Τι να διαβάσουμε ρε τύπε; Αυτό το κείμενο για να το εννοήσεις πρέπει να έχεις 3 διδακτορικά στην Στατιστική Ανάλυση Στατιστικών Δεδομένων και να έχεις ζήσει 5 χρόνια στην Οξφόρδη.Green Dragon έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 10:27Δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα, άψογη η ανάλυσή σου! Ας το διαβάσουν όλοι, βοηθάει να ξεφύγει η σκέψη από τον σουρρεαλισμό και την μυθοπλασία.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 12:30Μπορούν οι γυναίκες να καταλάβουν οτι κάποιος τις γουσταρει; Εεεε οι άνθρωποι έχουν στο σύνολό τους αυτό που λέμε "διαίσθηση", "ένστικτο", "gut feeling" πείτε το όπως θέλετε, και δεν υπαρχει τιποτε υπερφυσικό σε αυτο, ειναι ενας μηχανισμος γρηγορων αποφασεων βασισμενος σε προηγουμενη γνωση. Η απάντηση είναι "μερικές φορες" λοιπον. Όπως "μπορεί" ένας άντρας να καταλάβει αν κάποιος του λέει ψέματα, αν πάει να τον κοροϊδέψει κοκ. Δουλεύει κάποιες φορές. Όταν υπάρχει ένα pattern συμπεριφοράς (πχ πεσιματος) μετά από συσσωρευμενη εμπειρία 100 πεσιματων τότε γρήγορα μπορει να δεις αυτό το pattern στο 101ο παράδειγμα.
Ουσιαστικά μιλάμε για ένα τυπικό binary classification problem για τον εγκέφαλο (α = με γουστάρει, β = δε με γουστάρει). Μπορεί να είναι κάπως υψηλή η ακρίβεια του μηχανισμού γιατί οι άνθρωποι έχουν κάπως προβλέψιμη συμπεριφορά ως σύνολο, αλλά να είστε σίγουροι ότι τα false positives αλλά και τα false negatives δεν είναι unheard of, που λέμε και στο χωριό μου ενω το συστημα εχει inherent biases λογω self interest
. Και ειδικά στην περίπτωση την πρώτη (false positives), πολλές φορές πάει πακέτο με ένα συγκεκριμένο embarrassment που επίσης λέμε στο χωριό μου, ίδιο με την περίπτωση του κέρατα που όλοι ξέρουν εκτός από τον ίδιο τον κέρατα. Το έχω δει πολλές φορές και πολλές φίλες το έχουν δει για φίλες τους πολλές φορές και εκεί μερικές φορές μπορεί να τραβήξει πολύ η φάση: εεεε φασωνεται με την άλλη μπροστά μου για να με κάνει να ζηλέψω κτλ όπου το απλό embarrassment μπορεί να φτάσει σε επίπεδα cringe.
Γενικά όταν παρουσιάζονται ύποπτες διαφορες μεταξύ των φυλων να τις κοιτάτε με την προσηκουσα δυσπιστία. Οι άνθρωποι ανήκουν στο ίδιο είδος, και ό,τι διαφορές δεν μπορούν να γίνουν reduced σε εντελώς ουγκ επίπεδο (ουσιαστικά μιλάμε για self evident δηλώσεις όσο διανθισμενες με σάλτσα και ωραίες πολυσυλλαβες λεξεις και να ειναι), πράγματα που μπορείς δηλαδή να εξηγήσεις εύκολα στο 8χρονο ανιψακι σου, είναι κατά πάσα πιθανότητα παπατζες
Για να βγαλεις γκομενα πρεπει να χεις Πόρσε μεγαλο σπίτι και 1 εκ ευρω
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για να βγαλεις γκομενα πρεπει να χεις Πόρσε μεγαλο σπίτι και 1 εκ ευρω
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Θα ακριβύνει μαλάκα μου!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν διάβασα όλες τις σελίδες. Δεν ξέρω λοιπόν αν σκέφτηκε ένας ότι η κοπέλα το λέει μάλλον σατυρικά και όχι ότι η ίδια αξιώνει οποιαδήποτε ταρίφα.
ΓαμάτοSUV έγραψε: ↑13 Αύγ 2022, 17:33Σωστά κάνεις την παρατήρηση αυτή φίλε μου. Είναι μια δική του διαστρεβλωμένη ανάγνωση, στην προσπάθειά του να αναιρέσει ένα αντικειμενικό γεγονός
Θα έλεγε κανείς, πως περισσότερο νοιάζεται να πείσει οτι οι άντρες με χρήματα ΔΕΝ μπορούν να γαμήσουν ή ο,τιδήποτε ανάλογο παρά για το οτι οι γυναίκες δεν κα@λωνουν με πλούσια αρσενικά.
Τέλος πάντων, έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τελευταία με διάφορους τρόπους πόσο αφροδισιακά λειτουργεί για μερικούς ανθρώπους η χρήση του εξευτελισμού και της υποτίμησης, ακολουθείται θα έλεγε κανείς μια εμμονική και τελετουργική διαδικασία, κάτι σαν λειτουργικό εγχειρίδιο θρησκευτικής σέκτας. Μα και όπως έλεγε κάποιος, η θρησκεία του σαδιστή είναι το προσκύνημα του τίποτα.
Αλλά το πήγαμε μακρυά και σε βαρειές φιλοσοφίες για τέτοια ώρα , η αλήθεια είναι.

Πολύ σημαντικό και σοβαρό ζήτημα προς εξέταση. Ναι πηγαίνει μακριά σε βαριές φιλοσοφίες. Αλλά αξίζει χίλιες φορές περισσότερο από κατινίστικο "Α είδες τι λέει; Σιγά το μπάζο ρε να ήταν καμιά άλλη θα άξιζε η Πόρσε. Όλες οι καριόλες τα λεφτά μόνο κοιτάνε" και πολλά άλλα.
Εδώ έβαλες ζήτημα εξουσίας και πως θεωρείς ότι επιβεβαιώνεται η ύπαρξη σου αν βρεις τρόπο να την ασκήσεις.
Μπορεί να λειτουργήσουν ως μέλαν σώμα ρε άσχετε και κάποια στιγμή να βγάλουν πλήρως συντονισμένη ακτινοβολία και να σου σκανάρουν το ασυνείδητο να σε διαβάσουν με τη μία.klg έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 00:25Οι γυναίκες δεν εχούν κανένα intrinsic λόγο να είναι καλύτερες στο να καταλαβαίνουν το οτιδήποτε στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά και μπορεί να παρερμηνεύσει μια γυναίκα τις πρόθεσεις κάποιου και δεν είναι και καθόλου περίεργο. Το περίεργο είναι να πιστεύεις ότι έχουν κάποιου είδους υπερενσυναίσθηση και μαγικά μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τα πάντα.
To καυλί μου λειτουργεί ως τηλεπαθητικό αλεξικεύρανο και ρουφάει αυτό το είδος psyonic επιθέσεων.Χαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 12:05Μπορεί να λειτουργήσουν ως μέλαν σώμα ρε άσχετε και κάποια στιγμή να βγάλουν πλήρως συντονισμένη ακτινοβολία και να σου σκανάρουν το ασυνείδητο να σε διαβάσουν με τη μία.klg έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 00:25Οι γυναίκες δεν εχούν κανένα intrinsic λόγο να είναι καλύτερες στο να καταλαβαίνουν το οτιδήποτε στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά και μπορεί να παρερμηνεύσει μια γυναίκα τις πρόθεσεις κάποιου και δεν είναι και καθόλου περίεργο. Το περίεργο είναι να πιστεύεις ότι έχουν κάποιου είδους υπερενσυναίσθηση και μαγικά μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τα πάντα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Χάο...είσαι ο μοναδικός που με νοιώθεις...Χαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 11:53ΓαμάτοSUV έγραψε: ↑13 Αύγ 2022, 17:33Σωστά κάνεις την παρατήρηση αυτή φίλε μου. Είναι μια δική του διαστρεβλωμένη ανάγνωση, στην προσπάθειά του να αναιρέσει ένα αντικειμενικό γεγονός
Θα έλεγε κανείς, πως περισσότερο νοιάζεται να πείσει οτι οι άντρες με χρήματα ΔΕΝ μπορούν να γαμήσουν ή ο,τιδήποτε ανάλογο παρά για το οτι οι γυναίκες δεν κα@λωνουν με πλούσια αρσενικά.
Τέλος πάντων, έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τελευταία με διάφορους τρόπους πόσο αφροδισιακά λειτουργεί για μερικούς ανθρώπους η χρήση του εξευτελισμού και της υποτίμησης, ακολουθείται θα έλεγε κανείς μια εμμονική και τελετουργική διαδικασία, κάτι σαν λειτουργικό εγχειρίδιο θρησκευτικής σέκτας. Μα και όπως έλεγε κάποιος, η θρησκεία του σαδιστή είναι το προσκύνημα του τίποτα.
Αλλά το πήγαμε μακρυά και σε βαρειές φιλοσοφίες για τέτοια ώρα , η αλήθεια είναι.
Πολύ σημαντικό και σοβαρό ζήτημα προς εξέταση. Ναι πηγαίνει μακριά σε βαριές φιλοσοφίες. Αλλά αξίζει χίλιες φορές περισσότερο από κατινίστικο "Α είδες τι λέει; Σιγά το μπάζο ρε να ήταν καμιά άλλη θα άξιζε η Πόρσε. Όλες οι καριόλες τα λεφτά μόνο κοιτάνε" και πολλά άλλα.
Εδώ έβαλες ζήτημα εξουσίας και πως θεωρείς ότι επιβεβαιώνεται η ύπαρξη σου αν βρεις τρόπο να την ασκήσεις.
SpoilerShow
από εκείνο το ηχητικό σου. το έλεγα εγώ... 

SpoilerShow

klg έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 12:12To καυλί μου λειτουργεί ως τηλεπαθητικό αλεξικεύρανο και ρουφάει αυτό το είδος psyonic επιθέσεων.Χαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 12:05Μπορεί να λειτουργήσουν ως μέλαν σώμα ρε άσχετε και κάποια στιγμή να βγάλουν πλήρως συντονισμένη ακτινοβολία και να σου σκανάρουν το ασυνείδητο να σε διαβάσουν με τη μία.klg έγραψε: ↑18 Αύγ 2022, 00:25
Οι γυναίκες δεν εχούν κανένα intrinsic λόγο να είναι καλύτερες στο να καταλαβαίνουν το οτιδήποτε στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά και μπορεί να παρερμηνεύσει μια γυναίκα τις πρόθεσεις κάποιου και δεν είναι και καθόλου περίεργο. Το περίεργο είναι να πιστεύεις ότι έχουν κάποιου είδους υπερενσυναίσθηση και μαγικά μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά τα πάντα.

SUV έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 12:48Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Χάο...είσαι ο μοναδικός που με νοιώθεις...Χαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 11:53ΓαμάτοSUV έγραψε: ↑13 Αύγ 2022, 17:33
Σωστά κάνεις την παρατήρηση αυτή φίλε μου. Είναι μια δική του διαστρεβλωμένη ανάγνωση, στην προσπάθειά του να αναιρέσει ένα αντικειμενικό γεγονός
Εδώ έβαλες ζήτημα εξουσίας και πως θεωρείς ότι επιβεβαιώνεται η ύπαρξη σου αν βρεις τρόπο να την ασκήσεις.SpoilerShowαπό εκείνο το ηχητικό σου. το έλεγα εγώ...SpoilerShow
Σου είχα πει τι ισχύει για το ηχητικό και ήταν αλήθεια.
Πάντως αυτή η ψυχολογία να πρέπει να υποτιμήσεις μια γυναίκα και να πρέπει να το δείξεις κιόλας στη δημόσια δραστηριότητά σου είναι γάμησέ τα.
Είπες και κάτι άλλο!
Αφού πρώτα ένα σύστημα σε έχει κάνει νιώθεις μειονεκτικά και κυρίως ένοχα για να πει ότι καυλώνει με κάτι,SUV έγραψε: ↑13 Αύγ 2022, 18:05Αγαπητέ τζουτζούκε Volk,
Άφ'σε να αναπτύξει ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ τί την κα@λώνει και τί όχι σε έναν άνδρα, και πότε ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ για να κάνει κάτι -μικρό ή μεγάλο-μαζί του και γύρνα στην οθόνη σου, τα ποτάκια σου, τα παρεάκια σου και ασχοληθείτε με τα αεροπλανάκια σας όμορφα και ωραία, όπως κάνουν όλα τα καλά αγοράκια. Να προσέξεις μόνο, γιατί καμιά φορά τα παιχνιδάκια και τα παίγνια, γυρνάνε και ανάποδα. Και τότε μπορεί και να αναθεωρήσεις όλες αυτές τις εφηβικές, χαριτωμένες αερολογίες και όλα τα λοιπά που προσπαθείς να αναπτύξεις δω ΄χάμου.
Με ανυπόκριτη μητρική στοργή
αυτό το ίδιο σύστημα καλλιεργεί αξιώσεις ότι εγώ ένας άντρας ξέρω τι θέλει μια γυναίκα. και όπως βλέπεις σου του λέω με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Άντε να μου πεις τώρα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα. Πως; θα πεις δικές σου εμπειρίες και πεποιθήσεις και ιδέες και συναισθήματα. Σ γάμησα. θα σε σε βγάλω αντικανονική, ούφο, που δεν αντιπροσωπεύεις τον μέσο όρο κανονικότητας και θα επιμείνω και πάλι στην αξίωσή μου.
(Τώρα βέβαια κι εγώ θα έχω τα σημαία που με πονάνε. Δεν μου έχεις κάτσει ενώ μπορεί να ήθελες αλλά χίλιοι δυο λόγοι σε κάνουν επιλεκτική κι εμένα μου τη δίνει. και είναι φυσιολογικό και σεβαστό το ότι μου τη δίνει. Με λίγα λόγια περιμένουμε από τον άλλον να τα ξεκαθαρίσει όλα και να τα διορθώσει χωρίς εμείς να έχουμε εκτεθεί.
Μα αν δεν βγάλεις πρώτος ειλικρίνεια και απενοχοποίηση δεν θα φτιάξουν τα πράγματα.)
αμα θες να βγαλεις γκομενα των fans φυσικα
ωχ μωρέ, χειριστικά παιχνιδάκια εξουσίας είναι αυτάΧαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 13:29SUV έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 12:48Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Χάο...είσαι ο μοναδικός που με νοιώθεις...Χαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2022, 11:53
Γαμάτο
Εδώ έβαλες ζήτημα εξουσίας και πως θεωρείς ότι επιβεβαιώνεται η ύπαρξη σου αν βρεις τρόπο να την ασκήσεις.SpoilerShowαπό εκείνο το ηχητικό σου. το έλεγα εγώ...SpoilerShow
Σου είχα πει τι ισχύει για το ηχητικό και ήταν αλήθεια.
Πάντως αυτή η ψυχολογία να πρέπει να υποτιμήσεις μια γυναίκα και να πρέπει να το δείξεις κιόλας στη δημόσια δραστηριότητά σου είναι γάμησέ τα.
Είπες και κάτι άλλο!Αφού πρώτα ένα σύστημα σε έχει κάνει νιώθεις μειονεκτικά και κυρίως ένοχα για να πει ότι καυλώνει με κάτι,SUV έγραψε: ↑13 Αύγ 2022, 18:05Αγαπητέ τζουτζούκε Volk,
Άφ'σε να αναπτύξει ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ τί την κα@λώνει και τί όχι σε έναν άνδρα, και πότε ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ για να κάνει κάτι -μικρό ή μεγάλο-μαζί του και γύρνα στην οθόνη σου, τα ποτάκια σου, τα παρεάκια σου και ασχοληθείτε με τα αεροπλανάκια σας όμορφα και ωραία, όπως κάνουν όλα τα καλά αγοράκια. Να προσέξεις μόνο, γιατί καμιά φορά τα παιχνιδάκια και τα παίγνια, γυρνάνε και ανάποδα. Και τότε μπορεί και να αναθεωρήσεις όλες αυτές τις εφηβικές, χαριτωμένες αερολογίες και όλα τα λοιπά που προσπαθείς να αναπτύξεις δω ΄χάμου.
Με ανυπόκριτη μητρική στοργή
αυτό το ίδιο σύστημα καλλιεργεί αξιώσεις ότι εγώ ένας άντρας ξέρω τι θέλει μια γυναίκα. και όπως βλέπεις σου του λέω με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Άντε να μου πεις τώρα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα. Πως; θα πεις δικές σου εμπειρίες και πεποιθήσεις και ιδέες και συναισθήματα. Σ γάμησα. θα σε σε βγάλω αντικανονική, ούφο, που δεν αντιπροσωπεύεις τον μέσο όρο κανονικότητας και θα επιμείνω και πάλι στην αξίωσή μου.
(Τώρα βέβαια κι εγώ θα έχω τα σημαία που με πονάνε. Δεν μου έχεις κάτσει ενώ μπορεί να ήθελες αλλά χίλιοι δυο λόγοι σε κάνουν επιλεκτική κι εμένα μου τη δίνει. και είναι φυσιολογικό και σεβαστό το ότι μου τη δίνει. Με λίγα λόγια περιμένουμε από τον άλλον να τα ξεκαθαρίσει όλα και να τα διορθώσει χωρίς εμείς να έχουμε εκτεθεί.
Μα αν δεν βγάλεις πρώτος ειλικρίνεια και απενοχοποίηση δεν θα φτιάξουν τα πράγματα.)
αλλοίμονο αν πέσουν σε τίποτα γυναίκες που:
Με όσους λειτουργούν με ένστικτο και διαισθητική γνώση δεν παίζεις. Πολύ απλά γιατί τίποτα δεν μπορεί να τα σκανάρει αντιστοίχως. Ούτε οι κοριοί του Κούλη

- Cecily Anne

Ενός λεπτού σιγή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Σεπ 2024, 20:05
-
- 129 Απαντήσεις
- 2415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
23 Φεβ 2024, 20:17
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-