Mπάτζετ;Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:28Ψήνομαι για ένα μεγάλο φουντωτό αντρικό. Από αυτά που τρώς μια και σου φεύγει το σαγόνι. Το γυναικείο που είχα του έβγαλα τα μάτια και δεν αξίζει να το φτιάξω. Έχω και ένα δώρο ακριβούτσικο αλλά λεπτό σαν αλυσίδα, το βαριέμαι.
Ρολόγια
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ρολόγια
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Cecily Anne
Δε βιάζομαι να το πάρω, μπορώ να περιμένω και να αποταμιεύσω, αλλά σίγουρα κάτω από χιλιάρικο. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν μπιχλιμπίδια. Όσο πιο σκέτο, τόσο καλύτερα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:33Mπάτζετ;Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:28Ψήνομαι για ένα μεγάλο φουντωτό αντρικό. Από αυτά που τρώς μια και σου φεύγει το σαγόνι. Το γυναικείο που είχα του έβγαλα τα μάτια και δεν αξίζει να το φτιάξω. Έχω και ένα δώρο ακριβούτσικο αλλά λεπτό σαν αλυσίδα, το βαριέμαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Chilloutbuddy
Mάλλον δεν είναι το στυλ που ψάχνεις αλλά στις γυναίκες πάει πολύ το Τισό PRX (σε αντρικό μέγεθος αριστερά). Kαι καλό ρολόϊ επίσης.Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:38Δε βιάζομαι να το πάρω, μπορώ να περιμένω και να αποταμιεύσω, αλλά σίγουρα κάτω από χιλιάρικο. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν μπιχλιμπίδια. Όσο πιο σκέτο, τόσο καλύτερα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:33Mπάτζετ;Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:28Ψήνομαι για ένα μεγάλο φουντωτό αντρικό. Από αυτά που τρώς μια και σου φεύγει το σαγόνι. Το γυναικείο που είχα του έβγαλα τα μάτια και δεν αξίζει να το φτιάξω. Έχω και ένα δώρο ακριβούτσικο αλλά λεπτό σαν αλυσίδα, το βαριέμαι.
Από τα κλασσικά μεγάλα "να σου σκάσω μπουκέτο" συνήθως θα πας σε καταδυτικά που αρέσουν σε όλους, σαν τo SNE583 της Σέϊκο
Ή ένα Pogue αν μπορείς να το βρεις πουθενά είναι γαμάτο

ή μια χελώνα

Η μετά πάς σε χρονογράφους αλλά είναι κρίμα γιατί σ'αυτά τα λεφτά δε θα πάρεις ρολόι της προκοπής
Ή αν δε θες να δώσεις σοβαρά λεφτά παίρνεις ένα NIXON και τελειώνεις

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:28Ψήνομαι για ένα μεγάλο φουντωτό αντρικό. Από αυτά που τρώς μια και σου φεύγει το σαγόνι.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Της κάνω δώρο την σιδερογροθιά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 12:13Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:28Ψήνομαι για ένα μεγάλο φουντωτό αντρικό. Από αυτά που τρώς μια και σου φεύγει το σαγόνι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στις περιπτωσεις οπου καποιος ανθρωπος θελει να αγορασει ενα ρολοι χωρις να ξοδεψει πολλα χρηματα, θεωρω οτι η επιλογη seiko ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που μπορει να κανει.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Cecily Anne
Aπό όσα έβαλες μ'αρέσει αυτό το πάνω με τους αριθμούς σε μεγένθυση.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 12:03
Ή αν δε θες να δώσεις σοβαρά λεφτά παίρνεις ένα NIXON και τελειώνεις

Δες αυτό το all black

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Chilloutbuddy
Kι εμένα μ'αρέσουν τα Νίξον (σε τύπους/τύπισσες με κατάλληλο στυλ) αλλά έχε υπόψη σου δεν είναι ρολόι-ρολόι να σου μείνει, είναι βασικά fashion watch made in China. Τα υπόλοιπα που έβαλα είναι να σου μείνουν, αν σε ενδιαφέρει αυτό (δεν είναι απαραίτητο να σ'ενδιαφέρει)Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:05Aπό όσα έβαλες μ'αρέσει αυτό το πάνω με τους αριθμούς σε μεγένθυση.Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 12:03
Ή αν δε θες να δώσεις σοβαρά λεφτά παίρνεις ένα NIXON και τελειώνειςΤο κάτω είναι λίγο Σάντα Μπάρμπαρα.
Δες αυτό το all black
[img]https://i.postimg.cc/MKGmNYSj/nixo ... .jpg[/img]

- Chilloutbuddy
Eσένα θα σου αρέσουν τα U-BOAT αλλά είναι λίγο πανάκριβα

- Cecily Anne
- Dwarven Blacksmith
Α φοβερό, αν βάλεις και ένα σωλήνα στο καπέλο θα είσαι ίδια υποβρύχιο, ένα από πιο εκλεπτυσμένα μέσα μεταφοράς.Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:54Φυσικά και μ'αρεσουν ! Σου δείχνω ένα χοντροκομμένο πάνω μου για να καταλαβεις πώς κάθονται!![]()

- Cecily Anne

- Chilloutbuddy
Είπαμε βρε πουλάκιμ εσύ πήγες και κατέβασες το ρολόϊ απ'τον τοίχο

- Cecily Anne
Chilloutbuddy έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:01Είπαμε βρε πουλάκιμ εσύ πήγες και κατέβασες το ρολόϊ απ'τον τοίχο

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Απορία. Όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο βαρύ. Επειδή έχω κι εγώ μικρό καρπό, και με ενοχλούν τα μεγάλα, εσύ είσαι οκ; Δεν σε πονάει ο καρπός; Εγώ στον αριστερό ειδικά, επειδή έχω και μια ευαισθησία από παλιά, βελάζω.Cecily Anne έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:02Ρε έχω μικρό καρπό, έτσι δείχνουν πάνω μου
Τα U-boat είναι πιο μεγάλα από αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυξημένα πάγια για μεγάλύτερης ισχύος "ρολόγια" ΔΕΗ
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 18:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon