Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Αύγ 2022, 12:31

stavmanr έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:26
Naida έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:17

Εγώ δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο.

Το πως ερμηνεύει ή τεντώνει ο κάθε πικραμένος αυτό που γράφω, είναι δικό του θέμα.
Δεν έγραψες ότι η γυναίκα δείχνει στον άντρα ή στο περιβάλλον και ο άντρας αντιδρά ανάλογα;
Πιστεύεις ότι ξέρει τι έγραψε και γιατί το έγραψε;
Σοβαρά σε ρωτώ.

Πήγε ο έρμος ο Ασέβαστος να το στρογγυλέψει, να το λειάνει, να το μαλακώσει και ο Γαλής τον έδωσε στεγνά...
Σε ποιους τον έδωσε στεγνά; Στους επίτιμους δικαστές του πχόρουμ; Δηλαδή εσένα και τη Νάιδα; :lol:

Γουάου.

Ελπίζω να ανταπεξέλθει ο Ασέβαστος μετά από αυτό το τρομερό πλήγμα που υπέστη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα » 24 Αύγ 2022, 12:32

SUV έγραψε:
24 Αύγ 2022, 11:50
Ακόμα εδώ είστε 'σεις? :lol:
ετοιμάζεσαι για φευγιό; :p2:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
05 Αύγ 2022, 17:36
Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Αύγ 2022, 12:33

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:25
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:17

Εγώ δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο.

Το πως ερμηνεύει ή τεντώνει ο κάθε πικραμένος αυτό που γράφω, είναι δικό του θέμα.
Δεν έγραψες ότι η γυναίκα δείχνει στον άντρα ή στο περιβάλλον και ο άντρας αντιδρά ανάλογα;

Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί η λέξη κλειδί είναι το ανάλογα.
Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί το να προσθέτεις σ' αυτό που έγραψα το "α, την ηλίθια", στην καλύτερη είναι ηλιθιότητα και στη χειρότερη πουστιά.

Οπότε, κάνε μας τη χάρη ρε Νάιδα, που την είδες ΚΑΙ κλειδοκρατόρισσα. :lol:
Άρα το έγραψες. Πάμε παρακάτω για το ηλίθια.
Χθες έγραψες και για την γυναίκα που τρώει ξύλο και δεν φεύγει ότι είναι ηλίθια και καμμένο χαρτί.
Άρα έχουμε μια άποψη σου
ότι η γυναίκα δείχνει(συμπεριφορά, χαρακτήρα κτλ) και ο άντρας αντιδρά ανάλογα πχ την ξυλοφορτωνει. Και έχουμε και μια άποψη σου ότι αυτή που τρώει ξύλο και δεν φεύγει είναι ηλίθια και καμμένο χαρτί.
Αντιλαμβάνεσαι καθόλου ότι αυτες οι δύο απόψεις η μια είναι συνέχεια της άλλης ή μπα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Αύγ 2022, 12:33

Naida έγραψε:
24 Αύγ 2022, 11:00

Πας τώρα στο ότι είπα εγώ στην φίλη μου είσαι μαλάκας; γιατί δεν φεύγεις; και να το ταυτίσεις με αυτά που λες εσύ . Ότι τρώει ξύλο επειδή δεν φεύγει, ότι δολοφονήθηκε γιατί δεν έφυγε νωρίτερα, ότι βιάστηκε γιατί δεν πρόσεξε αρκετά κτλ
ναι, κοιτα, ΔΕΝ τα λεω αυτα. εσυ τα καταλαβαινεις. οπως θα μπορουσα να καταλαβαινω εγω απο το "εισαι μαλακας" στη φιλη, οτι της ριχνεις ευθυνη, αλλα δεν το κανω, γιατι δεν ειμαι φανατικος με παρωπιδες. αν καποτε χασεις τον φεμινιστικο τυφλο φανατισμο σου, ισως καταλαβεις τι λεω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Αύγ 2022, 12:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:31
stavmanr έγραψε:
Naida έγραψε:

Σοβαρά σε ρωτώ.

Πήγε ο έρμος ο Ασέβαστος να το στρογγυλέψει, να το λειάνει, να το μαλακώσει και ο Γαλής τον έδωσε στεγνά...
Σε ποιους τον έδωσε στεγνά; Στους επίτιμους δικαστές του πχόρουμ;
Στο διάλογο.
Τον εξέθεσες τον άνθρωπο. Πήγε να γράψει ότι εννοούσες άλλο, και τον έστησες στα πέντε μέτρα...

Ούτε οι ομοϊδεάτες σου καταλαβαίνουν τι γράφεις. Αυτό σου εξηγώ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα » 24 Αύγ 2022, 12:34

Naida έγραψε:
24 Αύγ 2022, 11:40
Φυσικά και υπάρχει γυναικείος μισογυνισμός. Είναι έκδηλος σε κάποιες περιπτώσεις.
Συμφωνώ μεν αλλά δεν φταίνε οι ίδιες, φταίει η πατριαρχική κοινωνία που τους το έχει καλλιεργήσει, συντρόφισσα

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Αύγ 2022, 12:36

Naida έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:33
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:25
Naida έγραψε:

Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί η λέξη κλειδί είναι το ανάλογα.
Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί το να προσθέτεις σ' αυτό που έγραψα το "α, την ηλίθια", στην καλύτερη είναι ηλιθιότητα και στη χειρότερη πουστιά.

Οπότε, κάνε μας τη χάρη ρε Νάιδα, που την είδες ΚΑΙ κλειδοκρατόρισσα. :lol:
Άρα το έγραψες. Πάμε παρακάτω για το ηλίθια.
Χθες έγραψες και για την γυναίκα που τρώει ξύλο και δεν φεύγει ότι είναι ηλίθια και καμμένο χαρτί.
Άρα έχουμε μια άποψη σου
ότι η γυναίκα δείχνει(συμπεριφορά, χαρακτήρα κτλ) και ο άντρας αντιδρά ανάλογα πχ την ξυλοφορτωνει. Και έχουμε και μια άποψη σου ότι αυτή που τρώει ξύλο και δεν φεύγει είναι ηλίθια και καμμένο χαρτί.
Αντιλαμβάνεσαι καθόλου ότι αυτες οι δύο απόψεις η μια είναι συνέχεια της άλλης ή μπα;
Διαψεύδω ότι μπορείς να βρεις συνέχεια στα γραπτά του Γαλή. :102:

Μιλάμε στις πλείστες των περιπτώσεων για διάσπαρτες ασυνεχείς ρητορικές αρλούμπες που καταλήγουν σε ένα εικονίδιο μίας φάτσας που γελά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Αύγ 2022, 12:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:31
stavmanr έγραψε:
Naida έγραψε:

Σοβαρά σε ρωτώ.

Σε ποιους τον έδωσε στεγνά; Στους επίτιμους δικαστές του πχόρουμ; Δηλαδή εσένα και τη Νάιδα; :lol:

Γουάου.

Ελπίζω να ανταπεξέλθει ο Ασέβαστος μετά από αυτό το τρομερό πλήγμα που υπέστη.
Γιατί το αντιλαμβάνεσαι ως δική και δεν ξέρω γω τι αλλο; οι απόψεις που διατυπώνουμε κρίνονται από τους συνομιλητές μας. Τι χαζομάρες είναι αυτές περί δικαστών, εισαγγελέων, ανακριτών, κλειδοκρατόρων κτλ;
αν δεν θέλεις να κάνουμε διάλογο και πάνω στις απόψεις σου πες μας "εγώ θέλω μόνο να διατυπώνω απόψεις. Δεν θέλω να τις κρίνετε."
Εγώ προσωπικά θα το σεβαστώ. Εφόσον δεν με παραθέτεις ή δεν αναφέρεσαι σε δικά μου λεγόμενα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Αύγ 2022, 12:39

Ασέβαστος έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:30
stavmanr έγραψε:
24 Αύγ 2022, 10:56

Τι θα πει να κάνουν όλοι πίσω;
Είσαι η Ασέβαστη κι έρχεται ο μπούλης από τη δουλειά και σου λέει "τσάκωσε μωρή το παντελόνι μη σου χώσω καμία".
Εξήγησέ μου το "κάνουν όλοι πίσω".
ανοιγεις πορτα, και αντε γεια.

εσυ τι προτεινεις; "παρτο μονος σου ρε παπαρα", "οχι εσυ να μου το φερεις πορνη" οχι να το παρεις μονος σου σκατοκαργιολη" μεχρι να χυθει αιμα;
Η πλάκα είναι ότι το σταβ και η Νάιδα θεωρούν ότι αυτός είναι ο κλασσικός τρόπος που ζητάει ένας άντρας να του σιδερώσει η γυναίκα το παντελόνι.

Το "μπορείς να μου σιδερώσεις το παντελόνι γιατί το χρειάζομαι τώρα;" δεν παίζει ούτε ως υπόθεση. :lol:

Και μετά φταίω εγώ όταν γράφω ότι ο καθένας κρίνει από τα βιώματα του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Αύγ 2022, 12:39

αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:34
Naida έγραψε:
24 Αύγ 2022, 11:40
Φυσικά και υπάρχει γυναικείος μισογυνισμός. Είναι έκδηλος σε κάποιες περιπτώσεις.
Συμφωνώ μεν αλλά δεν φταίνε οι ίδιες, φταίει η πατριαρχική κοινωνία που τους το έχει καλλιεργήσει, συντρόφισσα
Δεν διαφωνώ ομπρελινο μου. Όλοι σε πατριαρχική κοινωνία έχουμε μεγαλώσει και με αυτές ττις νοοτροπίες έχουμε γαλουχηθεί. Όλοι.

Que Sera, Sera...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα » 24 Αύγ 2022, 12:40

stavmanr έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:34

Στο διάλογο.
Τον εξέθεσες τον άνθρωπο. Πήγε να γράψει ότι εννοούσες άλλο, και τον έστησες στα πέντε μέτρα...

Νόμιζα ότι γινόταν συζήτηση όχι παρτίδα με χαρτιά που έχουμε χωριστεί σε ομάδες και πρέπει να υποστηρίξουμε όποιο φύλλο βγάλει ο συμπαίκτης... :102:

Παρακαλουνται οι εντός να σταματήσουν να σχολιάζουν τους άλλους εντός

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 24 Αύγ 2022, 12:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:39
Η πλάκα είναι ότι το σταβ και η Νάιδα θεωρούν ότι αυτός είναι ο κλασσικός τρόπος που ζητάει ένας άντρας να του σιδερώσει η γυναίκα το παντελόνι.
Το "μπορείς να μου σιδερώσεις το παντελόνι γιατί το χρειάζομαι τώρα;" δεν παίζει ούτε ως υπόθεση. :lol:
Χα, χα..η δική μου πλάκα είναι (μια και είμαι ο αναντικατάστατος σιδερωτής της οικογένειας) ότι η σύζυγος δεν λέει ούτε το ένα ούτε το άλλο: τα αφήνει όλα για σιδέρωμα εκ μέρους μου με μια αυτονόητη χειρονομία εκτός πάσης περιγραφής :102:
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Αύγ 2022, 12:45

Ασέβαστος έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:33
Naida έγραψε:
24 Αύγ 2022, 11:00

Πας τώρα στο ότι είπα εγώ στην φίλη μου είσαι μαλάκας; γιατί δεν φεύγεις; και να το ταυτίσεις με αυτά που λες εσύ . Ότι τρώει ξύλο επειδή δεν φεύγει, ότι δολοφονήθηκε γιατί δεν έφυγε νωρίτερα, ότι βιάστηκε γιατί δεν πρόσεξε αρκετά κτλ
ναι, κοιτα, ΔΕΝ τα λεω αυτα. εσυ τα καταλαβαινεις. οπως θα μπορουσα να καταλαβαινω εγω απο το "εισαι μαλακας" στη φιλη, οτι της ριχνεις ευθυνη, αλλα δεν το κανω, γιατι δεν ειμαι φανατικος με παρωπιδες. αν καποτε χασεις τον φεμινιστικο τυφλο φανατισμο σου, ισως καταλαβεις τι λεω.
Τα λες Ασεβαστε μου. Τα λες. Απλά μετά προσπαθείς να πείσεις ότι δεν τα είπες. Ότι και παραμυθες να λες ότι έριξα ευθύνες στην φίλη μου και τέτοια που τα τραβάς από τα μαλλιά θα το τραβήξω και εγώ από τα μαλλιά και θα σου απαντήσω πως δεν της είπα είσαι μαλάκας που δεν φεύγεις. Την ρώτησα. Είσαι μαλάκας; γιατί δεν φεύγεις; ρώτησα δεν έβγαλα συμπέρασμα. Κάτσε πάνω τώρα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Αύγ 2022, 12:46

Naida έγραψε:
24 Αύγ 2022, 11:02

Κατά τον Ασέβαστο, εκεί κάνει πίσω, τσακώνει το παντελόνι και είναι όλα καλά. Αν όμως πάει σττον Ασέβαστο και πει τσάκωσε ρε το παντελόνι με υφακι δεν θα το τσακώσει, θα τσακωθεί.
ο ασεβ δεν τσακωνεται. αναθεμα κι αν εχω υψωσει φωνη σε ανθρωπο 5 φορες τα τελευταια 30 χρονια.

με ανθρωπο που μου μιλα ετσι, δεν θα ημουν μαζι, απο την πρωτη βδομαδα. αν ειναι η πρωτη βδομαδα και μιλησει ετσι, και θελω να δωσω μια ευκαιρια, το πολυ να πω, "ξαναπεστο, ηρεμα, ευγενικα, με τη λεξη παρακαλω, και θα το φερω, εφοσον δεν κανω κατι αλλο χρησιμο με τη ζωη μου".

τη δευτερη φορα θα ελεγα "οχι", και καμμια αλλη λεξη. το καπελλακι μου στραβα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Αύγ 2022, 12:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:39
Ασέβαστος έγραψε:
24 Αύγ 2022, 12:30
stavmanr έγραψε:
24 Αύγ 2022, 10:56

Τι θα πει να κάνουν όλοι πίσω;
Είσαι η Ασέβαστη κι έρχεται ο μπούλης από τη δουλειά και σου λέει "τσάκωσε μωρή το παντελόνι μη σου χώσω καμία".
Εξήγησέ μου το "κάνουν όλοι πίσω".
ανοιγεις πορτα, και αντε γεια.

εσυ τι προτεινεις; "παρτο μονος σου ρε παπαρα", "οχι εσυ να μου το φερεις πορνη" οχι να το παρεις μονος σου σκατοκαργιολη" μεχρι να χυθει αιμα;

Και μετά φταίω εγώ όταν γράφω ότι ο καθένας κρίνει από τα βιώματα του.
Η πλάκα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις καν ότι ο σταβ αναφέρεται σε εργασιακό χώρο και ότι αφορά την περίπτωση που θα πει ο άλλος αυτό πως αντιδρά το άλλο άτομο. Και όχι στην περίπτωση που ζητηθεί ευγενικά.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών