται συγκεκριμένοι τέρμα τρελλαμένοι κομμαοσκυλάδες εδώ μέσα, με βρίσκει απέναντι. Ευτυχώς για μένα τόσα χρόνια, έμαθα να δουλεύω την όποια δουλειά μου και να μην αρέσκομαι σε προπαγανδιστικά τσιτάτα και υποσχέσεις, για θεσούλες σούπερ που υπάρχουν για να ξύνεις τ'αρχίδια σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 18:38Όταν αμολατε την άποψη σας σαν πορδή , θα έχετε και κριτική. Σε φόρουμ είστε. Αν θέλετε να κάνετε ο ένας τ αλλουνου πατ πατ στον ώμο , να ανταλλάσσετε πιεμ και να μιλάτε στο μεσεντζερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 10 Αύγ 2022, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Γιατί ρωτάς; Έχεις παρτίδες με Μιναρούπολη;taxalata xalasa έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 22:13μινάρας εισαι ρε;Πασιφάη έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 22:05Κοίτα να δεις Καραβάγγο. Εγώ σπάνια μπαίνω στην ενότητα της Πολιτικής, διότι δεν με αφορά ο τρόπος διαχείρισης της κουτάλας των εκάστοτε βολευτών. Έχω ξαναπεί πως η νοοτροπία στην οποία αναλώνονται συγκεκριμένοι τέρμα τρελλαμένοι κομμαοσκυλάδες εδώ μέσα, με βρίσκει απέναντι. Ευτυχώς για μένα τόσα χρόνια, έμαθα να δουλεύω την όποια δουλειά μου και να μην αρέσκομαι σε προπαγανδιστικά τσιτάτα και υποσχέσεις, για θεσούλες σούπερ που υπάρχουν για να ξύνεις τ'αρχίδια σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 18:38
Όταν αμολατε την άποψη σας σαν πορδή , θα έχετε και κριτική. Σε φόρουμ είστε. Αν θέλετε να κάνετε ο ένας τ αλλουνου πατ πατ στον ώμο , να ανταλλάσσετε πιεμ και να μιλάτε στο μεσεντζερ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-