ψεκ στον αληθινο κοσμο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: ψεκ στον αληθινο κοσμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 30 Αύγ 2022, 15:11

taxalata xalasa έγραψε:
30 Αύγ 2022, 07:44
Αποκάλυψη... για σοβαρό ξεψέκασμα...

Ο προδότης Επι άλτης έιναι fake news των Λεωνιδαίων για να μην ντροπιαστεί η Σπάρτη που χάσανε στις Θερμοπύλες από τις Ρόμπες...

Επί+Άλτης = Από Ψηλά... τους της έπεσε ο Πέρσης από τα αλτώματα (υψώματα) και τους έκαμε κεμπάμ...

Και βγάλανε fake news ότι δήθεν ξέφυγε ένας από την Καϊδα στο όρος όταν τον αμολάρανε οι σπαρτοί και βάσταγε μούτρα στους σπαρτούς και περίμενε από ανάπηρο μωρό τον Πέρση για να τιμωρήσει τους σπαρτούς που τον αμολαράνε... το θυμότανε ρε... από νεογέννητο... τι πίνετε ρε και τα πιστεύετε;

Εφιάλτης = Επί Άλτης (αφ υψηλού)... τα υψώματα... μετά πήγε στο όρος Αιγάλεω και ήταν Επί Άλτης...

Τζάμπα καίει η λάμπα για αιώνες... fake ancient news

deal with it!
Εσύ το ήξερες ότι το Ισλάμ το δημιούργησαν οι Βυζαντινοί;
Ότι ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται σε κάποια στοά στο Βατικανό;
Ότι πήγαμε στον Άρη πριν (δεν) πάμε στο φεγγάρι;
Ότι ο Γκαγκαριν δεν πέθανε το '68 αλλά πήγε με την Τερεσκοβα στο φεγγάρι το' 69 όπου και σκοτώθηκε από κάποιο εξωγήινο μηχανικό τέρας;
Οτι η καμπάνα των Ναζί ήταν το πρώτο αντιβαρυτικο σκάφος;
Ότι ο Τζον Τιτορ ήταν χρόνοταξιδιώτης που γύρισε στις αρχές των '00s για να βρει μια χαμένη γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών;
Ότι το USS Eldridge βρισκόμενο πλέον σε ελληνικά χέρια (σαν Α/Τ Λεων ή Α/Τ Ιέραξ· δεν θυμάμαι) είχε "εξαφανιστεί" για 48 ώρες κάπου στο Ιόνιο;

Τίποτα δεν γνωρίζεις ρε μαν;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 30 Αύγ 2022, 15:13

Εχω περισσότερους από δύο συναδέλφους που εντάσσονται στην κατηγορία ψεκ (σε όλα τα ζητήματα) και τα συμπεράσματα που έχω βγάλει είναι τα εξής δυο:

1ον: Μπερδεύουν το κουράγιο που επιθυμούν να δίνουν στον εαυτό τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν, με μια θεωρία συνωμοσίας. Παράδειγμα: Μη σκας για τον κορονοιό, μια γρίπη είναι και τα νούμερα των νεκρών τα φουσκώνουν επίτηδες.
2ον: Μπερδεύουν την πολιτική και την οικονομία με αυτό που κάποιοι ονομάζουν "εναλλακτική αναζήτηση" (ουφολογία, νεφελίμ, γέροντες κλπ). Ανάγουν το χόμπι τους (αυτό της εναλλακτικής αναζήτησης) σε οποιαδήποτε σοβαρή κρίση αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 30 Αύγ 2022, 15:16

Parrot έγραψε:
29 Αύγ 2022, 10:49
Το ψέκασμα είναι μια βιομηχανία με δισεκατομμύρια έσοδα: Βιβλία, εκπομπές, οργανώσεις, λέσχες, διαφημίσεις.. Και όλα αυτά με πολιτικές προεκτάσεις βεβαίως-βεβαίως..
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι το ψέκασμα είναι ακριβώς το ίδιο τα τελευταία χρόνια (παλιά υπήρχαν παραλλαγές σε κάθε τόπο), το είδαμε με τον κόβιντ ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα σε αμερική, ευρώπη και αλλού..
Παγκοσμιοποιημενος ψεκασμός, συνέπεια των εύκολων επικοινωνιών, των social media κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 30 Αύγ 2022, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Αύγ 2022, 15:16

AlienWay έγραψε:
30 Αύγ 2022, 15:13
Εχω περισσότερους από δύο συναδέλφους που εντάσσονται στην κατηγορία ψεκ (σε όλα τα ζητήματα) και τα συμπεράσματα που
:smt038
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 30 Αύγ 2022, 15:26

Χαοτικός έγραψε:
30 Αύγ 2022, 15:16
AlienWay έγραψε:
Εχω περισσότερους από δύο συναδέλφους που εντάσσονται στην κατηγορία ψεκ (σε όλα τα ζητήματα) και τα συμπεράσματα που
:xena:
Γιατί χειροκροτάς. Πού είναι το περίεργο; :xena:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 30 Αύγ 2022, 15:28

Philip Mortimer έγραψε:
Parrot έγραψε:
29 Αύγ 2022, 10:49
Το ψέκασμα είναι μια βιομηχανία με δισεκατομμύρια έσοδα: Βιβλία, εκπομπές, οργανώσεις, λέσχες, διαφημίσεις.. Και όλα αυτά με πολιτικές προεκτάσεις βεβαίως-βεβαίως..
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι το ψέκασμα είναι ακριβώς το ίδιο τα τελευταία χρόνια (παλιά υπήρχαν παραλλαγές σε κάθε τόπο), το είδαμε με τον κόβιντ ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα σε αμερική, ευρώπη και αλλού..
Παγκοσμιοποιημενος ψεκασμός, συνέπεια των εύκολων επικοινωνιών, των social media κτλ.
Που να μπει και 5G δλδ.. :-?

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Αύγ 2022, 15:29

AlienWay έγραψε:
30 Αύγ 2022, 15:26
Χαοτικός έγραψε:
AlienWay έγραψε:
Θα σου πω.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 30 Αύγ 2022, 15:57

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
30 Αύγ 2022, 14:15
ξέρω πολλούς ψεκ irl
με διασκεδάζουν γενικά, αλλά υπάρχουν και στιγμές που γίνονται κουραστικοί
το αστείο είναι πως όλοι είναι μορφωμένοι (υπερβολικά σε κάποιες περιπτώσεις), πχ ένας είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό και υψηλή θέση, ο άλλος είναι μηχανικός με 2 μεταπτυχιακά και διδακτορικό, και πάει λέγοντας
το τι έχω ακούσει δε λέγεται, μιλάμε για παρανοϊκά πράγματα
γενικά, πολλή τρέλα από άτομα που θα περίμενες να έχουν λογική μέσα στο κεφάλι τους
Βασικά σπουδαγμενοι είναι, όχι μορφωμένοι.
Μορφωμένοι ειναι αυτοί που έχουν διαβάσει κάποια εκατοντάδες ή χιλιάδες βιβλία, που έχουν ευρύ φάσμα γνώσεων, που μπορούν να συζητήσουν χωρίς το Google search με άλλους μορφωμένους για πχ αστροφυσική, ιστορία κλπ επιστημες.

Δεν γίνεται να θεωρήσω μορφωμένο έναν σπουδαγμενο με μεταπτυχιακό/διδακτορικό ή ότι άλλο, αν του κάνει εντύπωση για παράδειγμα "γιατί δεν φαίνονται τα αστέρια στις φωτογραφίες του Απολλο με τον κατάμαυρο ουρανό της σελήνης", να του εξηγείς το γιατί και να αρνείται την απάντηση.
Δεν είναι κακό, ούτε είναι κάποιος ψεκ αν έχει συνομοσιωλογικα ερωτήματα.
Και γω είχα κάμποσα (και ακόμα έχω).
Το κακό είναι να του εξηγείς με τρανταχτά επιχειρήματα και να μην θέλει (ή να μην μπορεί) να καταλάβει.

Πχ κάποτε είχα απορία για την φαινομενικα ανάποδη σκιά στη σημαία

Εικόνα

Παιδευόμουν να βρω τη λύση μέχρι που κάποιος μου είπε το προφανές. Είναι σκιά που προέρχεται απο κάτι που βρίσκεται στα αριστερά. Τσουπ, είδα το φως το αληθινό.
Απορία μεγάλη είχα και για τα αστέρια που δεν φαίνονται στον μαύρο ουρανό της σελήνης.
Η απάντηση είναι πάλι απλοτατη. Είναι μέρα.

Αν ήμουν ψεκ δεν θα δεχόμουν τις απαντήσεις και θα επέμενα στις ψεκιές.
Ψεκ λοιπόν είναι αυτός που αρνείται να δει την πραγματικότητα και θέλει μόνο τις απαντήσεις που ζητά το ψεκ μυαλό του.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Αύγ 2022, 16:07

BOOMER έγραψε:
30 Αύγ 2022, 14:49
Θα σου επιβάλλω ως κράτος τι θα κάνεις όταν πηγαίνει κόντρα στα συμφέροντα μου ή απειλείται η ασφάλεια και ο τρόπος ζωής μου.
Πχ αν είσαι ψέκι που δεν δέχεται να εμβολιαστεί σε περίοδο πανδημίας ,θα σου απαγορέψω να μπεις σε κλειστό χώρο μαζί με ανθρώπους. Το έκανα ήδη και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί. Αν είσει ψέκι υγειονομικός που δεν δέχεται να εμβολιαστεί ,θα σε απολύσω. Το έχω κάνει ήδη.
Το ότι είσαι ένα ψώνιο που ταυτίζεσαι με τις φαντασιώσεις σου το ξερω Αυτό θα περιγράψω μετά, για όλους οχι μονο για σένα. Αν και είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα συγχυσμένου μυαλου και προβληματικού ψυχισμού.
Ολα τα άλλα ήταν ποιητική αδεία περιγραφή ,για κάτι πολύ απλό.
Στ αρχίδια της παραγωγικής κοινωνίας τι αρέσει και τι όχι στον κάθε ψεκασμένο άεργο χασικλή.
Έχεις πρόβλημα παρακολούθησης; Οι ψεκασμένοι είναι το αντικείμενο ή οι άεργοι ή οι χασικλήδες;

Κατάλαβα; :D

Θες να πείσεις τον εαυτό σου ότι ανήκεις με τα μπούνια στο ασφαλές σύνολο και δεν θα σε κατηγορήσουν ποτέ ε; Για αυτό πασχίζεις να αποφύγεις κάθε τομή του ασφαλούς συνόλου με άλλα σύνολα που μέρος τους ανήκει και στο ασφαλές σύνολο. (κάηκες τώρα λίγο, αλλά έχε εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Οι επιστήμονες καταλαβαίνουν :c020: )

Ο εαυτός μου είναι ο μέσος εργοδότης που δεν θα σε προσλάβει ούτε για να καθαρίζεις καμπινέδες ,αλλά το ξέρεις ήδη εδώ και πολύ καιρό.
Αυτός που έχει πραγματικά αρχίδια να σε γράψει.
Πάνε κάνε τώρα 2-3 μπάφους να ξεφύγεις απ την κοινωνία μας ,που δεν σε χωράει.

Κι επιβεβαιώνεις μία προβληματική κατάσταση στο νοητικό σου τομέα, καθώς σε ρώτησα πως αποδεικνύεται ότι η χρήση μπάφου είναι για να ξεφύγεις από την κοινωνία αλλά και από οπουδήποτε γενικότερα. Δεν το απάντησες γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν έχεις βεβαίως επιχείρημα.
Έρχεσαι λοιπόν και ξαναλές το ίδιο. Η ζωή σου λούπες κάνει (Μάλλον επειδή σε κλάνει (τέτοιος που είσαι)) (Ποιητική αδεία)

Μέσα σε ένα ποστ κατέδειξες όλη σου την νοητική αναπηρία την οποία διαφυλάσσεις ως αξία κιόλας.

και μετά λες
"Πάνε κάνε τώρα 2-3 μπάφους να ξεφύγεις απ την κοινωνία μας ,που δεν σε χωράει."

Εγώ αν ήταν να σου πω τι θα κάνεις θα ήταν πιο τεκμηριωμένο και λογικό. προφανώς και έτσι μιλούσε ο πατέρας στη μάνα σου και το έχεις για νορμάλ συμπεριφορά. παίζει βέβαια και η πιθανότητα να είναι κάτι άλλο. ότι είσαι αμόρφωτος ίσως; ότι δεν ξέρεις να αναθεωρείς πεποιθήσεις σου όταν εκφραζόμενες από σένα πέφτουν στο κενό (όπως το συγκεκριμένο με τη αποφυγή από κάτι ως αιτία για χρήση). Κι αρχίζεις τις λούπες.

Beria Εσύ που είσαι παλιός και τα ξέρεις, αποτελεί ύβρη αυτό που είπε ή ας δικαιωθεί και η σκατοψυχιά ακόμα μία φορά;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Αύγ 2022, 16:11

Για δες ομως που σημερα οι Ψεκες κυβερνανε σε αυτη τη χωρα.

Παραδειγμα 1ο.

Ο Πλευρης οταν ηταν αντιεμβολιαστης.

,

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Αύγ 2022, 16:13

Παραδειγμα 2ο

Όταν ο Μάκης Βορίδης ρωτούσε στη Βουλή αν...μας ψεκάζουν

Στις 25 Νοεμβρίου του 2010, ο Μάκης Βορίδης, με την ιδιότητα του βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, αναλύει διεξοδικά το τι τον προβληματίζει με τους...αεροψεκασμούς και ζητά από τα αρμόδια υπουργεία να του απαντήσουν.

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 30 Αύγ 2022, 16:13

Χαοτικός έγραψε:
30 Αύγ 2022, 15:29
AlienWay έγραψε:
30 Αύγ 2022, 15:26
Χαοτικός έγραψε:

Θα σου πω.
Πες, ρε. Περιμένω τόση ώρα. :P
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 30 Αύγ 2022, 16:14

Πτολεμαίος έγραψε:
30 Αύγ 2022, 15:11
taxalata xalasa έγραψε:
30 Αύγ 2022, 07:44
Αποκάλυψη... για σοβαρό ξεψέκασμα...

Ο προδότης Επι άλτης έιναι fake news των Λεωνιδαίων για να μην ντροπιαστεί η Σπάρτη που χάσανε στις Θερμοπύλες από τις Ρόμπες...

Επί+Άλτης = Από Ψηλά... τους της έπεσε ο Πέρσης από τα αλτώματα (υψώματα) και τους έκαμε κεμπάμ...

Και βγάλανε fake news ότι δήθεν ξέφυγε ένας από την Καϊδα στο όρος όταν τον αμολάρανε οι σπαρτοί και βάσταγε μούτρα στους σπαρτούς και περίμενε από ανάπηρο μωρό τον Πέρση για να τιμωρήσει τους σπαρτούς που τον αμολαράνε... το θυμότανε ρε... από νεογέννητο... τι πίνετε ρε και τα πιστεύετε;

Εφιάλτης = Επί Άλτης (αφ υψηλού)... τα υψώματα... μετά πήγε στο όρος Αιγάλεω και ήταν Επί Άλτης...

Τζάμπα καίει η λάμπα για αιώνες... fake ancient news

deal with it!
Εσύ το ήξερες ότι το Ισλάμ το δημιούργησαν οι Βυζαντινοί; Βεβαίως, μάλιστα το έκαναν μετά το σχίσμα από την ρωμή για να τους κάνουν να ζηλεψουν.

Ότι ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται σε κάποια στοά στο Βατικανό; Βεβαίως, και τον γλεντάνε συνεχόμενα στην σειρά κολόμπιοι οβίσποι...

Ότι πήγαμε στον Άρη πριν (δεν) πάμε στο φεγγάρι; Απο τον Άρη ήρθαμε και απ την Φεγγή κανένας.

Ότι ο Γκαγκαριν δεν πέθανε το '68 αλλά πήγε με την Τερεσκοβα στο φεγγάρι το' 69 όπου και σκοτώθηκε από κάποιο εξωγήινο μηχανικό τέρας; Και εκεί τα Γκαγκάρισε...

Οτι η καμπάνα των Ναζί ήταν το πρώτο αντιβαρυτικο σκάφος; Τωρα έπεσα απ τα ντουμανια.... δεν ηξερα οτι οι ναζι φοράγανε παντελονια καμπανα...

Ότι ο Τζον Τιτορ ήταν χρόνοταξιδιώτης που γύρισε στις αρχές των '00s για να βρει μια χαμένη γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών; Την εβρήκε; τι να βρει ο μπαγλαμας, αφου την εχουμε καλα κρυμμενη σε αλλον αιωνα.... πολυ βλήμα ο τζονισκος ο τιτορας....

Ότι το USS Eldridge βρισκόμενο πλέον σε ελληνικά χέρια (σαν Α/Τ Λεων ή Α/Τ Ιέραξ· δεν θυμάμαι) είχε "εξαφανιστεί" για 48 ώρες κάπου στο Ιόνιο; Αυτό το ξέρω γιατί κάτι φιλαράκια μου που έκαναν παγκοσμιο λαθρεμπόριο, ειχαν παρτίδες με τον Ιέρακα Α/Τ.... μουφα εξαφανισεις... λαθρεμποριο.... :smt005:

Τίποτα δεν γνωρίζεις ρε μαν; Προσπαθώ
καταρχην, αυτο που εγραψα ειναι αληθες και ξεψεκασμα...

εβαλα και ξεψεκομετρο στα δικα σου
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 30 Αύγ 2022, 16:16

Πασιφάη έγραψε:
30 Αύγ 2022, 13:01
Αυτού του ''μου είπανε περί λουσιφεράσης και γραφενίου και 5 τζι;''
Και το αδρενοχρώμιο ξέχασες. Που το ρουφάνε τα παιδόφιλα βαμπίρ του συστήματος από τους σβέρκους των νηπίων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 30 Αύγ 2022, 16:17

Παραδειγμα 3ο.

Οταν ο Αδωνις μεσω της Ελληνικης Αγωγης ειχε και σεμιναρια...αποκρυφης αστρολογιας.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ΑΛΣ Α.Ε.», τα θέματα των μαθημάτων είναι «αστρολογία για προχωρημένους και για αρχάριους», «καρμική αστρολογία», «αστρολογία της παρελθούσης εμπειρίας», «πώς το παρελθόν κοντινό και απώτερο επηρεάζει ή και σφραγίζει σε επίπεδο ψυχικό, πνευματικό αλλά και σωματικό την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη» κ.α., ενώ μεταξύ των συζητήσεων περιλαμβάνονται θέματα όπως: «δεσμοί σελήνης», «δραγωνικός ζωδιακός», «δραγωνικοί πλανήτες και σημεία σε σύγκριση με γενέθλειο οροσκοπείο», «το αντίστροφο οροσκόπειο» κ.ά.

Όπως επίσης διαβάζουμε στην ιστοσελίδα, «παρουσιάζονται εκτενώς όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εντοπισθεί μία πραγματικά καρμική σχέση».

http://ergasianet.gr/2013/11/25/o-adwni ... -gnwrizei/

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών