Το σοου εσυ το θελησες αγαπουλα.Εγω οπως ειδες στο δημοσιο,δεν αναφερθηκα ονομαστικα,απο διακριτικοτητα.Εσυ μπηκες και με προκαλεσες.Καλά μολις τελειώσεις το σόου φωναχτε με.
Ε,,θα τα ακουσεις τωρα.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Το σοου εσυ το θελησες αγαπουλα.Εγω οπως ειδες στο δημοσιο,δεν αναφερθηκα ονομαστικα,απο διακριτικοτητα.Εσυ μπηκες και με προκαλεσες.Καλά μολις τελειώσεις το σόου φωναχτε με.
Για καντο μου λιανα να το καταλαβω;και επειδη καταλαβα οτι αναφερεσαι στο δικο σου ποστ,εβαλες ενα διαζευτικο ,ενα Ή.Ή να μπορουν και νεεοι χρηστες πανω απο 500 μηνυματα.Το Ή,δεν αναιρει την πρωτη προταση.Εκανες 2 προτασεις.2 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΜΕ την δευτερη δεν ασχοληθηκα,ασχοληθηκα με την πρωτη.Για αυτο και παρεθεσα την πρωτη.2 ΕΙΝΑΙ οι προτασεις που εκανες,2.Εβαλες ενα διαζευτικο.με την πρωτη διαφωνισα,εκεινη εκανα παραθεση,βλεπεις κατι παραλογο;
Σιγα μωρε! και γω το '12 που μπηκα εψαχναν να δουν ποιος /ποια ειμαι.
Μα δεν διαφωνω πουθενα βρε ερμη.Ειπα εγω να μην πλακωθουμε;Εδω ομως τιθεται αλλο θεμα.Δεν ειναι δυνατον ,μετα απο τοσο καιρο...ενω ο αλλος δηλωνει οτι δεν ειναι παλιος,με το ζορυ να του λενε καποιοι φασιστικα οτι ειναι,και μαλιστα υπουλα..και μαλιστα απο ΟΔΙΤΗ.
Για σενα φιλη μου,ποτε δεν υποννοησα οτι με ειπες παλια.Απλα διαφωνισα με την πρωτη σου προταση,εκει εκανα παραθεση και τελειωσε η υποθεση.Και ειχα καθε δικαιωμα να διαφωνισω.Λαθος;Custom_F έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 22:40Σιγα μωρε! και γω το '12 που μπηκα εψαχναν να δουν ποιος /ποια ειμαι.
Καλα με μενα δεν τους πηρα και πολυ να καταλαβουν οτι ημανε νεο μελος σιγουρα.
Εσθηρ... απλως πραγματι ειχες τη μυγα και ορμησες. Θα μπορουσες να το παρεις με καλη διαθεση, αλλα προτιμησες να ειρωνευτεις, χωρις, ειδικα εγω, να σε εχω αμφισβητησει ή να εχω αφησει το οποιοδηποτε υπονοουμενο για σενα. Μπορουσες, να επισημανεις αυτο που ηθελες και χωρις ειρωνια.
Με λιγα λογια... μη βγαζεις συμπερασματα για χρηστες, οπως δε θες και συ να βγαζουν οι αλλοι για σενα.