Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 30 Σεπ 2018, 20:07

Γυναίκες παιδί μου, αχάριστες, τί περιμένεις; Εκτός αν έχουν προίκα :lol:

Athina__P

Re: Όταν γυρεύεις κάτι σε "παρέα" στο ιντερνετ και αυτό που βρίσκεις δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη φωτό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Σεπ 2018, 20:10

To the point Ιφιδα χαχα!

Κατέληξα από ολο αυτό ότι αν υπάρχει ενδιαφέρον ο άλλος ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει από κοντά και το συνεχίζεις από εκεί αν υπάρχει λόγος... Αυτό που λέει η Κάστομ. Για να μην το ζαλίζεις με κάμερες, αν μένετε στην ίδια πόλη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες απορίες. Άνοιξε και η εποχή μας μια δυνατότητα παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους είναι αρκετά κλεισμένοι στα σπίτια τους πια. Το κοιτάζω απέξω πια, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον και χαριτωμένο οι φίλες μου να έχουν αγόρια!

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 30 Σεπ 2018, 20:15

Ερμής έγραψε:
30 Σεπ 2018, 15:06
και καλά οτι δεν υπάρχουν γυναίκες στο ιντερνετ
To σκέφτεσαι; Φαντάσου πώς θα ήτανε το πχώρουμ...όλο για εμφύλιο. αριστερά και αρχαία θρησκεία θα συζητούσαμε. Α πα πα πα πα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Σεπ 2018, 20:15

Athina__P έγραψε:
30 Σεπ 2018, 20:10
To the point Ιφιδα χαχα!

Κατέληξα από ολο αυτό ότι αν υπάρχει ενδιαφέρον ο άλλος ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει από κοντά και το συνεχίζεις από εκεί αν υπάρχει λόγος... Αυτό που λέει η Κάστομ. Για να μην το ζαλίζεις με κάμερες, αν μένετε στην ίδια πόλη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες απορίες. Άνοιξε και η εποχή μας μια δυνατότητα παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους είναι αρκετά κλεισμένοι στα σπίτια τους πια. Το κοιτάζω απέξω πια, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον και χαριτωμένο οι φίλες μου να έχουν αγόρια!
Η κάμερα είναι απαραίτητη.
Φαντάσου να βγείς για ποτό η σπαλομπριτζόλα στα τυφλά να εμφανιστεί καμία φόλα - εστω και για δευτερόλεπτα πριν αρχίσεις να τρέχεις - και να βρουν ευκαιρία αν σε δει κάποιος και το διαδώσει και να καταστραφεί το ιματζ σου. :a040:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 30 Σεπ 2018, 20:20

Πολυ ψυχοφθόρα κατασταση! Έτρεμα σαν το ψαρι! Και ήμασταν στο μπλαμπλα σε καθε πιθανό μεσο κοντα μια πενταετία πριν το πάρουμε απόφαση να βγουμε, το οποίο και συνέβη μολις συντονιστήκαμε ταυτόχρονα στην ιδια χώρα.

Δεν το μετάνιωσα, αλλά δε θα ηθελα να ξαναζήσω το αγχος του μπλαιντ ντειτ. Δεν ειναι για μενα.

ΥΓ. Επισης ημουν 100% πεπεισμένη οτι θα φαω χυλοπιτα, δεν ξερω γιατι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Σεπ 2018, 20:25

Αγις έγραψε:
30 Σεπ 2018, 20:15
Athina__P έγραψε:
To the point Ιφιδα χαχα!

Φαντάσου να βγείς για ποτό η σπαλομπριτζόλα στα τυφλά να εμφανιστεί καμία φόλα - εστω και για δευτερόλεπτα πριν αρχίσεις να τρέχεις - και να βρουν ευκαιρία αν σε δει κάποιος και το διαδώσει και να καταστραφεί το ιματζ σου. :a040:
Να μη πηγαίνετε για σπαλομπριτζολα. Για σπαλομπριζόλα να πηγαίνετε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 30 Σεπ 2018, 20:33

Αν ο τύπος έχει δεσμευτεί εγγράφως πως τον έχει 30 cm και αποδειχτεί ούτε καν 15, ε, τότε, έχουμε κλάμα.
Ordem e Progresso.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 01 Οκτ 2018, 00:15

Αγις έγραψε:
30 Σεπ 2018, 14:00
Ερμής έγραψε:
30 Σεπ 2018, 13:56
Daje έγραψε:
30 Σεπ 2018, 13:52
Αν καταλαβα καλα ρε παιδια, η τυπισσα δηλαδη ηθελε να του βαλει πρωτα κρεας στον πισινο
Πλαστικό μάλλον.
Αλλες θελουν αδιαπραγματευτα να είναι αυτές απο πάνω :smt005: και καθολου γαμήσια σε αλλη σταση.
Τι νομίζουν οτι πετυχαίνουν αγνωστο...
Ειναι η πιο επικινδυνη σταση για καταγμα στο πεος. Δεν την κανω ποτε εξ αιτιας αυτου του φοβου

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 01 Οκτ 2018, 00:23

Ορέστης 35 έγραψε:
01 Οκτ 2018, 00:15
Αγις έγραψε:
30 Σεπ 2018, 14:00
Ερμής έγραψε:
30 Σεπ 2018, 13:56

Πλαστικό μάλλον.
Αλλες θελουν αδιαπραγματευτα να είναι αυτές απο πάνω :smt005: και καθολου γαμήσια σε αλλη σταση.
Τι νομίζουν οτι πετυχαίνουν αγνωστο...
Ειναι η πιο επικινδυνη σταση για καταγμα στο πεος. Δεν την κανω ποτε εξ αιτιας αυτου του φοβου
Πολύ καλά κάνεις - υποσυνείδητα ισως να τις ωθεί και αυτό στην επιλογή αυτής της στάσης. :8)
Θα κοιτάξω για σχετικές επιστημονικές αναφορές - πολυ καλή παρατήρηση Ορέστη :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 01 Οκτ 2018, 02:54

Ορέστης 35 έγραψε:
30 Σεπ 2018, 14:39
Ειναι επιτακτικη η αναγκη για εμβολιασμο ολων μας με gardasil-9.
Oρεστη εμεις στην Σαλονικη εχουμε το καρντασιλ.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 01 Οκτ 2018, 06:32

Αγις έγραψε:
30 Σεπ 2018, 20:15
Athina__P έγραψε:
To the point Ιφιδα χαχα!

Να σου πω και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι σχετικά με τη μια φίλη μου που έχει γίνει αρκετά γνωστή στα μωρά της περιφέρειας, ότι καλύτερα να πηγαίνω μαζί της σε πιο ήσυχα μέρη... Μην και με πάρουν τα σκάγια... Ότι κυνηγάω αυτά που κυνηγάει εκείνη τέλος πάντων. Παρόλα αυτά ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ό,τι έχει στο κρεβάτι του, είναι και άλλα ακόμα και συνεπώς έχει νόημα να τη θεωρώ φίλη μου και μην συμφωνούμε σε όλα και η αλήθεια είναι ένας άνθρωπος που έχει λίγα απωθημένα σχετικά είναι σε άλλη φάση, γίνεται να έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον άσχετα με τα γκομενικά.

Στα πιο μικρά μέρη ίσως υπάρχουν επιπλέον λόγοι να καταλάβεις τι παίζει με τον άλλον σιγά σιγά, μπορεί να σου προκύψει ... κανένας γνωστός που δεν θα ήθελες να τον βλέπεις με άλλο τρόπο.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 01 Οκτ 2018, 07:12

Naida έγραψε:
30 Σεπ 2018, 19:46
Αγις έγραψε:
30 Σεπ 2018, 19:06
Athina__P έγραψε:
30 Σεπ 2018, 16:02
Νομίζω ο Άγις εννοεί με στραπόν;

ΟΚ, φαντάζομαι είναι κλειτοριδικές... :102::smt017:smt017

Μα να έχεις ένα κανονικό εργαλείο και να μην το χρησιμοποιείς, τι καιροί!
Που το είδες το στραπόν ;
Ξηγιούνται στα ισια ( ειναι και μαγκιτισες γενικά στη ζωή τους :003: ) οτι δεν γουστάρουν αλλη στάση και οτι δεν κανουν πιπες.
Φυσικα΄τους λές ''αντε γαμήστε κανέναν άλλο '' :smt005: - είναι εξαιρετικά προβληματικές σαν χαρακτήρες - δεν αξιζει η περιπτωση τους ουτε για ένα πηδουλο.
Δηλαδή όταν είμαστε από πάνω σας γαμάμε; Τι είπες τώρα :smt005:
:lol:
Κι όταν είναι στο πλάι ποιος γαμάει ποιον;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Οκτ 2018, 08:55

Chainis έγραψε:
01 Οκτ 2018, 07:12

Ισότητα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 01 Οκτ 2018, 09:27

Chainis έγραψε:
01 Οκτ 2018, 07:12
αυτός που βλέπει πλάτη
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση