Επειδή ακριβώς τον μάθατε τον Γαλή

Κι αυτό θα έπρεπε να είναι προφανές αλλά δεν είναι.
Επειδή ακριβώς τον μάθατε τον Γαλή
Δεν υπάρχει λόγος να τις αλλάξεις. Απλά όταν τις διατυπώνεις μην το γυρνάς τρελίτσα μετά. Ειπες αυτό που είπες χωρίς ναι μεν αλλα.
Ακριβώς, είπα αυτό που είπα χωρίς ναι, μεν, αλλά.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 15:33Δεν υπάρχει λόγος να τις αλλάξεις. Απλά όταν τις διατυπώνεις μην το γυρνάς τρελίτσα μετά. Ειπες αυτό που είπες χωρίς ναι μεν αλλα.
Εσύ έλεγες ΓΑΛΗ μου δεν είπες αυτό που έγραψα. Και όταν σου έβαλα με την παράθεση σου και σε ρώτησα τι εννοείς τότε; άρχισες τα μη το παίζω εισαγγελεας και ξέρεις τα δικά σου τα κουλά όταν θες να το καλύψεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 15:42Ακριβώς, είπα αυτό που είπα χωρίς ναι, μεν, αλλά.
Και εμμένω.
Για ποιο λόγο να το γυρίσω τρελίτσα; Επειδή δεν συμφωνείς εσύ και ο σταβ;
Σοβαρά τώρα;
Μα εγώ δεν θέλω να καλύψω κάτι. Εσύ θεωρείς ότι θέλω να το καλύψω.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 15:45Εσύ έλεγες ΓΑΛΗ μου δεν είπες αυτό που έγραψα. Και όταν σου έβαλα με την παράθεση σου και σε ρώτησα τι εννοείς τότε; άρχισες τα μη το παίζω εισαγγελεας και ξέρεις τα δικά σου τα κουλά όταν θες να το καλύψεις.
Συμφωνώ.
Είπατε γενικά ότι η αντίδραση του ανδρός είναι ανάλογη το τι θα δείξει η γυναίκα. Αν είναι θύμα, τσαμπουκάς κτλ κτλΑσέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 17:10
δηλαδη τι καταλαβαινεις, οτι ολοι οι αντρες ειναι ενα ειδος ρομποτ, προγραμματισμενα να εχουν ακριβως την ιδια αντιδραση στο οτι δειχνει μια γυναικα;
δεν ξεχωριζουν ας πουμε σε καθαρματα που θα δουν μια ευαλωτη και θα τρεξουν να το εκμεταλλευτουν, καλους ανθρωπους που θα βοηθησουν, αδιαφορους, και χιλια αλλα;
και η αντιδραση του αλλου αντρα, που μολις δει "θυμα" θα τρεξει να βοηθησει αντι να ξυλοφορτωσει; δεν ειναι αντρας αυτος; γιατι δεν τον υπολογιζεις στους συλλογισμους σου;
κι εγω το ιδιο λεω.