Ήθελα να κάνω το νήμα και βλέπω εδώ να με έχει προλάβει SUV @ Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται ραγδαία, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές
Λοιπόν αυτή είναι η μία για την οποία κάνω αυτήν την αναφορά.
Η πλάκα είναι ότι η άλλη είναι η Πασιφάη

Τις έχω δει να μαλώνουν και να μην έχει αύριο. Έλα όμως που είναι από τις λίγες, που μπορείς να ικανοποιήσεις την ανάγκη να πεις "Σκάσε ρε μη σε γαμήσω!". Όπως θα το έλεγες στον κολλητό σου.
Και γιατί αυτές; Είναι πιο έξυπνες ή συμφωνώ στα περισσότερα; Δεν έχει να κάνει αυτό καθόλου. κριτήριο είναι το πόσο θα έχει ο άλλος κόμπλεξ να είναι πάντα μαγκωμένος και να κάνει απωθητικές κινήσεις προειδοποιώντας σε ότι δαγκώνει. Και με αυτό νιώθει ότι κερδίζει. Αυτό όμως που εγώ λέω είναι ότι κάνουν εμένα να κερδίζω και εν τέλει κερδίζουν κι αυτές ότι μαζί μου ό,τι κουβέντα και να κάνουν θα είναι αληθινή. κι αυτό ε´χει μεγάλη αξία κι ας μην συμφωνήσουμε σε τίποτα. Όταν είσαι ανοιχτό μυαλό και δέχεσαι την πλάκα και την επιτηδευμένη καφρίλα του άλλου, έτσι για το γαργάλημα, θα δεχτώ κι εγώ μετά το γαργάλημα. δεν μπορείς να μην είσαι πιο ποιοτικός μετά στην επικοινωνία σου μαζί του.
Και δεν είναι το άτομο. Είναι η στιγμή και η συγκυρία. Στο παλιό θυμάμαι τις είχα ξεχέσει. Με άξια και ικανά μπινελίκια (Εντάξει ταλέντα είναι αυτά).
Γιατί έτσι. Έτσι ένιωθα εκείνη τη στιγμή και δεν υπήρχε κάποιος χημικός δεσμός ανάμεσά μας. Επιθετικότητα στην επιθετικότητα, προστατεύοντας το εγωισμούς μας που εκείνη τη στιγμή "αποτελούν" όλο το είναι μας.
Μια ορά όμως που θα γράψεις κάτι σωστό και θα το θαυμάσει αυτός που δεν μιλιέστε, θα γράψεις ουδέτερα "Αυτό είναι σωστό" για κάτι που είπε. ά βλέπεις ότι συμπορεύεται μαζί σου. και πιο μετά βλέπεις τι θα έχανες. έναν άνθρωπος που συντονίζονται οι χημείες σας χωρίς να τον γνωρίζεις. και που μπορείς και κάνεις αυτό που λέω και είναι από τα σημαντικότερα. να έχεις ελεύθερο λόγο μαζί του. να τον επιβεβαιώνεις με πλάκες που κάνετε μεταξύ σας και ποτέ δεν θα παρεξηγηθείτε και θα "ξεπεράσετε" τα όρια. Γιατί δεν υπάρχουν όρια. Έχετε ανοιχτές πόρτες.
Φιλιά και στις δύο
(Από άντρες εντάξει είναι πιότεροι εδώ μέσα. Ισχύουν τα ίδια)