Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
Γυναίκες παιδί μου, αχάριστες, τί περιμένεις; Εκτός αν έχουν προίκα 

Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό
To the point Ιφιδα χαχα!
Κατέληξα από ολο αυτό ότι αν υπάρχει ενδιαφέρον ο άλλος ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει από κοντά και το συνεχίζεις από εκεί αν υπάρχει λόγος... Αυτό που λέει η Κάστομ. Για να μην το ζαλίζεις με κάμερες, αν μένετε στην ίδια πόλη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες απορίες. Άνοιξε και η εποχή μας μια δυνατότητα παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους είναι αρκετά κλεισμένοι στα σπίτια τους πια. Το κοιτάζω απέξω πια, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον και χαριτωμένο οι φίλες μου να έχουν αγόρια!
Κατέληξα από ολο αυτό ότι αν υπάρχει ενδιαφέρον ο άλλος ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει από κοντά και το συνεχίζεις από εκεί αν υπάρχει λόγος... Αυτό που λέει η Κάστομ. Για να μην το ζαλίζεις με κάμερες, αν μένετε στην ίδια πόλη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες απορίες. Άνοιξε και η εποχή μας μια δυνατότητα παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους είναι αρκετά κλεισμένοι στα σπίτια τους πια. Το κοιτάζω απέξω πια, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον και χαριτωμένο οι φίλες μου να έχουν αγόρια!
To σκέφτεσαι; Φαντάσου πώς θα ήτανε το πχώρουμ...όλο για εμφύλιο. αριστερά και αρχαία θρησκεία θα συζητούσαμε. Α πα πα πα πα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Η κάμερα είναι απαραίτητη.Athina__P έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 20:10To the point Ιφιδα χαχα!
Φαντάσου να βγείς για ποτό η σπαλομπριτζόλα στα τυφλά να εμφανιστεί καμία φόλα - εστω και για δευτερόλεπτα πριν αρχίσεις να τρέχεις - και να βρουν ευκαιρία αν σε δει κάποιος και το διαδώσει και να καταστραφεί το ιματζ σου.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Πολυ ψυχοφθόρα κατασταση! Έτρεμα σαν το ψαρι! Και ήμασταν στο μπλαμπλα σε καθε πιθανό μεσο κοντα μια πενταετία πριν το πάρουμε απόφαση να βγουμε, το οποίο και συνέβη μολις συντονιστήκαμε ταυτόχρονα στην ιδια χώρα.
Δεν το μετάνιωσα, αλλά δε θα ηθελα να ξαναζήσω το αγχος του μπλαιντ ντειτ. Δεν ειναι για μενα.
ΥΓ. Επισης ημουν 100% πεπεισμένη οτι θα φαω χυλοπιτα, δεν ξερω γιατι.
Δεν το μετάνιωσα, αλλά δε θα ηθελα να ξαναζήσω το αγχος του μπλαιντ ντειτ. Δεν ειναι για μενα.
ΥΓ. Επισης ημουν 100% πεπεισμένη οτι θα φαω χυλοπιτα, δεν ξερω γιατι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να μη πηγαίνετε για σπαλομπριτζολα. Για σπαλομπριζόλα να πηγαίνετε.Αγις έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 20:15Η κάμερα είναι απαραίτητη.Athina__P έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 20:10To the point Ιφιδα χαχα!
Φαντάσου να βγείς για ποτό η σπαλομπριτζόλα στα τυφλά να εμφανιστεί καμία φόλα - εστω και για δευτερόλεπτα πριν αρχίσεις να τρέχεις - και να βρουν ευκαιρία αν σε δει κάποιος και το διαδώσει και να καταστραφεί το ιματζ σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν ο τύπος έχει δεσμευτεί εγγράφως πως τον έχει 30 cm και αποδειχτεί ούτε καν 15, ε, τότε, έχουμε κλάμα.
Ordem e Progresso.
Πολύ καλά κάνεις - υποσυνείδητα ισως να τις ωθεί και αυτό στην επιλογή αυτής της στάσης.Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 00:15Ειναι η πιο επικινδυνη σταση για καταγμα στο πεος. Δεν την κανω ποτε εξ αιτιας αυτου του φοβου

Θα κοιτάξω για σχετικές επιστημονικές αναφορές - πολυ καλή παρατήρηση Ορέστη

ΖΗΝΗΔΕΩΣ

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oρεστη εμεις στην Σαλονικη εχουμε το καρντασιλ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 14:39Ειναι επιτακτικη η αναγκη για εμβολιασμο ολων μας με gardasil-9.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Να σου πω και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι σχετικά με τη μια φίλη μου που έχει γίνει αρκετά γνωστή στα μωρά της περιφέρειας, ότι καλύτερα να πηγαίνω μαζί της σε πιο ήσυχα μέρη... Μην και με πάρουν τα σκάγια... Ότι κυνηγάω αυτά που κυνηγάει εκείνη τέλος πάντων. Παρόλα αυτά ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ό,τι έχει στο κρεβάτι του, είναι και άλλα ακόμα και συνεπώς έχει νόημα να τη θεωρώ φίλη μου και μην συμφωνούμε σε όλα και η αλήθεια είναι ένας άνθρωπος που έχει λίγα απωθημένα σχετικά είναι σε άλλη φάση, γίνεται να έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον άσχετα με τα γκομενικά.Αγις έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 20:15Η κάμερα είναι απαραίτητη.Athina__P έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 20:10To the point Ιφιδα χαχα!
Στα πιο μικρά μέρη ίσως υπάρχουν επιπλέον λόγοι να καταλάβεις τι παίζει με τον άλλον σιγά σιγά, μπορεί να σου προκύψει ... κανένας γνωστός που δεν θα ήθελες να τον βλέπεις με άλλο τρόπο.
Naida έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 19:46Δηλαδή όταν είμαστε από πάνω σας γαμάμε; Τι είπες τώραΑγις έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 19:06Που το είδες το στραπόν ;
Ξηγιούνται στα ισια ( ειναι και μαγκιτισες γενικά στη ζωή τους) οτι δεν γουστάρουν αλλη στάση και οτι δεν κανουν πιπες.
Φυσικα΄τους λές ''αντε γαμήστε κανέναν άλλο ''- είναι εξαιρετικά προβληματικές σαν χαρακτήρες - δεν αξιζει η περιπτωση τους ουτε για ένα πηδουλο.

Κι όταν είναι στο πλάι ποιος γαμάει ποιον;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτός που βλέπει πλάτη
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να και μία πάρα πολύ σημαντική είδηση...
από Nøel » 03 Αύγ 2023, 10:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nøel
03 Αύγ 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
από Μαδουραίος » 18 Φεβ 2024, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
19 Φεβ 2024, 11:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νέες γενιές, παρά την συνεχή κλάψα, την έχουν πολύ καλύτερα από τις παλιές
από talaipwros » 27 Μάιος 2024, 23:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 94 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
30 Μάιος 2024, 11:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πονέσετε πολύ όσοι άνεργοι επιλέξατε να πάτε παραλίες παρά να καταψηφισετε το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 15:53
-