Εθισμός αλκοόλ και XANAX
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Εθισμός αλκοόλ και XANAX
H ερώτηση μου είναι πού βρίσκεις τις συνταγές και στα δίνουν;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τα xanax; Από μια γνωστή, γνωστού. Δεν την έχω δει ποτέ την γυναίκα ούτε έχουμε μιλήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:19H ερώτηση μου είναι πού βρίσκεις τις συνταγές και στα δίνουν;
Έγραψα ήδη πως δεν είναι γιατρός, δεν θέλω να πω περισσότερα γιια να μην την εκθέσω στο τέλος.
- Cecily Anne
Ναι, καλό μου, είναι σε κύκλωμα εκτεταμένο ή απλά το βαποράκι σου;Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:34Τα xanax; Από μια γνωστή, γνωστού. Δεν την έχω δει ποτέ την γυναίκα ούτε έχουμε μιλήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:19H ερώτηση μου είναι πού βρίσκεις τις συνταγές και στα δίνουν;
Έγραψα ήδη πως δεν είναι γιατρός, δεν θέλω να πω περισσότερα γιια να μην την εκθέσω στο τέλος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
To Xanax είναι ηρεμιστικό και όχι αντικαταθλιπτικό. Το δε Ladose είναι το πιό ελαφρύ αντικαταθλιπτικό. Τίποτα από αυτά δεν θα σε πιάσει. Να πάς σε κανονικόν ψυχίατρο να σου δώσει το κατάλληλο φάρμακο.Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:34Τα xanax; Από μια γνωστή, γνωστού. Δεν την έχω δει ποτέ την γυναίκα ούτε έχουμε μιλήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:19H ερώτηση μου είναι πού βρίσκεις τις συνταγές και στα δίνουν;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:36Ναι, καλό μου, είναι σε κύκλωμα εκτεταμένο ή απλά το βαποράκι σου;Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:34Τα xanax; Από μια γνωστή, γνωστού. Δεν την έχω δει ποτέ την γυναίκα ούτε έχουμε μιλήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:19H ερώτηση μου είναι πού βρίσκεις τις συνταγές και στα δίνουν;

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν ξέρω. Φίλη της κουμπάρας της θείας μου είναι. Για θείτσες μιλάμε, όχι για τύπους σε σκοτεινά σοκάκια.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:36Ναι, καλό μου, είναι σε κύκλωμα εκτεταμένο ή απλά το βαποράκι σου;Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:34Τα xanax; Από μια γνωστή, γνωστού. Δεν την έχω δει ποτέ την γυναίκα ούτε έχουμε μιλήσει.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:19H ερώτηση μου είναι πού βρίσκεις τις συνταγές και στα δίνουν;
Στην αρχή νόμιζα πως ήταν γιατρός. Δεν έχω ιδέα τι κάνει. Μπορεί να το κάνει και μόνο για εμένα, μπορεί και να
βγάζει έξω να πουλάει.
- Cecily Anne
Πώ ρε φίλε ξυλοφόρτωμα που θένε οι θείτσες. Με ρόπαλο. Τεσπα. Καλή δύναμη κι από μένα!Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:42Δεν ξέρω. Φίλη της κουμπάρας της θείας μου είναι. Για θείτσες μιλάμε, όχι για τύπους σε σκοτεινά σοκάκια.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:36Ναι, καλό μου, είναι σε κύκλωμα εκτεταμένο ή απλά το βαποράκι σου;
Στην αρχή νόμιζα πως ήταν γιατρός. Δεν έχω ιδέα τι κάνει. Μπορεί να το κάνει και μόνο για εμένα, μπορεί και να
βγάζει έξω να πουλάει.
Ένα αντικαταθλιπτικό που παίρνω για την αυπνία περισσότερο, είναι το Depreram.
Παρατηρώ όμως ότι μου προκαλεί κόψιμο της αναπνοής, όταν ξαπλώνω για ύπνο, σηκώνομαι γιατί είναι σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα, πρέπει να σκεφτώ να ανασάνω κατά κάποιον τρόπο.
Όχι σε μεγάλο βαθμό, αλλά αρκετά.
Παρατηρώ όμως ότι μου προκαλεί κόψιμο της αναπνοής, όταν ξαπλώνω για ύπνο, σηκώνομαι γιατί είναι σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα, πρέπει να σκεφτώ να ανασάνω κατά κάποιον τρόπο.
Όχι σε μεγάλο βαθμό, αλλά αρκετά.
Καλό θέλαν να κάνουν. Δεν ξέρουν τι είναι το xanax. Εδώ ο γκόμενος της ξαδέρφης μου βαράει τεστοστερόνεςCecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:53Πώ ρε φίλε ξυλοφόρτωμα που θένε οι θείτσες. Με ρόπαλο. Τεσπα. Καλή δύναμη κι από μένα!Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:42Δεν ξέρω. Φίλη της κουμπάρας της θείας μου είναι. Για θείτσες μιλάμε, όχι για τύπους σε σκοτεινά σοκάκια.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:36
Ναι, καλό μου, είναι σε κύκλωμα εκτεταμένο ή απλά το βαποράκι σου;
βγάζει έξω να πουλάει.
ενέσεις και νόμιζε η θεία μου πως τα αγοράζει απο φαρμακείο.
- Cecily Anne
Α, όχι δεν φτάνει το ρόπαλο. Αυτές θένε να τις αφήσεις στο Φιδονησι να βαράνε σκοπιές με μοναδικό όπλο το π τους.Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 16:04Καλό θέλαν να κάνουν. Δεν ξέρουν τι είναι το xanax. Εδώ ο γκόμενος της ξαδέρφης μου βαράει τεστοστερόνεςCecily Anne έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:53Πώ ρε φίλε ξυλοφόρτωμα που θένε οι θείτσες. Με ρόπαλο. Τεσπα. Καλή δύναμη κι από μένα!
ενέσεις και νόμιζε η θεία μου πως τα αγοράζει απο φαρμακείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 24 Αύγ 2022, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτά τα φάρμακα σου δίνουν μια γεύση για το πως επηρεάζει η χημεία του εγκεφάλου την συνείδηση, την διάθεση, τις σωματικές λειτουργίες. Πόσο ευαίσθητο όργανο είναι και πως ελέγχει όλο το σώμα. Μερικοί τα λένε διαβολικά για τις παρενέργειες που προκαλούν.
Το xanax σε ηρεμεί, μπορεί να σε κάνει πιο λίγο πιο κοινωνικό, αλλά μακροπρόθεσμα σε καταστρέφει.
Είναι ναρκωτικό εξάλλου.
Το xanax σε ηρεμεί, μπορεί να σε κάνει πιο λίγο πιο κοινωνικό, αλλά μακροπρόθεσμα σε καταστρέφει.
Είναι ναρκωτικό εξάλλου.
Και εγώ αυτό θέλω να κάνω. Έχω σπίτι στο χωριό και ένα δυο χωράφια. Δεν ξέρω τι εργασία μπορώ να βρω εκεί γύρω όμως. Με τα αγροτικά
δεν έχω σχέση. Να βάλω ένα κήπο με λαχανικά και να βρω μια ήσυχη δουλειά να έχω όσο πιο λίγες συναναστροφές με
ανθρώπους γίνεται. Αυτό μόνο με κρατάει ακόμα σαν σκέψη για το μέλλον.
Σκέφτομαι και μετανάστευση. Όταν δούλευα περιστασιακά σε εργοστάσιο στην Γερμανία (σαν φοιτήτρια) τα συμπτώματα είχαν σταματήσει. Μείωσα την αγωγή (με συμβουλή) και δεν επανέρχονταν. Τρομερή ησυχία έξω και στον εγκέφαλό μου.Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 16:42Και εγώ αυτό θέλω να κάνω. Έχω σπίτι στο χωριό και ένα δυο χωράφια. Δεν ξέρω τι εργασία μπορώ να βρω εκεί γύρω όμως. Με τα αγροτικά
δεν έχω σχέση. Να βάλω ένα κήπο με λαχανικά και να βρω μια ήσυχη δουλειά να έχω όσο πιο λίγες συναναστροφές με
ανθρώπους γίνεται. Αυτό μόνο με κρατάει ακόμα σαν σκέψη για το μέλλον.
Τα χωριά δεν είναι ήσυχα. Το γνωρίζω από το δικό μου χωριό, μην τα εξιδανικεύουμε. Ακόμη και ο κόσμος εκεί μπορεί να γίνει χειρότερος από αυτόν μιας πόλης, όπου είσαι ανώνυμος, έως ένα σημείο.
- Otto Weininger
Τα SSRI είναι από τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά. Το θέμα όμως είναι ότι για την επιλογή του εκάστοτε φαρμάκου, χρειάζεται κλινική εκτίμηση και αυτό μόνο ο γιατρός.Null έγραψε: ↑24 Αύγ 2022, 15:14Otto Weininger πάντα ακούω τις συμβουλές σου. Από όσα γνωρίζεις για αντικαταθλιπτικά κάτι να ανακουφιζει, να χαλαρώνει
και σωματικά,να μην σε τσιτώνει να κάνεις τούμπες τα βράδυα υπάρχει; Διότι σε όλα διαβάζω για διέγερση (και με το ladose είχα σε μικρό βαθμό). Λες λόγο ladose να μείνω στα SSRI’s, θα έχω λιγότερες παρενέργειες ή δεν έχει να κάνει;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
από Μαδουραίος » 30 Ιουν 2024, 15:24 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 94 Απαντήσεις
- 2727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
01 Ιούλ 2024, 19:19
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
03 Μαρ 2025, 18:38
-
-
Νέα δημοσίευση Διακοπή αλκοόλ και δοκιμή μετά από ενάμιση χρόνο!
από alto_sem » 12 Οκτ 2023, 19:07 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
12 Οκτ 2023, 20:14
-