Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Επαλήθευση username!
Με κάλυψε η Gher παραπάνω.
Επίσης τελειώνει τώρα η διαδικασία αυτή. Απλώς το ολοκληρώνουμε όσο μπορούμε απόψε τυπικά.
Επίσης τελειώνει τώρα η διαδικασία αυτή. Απλώς το ολοκληρώνουμε όσο μπορούμε απόψε τυπικά.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Εσθήρ Ηταν τραυματική εμπειρία το κλεισιμο και μεχρι να βρεθούμε ξανα δεν ηταν ευκολη διαδικασια, και εγινε και χαμούλης με το ποιος ειναι ποιος αρχικά.
Παντως οσοι παλιοι ήταν να ερθουν ήρθανε για αυτό και η διαδικασια ολοκληρώνεται πλεον
Διαχωρισμός δεν υπαρχει και φυσικά τα νεα μέλη ειναι ευπροσδεκτα και αναγκαια σαν φρεσκος αερας
Παντως οσοι παλιοι ήταν να ερθουν ήρθανε για αυτό και η διαδικασια ολοκληρώνεται πλεον
Διαχωρισμός δεν υπαρχει και φυσικά τα νεα μέλη ειναι ευπροσδεκτα και αναγκαια σαν φρεσκος αερας
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Σωστο,και για αυτο εχετε και την πιστοποιηση.Ομως εξαρχης αν δεν υπηρχε ο διαχωρισμος,αυτο δεν θα χρειαζοταν.Δεν ξερω γιατι δεν γινεται καταννοητο.Αυτο,μονο για κλειστα φορουμ εχει αξια.Οχι για ανοιχτα.απλά θα ήταν άσχημο να μπει ο Μπάμπης στο πχώρουμ, και να κάνει εμένα χρησιμοποιώντας το νικ μου. κι εγώ να μην πάρω χαμπάρι.
Και...ναι,ειναι ασχημο ο μπαμπης να κανει εσενα,σκεψου τωρα να σου πετανε υποννοουμενα,οτι εισαι καποιοος παλιος,που το κρυβεις και δεν φαναιρωνεσαι... ενω δεν εισαι....Αυτο δεν ειναι ασχημο;
Ποια ειναι η χρησιμότητα της πιστοποίησης ρε λεβέντες συνεχίζω να μην καταλαβαίνω.
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.
- Highlander
Στηρίζουμε ανοιχτές κοινωνίες - ανοιχτά φόρουμΕσθήρ έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 23:29Σωστο,και για αυτο εχετε και την πιστοποιηση.Ομως εξαρχης αν δεν υπηρχε ο διαχωρισμος,αυτο δεν θα χρειαζοταν.Δεν ξερω γιατι δεν γινεται καταννοητο.Αυτο,μονο για κλειστα φορουμ εχει αξια.Οχι για ανοιχτα.απλά θα ήταν άσχημο να μπει ο Μπάμπης στο πχώρουμ, και να κάνει εμένα χρησιμοποιώντας το νικ μου. κι εγώ να μην πάρω χαμπάρι.
Και...ναι,ειναι ασχημο ο μπαμπης να κανει εσενα,σκεψου τωρα να σου πετανε υποννοουμενα,οτι εισαι καποιοος παλιος,που το κρυβεις και δεν φαναιρωνεσαι... ενω δεν εισαι....Αυτο δεν ειναι ασχημο;

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
εγώ δε σε ρώτησα αν είσαι παλιά. αλλά και να σε ρώτησε κανένας, αρχές είναι, δε σε ξέρουν, δώσε τόπο στην οργή και πάνε παρακάτω.Εσθήρ έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 23:29Σωστο,και για αυτο εχετε και την πιστοποιηση.Ομως εξαρχης αν δεν υπηρχε ο διαχωρισμος,αυτο δεν θα χρειαζοταν.Δεν ξερω γιατι δεν γινεται καταννοητο.Αυτο,μονο για κλειστα φορουμ εχει αξια.Οχι για ανοιχτα.απλά θα ήταν άσχημο να μπει ο Μπάμπης στο πχώρουμ, και να κάνει εμένα χρησιμοποιώντας το νικ μου. κι εγώ να μην πάρω χαμπάρι.
επίσης το έχω σκεφτεί πολλές φορές να μπω σε 3-4 φόρα να κατοχυρώσω νικ, να μπω ως Gherschaagk δλδ και να την κάνω για να μη βρεθεί κανένας βλαμμένος καμιά ώρα κι αρχίσει να γράφει αλλού κάνοντας εμένα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Highlander
Το phorum.com.gr πρέπει να κάνει το θεμελιώδες άνοιγμα στον εξωτζημερικο κόσμο.
- nik_killthemall
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 23:17δεν έχει σημασία το νικνέημ που χρησιμοποιείς. μπορείς να πας στον πίνακα ελέγχου και να συμπληρώσεις τα παλιότερα νικ. απλά εφόσον ήσουν χρήστης στο παλιό, πάρε και μια πιστοποίηση να σου βρίσκεται.nik_killthemall έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 23:14χωρις πιστοποιηση μπορω να ζήσω ? (για να μην ταλαιπωρω τωρα αλλους χρηστες). ετσι κι αλλιως εχω βαλει το νικ_κιλδεμολ και οχι σκετο το κιλδεμολ.
(θενξ καστομεφ)
σγουίτη πιστοποιήθηκες!

θενξ γκαηζ για την πιστοποίηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 30 Σεπ 2018, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ναι,αντε παλι να εξηγω.Ακριβως επειδη υπαρχει ο διαχωρισμος.Και ξαναρωτω.Εφοσον ΔΕΝ ειναι κλειστο κλαμπ.Δεν ειναι ενα φορουμ που δεχεται μονο παλιους,αλλα ενα νεο φορουμ,γιατι πρεπει να υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος;
Δηλαδη ο νεος σε κανα δυο μηνες που θα μπει,αν κατορθωσει και παραμεινει,θα βλεπει τους περισσοτερους με τιτλο,ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΧΩΡΟΥΜΙΤΕΣ και οι υπολοιποι απλοι χρηστες.Δηλαδη αυτο δεν ειναι διαχωρισμος χρηστων;Τι δηλωνει αυτο;Οτι οκ αυτοι ηταν στο παλιο.Ε και;
Νεο φορουμ δεν ειναι;Ολοι ισοτιμα δεν πρεπει να αντιμετωπιζονται και να ΔΕΙΧΝΟΥΝ;
Τεσπα,το ζητουμενο για μενα δεν ειναι τοσο ο τιτλος,που ξεκαθαρα βεβαια διαχωριζει τους χρηστες,αλλα αυτο το φοβερο...σωνει και καλα εισαι παλιος και δεν το λες.
Ας το κοντρολαρουν ορισμενοι,διοτι δειχνει απολυτα απαραδεχτο.
Φοβερό άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Τι θα κερδίσει κάποιος αντιγράφοντας εμένα η τον Περσέα , ασε που θα μας κάνει τα μουτρα κρεας
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.
Ακομη να τις βρεις ρε συ; Δε σουπα να παρεις το τρενακι;
- Highlander