Eurobasket 2022
Re: Eurobasket 2022
εντωμεταξύ αυτή παίζει να είναι η καλύτερη εθνική που είχαμε ποτέ και λένε για λυπιρίδηδες και κασελάκηδες
Μπασκετοκουβεντα,οχι αστεια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Και οι άλλοι όμως έχουν ανέβει, δεν κατεβάζει κανένας πια ομάδα με το γερο-Γιοβαισα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το Αιώνιο Πχορουμ!

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono

μα ρίαλ μπασκετ αφου!
Νοσταλγούν το ριαλ μπασκετ με τους αργόστροφους μπουχέσηδες, απιθανα πραγματα. Αυτο το μπασκετ που σε παιρνει ο υπνος πανω στην 1η περιοδο, και σε κανει να προτιμας να το γυρισεις τένις και να δεις Τσιτσιπά, ή ακομα και σνούκερ.
Δεν καταλαβαινουν οτι, αν υπάρχει εστω και μια ελπιδα ποτέ το μπασκετ να πλησιάσει λίγο την αιγλη δημοφιλίας του ποδοσφαιρου απο αποψη θεάματος (οχι να την αγγίξει καν βεβαια, αλλά έστω να την πλησιάσει λιγο), αυτή η ελπιδα ειναι το στυλ παιξίματος-αγωνιστικότητας του Γιαννη. Όπως και ολο το στυλ nba γενικοτερα, βεβαια.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ειναι οντως η καλύτερη μετά απο εκεινη την εθνικη με Διαμαντίδη-Παπαλούκα, απο εκεινο το μουντομπάσκετ τότε που κερδίσαμε τις ΗΠΑ. Εκτοτε, ουτε που εχω ξανα ασχοληθει ποτέ με εθνικη μπασκετ. Γύριζα αμεσως κανάλι καθε φορά που επεφτα πανω, εντελως πονόματος, δεν βλεπόταν. Απο φέτος ομως, για πρωτη φορα απο τότε, αυτη η εθνικη εχει καταφερει να κερδίσει και πάλι το ενδιαφέρον μου, εμενα που βαριεμαι αφορητα το μπασκετ.
εννοείται αλλά δεν έχει και πολύ σημασία αυτό,για την ελλάδα μιλάμε.με τις απουσίες που έχει στα παχνίδια ως τώρα μια χαρά τα πάειChilloutbuddy έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 13:56Και οι άλλοι όμως έχουν ανέβει, δεν κατεβάζει κανένας πια ομάδα με το γερο-Γιοβαισα
Ό κλασικός Έλληνας γέρνει προς τα μπρος λόγω βάρους και διαστάσεων πέους.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 12:58Στάση σώματος είναι το πώς μεταφέρεις το σώμα σου στο χώρο, όχι πόσο ψηλός είσαι. Και υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ μεσογειακών και αγγλοσαξώνων, αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ακόμα κι αν δε βλέπεις πρόσωπο.gassim έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 12:51Ειναι χαρακτηριστική η μεσογειακη κορμοστασια που συναντας σε χωρες οπως η ελλαδα η αλβανια η ισπανια η ιταλια κτλ. Ολοι δυο μετρα ειμαστε.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 12:17
Δε μ' αρέσουν οι αμερικάνοι μαύροι. Ο αδελφός του Γιάννη πέρα από το άψογο σώμα έχει και μεσογειακή στάση σώματος και γραμμές προσώπου.
Είναι θέμα φυσικής.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
μαλάκα και το χρυσό να πάρουμε θα γκρινιάζουν "νιαχ,ο λυπηρίδης θα το σήκωνε καλύτερα"vantono έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 14:04
μα ρίαλ μπασκετ αφου!
Νοσταλγούν το ριαλ μπασκετ με τους αργόστροφους μπουχέσηδες, απιθανα πραγματα. Αυτο το μπασκετ που σε παιρνει ο υπνος πανω στην 1η περιοδο, και σε κανει να προτιμας να το γυρισεις τένις και να δεις Τσιτσιπά, ή ακομα και σνούκερ.
Δεν καταλαβαινουν οτι, αν υπάρχει εστω και μια ελπιδα ποτέ το μπασκετ να πλησιάσει λίγο την αιγλη δημοφιλίας του ποδοσφαιρου απο αποψη θεάματος (οχι να την αγγίξει καν βεβαια, αλλά έστω να την πλησιάσει λιγο), αυτή η ελπιδα ειναι το στυλ παιξίματος-αγωνιστικότητας του Γιαννη. Όπως και ολο το στυλ nba γενικοτερα, βεβαια.
Η φουρνια παικτών που έχουμε είναι καλή.Εχουμε και καλό προπονητή όλα συνηγορούν ότι πάμε για μετάλλιο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι ειναι καλυτερη η εθνικη του καλαθη που στηνεται 10 δευτερολεπτα για να σουταρει απο την εθνικη με Γκαλη γιαννακη χριστιδουλου κλπvantono έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 14:07Ειναι οντως η καλύτερη μετά απο εκεινη την εθνικη με Διαμαντίδη-Παπαλούκα, απο εκεινο το μουντομπάσκετ τότε που κερδίσαμε τις ΗΠΑ. Εκτοτε, ουτε που εχω ξανα ασχοληθει ποτέ με εθνικη μπασκετ. Γύριζα αμεσως κανάλι καθε φορά που επεφτα πανω, εντελως πονόματος, δεν βλεπόταν. Απο φέτος ομως, για πρωτη φορα απο τότε, αυτη η εθνικη εχει καταφερει να κερδίσει και πάλι το ενδιαφέρον μου, εμενα που βαριεμαι αφορητα το μπασκετ.
- Sid Vicious
O Γκαλης ηταν εξωπραγματικο φαινομενο αληθεια
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άλλο μπάσκετ παιζόταν τότε άλλο τώρα.Μην συγκρίνεις τις δύο εθνικές.adon99 έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 14:33Ναι ειναι καλυτερη η εθνικη του καλαθη που στηνεται 10 δευτερολεπτα για να σουταρει απο την εθνικη με Γκαλη γιαννακη χριστιδουλου κλπvantono έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 14:07Ειναι οντως η καλύτερη μετά απο εκεινη την εθνικη με Διαμαντίδη-Παπαλούκα, απο εκεινο το μουντομπάσκετ τότε που κερδίσαμε τις ΗΠΑ. Εκτοτε, ουτε που εχω ξανα ασχοληθει ποτέ με εθνικη μπασκετ. Γύριζα αμεσως κανάλι καθε φορά που επεφτα πανω, εντελως πονόματος, δεν βλεπόταν. Απο φέτος ομως, για πρωτη φορα απο τότε, αυτη η εθνικη εχει καταφερει να κερδίσει και πάλι το ενδιαφέρον μου, εμενα που βαριεμαι αφορητα το μπασκετ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πράγματι, μια χαρά. Αν προλαβουν να γυρίσουν οι 2 ψηλοί μπορούμε και μετάλλιο πιστεύω.nowhere έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 14:10εννοείται αλλά δεν έχει και πολύ σημασία αυτό,για την ελλάδα μιλάμε.με τις απουσίες που έχει στα παχνίδια ως τώρα μια χαρά τα πάειChilloutbuddy έγραψε: ↑03 Σεπ 2022, 13:56Και οι άλλοι όμως έχουν ανέβει, δεν κατεβάζει κανένας πια ομάδα με το γερο-Γιοβαισα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 2132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
29 Αύγ 2023, 17:08
-