EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 00:08Μόνο τις τσουχτρες. Με τσιμπησε πέρυσι μια κ από τότε τις βλέπω κ αλλάζω παραλία

EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 00:08Μόνο τις τσουχτρες. Με τσιμπησε πέρυσι μια κ από τότε τις βλέπω κ αλλάζω παραλία
Καλεσε τον στο phorum.com.grΑσέβαστος έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 09:18νταξει, εχω ξανασυναντησει, αλλα ελαφριας μορφης. λιγο αντι εμβολιο, λιγο μας ψεκαζουν αλλα χωρις πολλα πολλα.
χτες εμπλεξα με πληρες προγραμμα. γονεας ενος συμμαθητη του παιδιου, που κατα τυχη συναντηθηκαν στην παραλια, και τον προσκαλεσα στο τραπεζι να κερασω μια μπυρα. μεσα σε καμμια ωρα που αντεξα:
Πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 00:09Θα έβλεπες πολύ Ψάλτη ε;
Τι πέθανες ρε μαλάκα και βάζεις και τρία γελάκια; μια παπαριά ήτανε! Μέχρι εκεί είσαι χαρχάλιαγκα;
Είναι μια "ωραία" δομημένη ψεκοθεωρία.Green Dragon έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 10:42Κάπου το έχει πάρει και αυτό το αυτί μου...klg έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 10:40Θυμήθηκα πριν καμια δεκαριά χρόνια που είχα πετύχει έναν οικογενειακό φίλο να μιλάει με τον πατέρα μου και να προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η Σελήνη είναι διαστημόπλοιο. Έφυγα διακριτικά, γιατί δεν είχα security clearance για τέτοια συζήτηση.
Btw, απόστρατος πολεμικής αεροπορίας ο τύπος.
Είστε ψενέρωτοι.
με τετοια ψεκασμενια που του ειπες, λογικο ηταν να σταματησει να σου μιλαει...Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 01:46Είναι μια "ωραία" δομημένη ψεκοθεωρία.Green Dragon έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 10:42Κάπου το έχει πάρει και αυτό το αυτί μου...klg έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 10:40Θυμήθηκα πριν καμια δεκαριά χρόνια που είχα πετύχει έναν οικογενειακό φίλο να μιλάει με τον πατέρα μου και να προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η Σελήνη είναι διαστημόπλοιο. Έφυγα διακριτικά, γιατί δεν είχα security clearance για τέτοια συζήτηση.
Btw, απόστρατος πολεμικής αεροπορίας ο τύπος.
Για νεομυθολογικό παραμύθι είναι από τις καλύτερες.
Είναι ένα βιβλίο νομίζω "τα μυστικά (η μυστηρια/ο) της σελήνης" ενός Έλληνα.
Βάζει μέσα τους προσεληνους Αρκαδες, κάποια τεράστια πλατωματα στην αθέατη πλευρά της σελήνης (οι κάποτε κινητήρες), κάποια μαθηματικά σχετικά με την πυκνότητα της (κούφια εννοείται) σελήνης, κάποια γεωλογικά / σεισμικά και τέτοια και να μην τα πολυλογώ φτιάχνει καλή ατμόσφαιρα.
Διότι η καλή εναλλακτικη/ψεκ θεωρία είναι ακριβώς αυτή. Να εξαπτει την φαντασία, να γαργαλάει τον ανήσυχο εγκέφαλο σαν μια καλή ταινία ή μυθιστόρημα, να σε κάνεις να πεις "τι ωραία που θαταν να ήταν αλήθεια αυτό" και όχι να την πιστέψεις per se.
Ε, αυτοί οι μαλακες οι ψεκ για να νιώσουν κάποιοι, ξεχωριστοί, ελίτ τα χαφτουν αυτούσια.
Και σου ζαλίζουν τις μπάλες
Σε ένα μικρό καφέ που πηγαίνω, πετυχαίνω κατά καιρούς έναν ψεκ 40-45 χρ. που το στόμα του είναι μυδραλιο, σε πάει από την μια ψεκ θεωρία στην άλλη χωρίς διαφημίσεις.
Καθόμουν περισυ και διάβαζα ένα βιβλίο για την 11η Σεπτεμβρίου ( Fall and Rise:the story of 9/11)και έδειξε ενδιαφέρον. Με το που πηγε να ξεκινήσει την ψεκια τον διακόπτω με κατεβατο "φίλε, έχω κάνει τεράστια έρευνα πάνω στο θέμα, την επίθεση την έκανε η Αλ Καιντα και ΟΧΙ, οι Αμερικανοί ναι μεν κάτι περίμεναν εκείνο τον καιρό αλλά δεν το ήξεραν ούτε ήταν μπλεγμενοι, δεν ήταν inside job και οι πύργοι έπεσαν διότι το ατσάλι μαλάκωσε από την ζέστη και δεν μπόρεσε να κρατήσει τους χιλιάδες τόνους από πάνω του, επίσης ο αέρας που βλέπεις να πετάγεται όταν πέφτουν οι πύργοι δεν είναι εκρηκτικά, είναι 10 χιλιάδες κυβικά μέτρα αέρα ανά όροφο που απλά εκτινασσονται όταν πατικωνονται ταβάνι με πάτωμα σε κλάσματα δευτερολεπτου"
Ευτυχώς σταμάτησε και δεν το συνέχισε.
Παλιά οι ψεκ θεωρίες ήταν ωραίες, τώρα και λόγω ίντερνετ είναι για γέλια.
Κάποια στιγμή, προβλέπω στο μέλλον ότι οι ψεκ θα λένε συνομοσιωλογιες του στυλ "μλκς υπάρχει θεωρία που λέει ότι δεν ήταν inside job οι δίδυμοι - ρε λες; που το διάβασες;"taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 03:58με τετοια ψεκασμενια που του ειπες, λογικο ηταν να σταματησει να σου μιλαει...Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 01:46Είναι μια "ωραία" δομημένη ψεκοθεωρία.
Βάζει μέσα τους προσεληνους Αρκαδες, κάποια τεράστια πλατωματα στην αθέατη πλευρά της σελήνης (οι κάποτε κινητήρες), κάποια μαθηματικά σχετικά με την πυκνότητα της (κούφια εννοείται) σελήνης, κάποια γεωλογικά / σεισμικά και τέτοια και να μην τα πολυλογώ φτιάχνει καλή ατμόσφαιρα.
Διότι η καλή εναλλακτικη/ψεκ θεωρία είναι ακριβώς αυτή. Να εξαπτει την φαντασία, να γαργαλάει τον ανήσυχο εγκέφαλο σαν μια καλή ταινία ή μυθιστόρημα, να σε κάνεις να πεις "τι ωραία που θαταν να ήταν αλήθεια αυτό" και όχι να την πιστέψεις per se.
Ε, αυτοί οι μαλακες οι ψεκ για να νιώσουν κάποιοι, ξεχωριστοί, ελίτ τα χαφτουν αυτούσια.
Σε ένα μικρό καφέ που πηγαίνω, πετυχαίνω κατά καιρούς έναν ψεκ 40-45 χρ. που το στόμα του είναι μυδραλιο, σε πάει από την μια ψεκ θεωρία στην άλλη χωρίς διαφημίσεις.
Καθόμουν περισυ και διάβαζα ένα βιβλίο για την 11η Σεπτεμβρίου ( Fall and Rise:the story of 9/11)και έδειξε ενδιαφέρον. Με το που πηγε να ξεκινήσει την ψεκια τον διακόπτω με κατεβατο "φίλε, έχω κάνει τεράστια έρευνα πάνω στο θέμα, την επίθεση την έκανε η Αλ Καιντα και ΟΧΙ, οι Αμερικανοί ναι μεν κάτι περίμεναν εκείνο τον καιρό αλλά δεν το ήξεραν ούτε ήταν μπλεγμενοι, δεν ήταν inside job και οι πύργοι έπεσαν διότι το ατσάλι μαλάκωσε από την ζέστη και δεν μπόρεσε να κρατήσει τους χιλιάδες τόνους από πάνω του, επίσης ο αέρας που βλέπεις να πετάγεται όταν πέφτουν οι πύργοι δεν είναι εκρηκτικά, είναι 10 χιλιάδες κυβικά μέτρα αέρα ανά όροφο που απλά εκτινασσονται όταν πατικωνονται ταβάνι με πάτωμα σε κλάσματα δευτερολεπτου"
ποιό μέλλον; είναι ήδη παρελθόν.... το έχει πει ο Πτολεμαίος στο ψόνιουμ.ψομ.γκρρρ...Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 06:19Κάποια στιγμή, προβλέπω στο μέλλον ότι οι ψεκ θα λένε συνομοσιωλογιες του στυλ "μλκς υπάρχει θεωρία που λέει ότι δεν ήταν inside job οι δίδυμοι - ρε λες; που το διάβασες;"taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 03:58με τετοια ψεκασμενια που του ειπες, λογικο ηταν να σταματησει να σου μιλαει...Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 01:46
Είναι μια "ωραία" δομημένη ψεκοθεωρία.
Θα γίνω μυθικό πρόσωπο στους ψεκ του μέλλοντος.taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 06:33ποιό μέλλον; είναι ήδη παρελθόν.... το έχει πει ο Πτολεμαίος στο ψόνιουμ.ψομ.γκρρρ...Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 06:19Κάποια στιγμή, προβλέπω στο μέλλον ότι οι ψεκ θα λένε συνομοσιωλογιες του στυλ "μλκς υπάρχει θεωρία που λέει ότι δεν ήταν inside job οι δίδυμοι - ρε λες; που το διάβασες;"taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 03:58
με τετοια ψεκασμενια που του ειπες, λογικο ηταν να σταματησει να σου μιλαει...
είσαι ήδη είδωλο... ο νεος Λήμος* Διακοπόπουλος απ την Πτολεμάϊντε ΣαπέρακείθενΠτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 07:11Θα γίνω μυθικό πρόσωπο στους ψεκ του μέλλοντος.taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 06:33ποιό μέλλον; είναι ήδη παρελθόν.... το έχει πει ο Πτολεμαίος στο ψόνιουμ.ψομ.γκρρρ...Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 06:19
Κάποια στιγμή, προβλέπω στο μέλλον ότι οι ψεκ θα λένε συνομοσιωλογιες του στυλ "μλκς υπάρχει θεωρία που λέει ότι δεν ήταν inside job οι δίδυμοι - ρε λες; που το διάβασες;"
Νταινικεν, Ντέιβιντ Αϊκ και βάλε
Ποιό ακριβώς είναι τίμιο, όταν κάποιος είναι μονίμως κατά της επιστημονικής έρευνας; Όταν δείχνει τα ''πολύτιμά'' του, στην επιστημονική κοινότητα; Και με ποιά ''όπλα'' στην φαρέτρα του , αντιπαρατίθεται; Του γνώστη του γλυκού νερού; Αυτού του ''μου είπανε περί λουσιφεράσης και γραφενίου και 5 τζι;'' Ή μήπως των αλλωνών, απ'τα ιερατεία που σου λένε, ''πάρε καλέ τη θεία κοινωνία απ'το κουτάλι, ο θεός είναι μέσα σου και σε προστατεύει'' Τί κουβέντα εποικοδομιητική θα κάνεις;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 23:41Πιο τίμιο από αυτό που κάνουν οι άλλοι. Μόνο κράζουν χωρίς να αντιπαρατίθενται. Δεν ψάχνουν ποτέ στοιχεία.
Σκέψου λίγο βαθύτερα και δες μελλοντικά ποιος ´έχει προοπτική να συνεννοηθεί μαζί σου και σεβαστεί αυτό που καταλήξατε και συμφωνήσατε. Ένας ¨ψεκ" όπως τον λένε ή κάποιος χρήστης από δω μέσα (Είναι μπόλικοι. Αν πω τυχαίο παράδειγμα θα αδικήσω τους άλλους) που διαρκώς κράζει σε μία γραμμή κειμένου μόνο και ποτέ δεν επιχειρηματολογεί. Δεν ξέρω... έτσι όπως το περιέγραψα τώρα, σου ρχεται κανένας;
Πτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 01:10Πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας.
Είπα πιο τίμιο, δεν είπα τίμιο. Σου συγκρίνω δύο τύπους ανθρώπων.Πασιφάη έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:01Ποιό ακριβώς είναι τίμιο, όταν κάποιος είναι μονίμως κατά της επιστημονικής έρευνας; Όταν δείχνει τα ''πολύτιμά'' του, στην επιστημονική κοινότητα; Και με ποιά ''όπλα'' στην φαρέτρα του , αντιπαρατίθεται; Του γνώστη του γλυκού νερού; Αυτού του ''μου είπανε περί λουσιφεράσης και γραφενίου και 5 τζι;'' Ή μήπως των αλλωνών, απ'τα ιερατεία που σου λένε, ''πάρε καλέ τη θεία κοινωνία απ'το κουτάλι, ο θεός είναι μέσα σου και σε προστατεύει'' Τί κουβέντα εποικοδομιητική θα κάνεις;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 23:41Πιο τίμιο από αυτό που κάνουν οι άλλοι. Μόνο κράζουν χωρίς να αντιπαρατίθενται. Δεν ψάχνουν ποτέ στοιχεία.
Σκέψου λίγο βαθύτερα και δες μελλοντικά ποιος ´έχει προοπτική να συνεννοηθεί μαζί σου και σεβαστεί αυτό που καταλήξατε και συμφωνήσατε. Ένας ¨ψεκ" όπως τον λένε ή κάποιος χρήστης από δω μέσα (Είναι μπόλικοι. Αν πω τυχαίο παράδειγμα θα αδικήσω τους άλλους) που διαρκώς κράζει σε μία γραμμή κειμένου μόνο και ποτέ δεν επιχειρηματολογεί. Δεν ξέρω... έτσι όπως το περιέγραψα τώρα, σου ρχεται κανένας;
Ο τρόπος έκφρασης εδώ μέσα είναι αντιστρόφως ανάλογος με τις μαλακίες που γράφουν κάποιοι ''πανεπιστήμονες''
Προσωπικά, έκφράζομαι ηπιότερα. Ναι, πάει το μυαλό μου ποιόν εννοείς, αλλά αν λέμε τον ίδιον δεν θέλω να μπω στο τριπάκι του τσακωμού.Αλήθεια, ποιόν εννοείς;