Εντάξει τώρα τι συζητάμε ρε συ, ποιά προσωπικά σου anecdotes ενισχύουν ένα συγκεκριμένο narrative; Και εμένα καμία γνωστή ή φίλη μου δεν το κάνει αυτό, οπότε;Αγις έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 10:29η παραδοση θα συνεχιστει για χιλιετιες κ η αιτια ειναι απλη - ο τοπος ειναι γεματος προγραμματισμενους απο την παιδικη τους ηλικια - μουνοδουλους
ας ξαναγραψω κατι
σε γνωστες κ φιλες κλπ βαζω χερι γιατι τους πουπουλομαδανε
η απαντηση σταθερα η ιδια
''εμεις φταιμε ; αυτοι ειναι μαλακες ''
Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται ραγδαία, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται ραγδαία, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Re: Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται ραγδαία, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές
ναιNaida έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 10:31Σε αυτό δεν έχουν άδικοΑγις έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 10:29η παραδοση θα συνεχιστει για χιλιετιες κ η αιτια ειναι απλη - ο τοπος ειναι γεματος προγραμματισμενους απο την παιδικη τους ηλικια - μουνοδουλους
ας ξαναγραψω κατι
κ βεβαια πολυ καλα κανουν - δεν σταματα η παραγωγη ελληναραδικων μουνοδουλων σερνικων - ζωαρα κανουν κ θα κανουν αι γυναικαι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι απλά δεν έχουν κάτι άλλο να επιδείξουν. Μην ξεχνάς πως είσαι ο πρώτος διδάξας με τα iphone που προσφέρεις στις γκομενιτσες για λίγο σεξακιΑγις έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 10:55ναιNaida έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 10:31Σε αυτό δεν έχουν άδικοΑγις έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 10:29
η παραδοση θα συνεχιστει για χιλιετιες κ η αιτια ειναι απλη - ο τοπος ειναι γεματος προγραμματισμενους απο την παιδικη τους ηλικια - μουνοδουλους
ας ξαναγραψω κατι
κ βεβαια πολυ καλα κανουν - δεν σταματα η παραγωγη ελληναραδικων μουνοδουλων σερνικων - ζωαρα κανουν κ θα κανουν αι γυναικαι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κ οχι μονο αι φον - ο τι θελουν τα κοριτσια
λεφτα υπαρχουν κ ειμαι πασιγνωστος μπιγκ σπεντερ οταν προκειται για νεαρες κ ομορφες γυναικες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
βασικα εμενα το αρθρο μου φαινεται εμμεση διαφημιση για να πανε οσοι δεν εχουν γκομενα στους παπατζηδες τυπου life coach και ψυχολογους με την ελπιδα να βρουν καμιαklg έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 00:43
Διαβάζοντας το άρθρο δεν βλέπω πώς καταλήγει από το "Η αφορμή για το άρθρο του Greg Matos ήταν τα δεδομένα που προέκυψαν από εφαρμογές γνωριμιών, όπου όπως φαίνεται, το 62% των χρηστών είναι άνδρες" στο ότι οι γυναίκες είναι υπερ-εκλεκτικές ή ότι είναι περισσότερο από κάποια στιγμή στο παρελθόν.
Φαίνεται πολύ intuitive οι άντρες να είναι παραπάνο σε ποσοστό λόγω των gender dynamics στο dating. Βασικά αυτό που έχω καταλήξει να πιστεύω είναι ότι δεν υπάρχει στο θέμα καμία ιδιαίτερη αλλαγή σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες, απλώς οι incels είναι μπορούν πιο εύκολα να επικοινωνήσουν το πόσο incels είναι, σε μια εποχή όπου όλοι μας είμαστε terminally online.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κοινώς μουνοδουλος δηλαδή.Αγις έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 11:03κ οχι μονο αι φον - ο τι θελουν τα κοριτσια
λεφτα υπαρχουν κ ειμαι πασιγνωστος μπιγκ σπεντερ οταν προκειται για νεαρες κ ομορφες γυναικες
Συγνώμη αλλά

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αργησες μερικα χρονια να το καταλαβεις
φοβερη αντιληψη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τότε γιατί βάζεις χέρι στους βρεϊιιι; δεν φτάνουν τα iPhone για όλους;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
για να μην υπαρχει ανταγωνισμος ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά και τα Samsung επίσης πάνε καλά στις πωλήσεις. Μπορεί να στις φάνε άλλοι μουνοδουλοι λόγω μάρκας. Μην είσαι προσηλωμένος μόνο στα iphone. Δίνε επιλογές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
γκόμεναι που προτιμάν ανδρόιδ από ιος απορρίπονται σαν βουάρ. είμαστε μουνοείλωτες, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
χρησιμη πληροφορια

στις νεαρες που με ενδιαφερουν (σε ηλικια συναινεσης παντα ) τι εχει πιο πολυ περαση ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Το να παγιδεύεις τις γυναίκες στο οικοσύστημα σου, δεν είναι χειριστική συμπεριφορά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 11:20γκόμεναι που προτιμάν ανδρόιδ από ιος απορρίπονται σαν βουάρ. είμαστε μουνοείλωτες, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

TIL ότι είναι big spending το να πάρεις κινητό σε γκόμενα λολ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διότι δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις.
από Ναύτης » 13 Νοέμ 2024, 08:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θέλουν τα παιδιά σου...διότι αυτοί δεν μπορούν να έχουν
από tanipteros » 16 Οκτ 2023, 21:24 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
18 Οκτ 2023, 14:44
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Ιούλ 2023, 11:39
-
-
Νέα δημοσίευση Αυξάνονται σημερα Δευτέρα έως 400% τα φάρμακα.Περαστικα ΓΙΔΙΑ 41%
από Μαδουραίος » 26 Αύγ 2024, 09:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 214 Απαντήσεις
- 3252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Ιαν 2025, 17:15
-