Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Επαλήθευση username!
Πφφφ... έρεψα απόψε..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ton nick πάντως τον ξέρω καθώς και τον Ίακχο. Θα τους πιστοποιήσω αλλά πρέπει να μου πείτε πως...
Εγραφα στο παλιό με το νικ annouvis...
Εγω εγραφα με το nick nick.
Μα εγώ είχα κάνει...Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 00:42Κανε εσυ ρε, η αλλη εχει κάταγμα στον αντίχειρα απο τις πολλες!

Δεν έκανα τελικά; καμιά φορά βγάζει το μνμ οτι έχει αναφερθεί ήδη το ποστ κ δεν το παρατηρώ νομίζοντας ότι έγινε η αναφορά...
- Cecily Anne
Είναι κομπλέ, πιστοποιήθηκε. Προφανώς θα την είχε ήδη δει ο Σπύρος και θα ήταν σε φάση καταχώρησης και γι'αυτό δεν τη βρήκα εκείνη τη στιγμή.Custom_F έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 11:48Μα εγώ είχα κάνει...Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 00:42Κανε εσυ ρε, η αλλη εχει κάταγμα στον αντίχειρα απο τις πολλες!
Δεν έκανα τελικά; καμιά φορά βγάζει το μνμ οτι έχει αναφερθεί ήδη το ποστ κ δεν το παρατηρώ νομίζοντας ότι έγινε η αναφορά...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι; τι θέλετε να γίνει; !
Τι γίνεται ρε παιδιά;
argouen έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 23:28Εσθήρ Ηταν τραυματική εμπειρία το κλεισιμο και μεχρι να βρεθούμε ξανα δεν ηταν ευκολη διαδικασια, και εγινε και χαμούλης με το ποιος ειναι ποιος αρχικά.
Παντως οσοι παλιοι ήταν να ερθουν ήρθανε για αυτό και η διαδικασια ολοκληρώνεται πλεον
Διαχωρισμός δεν υπαρχει και φυσικά τα νεα μέλη ειναι ευπροσδεκτα και αναγκαια σαν φρεσκος αεραςαίμα

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.