"I can’t believe these are Ukrainians. Ukrainians are wonderful Slavonic people and this is a race of bastards that emerged from the sewer manholes. We should clean up Ukraine from the idiots. The genocide of the cretins is due and inevitable"
Όχι ρε Σιντ, δεν μου αρέσει ούτε υποστήριζα ποτέ τον Ντούγκιν, τα 'χουμε ξαναπεί αυτά νομίζωSid Vicious έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:13“Russia supports Turkey’s Blue Homeland doctrine ... It supports Turkey’s empowerment in this regard,”SUV έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:08αυτό ομολογουμένως, μου άρεσεdna replication έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:06Orthodox Canonist@OCanonist
Jun 9
“Russia is not at war with Ukraine, it is driving the devil out of Ukraine, this is a geopolitical exorcism.”
- Alexander Dugin
Alexander Dugin
https://www.dailysabah.com/politics/dip ... -co-op/amp
Αυτο πως σε φαινεται, σε αρεσει επισης;
Δεν της αρέσει αλλά της αρέσει, δεν καταλαβαίνεις τώρα; Διάβασε για εξορκισμό και κουνήθηκε μέσα της ό,τι δεν έχει κουνηθεί εδώ και χρόνια.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:13“Russia supports Turkey’s Blue Homeland doctrine ... It supports Turkey’s empowerment in this regard,”SUV έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:08αυτό ομολογουμένως, μου άρεσεdna replication έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:06Orthodox Canonist@OCanonist
Jun 9
“Russia is not at war with Ukraine, it is driving the devil out of Ukraine, this is a geopolitical exorcism.”
- Alexander Dugin
Alexander Dugin
https://www.dailysabah.com/politics/dip ... -co-op/amp
Αυτο πως σε φαινεται, σε αρεσει επισης;
Σαν να λέμε σας βομβαρδίζουμε για το καλό σας.dna replication έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:06Orthodox Canonist@OCanonist
Jun 9
- Alexander Dugin
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:24Πάντως αν δουλεύετε σε Αμερικάνικο θινκ τανκ, καλό είναι να ενθαρρύνετε τις κόρες σας να κάνουν transition to male και να μετακομίσουν στην Ταϊλάνδη.
Τώρα, νομίζω, μπορείς να ξεκινήσεις να καταλαβαίνεις πως αισθάνομαι για όλους αυτούς που θεωρούν εμένα ή οποιονδήποτε άλλον συνάνθρωπο που αρθρώνει νουνεχή λόγο πάνω στο θέμα γύρω από την εν λόγω εισβολή πουτινίστα.Sid Vicious έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:02Αλλο ενα που ειναι ντιπ για ντιπ, τι να πει κανεις
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:24Σαν να λέμε σας βομβαρδίζουμε για το καλό σας.dna replication έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:06Orthodox Canonist@OCanonist
Jun 9
- Alexander Dugin
Άρα συμφωνείς με τον μουσάτο και τον κοντό ότι βομβαρδίζουν τους ουκρανούς για το καλό τους.Αρίστος έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:27Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:24Σαν να λέμε σας βομβαρδίζουμε για το καλό σας.dna replication έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:06Orthodox Canonist@OCanonist
Jun 9
- Alexander Dugin
Οσο αργουσε η ρωσικη επεμβαση τοσο περισσοτεροι Ρωσοι της Ουκρανιας πεθαιναν απο τους Ναζι του Αζοφ, το θεμα δεν ειναι γιατι εκανε την εισβολη ο Πουτιν αλλα γιατι αργησε κατα 8 χρονια μετα τη φαση που οι Ναζι της Οδησσου εκαψαν ζωντανους 52 Ρωσους μαζι με εγγυο γυναικα.
.
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑21 Αύγ 2022, 17:33
Άρα συμφωνείς με τον μουσάτο και τον κοντό ότι βομβαρδίζουν τους ουκρανούς για το καλό τους.