Εκδιώχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Μόσχας με εντολή Πούτιν και έκτοτε θεωρείται από τους επικριτές του (θεωρεί ότι ο Πούτιν εγκατέλειψε την Αυτοκρατορική ιστορική μοίρα της Ρωσίας)
Είναι καιρός που θεωρείται rogue
Εκδιώχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Μόσχας με εντολή Πούτιν και έκτοτε θεωρείται από τους επικριτές του (θεωρεί ότι ο Πούτιν εγκατέλειψε την Αυτοκρατορική ιστορική μοίρα της Ρωσίας)
Δεν έχω ιδέα Μπέρι, απλά πάντα εντυπωσιάζομαι από την σιγουριά, αυτήν την cocksure την ελληνική.Beria έγραψε: ↑22 Αύγ 2022, 13:06O Ντούγκιν έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον Πούτιν. Εκδιώχθηκε από το Πανεπιστήμιο και μάλλον θεωρείται liability
Σοβαρά τώρα πιστεύετε ότι είναι πρώτος στόχος των Δυτικών για εξόντωση;
Μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Μήπως ήταν πρώτος στόχος για προσέγγιση;
sys3x έγραψε: ↑22 Αύγ 2022, 14:43Δεν έχω ιδέα Μπέρι, απλά πάντα εντυπωσιάζομαι από την σιγουριά, αυτήν την cocksure την ελληνική.
Ενώ τώρα που ο Πούτιν εμφανίζει την αντιπολίτευση εναντίον του ως δολοφόνους και τρομοκράτες βγαίνει χαμένοςΑρίστος έγραψε: ↑22 Αύγ 2022, 14:46Ο Εθνικος Ρεπουμπλικαικος Στρατος της Ρωσιας απεδειξε παντως οτι το σεναριο περι FSB πηγε κουβα.
Γιατι αν οντως το εκανε η FSB θα ενοχοποιουσε Ουκρανους.
Ενω μονο οι δυτικες μυστικες υπηρεσιες ειχαν συμφερον να αναλαβει την ευθυνη καποια δηθεν ρωσικη αντιστασιακη ομαδα. Κι αυτο για δυο λογους, πρωτον να αποσεισουν την ευθυνη απο πανω τους και δευτερον να πεισουν τα προβατα της Δυσης οτι υπαρχουν αντιστασιακες ομαδες στη Ρωσια.
.
Συμφωνώ. Και αυτός βέβαια Ουκρανός πολίτης είναι από το 2019, οπότε δεν είναι τόσο απόλυτο, αλλά το ένστικτο μου συμφωνεί.
Εκδιωχθηκε το 2014.
Μετάφραση ρεπορτάζ του CNN διάβασες άνθρωπε και το γράφεις ως αναφορά του Open;
Γιατί όμως ρε πούστη μου γίνονται αυτά Αφού η οικονομία της χώρας έχει εκτοξευθεί…
δεν διαβάζουν Ψεκαρίστο. Αν διάβαζαν θα ήξεραν ότι είναι πιο πλούσιοι, έχουν κάτι εκατομμύρια νέους συμπολίτες , αποναζιστοποιούν την Ουκρανία κάνοντας ένα καλό στην ανθρωπότητα
Το όπεν μετάφρασε ως αριστερό το δεξιό του cnnMaspoli έγραψε: ↑22 Αύγ 2022, 15:03Μετάφραση ρεπορτάζ του CNN διάβασες άνθρωπε και το γράφεις ως αναφορά του Open;
Ήθελες να υποτιτλίζουν το τι λέει ένα ξένο μέσο διαφορετικά από το τι λέει;
Και αμέσως μετά από τη μαλακία που εσύ έγραψες (ή τη μαλακία που αποφάσισες να αναπαράγεις) ο Αυγερινός τόνισε ότι τα περί αριστερού είναι βλακείες.