Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
SUV

Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 13:13

την ιδια διαθεση να σπασουν το κεφαλι* του αλλου εχουν
εδώ νομίζω οτι δεν συμφωνώ
αλλά πραγματικά, ίσως να κάνω και λάθος

*με την έννοια να φθάσουν στο έγκλημα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 13:16

SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:10
Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:04

Και μην μου ξεκινήσεις εμένα περί μυϊκής δύναμης γιατί σχεδόν όλες οι γυναικοκτονίες έγιναν με όπλα και όχι με γυμνά χέρια και μυική δύναμη.
Κι αυτό από την ιστορία/γεγονός της μυικής δύναμης ξεκινά, τεσπα
Σαφέστατα η υπέροχη λόγω μυϊκής δύναμης τους δίνει αυτή την αίσθηση. Έτσι ξεκίνησε και μύθος του ισχυρού φύλου. Που κάποτε όντως ήταν η πραγματικοτητα και όταν λέω κάποτε εννοώ νεανταρνταλς. Όχι όμως ότι πράγματι οι δολοφονίες γίνονται γιατί ο άλλος χρησιμοποιεί την μυική του δύναμη. Μπούρδες είναι αυτά. Με μαχαίρια και όπλα τις σκοτώνουν.

Νομίζω κλείσαμε τα 2 ποστ :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 13:18

Του δίνεται η αίσθηση με το όπλο οτι κατέχει υπερφυσική μυική δύναμη, καλύτερα τώρα? :P

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 13:18

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:12
Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:01

ΓΑΛΗ μου, όταν λες ότι η γυναίκα προκαλεί την αντίδραση του ανδρός ανάλογα με το τι του δείχνει και τι δείχνει στο περιβάλλον, αυτό ακριβώς εννοείς. Αυτό έγραψες τουλάχιστον.
Και για να στο κάνω και παράδειγμα λες ότι
αν η αντίδραση του άνδρα είναι να την πλακώσει στο ξύλο είναι γιατί η γυναίκα προκάλεσε αυτή την αντίδραση του ανδρός.
οταν καποιος γραφει κατι, εννοει αυτο που γραφει. οχι αυτο που φανταζεσαι εσυ οτι εννοει.

θα συζητουσες πολυ καλυτερα αν το καταλαβαινες αυτο.
Ακριβώς τις παραθέσεις σας αναφέρω. Όπως ακριβώς τα γράφετε. Αν δεν θέλεις να τα αναφέρω, άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου και αυτά που γράφεις για να μην νιώθεις άβολα όταν τα αναφέρω.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 13:19

Όπως μου έλεγε και ο άλλος κάποτε "και ναι! η κεραία της μάρκας του κινητού μου ΕΙΝΑΙ η προέκταση του τσουτσουνιού μου!"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Αύγ 2022, 13:21

Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 12:51
Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 12:46

Και να πως αυτόματα μπαίνεις στο τριπακι
"της άξιζε αυτό που έπαθε γιατί αυτή τον διάλεξε "
Τι από που προκύπτει βρε; έγραψες ότι ο άντρας και το κοινωνικό περιβάλλον ελάμβανει αυτό που δείχνει η γυναίκα και αντιδρούν ανάλογα. Ε σε πληροφορώ ένας άντρας που θα σπάσει τα πλευρά της γυναίκας του γιατί αντιμίλησε, τον πρόσβαλε, τον έβρισε κτλ δεν το κάνει γιατί αυτό έδειξε η γυναίκα ότι θελει, αξίζει, διάλεξε αυτή την συμπεριφορά. Είναι τραγικό να λες τέτοια πράγματα.
Ρε Νάιδα, κάπου το' χεις χάσει τελείως.

Θεωρείς απόδειξη ό,τι περνάει από το μυαλό σου.

Κάτι σαν το άλτερ έγκο του σταβ, σε πιο απλοϊκή έκδοση.
ΓΑΛΗ μου, όταν λες ότι η γυναίκα προκαλεί την αντίδραση του ανδρός ανάλογα με το τι του δείχνει και τι δείχνει στο περιβάλλον, αυτό ακριβώς εννοείς. Αυτό έγραψες τουλάχιστον.
αν η αντίδραση του άνδρα είναι να την πλακώσει στο ξύλο είναι γιατί η γυναίκα προκάλεσε αυτή την αντίδραση του ανδρός.
Οκ, να σημειώνεις κάθε φορά που γράφω κάτι, τί εννοώ.

Αν μη τι άλλο, θα έχει πλάκα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 13:22

SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:18
Του δίνεται η αίσθηση με το όπλο οτι κατέχει υπερφυσική μυική δύναμη, καλύτερα τώρα? :P

Εγώ καρδιά μου τα ξέρω. Ποιες είναι οι πεποιθήσεις. Σε άλλους πες τα που έχουν την εντύπωση ότι οι δολοφονίες γίνονται επειδή ο άντρας έχει περισσότερη δύναμη και για αυτό δεν έχουμε αντίστοιχα ανδροκτονίες.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 13:23

Ο άνδρας έχει μαζί με την μυική δύναμη και πιο βίαια αντανακλαστικά ένστικτα και ίσως γι αυτό να μην έχουμε αντίστοιχες ανδροκτονίες ή ίσως καλύτερα αντίστοιχου είδους και αντίστοιχης αιτιολόγησης ανδροκτονίες

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 13:25

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:16

Σαφέστατα η υπέροχη λόγω μυϊκής δύναμης τους δίνει αυτή την αίσθηση. Έτσι ξεκίνησε και μύθος του ισχυρού φύλου. Που κάποτε όντως ήταν η πραγματικοτητα και όταν λέω κάποτε εννοώ νεανταρνταλς. Όχι όμως ότι πράγματι οι δολοφονίες γίνονται γιατί ο άλλος χρησιμοποιεί την μυική του δύναμη. Μπούρδες είναι αυτά. Με μαχαίρια και όπλα τις σκοτώνουν.

δηλαδη η μυικη υπεροχη επαψε να ειναι πραγματικοτητα; ειναι μυθος;

δεν ειναι, υπαρχει και σημερα. και αυτος που εχει την υπεροχη, ξερει οτι την εχει, και μαθαινει σε ολη του τη ζωη οτι μπορει να τη χρησιμοποιησει σοτυς ασθενεστερους, για να περασει το δικο του. απο την αλλη, αυτη που δεν την εχει, μαθαινει να μη χρησιμοποιει βια στους δυνατοτερους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 13:26

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:21

Οκ, να σημειώνεις κάθε φορά που γράφω κάτι, τί εννοώ.

Αν μη τι άλλο, θα έχει πλάκα. :)
Ω, άλλος ασεβαστός μας βρήκε. Για πες λοιπόν τι εννοούσες

Με αυτό
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 11:37

Όλα αυτά που γράφεις, υποστηρίζονται και από τις γυναίκες. Όταν δέχονται παθητικά ή σαπορτάρουν κατά περίπτωση τις συγκεκριμένες διακρίσεις, είναι απολύτως λογικό ότι κάποια στιγμή θα τις υποστούν και οι ίδιες.

Με λίγα λόγια, αυτό που βλέπουν οι άντρες και το κοινωνικό περιβάλλον της κάθε γυναίκας, είναι αυτό που δείχνει η γυναίκα. .

Και αντιδρούν αναλόγως.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 13:27

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:18
Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:12
Naida έγραψε:

οταν καποιος γραφει κατι, εννοει αυτο που γραφει. οχι αυτο που φανταζεσαι εσυ οτι εννοει.

θα συζητουσες πολυ καλυτερα αν το καταλαβαινες αυτο.
Ακριβώς τις παραθέσεις σας αναφέρω. Όπως ακριβώς τα γράφετε. Αν δεν θέλεις να τα αναφέρω, άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου και αυτά που γράφεις για να μην νιώθεις άβολα όταν τα αναφέρω.

οι παραθεσεις δεν γραφουν αυτα που λες οτι γραφουν. στο εχουν πει πολλοι, πολλες φορες. σε τυφλωνει η στειρα αντιπαλοτητα, και φανταζεσαι πραγματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Αύγ 2022, 13:28

SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 12:54
Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 12:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 12:40

Από πού προκύπτει αυτό;

Για συγκοινωνούντα δοχεία της αντρικής και γυναικείας νοοτροπίας, έγραψα, τη σχέση τέντζερη με καπάκι. :lol:
Και να πως αυτόματα μπαίνεις στο τριπακι
"της άξιζε αυτό που έπαθε γιατί αυτή τον διάλεξε "
Τι από που προκύπτει βρε; έγραψες ότι ο άντρας και το κοινωνικό περιβάλλον ελάμβανει αυτό που δείχνει η γυναίκα και αντιδρούν ανάλογα. Ε σε πληροφορώ ένας άντρας που θα σπάσει τα πλευρά της γυναίκας του γιατί αντιμίλησε, τον πρόσβαλε, τον έβρισε κτλ δεν το κάνει γιατί αυτό έδειξε η γυναίκα ότι θελει, αξίζει, διάλεξε αυτή την συμπεριφορά. Είναι τραγικό να λες τέτοια πράγματα.
Εδώ μερικές φορές οι γυναίκες μπορεί να την πατάμε οτι και καλά, εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες τις χαζές, είμαι δυναμική και έξυπνη και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου το παίξει ματσο κτλ
Αμ δεν είναι έτσι αλλά τέλος πάντων.

ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ
Μα ΕΙΝΑΙ γενικό φαινόμενο. :lol:
Και παίζει αντίστοιχα και στους άντρες.
Όλα τα έξυπνα πουλιά, αρσενικά και θηλυκά, κάποια στιγμή θα πιαστούν από τη μύτη.
Το θέμα είναι πόσο θα μείνουν σ' αυτήν την κατάσταση, προσπαθώντας να την ωραιοποιήσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 23 Αύγ 2022, 13:28

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 12:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 12:44
Μα έχω συμπάθεια στην πατριαρχία. Τους συμπαθώ τους άντρες. Αν δεν είχα, θα ήμουν λεσβία.
Άλλο πράγμα η πατριαρχια άλλο το αντρικό φύλο. Για να μην τα κάνουμε όλα μουλτι δηλαδή.

Σοβαρά τώρα...
Και μόνο που απάντησες σε αυτό το σχόλιο δείχνει φοβερή υπομονή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Αύγ 2022, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 13:29

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:25
Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:16

δηλαδη η μυικη υπεροχη επαψε να ειναι πραγματικοτητα; ειναι μυθος;

δεν ειναι, υπαρχει και σημερα. και αυτος που εχει την υπεροχη, ξερει οτι την εχει, και μαθαινει σε ολη του τη ζωη οτι μπορει να τη χρησιμοποιησει σοτυς ασθενεστερους, για να περασει το δικο του. απο την αλλη, αυτη που δεν την εχει, μαθαινει να μη χρησιμοποιει βια στους δυνατοτερους.

Μύθος ότι είστε το ισχυρό φύλο. Μυϊκά δυνατότεροι φυσικά και είστε συνήθως. Αλλά δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό. Η μυική δύναμη πλέον είναι άχρηστη για την επιβίωση του είδους.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 13:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 13:28

Μα ΕΙΝΑΙ γενικό φαινόμενο. :lol:
Και παίζει αντίστοιχα και στους άντρες.
Όλα τα έξυπνα πουλιά, αρσενικά και θηλυκά, κάποια στιγμή θα πιαστούν από τη μύτη.
Το θέμα είναι πόσο θα μείνουν σ' αυτήν την κατάσταση, προσπαθώντας να την ωραιοποιήσουν.
εκεί αρχίζουν τα δράματα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών