Στο δρομο ολο και καποια με κοιταει πονηρα. Παλια δεν μπορουσα να αποκρυπτογραφησω το βλεμμα τους, πλεον ομως σιγουρος. Αδυνατον ομως να πλησιασεις καποια.stergiosbik έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:40Βαλε σακκουλα μηπως πιασει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:39
Προσωπικα δεν κανω καμια επεξεργασια απλα φτιαχνω λιγο το φωτισμο ή βαζω καποιο φιλτρο για ατμοσφαιρα. Πληρης αποτυχια. Τι θελουν πια δεν ξερω!
Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
Ειπα εξαρχης οτι τα μεγεθη δεν ειναι συγκρισιμα.ritzeri έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:45Τυχαίνει να ξέρω δύο ζευγάρια που διαμορφώθηκαν στα ιδρύματα. Τα κανονικά.Daje έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:43Προφανως κι εγω στο συνολο αναφερομαι.
Η εμφανιση ειναι απο τις πιο σημαντικες παραμετρους αλλα οχι η μοναδικη.
Ειναι παρα πολλα, ΠΛΕΟΝ, τα ΝΟΡΜΑΛ ζευγαρια στην πραγματικη ζωη που εχουν διαμορφωθει απο το ιντερνετ για ν’αποτελουν εξαιρεση.
Ιδιαιτερα στο εξωτερικο, η ταση ειναι αυξανομενη με αλματωδεις ρυθμους.
Μια χαρά είναι μεταξύ τους, εγώ τι σχέση έχω;
Απλα ενω πριν απο 20-25 χρονια ηταν πραγματικα «περιεργο» να σχηματιστει ενα νορμαλ ζευγαρι απο το διαδικτυο, πλεον εχει γινει σχεδον ρουτινα.
Εχει παρει ενα υπολογισιμο «μεριδιο» απο την αγορα, πως να το κανουμε!
υ.γ. Η ταση που σαρωνει την τελευταια 10ετια (στο περιπου) εναι συναντηση στην real life και συνεχεια στο νετ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Α τις καρχιες!Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:49Στο δρομο ολο και καποια με κοιταει πονηρα. Παλια δεν μπορουσα να αποκρυπτογραφησω το βλεμμα τους, πλεον ομως σιγουρος. Αδυνατον ομως να πλησιασεις καποια.stergiosbik έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:40Βαλε σακκουλα μηπως πιασει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:39
Προσωπικα δεν κανω καμια επεξεργασια απλα φτιαχνω λιγο το φωτισμο ή βαζω καποιο φιλτρο για ατμοσφαιρα. Πληρης αποτυχια. Τι θελουν πια δεν ξερω!
- Dwarven Blacksmith
Είναι αυτός που λέει ότι δεν υπάρχουν γυναίκες στο ίντερνετ, ή πιο περιφραστικά ότι στο ίντερνετ οι άντρες είναι άντρες, οι γυναίκες είναι άντρες, και τα παιδιά είναι πράκτορες του FBI.

Δεν ξέρω, δεν έχω τέτοια εμπειρια
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:51Είναι αυτός που λέει ότι δεν υπάρχουν γυναίκες στο ίντερνετ, ή πιο περιφραστικά ότι στο ίντερνετ οι άντρες είναι άντρες, οι γυναίκες είναι άντρες, και τα παιδιά είναι πράκτορες του FBI.

Ριχνουν - στα κωλαράκια τους - αν βαριέσαι να τα χτυπήσεις η κρατάς ποτο η τσιγάρο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
γνωστός, την εποχή που μόλις κυκλοφόρησαν τα κινητά και το fb διαδόθηκε καμιά 5ετία μετά,
έβγαινε με κοπέλες από διάφορα chat (μέσω tv συνομιλούσαν - το θυμάστε, ένα πρόγραμμα που είχε το σταρ στο τελετεξτ; κάπου στα 00's - εδώ https://www.psychology.gr/forum/threads ... E%B7/page4) - ούτε φώτο, ούτε βίντεο, ούτε τίποτα, μόνο μηνύματα στο κινητό με άγνωστο άτομο
όλες ήταν μπάζα εντός νομού, ώσπου άρχισε να πηγαίνει και σε δίπλα νομούς!!
τελικά, γνώρισε μία που του έκανε το κλικ
παντρεμένοι εδώ και χρόνια με 3 παιδιά..
έβγαινε με κοπέλες από διάφορα chat (μέσω tv συνομιλούσαν - το θυμάστε, ένα πρόγραμμα που είχε το σταρ στο τελετεξτ; κάπου στα 00's - εδώ https://www.psychology.gr/forum/threads ... E%B7/page4) - ούτε φώτο, ούτε βίντεο, ούτε τίποτα, μόνο μηνύματα στο κινητό με άγνωστο άτομο
όλες ήταν μπάζα εντός νομού, ώσπου άρχισε να πηγαίνει και σε δίπλα νομούς!!
τελικά, γνώρισε μία που του έκανε το κλικ
παντρεμένοι εδώ και χρόνια με 3 παιδιά..
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- blackpaint
Το πρωτο σκελος αντε και να το πιστεψω, το δευτερο με τιποτα. Η ο φιλος σου σου πουλησε φιδια η μας πουλας εσυ. Πιο πιθανο θεωρω να κομπλαρε με τη γκομεναρα, να επαθε βλαβη και να πουλαγε φιδια για να δικαιολογηθει.
και καλά οτι δεν υπάρχουν γυναίκες στο ιντερνετ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό θέλει πολλή προσοχή γιατί και οι κάμερες έχουν τους κινδύνους τους. Ο άλλος νόμιζε ότι τον έβλεπε μια φοιτήτρια και τον έβλεπε μια φοιτήτρια με την παρέα της, βιντεοσκοπούσαν τη συνομιλία και η συνέχεια γνωστή...
Ξεκίνησα το τόπικ για χαβαλέ και γιατί επανειλημμένα διάβασα για σαλούφες στο ιντερνετ... Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Εκτός από τις πεινασμένες και τις σαλούφες υπάρχουν και οι νορμάλ, φαντάζομαι και οι γκομενάρες και αυτές που αυτό το κουτί στο σπίτι το χρησιμοποιούν για να πουν δυο κουβέντες απλώς.
Όσον αφορά τι συμβαίνει με τις άλλες που δεν έχουν βγει στο σεργιάνι να γνωρίσουν τη μισή Αθήνα στα κρεβάτια, αυτές κοιτάνε τις άλλες και ρωτάνε:
-Τι το θες το μωρό παιδάκι μου, άστο να βρει κάτι πιο ταιριαστό. Αν είχες μικροπαντρευτεί, θα ήταν γιος σου και θα τον πήγαινες να παίξει με τους φίλους του στο Allou.
- Αφού γουστάρει και αυτό. Και αφού ο πενηντάρης και ο σαραντάρης δεν τραβάνε στο άθλημα!
Όσον αφορά τι συμβαίνει με τις άλλες που δεν έχουν βγει στο σεργιάνι να γνωρίσουν τη μισή Αθήνα στα κρεβάτια, αυτές κοιτάνε τις άλλες και ρωτάνε:
-Τι το θες το μωρό παιδάκι μου, άστο να βρει κάτι πιο ταιριαστό. Αν είχες μικροπαντρευτεί, θα ήταν γιος σου και θα τον πήγαινες να παίξει με τους φίλους του στο Allou.
- Αφού γουστάρει και αυτό. Και αφού ο πενηντάρης και ο σαραντάρης δεν τραβάνε στο άθλημα!
Ναι έχει τύχει να δω απογοήτευση στο πρόσωπο κάποιας που συνάντησα μέσω διαδικτύου. Αλλά δεν έχω φέηκ ή παλιές φώτο. Ή το ύψος δεν μπορούσε να υπολογίσει ή έχω πολύ καλή φωτογένεια.
the end
Αγις has seen some shit... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να και μία πάρα πολύ σημαντική είδηση...
από Nøel » 03 Αύγ 2023, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
από talaipwros » 27 Μάιος 2024, 23:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 94 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
30 Μάιος 2024, 11:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πονέσετε πολύ όσοι άνεργοι επιλέξατε να πάτε παραλίες παρά να καταψηφισετε το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
-