Να δουμε τι θα λες οταν ξεμπουκωσει πανω σας.
ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΙ-ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ (30/9)
Re: ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΙ-ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ (30/9)
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Ε σιγα το κατορθωμα εδω ξεμπουκωσε ο Πριγιογκολ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καθαρά θετικά τα μηνύματα αυτού του ματσ. Είμαστε πλέον σίγουροι για την υπεροχή μας έναντι οποιουδήποτε άλλου, αφήνουμε αυτή την κακοτυχία πίσω, πάμε για Μίλαν και μετά να ρίξουμε μια γρήγορη στην Κούλα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Διαβαζω μερικα σχολια και τα παοκια μου φαινονται πονεμενα παρολο που κερδισαν. Σημερα ειδαν την αληθεια καταματα: Για να κερδισεις τον φετινο Ολυμπιακο πρεπει να παιξεις αντιποδοσφαιρο, να βαλεις πουλμαν πισω, να εχεις σε τεραστια μερα τον τερματοφυλακα σου, να γινεις Προοδευτικη για 90 λεπτα. Ξερουν οτι τα χειροτερα ερχονται, σημερα ηταν η αρχη του τελους.
Τοσο πονεμενοι που παρηγγειλα σουβλακια να πνιξω τον καημο μου. Επειδη ομως ειναι αργα τα πηρα με κοτοπουλο....Albrecht έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 23:05Διαβαζω μερικα σχολια και τα παοκια μου φαινονται πονεμενα παρολο που κερδισαν. Σημερα ειδαν την αληθεια καταματα: Για να κερδισεις τον φετινο Ολυμπιακο πρεπει να παιξεις αντιποδοσφαιρο, να βαλεις πουλμαν πισω, να εχεις σε τεραστια μερα τον τερματοφυλακα σου, να γινεις Προοδευτικη για 90 λεπτα. Ξερουν οτι τα χειροτερα ερχονται, σημερα ηταν η αρχη του τελους.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μονο στο Αγιαξ - βαζελος θυμαμαι κατι παρομοιο αλλα ακομα κι εκει ο Βαζεχα εβαλε κανονικο γκολ.
Τα παοκια σαν κλασσικοι αμπαλοι,κατ εικονα και ομοιωση των γαυρων του νοτου,νομιζαν οτι αυτο που εβλεπαν το καλοκαιρι με τις Σπαρτακ και τις Μπενφικες ηταν η κανονικοτητα και οτι θα τρεχουν οι Πελκες σαν δαιμονισμενοι ολη τη χρονια.Γι αυτο τους βλεπεις πονεμενουςAlbrecht έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 23:05Διαβαζω μερικα σχολια και τα παοκια μου φαινονται πονεμενα παρολο που κερδισαν. Σημερα ειδαν την αληθεια καταματα: Για να κερδισεις τον φετινο Ολυμπιακο πρεπει να παιξεις αντιποδοσφαιρο, να βαλεις πουλμαν πισω, να εχεις σε τεραστια μερα τον τερματοφυλακα σου, να γινεις Προοδευτικη για 90 λεπτα. Ξερουν οτι τα χειροτερα ερχονται, σημερα ηταν η αρχη του τελους.
Να τωρα ο αρχιαμπαλος γραφει στο αλλο νημα οτι ηταν λεει "κουρασμενοι"

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Eίναι πονεμένοι γιατί καταλαβαίνουν πόσο κάτω είναι. Τι τους κάνει ο Ολυμπιακός;; Χάνουμε και τρομοκρατούνται αυτοί.
Τα παρηγγειλα με εξτρα σως μαλιστα, μεγαλος ο καημος βλεπεις, μεγαλη η τρομοκρατηση....

Με Αστερα ειχες το κορακι, με Τσελσι τη γλιτωσες φθηνα, με Αεκ κοιμηθηκε ο θεος, με Θρυλος ευθυγραμμιστηκαν οι πλανητες. Η ομαδουλα σου ειναι γτπκ και καποιοι απο εσας το καταλαβαινουν σιγα σιγα παρολα τα θετικα αποτελεσματα. Θα ξυπνησεις καποια στιγμη κι εσυ.
σαν πέρσι που έλεγες τα ιδια και σε είχα τριμπαλο στο 60Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 22:58φετος εγω θα στο κοψω παικταρα μουjason έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 22:47ρουφα φουκαρακοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 22:44αφου το πηρε η αεκ,ο παοκ εχει την τυχη με το μερος του τωρα το μονο που μενει ειναι να παρει και η λιβερπουλ πρωταθλημα
Ρουφα λεμε κομπλεξαρα
Τι να ξυπνησω ρε αγορινα, ο ΠΑΟΚ φταιει εαν δεν μπορεις να βαλεις γκολ; Μεγαλο παιδι εισαι ξεπερασε το, εχασες....