Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν!
- Cecily Anne
Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν
Για να μην ξεχνάμε..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν
Αυτό στο ΠΑΚΥ δεν ήτανε? και σας ειπα, βάλτε αυτοκόλητα στις κουτες.. Μανταρα θα γίνει στο ξεπακεταρισμα 

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Μια χαρά είναι εδώ!
Να στήσουμε επίσης εδώ νήμα για "Παπαριές που δεν πρέπει να χαθούν"
.
Μια χαρά είναι εδώ!
Να στήσουμε επίσης εδώ νήμα για "Παπαριές που δεν πρέπει να χαθούν"
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ποιες κούτες;
τη μια στιγμή χαζολογάγαμε στα Καφέ Σαντάν και την άλλη είδαμε το σπίτι μας κλειστό και φωτιές στην προκυμαία.
Τίποτα δεν είχαμε προγραμματίσει. Σαν τις μωρές παρθένες την πατήσαμε.
- Cecily Anne
Δεν είχε καμία δουλειά στο ΠαΚΥ ρε συ. Είναι σαν το 40ρη για μεταπτυχιακό που ήταν στο Ζώα και Άνθρωπος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ε όλο και κάποια σχέση θα είχε μη το λες!!Cecily Anne έγραψε: ↑31 Μαρ 2018, 21:10Δεν είχε καμία δουλειά στο ΠαΚΥ ρε συ. Είναι σαν το 40ρη για μεταπτυχιακό που ήταν στο Ζώα και Άνθρωπος.
ζωα εμεις ανθρωπος ο Όργι!
(✿ ♥‿♥)
Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν!
wooded glade @ Τι είναι τύχη;wooded glade έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 15:31Η τύχη είναι αστάθμητη.
Περπατάς στην Πατησίων και πας να περάσεις απέναντι από το φανάρι της Στουρνάρα.
Στο απέναντι πεζοδρόμιο είναι η μις Ελλάς και είναι βέβαιο ότι θα τη ρίχνατε.
Ο αέρας σπρώχνει προς το μέρος σας ένα διαφημιστική φυλλάδιο που λέει "ηλεκτρικές κουζίνες - πλυντήρια με εκπτώσεις στου Παρταόλα".
Το πιάνετε, το διαβάζετε για λίγο, φεύγει το πράσινο φως.
Στο επόμενο πράσινο φως η μις Ελλάς έχει χαθεί, έχει φτάσει στα Χαυτεία ξέρω γω - πάει το ραντεβού.
Αντίθετα μπορεί να σας ευνοήσει.
Πως πήρα εγώ 100 ευρώ πέρυσι το καλοκαίρι ;
Μπαίνω σε ένα πρακτορείο και παίζω 2 ευρώ ένα άλογο μιάς Εγγλέζικης ιπποδρομίας. Ήταν το νούμερο 6, με απόδοση 5. Κερδάει, πάω να πάρω 10 ευρώ και μου δίνουν 100 !
Εξαφανίστηκα αμέσως γιατί νόμιζα ότι ήταν λάθος του μηχανήματος, μήπως ήθελε τίποτα πάτημα "clear" αλλοιώς προσέθετε και προηγούμενα ποσά.
Τι είχε γίνει όμως ;
Δεν είχα παίξει Αγγλία. Είχα παίξει μία ταυτόχρονα διεξαγόμενη Γαλλική ιπποδρομία. Για να μου σημείωνε Αγγλία το χαρτάκι έπρεπε να είχα δηλώσει "Αγγλία" και να πάει ο πράκτορας το τερματικό στη θέση "Αγγλία". Όμως ήταν στη θέση "Γαλλία" και πήρε "Γαλλία".
Τι έγινε στη Γαλλία λοιπόν ; Στη Γαλλία κέρδισε κι εκεί ένα νούμερο 6, το οποίο όμως ήταν φαντομάς και είχε απόδοση 50 !
+1
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Για κάτι τέτοια αγαπήσαμε το φόρουμ. Μεγάλε, τιτάνα γούντιντ.Dies Irae έγραψε: ↑05 Απρ 2018, 14:46wooded glade @ Τι είναι τύχη;wooded glade έγραψε: ↑04 Απρ 2018, 15:31Η τύχη είναι αστάθμητη.
Περπατάς στην Πατησίων και πας να περάσεις απέναντι από το φανάρι της Στουρνάρα.
Στο απέναντι πεζοδρόμιο είναι η μις Ελλάς και είναι βέβαιο ότι θα τη ρίχνατε.
Ο αέρας σπρώχνει προς το μέρος σας ένα διαφημιστική φυλλάδιο που λέει "ηλεκτρικές κουζίνες - πλυντήρια με εκπτώσεις στου Παρταόλα".
Το πιάνετε, το διαβάζετε για λίγο, φεύγει το πράσινο φως.
Στο επόμενο πράσινο φως η μις Ελλάς έχει χαθεί, έχει φτάσει στα Χαυτεία ξέρω γω - πάει το ραντεβού.
Αντίθετα μπορεί να σας ευνοήσει.
Πως πήρα εγώ 100 ευρώ πέρυσι το καλοκαίρι ;
Μπαίνω σε ένα πρακτορείο και παίζω 2 ευρώ ένα άλογο μιάς Εγγλέζικης ιπποδρομίας. Ήταν το νούμερο 6, με απόδοση 5. Κερδάει, πάω να πάρω 10 ευρώ και μου δίνουν 100 !
Εξαφανίστηκα αμέσως γιατί νόμιζα ότι ήταν λάθος του μηχανήματος, μήπως ήθελε τίποτα πάτημα "clear" αλλοιώς προσέθετε και προηγούμενα ποσά.
Τι είχε γίνει όμως ;
Δεν είχα παίξει Αγγλία. Είχα παίξει μία ταυτόχρονα διεξαγόμενη Γαλλική ιπποδρομία. Για να μου σημείωνε Αγγλία το χαρτάκι έπρεπε να είχα δηλώσει "Αγγλία" και να πάει ο πράκτορας το τερματικό στη θέση "Αγγλία". Όμως ήταν στη θέση "Γαλλία" και πήρε "Γαλλία".
Τι έγινε στη Γαλλία λοιπόν ; Στη Γαλλία κέρδισε κι εκεί ένα νούμερο 6, το οποίο όμως ήταν φαντομάς και είχε απόδοση 50 !
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
“Sticky” επειγόντως μπας και συνέλθουν κάποιοι (σεβαστή μερίδα συμπολιτών μας), έστω και καθυστερημένα...

Δυστυχώς ο Μπαλαφισμός/Τοσκισμός καλά κρατεί...

Δυστυχώς ο Μπαλαφισμός/Τοσκισμός καλά κρατεί...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Μόλις άνοιξε το μαγαζί! Κάτσε να γίνουμε πολλοί, να χαλαρώσει λίγο ο κόσμος και να αρχίσει να κελαηδάει.
Υπέροχος, απίστευτος, μοναδικός.
Ένα από τα πολλά λάθη που έκανα στην σύντομη πχορουμική μου καριέρα, είναι το ότι δεν τον εδιάβαζα.
Ξαναχτυπά!
Διαφορά καπιταλιστών - κομμουνιστώνwooded glade έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 18:20Βρισκόμαστε στην έρημο της Νεβάδας.
Ένας πλούσιος rancher, ο Μπάρυ Γκολτνγουώτερ, προχωράει έφιππος με τους μπράβους του και ξαφνικά βλέπουν έναν να σέρνεται στο έδαφος και να παρακαλάει για νερό.
Από πάνω κάνουν γύρους οι γύπες και λένε "άντε ρε ακόμα, πότε θα φάμε ;".
Ο rancher λέει στους δικούς του "come on boys, move on, άστε τον αυτόν τον χαλιαμπάλια".
Ένα χρόνο μετά βρισκόμαστε και πάλι στην έρημο της Νεβάδας.
Αυτή τη φορά μία κομπανία revoluzionarios tupamaros με επικεφαλής τον Τσε Γκουεβάρα προχωράνε πάνω στα άλογα τους με κατεύθυνση το Λας Βέγκας.
Πάλι πέφτουν απάνω σε έναν που σέρνεται στο έδαφος και παρακαλάει για νερό.
Πάλι από πάνω κάνουν γύρους οι γύπες και λένε "άντε ρε ακόμα, πότε θα φάμε ;".
Τι λέει ο Τσε Γκουεβάρα στους δικούς του ;
Λέει "boys σκορπίστε γύρω γύρω και άμα βρείτε τίποτα cactus trees δυναμιτίστε τους, γιατί υπάρχει περίπτωση τούτος εδώ να σηκωθεί και να βρει νερό μόνος του".
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

Re: Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν!
chris @ CNN live - Mark Zuckerberg ΤΩΡΑ
chris έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 16:44Γιατί τον θεωρούσαν πιο συνεργάσιμο (με business στην Ρωσία), πιο του χεριού τους, και κάποιον που δεν ανήκε απόλυτα στο πολιτικό κατεστημένο στo DC που ήταν σύσσωμο εναντίον των καλών σχέσεων με τους Ρώσους.
Ναι δεν διαφωνώ ότι έγινε προπαγάνδα και προφανώς ήταν αποτελεσματική- φάνηκε από το αποτέλεσμα εξάλλου - αλλά εντάξει, όλα εξελίσσονται, έτσι δεν είναι;
Νομίζω τους αμερικανούς τους πείραξε περισσότερο το ότι έγινε σε αυτούς! δεν έχουν πρόβλημα αρκεί να γίνεται από αυτούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σκατόψυχα posts που δεν πρέπει να χαθούν
από Juno » 22 Ιούλ 2023, 17:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 486 Απαντήσεις
- 18889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
18 Φεβ 2025, 23:30
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Μαρ 2024, 11:57
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι οι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ όμορφες/οι ;
από tanipteros » 29 Ιούλ 2024, 23:15 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 65 Απαντήσεις
- 2106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
31 Ιούλ 2024, 22:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά χώρα έχει τις πιο όμορφες γυναίκες;
από micmic » 29 Μάιος 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 55 Απαντήσεις
- 2038 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89