Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται ραγδαία, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
shelby
Phorum.gr user: shelby

Re: Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται ραγδαία, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shelby » 17 Αύγ 2022, 22:58

Ωραία με αυτούς τους άντρες πορεύονται οι γυναίκες. Άμα θέλουν καλύτερους ας τους κάνουν. Οι εξαιρέσεις είναι στην άκρη αλλά είναι καθαροί από την σαπιλα

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται ραγδαία, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 17 Αύγ 2022, 22:59

Naida έγραψε:
17 Αύγ 2022, 22:56
nyxtovios έγραψε:
17 Αύγ 2022, 22:44
Naida έγραψε:
17 Αύγ 2022, 22:13

Άρα το θέμα δεν είναι αν θα έχει κάποιος γκόμενα. Αλλά το να έχει ωραία γκόμενα. Ε εκεί πρέπει να είναι αντίστοιχα ωραίος. Έτσι πάνε αυτά. Οι ωραίοι με τις ωραίες, οι σαύρες με τους σαυρους, οι πλούσιοι με τις πλούσιες και οι φτωχοί με τις φτωχές. Γίνεται και καμιά άλλη χιαστί αλλά ο κανόνας αυτός είναι.
Τουτέστιν δεν είναι ότι δεν έχει κάποιος χρήματα για να έχει ωραία γκόμενα. Απλά δεν είναι αρκετά ωραίος για να έχει ωραία γκόμενα. Καλύτερα να κοιτάξει κάποια στα μέτρα του ή μπορεί να αναζητά τη θεογκόμενα που θα τον κοιτάξει χωρίς να μιζεριαζει και να κατηγορεί τις ωραίες που δεν τον προτιμούν.
Εννοείται ότι το όλο θέμα είναι για να έχει κάποιος καλή γκόμενα. Αυτό λέω τόση ώρα. Στα τελευταία που λες συμφωνώ.
Φυσικά δεν ισχύει με την καμία περίπτωση η αντιστοιχία αντρών γυναικών σε ομορφια ή πλούτο. Οι γυναίκες επιλέγουν με άλλα κριτίρια στα οποία εκτός της εμφάνισης στον άντρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η φίρμα/δόξα και το χρήμα. Και μη μου πεις ότι δεν ισχύει. Επαναλαμβάνω μιλαώ για γυναίκες από 7 ή 8 και πάνω. Απλά λόγω σοσιαλ οι αξίες ανεβαίνουν πλασματικά. Δηλαδή μια 4 θα νομίζει είναι 6 ή 7.
Μιλάς για σελεμπριτιζ; γιατί εκεί παίζει άλλος κανόνας.
Οι νορμάλ εμφανισημες γυναίκες που εργάζονται πχ θα επιλέξουν έναν άντρα αντίστοιχης ομορφιά συνήθως κοντά στο στάτους το δικό τους. Δεν θα δεις εύκολα γυναίκα όμορφη με άσχημο άντρα επειδή έχει λεφτά. Ούτε άντρα με λεφτά θα τον δεις με κάποια που δεν έχει βρακί να φορέσει ή ξέρω γω μορφωμένο με αμορφωτη. Συνήθως εμπλέκονται μέσα από τον ίδιο χώρο που κινούνται. Φυσικά υπάρχουν και τα ξωφαλτσα αλλά ο κανόνας είναι αυτό που περιγράφω. Τώρα τα 4 άρια και τα 8 άρια που λες, δεν τα καταλαβαίνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να τοποθετεί τον εαυτό του όσο ψηλά θέλει και ότι του αξίζει ξέρω γω το καλύτερο μοντέλο. Αυτο που δεν χρειαζεται είναι να μιζέριαζει και να κατηγορεί το μοντέλο επειδή δεν τον/την θελει.
:lol:
Εδώ διαφωνούμε.
Είπαμε η στάθμιση προσόντων λεφτά, ομορφια, δόξα δεν είναι καθόλου ίδια για άντρες και γυναίκες.
Στα λοιπά δεν διαφωνούμε τελείως.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Αύγ 2022, 23:01

nyxtovios έγραψε:
17 Αύγ 2022, 22:59
Naida έγραψε:
nyxtovios έγραψε:
17 Αύγ 2022, 22:44

Εννοείται ότι το όλο θέμα είναι για να έχει κάποιος καλή γκόμενα. Αυτό λέω τόση ώρα. Στα τελευταία που λες συμφωνώ.
Φυσικά δεν ισχύει με την καμία περίπτωση η αντιστοιχία αντρών γυναικών σε ομορφια ή πλούτο. Οι γυναίκες επιλέγουν με άλλα κριτίρια στα οποία εκτός της εμφάνισης στον άντρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η φίρμα/δόξα και το χρήμα. Και μη μου πεις ότι δεν ισχύει. Επαναλαμβάνω μιλαώ για γυναίκες από 7 ή 8 και πάνω. Απλά λόγω σοσιαλ οι αξίες ανεβαίνουν πλασματικά. Δηλαδή μια 4 θα νομίζει είναι 6 ή 7.
Οι νορμάλ εμφανισημες γυναίκες που εργάζονται πχ θα επιλέξουν έναν άντρα αντίστοιχης ομορφιά συνήθως κοντά στο στάτους το δικό τους. Δεν θα δεις εύκολα γυναίκα όμορφη με άσχημο άντρα επειδή έχει λεφτά. Ούτε άντρα με λεφτά θα τον δεις με κάποια που δεν έχει βρακί να φορέσει ή ξέρω γω μορφωμένο με αμορφωτη. Συνήθως εμπλέκονται μέσα από τον ίδιο χώρο που κινούνται. Φυσικά υπάρχουν και τα ξωφαλτσα αλλά ο κανόνας είναι αυτό που περιγράφω. Τώρα τα 4 άρια και τα 8 άρια που λες, δεν τα καταλαβαίνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να τοποθετεί τον εαυτό του όσο ψηλά θέλει και ότι του αξίζει ξέρω γω το καλύτερο μοντέλο. Αυτο που δεν χρειαζεται είναι να μιζέριαζει και να κατηγορεί το μοντέλο επειδή δεν τον/την θελει.
Εδώ διαφωνούμε.
Είπαμε η στάθμιση προσόντων λεφτά, ομορφια, δόξα δεν είναι καθόλου ίδια για άντρες και γυναίκες.
Δηλαδή μου λες θα δεις συχνά πχ μια θεογκομενα γιατρό και θα τα μπλέξει με τον x χλεμπουρα επειδή έχει χρήματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
shelby

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shelby » 17 Αύγ 2022, 23:02

Και με πουστη έχει μπλέξει για τα λεφτά. Δεν ξέρεις πραγματικά τι γίνεται στην πιάτσα...

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 17 Αύγ 2022, 23:03

Naida έγραψε:
17 Αύγ 2022, 23:01
nyxtovios έγραψε:
Naida έγραψε:

Εδώ διαφωνούμε.
Δηλαδή μου λες θα δεις συχνά πχ μια θεογκομενα γιατρό και θα τα μπλέξει με τον x χλεμπουρα επειδή έχει χρήματα.
Θεογκόμενα γιατρό δεν ξέρω.
Ξέρω όμως ότι η πιθανότητα να έχεις άσχημη γκόμενα αν είναι φτωχομπινές αυξάνει αρκετά.
Όπως και η πιθανότητα να έχεις καλή γκόμενα αν είσαι λεφτάς, διάσημος, φίρμα αυξάνανει επίσης.
Άμα δεν το βλέπεις και εσύ ζούμε σε άλλον πλανήτη.

Άβαταρ μέλους
shelby

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shelby » 17 Αύγ 2022, 23:08

Η ισχύ στον άνδρα είναι+ όπως και οι πιθανότητες είναι πολλές να σε κυνηγάνε οι γκόμενες πατάτες :)

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Αύγ 2022, 23:09

nyxtovios έγραψε:
17 Αύγ 2022, 23:03
Naida έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Εδώ διαφωνούμε.
Ξέρω όμως ότι η πιθανότητα να έχεις άσχημη γκόμενα αν είναι φτωχομπινές αυξάνει αρκετά.
Όπως και η πιθανότητα να έχεις καλή γκόμενα αν είσαι λεφτάς, διάσημος, φίρμα αυξάνανει επίσης.
Ρε συ άμα ειναι ο άλλος θεογκομενος και πλούσιος να μην είναι θεογκομεμα θα έχει. Δεν σου λέω δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι εξαιρέσεις. Ακόμα και από την σοουμπιζ να πάρεις ζευγάρια θα δεις είναι ταιριαστοί μεταξύ τους. Λίγα ζευγάρια δεν είναι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 17 Αύγ 2022, 23:11

Naida έγραψε:
17 Αύγ 2022, 23:09
nyxtovios έγραψε:
Naida έγραψε:

Ρε συ άμα ειναι ο άλλος θεογκομενος και πλούσιος να μην είναι θεογκομεμα θα έχει. Δεν σου λέω δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι εξαιρέσεις. Ακόμα και από την σοουμπιζ να πάρεις ζευγάρια θα δεις είναι ταιριαστοί μεταξύ τους. Λίγα ζευγάρια δεν είναι.
Δε μιλάω για σοουμπιζ.
Κάνε μια πρόχειρη μελέτη σε κόσμο που γνωρίζεις και υπολόγισε το conditional probability με το θεώρημα του Bayes να δείς.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Αύγ 2022, 23:22

nyxtovios έγραψε:
17 Αύγ 2022, 23:11
Naida έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Δε μιλάω για σοουμπιζ.
Κάνε μια πρόχειρη μελέτη σε κόσμο που γνωρίζεις και υπολόγισε το conditional probability με το θεώρημα του Bayes να δείς.
Ε εγώ βάσει αυτού μιλάω. Τους γύρω μου. Πχ ο κολλητός μου είναι θεογκομενος και μπαριστα στο επάγγελμα. Δύσκολος πολύ σαν χαρακτήρας βέβαια αλλά τώρα έχει κάνει σχέση με μια θεά από το μαγαζί που δουλεύει στο εξωτερικό. Ο άλλος φίλος μου επίσης ωραίο παιδί σεκιουριτι και πόρτα σε κλαμο, τα έφτιαξε επίσης με κοπέλα από την υποδοχή και τον φιλοξενούσε και σπίτι της και του έδινε και το αυτοκίνητο της. Η φίλη μου που είναι τρελό μωρό, χωρισμένη με ενηλικα παιδιά τα έφτιαξε με έναν τύπο καταχρεωμένο, εμφανίσημος αλλά όχι τρελά πράγματα στα επίπεδα της φίλης μου απλά τρελαρας. Αφασία.
Η άλλη φίλη μου στα 33 της καλής εμφάνισης παίζει σε αυτά τα επίπεδα βέβαια αυτή είναι σαν και μένα στα μυαλά οπότε είναι complicated.
Η άλλη φίλη μου που επίσης είναι τρελό μωρό 45αρα χωρισμένη χωρίς παιδιά, τα έφτιαξε με έναν με χρήματα αλλά είναι επίσης όμορφος. Και έχω και παραδείγματα από την δουλειά μου, όχι μόνο από τον δικό μου κύκλο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 17 Αύγ 2022, 23:27

Και εγω που ειμαι φανατικος ακροατης των θειων ασματων των the Exploited βρηκα μια φανατικη ακροατρια των θειων ασματων των the Exploited, ετσι πανε αυτα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 17 Αύγ 2022, 23:31

Ο Αγις πιστευω οτι εχει αργησει!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 17 Αύγ 2022, 23:33

Αγις έγραψε:
17 Αύγ 2022, 21:58
Volk έγραψε:
17 Αύγ 2022, 21:54
Αγις έγραψε:
17 Αύγ 2022, 21:47

κ ο τζιμης πηρε την σκυταλη κ δινει ρεσιταλ ρακομελομαλακιας
Νταξει, ο καθενας λεει την αποψη του.

Και;

:lol::lol::lol::lol:
ειναι ευχαριστο κ πηγαινει με το τζιν τονικ

κατι τετοιες μαλακιες θα ελεγαν κ στις λαικες απογευματινες παραστασεις στα θεατρα του βουνου
Που εισαι τυπε;

Διαβαζεις;

Εχουμε ηδη κατεβασει τη μπουκαλα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 17 Αύγ 2022, 23:34

Naida έγραψε:
17 Αύγ 2022, 23:22
nyxtovios έγραψε:
17 Αύγ 2022, 23:11
Naida έγραψε:

Δε μιλάω για σοουμπιζ.
Ε εγώ βάσει αυτού μιλάω. Τους γύρω μου. Πχ ο κολλητός μου είναι θεογκομενος και μπαριστα στο επάγγελμα. Δύσκολος πολύ σαν χαρακτήρας βέβαια αλλά τώρα έχει κάνει σχέση με μια θεά από το μαγαζί που δουλεύει στο εξωτερικό. Ο άλλος φίλος μου επίσης ωραίο παιδί σεκιουριτι και πόρτα σε κλαμο, τα έφτιαξε επίσης με κοπέλα από την υποδοχή και τον φιλοξενούσε και σπίτι της και του έδινε και το αυτοκίνητο της. Η φίλη μου που είναι τρελό μωρό, χωρισμένη με ενηλικα παιδιά τα έφτιαξε με έναν τύπο καταχρεωμένο, εμφανίσημος αλλά όχι τρελά πράγματα στα επίπεδα της φίλης μου απλά τρελαρας. Αφασία.
Η άλλη φίλη μου στα 33 της καλής εμφάνισης παίζει σε αυτά τα επίπεδα βέβαια αυτή είναι σαν και μένα στα μυαλά οπότε είναι complicated.
Η άλλη φίλη μου που επίσης είναι τρελό μωρό 45αρα χωρισμένη χωρίς παιδιά, τα έφτιαξε με έναν με χρήματα αλλά είναι επίσης όμορφος. Και έχω και παραδείγματα από την δουλειά μου, όχι μόνο από τον δικό μου κύκλο.
Μπαρίστα, πορτα σε κλάπς, χωρισμένη με ενήλικα παιδιά (really?) και 45αρα.
Ξέχασες και τους dj, ναυαγοσώστες και personal trainer φίλους σου.
Νομίζω μπορείς να βρείς λιγότερο biased παραδείγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 17 Αύγ 2022, 23:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk » 17 Αύγ 2022, 23:35

Θα με κανετε να ανοιξω δευτερο μπουκαλι αποψε, ηδη εχουμε γινει σταφιδα

:102::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άβαταρ μέλους
shelby

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shelby » 17 Αύγ 2022, 23:39

nyxtovios έγραψε:
17 Αύγ 2022, 23:34
Μπαρίστα, πορτα σε κλάπς, χωρισμένη με ενήλικα παιδιά (really?) και 45αρα.
Ξέχασες και τους dj, ναυαγοσώστες και personal trainer φίλους σου.
Νομίζω μπορείς να βρείς λιγότερο biased παραδείγματα.
Δεν χρειαζεται τωρα που θα κλεισουν ολοι αυτοι λογω ενεργειας θα περιμενουμε να μας πει την συνεχεια. Για να δουμε πραγματικα ποσα απιδια πιανει ο σακος

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών