Ξεκόλλα ρε μλκ, ξεκόλλα, και να ΄χει μείνει και κανένας άντρας όρθιος έτσι και σε διαβάσει τον χάσαμε κι αυτόν! Σώπαινε!

Ξεκόλλα ρε μλκ, ξεκόλλα, και να ΄χει μείνει και κανένας άντρας όρθιος έτσι και σε διαβάσει τον χάσαμε κι αυτόν! Σώπαινε!
Ρε Νάιδα, βρίσκω απολύτως σαφές αυτό που έγραψα.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 13:26Ω, άλλος ασεβαστός μας βρήκε. Για πες λοιπόν τι εννοούσες
Με αυτόΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 11:37
Όλα αυτά που γράφεις, υποστηρίζονται και από τις γυναίκες. Όταν δέχονται παθητικά ή σαπορτάρουν κατά περίπτωση τις συγκεκριμένες διακρίσεις, είναι απολύτως λογικό ότι κάποια στιγμή θα τις υποστούν και οι ίδιες.
Με λίγα λόγια, αυτό που βλέπουν οι άντρες και το κοινωνικό περιβάλλον της κάθε γυναίκας, είναι αυτό που δείχνει η γυναίκα. .
Και αντιδρούν αναλόγως.
Όχι δεν μου το έχουν πει πολλοί και αυτοί που το λένε είναι αυτοί έχουν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Δηλαδή προέρχονται από την ίδια φωλιά και θα πουν το οτιδήποτε προκειμένω να πουν κάτι. Και αν μιλάμε για την περίπτωση σου όχι μόνο είσαι της ίδιας νοοτροπίας αλλά είσαι και ο αρχηγός του " α εγώ δεν το είπα αυτό, το φαντάστηκε;" με τις παραθέσεις σου μπροστά. Τις δικές σου παραθέσειςΑσέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 13:27
οι παραθεσεις δεν γραφουν αυτα που λες οτι γραφουν. στο εχουν πει πολλοι, πολλες φορες. σε τυφλωνει η στειρα αντιπαλοτητα, και φανταζεσαι πραγματα.
ΑλιμονοΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 13:31Ρε Νάιδα, βρίσκω απολύτως σαφές αυτό που έγραψα.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 13:26Ω, άλλος ασεβαστός μας βρήκε. Για πες λοιπόν τι εννοούσες
Με αυτόΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 11:37
Όλα αυτά που γράφεις, υποστηρίζονται και από τις γυναίκες. Όταν δέχονται παθητικά ή σαπορτάρουν κατά περίπτωση τις συγκεκριμένες διακρίσεις, είναι απολύτως λογικό ότι κάποια στιγμή θα τις υποστούν και οι ίδιες.
Με λίγα λόγια, αυτό που βλέπουν οι άντρες και το κοινωνικό περιβάλλον της κάθε γυναίκας, είναι αυτό που δείχνει η γυναίκα. .
Και αντιδρούν αναλόγως.
Οπότε, άντε να παίξεις την εισαγγελέα με ειδικές ανάγκες, αλλού.
λιγοτερο χρησιμη απο παλιοτερα, ναι, αχρηστη, οχι.
οχι. δεν ξερω σε τι γλωσσα διαβαζεις, αλλα δεν εγραφε αυτο που νομιζεις.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 13:33
Όχι δεν μου το έχουν πει πολλοί και αυτοί που το λένε είναι αυτοί έχουν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Δηλαδή προέρχονται από την ίδια φωλιά και θα πουν το οτιδήποτε προκειμένω να πουν κάτι. Και αν μιλάμε για την περίπτωση σου όχι μόνο είσαι της ίδιας νοοτροπίας αλλά είσαι και ο αρχηγός του " α εγώ δεν το είπα αυτό, το φαντάστηκε;" με τις παραθέσεις σου μπροστά. Τις δικές σου παραθέσειςγιατί εγώ αυτό που λέω ότι είπες πάντα το στηρίζω και σου φέρνω την παράθεση σου. Όπως τώρα και στη ΓΑΛΗ. Έφερα την παράθεση της που έγραφε αυτό που είπα.
Σε τι χρησιμεύει για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους την σήμερον ημέρα η μυική δύναμη των ανδρών;Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 13:39λιγοτερο χρησιμη απο παλιοτερα, ναι, αχρηστη, οχι.
εφοσον ομως υπαρχει, δεν ειναι λαθος ο χαρακτηρισμος "ισχυρο" φυλο. λιγο ανοητος, και δεν τον χρησιμοποιω ποτε, αλλα παντως, αληθης.
εκτος αν κρινεις οτι το γυναικειο φυλο ειναι ισχυροτερο σε αλλους τομεις. (εγω θα ελεγα οχι, αλλα ενδιαφερον θα ηταν να αναλυσεις)
εγω διαβαζω
αυτο. δεν σηκωνει αναλυση, σαφες ειναι.αυτό που βλέπουν οι άντρες και το κοινωνικό περιβάλλον της κάθε γυναίκας, είναι αυτό που δείχνει η γυναίκα. .
Και αντιδρούν αναλόγως.
Όχι SUV μου δεν είναι. Και ούτε πρέπει να είναι. Ίσοι είμαστε. Όχι ίδιοι αλλά ίσοι.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 13:41Είναι μωρέ, είναι ισχυρά τα καημένα ή θα έπρεπε να είναι-όπως λέει και ο Χριστούλης, ο άνδρας είναι η κεφαλή της γυναικός-αλλά με λάθος τρόπο και σε λάθος δρόμο. Διαβάζουν κι εσένα, θα εκτροχιαστούν τελείως, και καλά εγώ, θα πάω μοναστήρι, εσείς καψερές, τί θα κάνετε?!!!
Ωραία. Πάμε.
Και εγώ γλυκιά και περιποιητική και γούτσου γούτσου είμαι μανδαμ. Αλλά δεν θα μας πατήσουν και στο λαιμό. Μπάστα δηλαδή.