Τον φάγατε ρε πούστηδες τον άνθρωπο. Ψυχούλα είναι ρε! Δεν τον βλέπεις; Κακιασμένε.

Τον φάγατε ρε πούστηδες τον άνθρωπο. Ψυχούλα είναι ρε! Δεν τον βλέπεις; Κακιασμένε.
Chainis έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 13:09Έχουν γίνει τα τόσα μύρια στην χώρα τα τελευταία 10 χρόνια και το ζόμπι αποφάσισε τώρα να βγει από τον τάφο του και να δηλώσει παρουσία.
Ότι άλλο έχει γίνει αυτα τα χρόνια δεν ήταν τόσο σημαντικό μάλλον και μάλλον ο Αντώναρος και ο Κίτσος δεν επαρκούσαν αυτή την φορά.
Μισό, ούτε το μισό δεν διάβασα αλλά μισό, λες ότι τις φωτιές τις έβαλε ο σρζ, έχεις στοιχεία για αυτό που λες γιατί είναι πολύ χοντρό, μπορείς να το αποδείξεις;πατησιωτης έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 21:35Οτι υπάρχουν οργανωτές είναι οι καραμανλικοί που το διέδιδαν.Οι συριζαίοι με τους οποίους αργότερα θα συνεργάζονταν - αλλά αυτό τότε δεν το ξέραμε - έκαιγαν τη χώρα και οι καραμανλικοί διέδιδαν ότι αυτοί που καίνε τα μαγαζιά είναι Αμερικανοί πράκτορες για να ρίξουν τον Καραμανλή που ήθελε να κατασκευάσει τον ρωσικό αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.alekhine έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 13:37αυτο προυποθετει να υπαρχουν οργανωτεςπατησιωτης έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 11:41
Τις πληροφορίες για τους οργανωτές των επεισοδίων του 2008 τις έχεις και τρεις μήνες αν μείνεις.
το οποιο μπορει να ισχυει μπορει και οχι και να ειναι απλα ενα βολικο σεναριο για να κρυφτει η ανικανοτητα ορισμενων
Και εγώ λοιπόν ερωτώ εάν ο έστω και για 3 μήνες διοικητής της ΕΥΠ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ που αργότερα έγινε υπουργός Δικαιοσύνης των εμπρηστώνδιεπίστωσε ποιοί ξένοι πράκτορες έβαζαν τις φωτιές.
Εγώ προφανώς και θεωρώ ότι όλα αυτά ήσαν μούφες όπως και οι φανταστικές δολοφονίες που διάβασε ο sys στο βιβλίο του Κοττάκη για σχέδια "Πυθία" και άλλα παρόμοια αλλά εκείνοι που διέδιδαν τις πληροφορίες είναι που πρέπει να τις δικαιολογήσουν.
Επειδή όμως δεν μπορούν να τις δικαιολογήσουν και κυρίως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τη μετέπειτα σύμπραξή τους με τους πραγματικούς εμπρηστές συριζαίους που τους είχε δει όλος ο κόσμος να καίνε και να πετάνε πέτρες στα αστυνομικά τμήματα,ο Δεκέμβριος 2008 έχει μείνει στο σκοτάδι.
Μια φορά έκανε μια εκπομπή επί συριζα η Ακριβοπούλου και μόλις βγήκε ο Αντώναρος και άρχισε να λέει για ξένους πράκτορες άστραψε και βρόντηξε ο συριζαίος για την έκρηξη της νεολαίας που συκοφαντείται και αυτός το βούλωσε.Η Ακριβοπούλου κατάλαβε ότι δεν γίνεται να συμβιβάσει τα συνεταιράκια του συριζοκαραμανλισμού όταν οι μεν λένε για ξένους πράκτορες και οι δε για εξεγερμένη νεολαία και από τότε έπαψαν να συζητάνε για το θέμα.
Εγώ όμως έχω άποψη για τους λόγους με βάση όσα έκαναν ΜΕΤΑ τα συνεταιράκια του συριζοκαραμανλισμού και ας εκνευρίσει αυτή τον sys πάλι.Τι να κάνουμε;
Η εξέγερση και ο εμπρησμός ήταν οργανωμένη και Παυλόπουλος και Τσίπρας ήσαν από τότε σε συνεννόηση.Ο στόχος δεν ήταν στην Ελλάδα.Ήταν τα ευρωπαικά ταμεία και η Μέρκελ. (ω,ναι).
Η χρηματιστηριακή κρίση είχε αρχίσει πριν δύο μήνες και ήξεραν ότι το υπέρογκο χρέος της Ελλάδος που είχαν δημιουργήσει οι λαοπρόβλητες κυβερνήσεις οδηγούσε κατευθείαν στο ΔΝΤ αν δεν έπαιρναν μέτρα.
Μέτρα όμως δεν ήθελαν να πάρουν και τα σπρέντ είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν οπότε είχαν τη φαεινή ιδέα - βγείτε έξω να τα κάψετε για να πω στην Ευρώπη ότι αντιμετωπίζω επανάσταση και να μου δώσουν λεφτά χωρίς μέτρα.
Και όμως προσωρινά έπιασε.Τον Ιανουάριο 2009 ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών που τότε δεν ήταν ακόμη ο Σόιμπλε βγήκε και δήλωσε ότι καμμιά χώρα της ευρωζώνης δεν θα χρεωκοπήσει.Αυτό εξελήφθη από τις αγορές ως σήμα ότι η Γερμανία θα στηρίξει όποιον πάει για φούντο και τα σπρεντ έπεσαν,ο Παπαθανασίου βγήκε αμέσως και δανείσθηκε το ποσό μαμούθ των 45 δις και η χρεωκοπία αναβλήθηκε για ένα χρόνο και το μπαλάκι έπεσε σε άλλον αχθοφόρο ιστορικού ονόματος.
Ο Κοττάκης μπορεί να γράψει όσα βιβλία θέλει για τα σχέδια "Πυθία" αλλά ΓΙΑΤΙ συνεργάσθηκαν με αυτούς που έκαψαν την Ελλάδα το 2008 μαζί με υποτιθέμενους ξένους πράκτορες ΔΕΝ μπορεί να το εξηγήσει γιατί δεν εξηγείται.
Ας βγει λοιπόν να ζητήσει από βουλευτές της ΝΔ να ρίξουν τον Μητσοτάκη.
Εν τω μεταξύ από "εκείνη την Δευτέρα" μάθαμε τα εξής:
Αυτά για τον συριζοκαραμανλισμό τα έλεγες και το 2008 ή προέκυψαν τώρα τελευταία? Δεν ξέρω αν είσαι κάποιου τύπου εξαίρεση αλλά τοπατησιωτης έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 21:35Οτι υπάρχουν οργανωτές είναι οι καραμανλικοί που το διέδιδαν.Οι συριζαίοι με τους οποίους αργότερα θα συνεργάζονταν - αλλά αυτό τότε δεν το ξέραμε - έκαιγαν τη χώρα και οι καραμανλικοί διέδιδαν ότι αυτοί που καίνε τα μαγαζιά είναι Αμερικανοί πράκτορες για να ρίξουν τον Καραμανλή που ήθελε να κατασκευάσει τον ρωσικό αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.alekhine έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 13:37αυτο προυποθετει να υπαρχουν οργανωτεςπατησιωτης έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 11:41
Τις πληροφορίες για τους οργανωτές των επεισοδίων του 2008 τις έχεις και τρεις μήνες αν μείνεις.
το οποιο μπορει να ισχυει μπορει και οχι και να ειναι απλα ενα βολικο σεναριο για να κρυφτει η ανικανοτητα ορισμενων
Και εγώ λοιπόν ερωτώ εάν ο έστω και για 3 μήνες διοικητής της ΕΥΠ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ που αργότερα έγινε υπουργός Δικαιοσύνης των εμπρηστώνδιεπίστωσε ποιοί ξένοι πράκτορες έβαζαν τις φωτιές.
Εγώ προφανώς και θεωρώ ότι όλα αυτά ήσαν μούφες όπως και οι φανταστικές δολοφονίες που διάβασε ο sys στο βιβλίο του Κοττάκη για σχέδια "Πυθία" και άλλα παρόμοια αλλά εκείνοι που διέδιδαν τις πληροφορίες είναι που πρέπει να τις δικαιολογήσουν.
Επειδή όμως δεν μπορούν να τις δικαιολογήσουν και κυρίως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τη μετέπειτα σύμπραξή τους με τους πραγματικούς εμπρηστές συριζαίους που τους είχε δει όλος ο κόσμος να καίνε και να πετάνε πέτρες στα αστυνομικά τμήματα,ο Δεκέμβριος 2008 έχει μείνει στο σκοτάδι.
Μια φορά έκανε μια εκπομπή επί συριζα η Ακριβοπούλου και μόλις βγήκε ο Αντώναρος και άρχισε να λέει για ξένους πράκτορες άστραψε και βρόντηξε ο συριζαίος για την έκρηξη της νεολαίας που συκοφαντείται και αυτός το βούλωσε.Η Ακριβοπούλου κατάλαβε ότι δεν γίνεται να συμβιβάσει τα συνεταιράκια του συριζοκαραμανλισμού όταν οι μεν λένε για ξένους πράκτορες και οι δε για εξεγερμένη νεολαία και από τότε έπαψαν να συζητάνε για το θέμα.
Εγώ όμως έχω άποψη για τους λόγους με βάση όσα έκαναν ΜΕΤΑ τα συνεταιράκια του συριζοκαραμανλισμού και ας εκνευρίσει αυτή τον sys πάλι.Τι να κάνουμε;
Η εξέγερση και ο εμπρησμός ήταν οργανωμένη και Παυλόπουλος και Τσίπρας ήσαν από τότε σε συνεννόηση.Ο στόχος δεν ήταν στην Ελλάδα.Ήταν τα ευρωπαικά ταμεία και η Μέρκελ. (ω,ναι).
Η χρηματιστηριακή κρίση είχε αρχίσει πριν δύο μήνες και ήξεραν ότι το υπέρογκο χρέος της Ελλάδος που είχαν δημιουργήσει οι λαοπρόβλητες κυβερνήσεις οδηγούσε κατευθείαν στο ΔΝΤ αν δεν έπαιρναν μέτρα.
Μέτρα όμως δεν ήθελαν να πάρουν και τα σπρέντ είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν οπότε είχαν τη φαεινή ιδέα - βγείτε έξω να τα κάψετε για να πω στην Ευρώπη ότι αντιμετωπίζω επανάσταση και να μου δώσουν λεφτά χωρίς μέτρα.
Και όμως προσωρινά έπιασε.Τον Ιανουάριο 2009 ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών που τότε δεν ήταν ακόμη ο Σόιμπλε βγήκε και δήλωσε ότι καμμιά χώρα της ευρωζώνης δεν θα χρεωκοπήσει.Αυτό εξελήφθη από τις αγορές ως σήμα ότι η Γερμανία θα στηρίξει όποιον πάει για φούντο και τα σπρεντ έπεσαν,ο Παπαθανασίου βγήκε αμέσως και δανείσθηκε το ποσό μαμούθ των 45 δις και η χρεωκοπία αναβλήθηκε για ένα χρόνο και το μπαλάκι έπεσε σε άλλον αχθοφόρο ιστορικού ονόματος.
Ο Κοττάκης μπορεί να γράψει όσα βιβλία θέλει για τα σχέδια "Πυθία" αλλά ΓΙΑΤΙ συνεργάσθηκαν με αυτούς που έκαψαν την Ελλάδα το 2008 μαζί με υποτιθέμενους ξένους πράκτορες ΔΕΝ μπορεί να το εξηγήσει γιατί δεν εξηγείται.
Εν τω μεταξύ έχει απαντηθεί 10 φορές ότι η Επιτροπή της PEGA θα πάει σε 11 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) για να ερευνήσουν το θέμα Pegasus/Predator και όχι την ΕΥΠ που δε τους αφορά άλλωστε.Freelancer έγραψε: ↑02 Σεπ 2022, 06:32Παρά τις προσπάθειες της ΝΔ για το αντίθετο, η επιτροπή PEGA θα στείλει στην Ελλάδα αποστολή για να διερευνήσει την υπόθεση υποκλοπών.. αν διαπιστωθεί πως έστω 1 ευρωβουλευτής ήταν θύμα παρακολούθησης η υπόθεση θα πάει στην εισαγγελία της ΕΕ.. ήρθε η π(ι)ούτσα δεξιουληδες.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑02 Σεπ 2022, 01:07Αυτά για τον συριζοκαραμανλισμό τα έλεγες και το 2008 ή προέκυψαν τώρα τελευταία? Δεν ξέρω αν είσαι κάποιου τύπου εξαίρεση αλλά το
2008, τα σενάρια για τους πράκτορες και η λατρεία για τον Καραμανλή ήταν must για τους νεοδημοκράτες όταν μιλούσαν δημόσια ή όταν
μιλούσαν με υποστηρικτές άλλων κομμάτων/πολιτικών χώρων
Υπάρχουν και τέτοια πέρα από τα προβλήματα με νεοναζί και χουντολάγνους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Αύγ 2022, 23:19τι έγινε ρε παιδιά, εσωτερικά προβλήματα στο συνταγματικό τόξο;
αφενος φασκεις και αντιφασκεις στο ιδιο ποστπατησιωτης έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 21:35Οτι υπάρχουν οργανωτές είναι οι καραμανλικοί που το διέδιδαν.Οι συριζαίοι με τους οποίους αργότερα θα συνεργάζονταν - αλλά αυτό τότε δεν το ξέραμε - έκαιγαν τη χώρα και οι καραμανλικοί διέδιδαν ότι αυτοί που καίνε τα μαγαζιά είναι Αμερικανοί πράκτορες για να ρίξουν τον Καραμανλή που ήθελε να κατασκευάσει τον ρωσικό αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.alekhine έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 13:37αυτο προυποθετει να υπαρχουν οργανωτεςπατησιωτης έγραψε: ↑01 Σεπ 2022, 11:41
και μετα απο 5 γραμμεςΟτι υπάρχουν οργανωτές είναι οι καραμανλικοί που το διέδιδαν.Οι συριζαίοι με τους οποίους αργότερα θα συνεργάζονταν - αλλά αυτό τότε δεν το ξέραμε - έκαιγαν τη χώρα και οι καραμανλικοί διέδιδαν ότι αυτοί που καίνε τα μαγαζιά είναι Αμερικανοί πράκτορες για να ρίξουν τον Καραμανλή που ήθελε να κατασκευάσει τον ρωσικό αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.
Εγώ προφανώς και θεωρώ ότι όλα αυτά ήσαν μούφες
αρα υπηρχαν οργανωτες (απο τον χωρο του σρζ) η ειναι ολα μουφες των καραμανλικων?Η εξέγερση και ο εμπρησμός ήταν οργανωμένη και Παυλόπουλος και Τσίπρας ήσαν από τότε σε συνεννόηση
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Όχι,απλά δεν ανέφερα το υποκείμενο που τα οργάνωνε όλα αυτά.Οι καραμανλικοί διέδιδαν ότι τα επεισόδια τα οργάνωσε η CIA για να ρίξει τον Καραμανλή.Εγώ τώρα πλέον ότι έχω την υποψία,όχι την βεβαιότητα ότι τα οργάνωσε ο ίδιος ο Καραμανλής μαζί με τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο για να βγει μετά και να πει στην Ευρώπη δεν μπορώ να πάρω μέτρα διότι αντιμετωπίζω επανάσταση,δώστε μου λεφτά χωρίς μέτρα.