Ερωτηση για χημικη ουσια
- Cecily Anne
Re: Ερωτηση για χημικη ουσια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
όχι απαραίτητα. Θυμάμαι τη μάνα μου να το ρίχνει σε μορφή σκόνης στις τριανταφυλλιές και δεν είχε τουλάχιστον αυτή την περιβόητη μπόχα του σάπιου αυγού
Δεν ειπα οτι τρεχει η μυτη μου πρωτον. Εγραψα για καψιμο στα ματια και τις βλενογονους παρομοιο με αυτο που νιωθουμε οταν πεφτουν δακρυγονα απο τα ματ.blackpaint έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 00:26Δεν το σβησα εγω καταρχας. Καποιος γαλονας το σβησε. Εγω σου συνεστησα να πας να σε εξετασει καποιος γιατρος, αλλεργιολογος γι αρχη, για ν αποκλεισεις οργανικα αιτια και στη συνεχεια και ισως και καποια συνεδρια με καποιο ψυχολογο γιατι δε γινεται ρε φιλε καθε φορα που τρεχει η μυτη σου να νομιζεις πως (((καποιοι))) σ εχουν βαλει στο στοχαστρο και σου ριξαν δηλητηριο.
Δευτερον αυτο το καψιμο το αισθανομαι μονο σε ενα συγκεκριμενο σημειο σε ολη την Αθηνα στο οποιο υπαρχει μια εντονη χημικη μυρωδια.
Τριτον δεν εγραψα οτι εγινε με στοχο εμενα (αν και θα μπορουσε για ειδικους λογος που δε μπορω να αναφερω δημοσια)
Τεταρτον εκει κοντα καθονταν καποιες φορες καποιοι συντροφοι σου οι οποιοι οταν ξεκινησε η μυρωδια αλλαηαν σημειο συναντησης, αρα το μυριζουν και αυτοι.
Πεμπτον εκει εξω δεν υπαρχει ενας κοσμος αγγελικα πλασμενος και υπαρχουν ανθρωποι που βαζουν στο στοχαστρο οποιον ειναι ευαλωτος. Δεν τον σνομπαρουν αν δεν ειναι επωνυμος γκευ ακτιβιστης.
Ειναι ενα απομερο σημειο σε ενα δασακι. Οταν βρεχει νομιζω οτι η οσμη γινεται ισχυροτερη. Πιο παλια δεν υπηρχε. Ξεκινησε πριν μερικους μηνες. Ηταν πιο εντονη και εκτεινοταν σε μεγαλυτερη ακτινα -10 μετρα. Τωρα εχει αδυνατησει αλλα εξακολουθει να ειναι πολυ δραστικη αν σταθεις στο συγκεκριμενο σημειο.Naida έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 09:03Σε ποιο χώρο το εντοπίζεις; πχ μόλις βγαίνεις έξω από το σπίτι σου; μήπως έχεις κανένα παρτέρι και έρχονται γάτες, σκύλοι να κατουρήσουν και μυρίζει;Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 00:10Δε μπορω να ξερω. Κατι πολυ ισχυρο παντως, ισως και παρανομο.
Αποκλιεται να ειναι αλλεργια γιατι δεν φυτρωσε καποιο φυτο στο σημειο.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 10:39Πτητική ένωση και δράση για μήνες δεν παιζει. Το πιο πιθανό ειναι να εχει αλλεργία σε κανα φυτό. Εμενα ας πούμε με ταράζουν αυτές οι άσπρες οι παπαριτσες που βγαζουν οι λευκες. Δεν εχουμε λευκες τριγύρω, αλλά τις παίρνει ο άνεμος και τις διασπείρει.
Τα σοβαρά -κτονα, τουλάχιστον απο οσο θυμαμαι ειναι υγρό και δρα με επαφή. Τα τύπου μπαιγκον δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργούν μήνες ή να του κανουν τετοια ζημια.
Για τα λιπάσματα απίθανο, εκτος αν κανει το σκιάχτρο σε κουρούνες και εχει τετοια επαφή συνεχεια. Επισης δε θα λειτουργούσαν «μήνες».
Ουτε υδρογονάνθρακας μπορει να ειναι, ειναι εξαιρετικά πτητικος και θα μύριζε κιολας άθλια, θα το καταλάβαιναν απο τη μπόχα.
Συμπερασμα, δεν κανεις μια βολτα απο το γιατρο σου μπας και σου γράψει κανα αντισταμινικο με συνέλθεις;
Επισης σε περιπτώσεις που η αλλεργία ξεφεύγει, τουμπανιαζεις κλπ και δεν ξερεις απο που ειναι, τσέκαρε τις διαδρομές που κανεις τις φορες που εχεις το πρόβλημα, ξανάκανε την και ψαξε για φυτά, ζωα κλπ που συναντάς. Εγω ετσι το βρηκα το θεμα μου με τις λευκες.
- Cecily Anne
Παντως κι εγω με τις λευκες στα ματια εχω το θεμα. Κάψιμο και οριακά πρήζονται ή δακρύζουν. Δεν ειναι ανάγκη να φύτρωσε. Μεταφέρεται η γύρη κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η γυρη δε μπορει να μεταφερεται σε μια περιοχη με ακτινα 5-10 μετρα και οχι γυρω γυρω απο αυτην εκτος αν η πηγη της ειναι το κεντρο της περιοχης.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 11:15Παντως κι εγω με τις λευκες στα ματια εχω το θεμα. Κάψιμο και οριακά πρήζονται ή δακρύζουν. Δεν ειναι ανάγκη να φύτρωσε. Μεταφέρεται η γύρη κλπ.
Σε παρκάκι στο κέντρο πόλης τι να έχουν ρίξει;Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:01Η γυρη δε μπορει να μεταφερεται σε μια περιοχη με ακτινα 5-10 μετρα και οχι γυρω γυρω απο αυτην εκτος αν η πηγη της ειναι το κεντρο της περιοχης.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 11:15Παντως κι εγω με τις λευκες στα ματια εχω το θεμα. Κάψιμο και οριακά πρήζονται ή δακρύζουν. Δεν ειναι ανάγκη να φύτρωσε. Μεταφέρεται η γύρη κλπ.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Cecily Anne
Καταλαβαίνω ότι κάτι υποψιάζεσαι. Δεν το μοιράζεσαι;Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:01Η γυρη δε μπορει να μεταφερεται σε μια περιοχη με ακτινα 5-10 μετρα και οχι γυρω γυρω απο αυτην εκτος αν η πηγη της ειναι το κεντρο της περιοχης.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 11:15Παντως κι εγω με τις λευκες στα ματια εχω το θεμα. Κάψιμο και οριακά πρήζονται ή δακρύζουν. Δεν ειναι ανάγκη να φύτρωσε. Μεταφέρεται η γύρη κλπ.
Δεν ξερω. Δεν αποκλειεται τιποτα. Στην Ελλαδα ζουμε, ο,τι γουσταρει κανει ο καθενας ατιμωρητος.paul25 έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:03Σε παρκάκι στο κέντρο πόλης τι να έχουν ρίξει;Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:01Η γυρη δε μπορει να μεταφερεται σε μια περιοχη με ακτινα 5-10 μετρα και οχι γυρω γυρω απο αυτην εκτος αν η πηγη της ειναι το κεντρο της περιοχης.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 11:15Παντως κι εγω με τις λευκες στα ματια εχω το θεμα. Κάψιμο και οριακά πρήζονται ή δακρύζουν. Δεν ειναι ανάγκη να φύτρωσε. Μεταφέρεται η γύρη κλπ.
Οπως εγραψα υποψιαζομαι οτι καποιος εριξε καποια χημικη ουσια στο σημειο.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:06Καταλαβαίνω ότι κάτι υποψιάζεσαι. Δεν το μοιράζεσαι;Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 13:01Η γυρη δε μπορει να μεταφερεται σε μια περιοχη με ακτινα 5-10 μετρα και οχι γυρω γυρω απο αυτην εκτος αν η πηγη της ειναι το κεντρο της περιοχης.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 11:15Παντως κι εγω με τις λευκες στα ματια εχω το θεμα. Κάψιμο και οριακά πρήζονται ή δακρύζουν. Δεν ειναι ανάγκη να φύτρωσε. Μεταφέρεται η γύρη κλπ.
Εγώ ήδη φοβούμαι λίγο,
απόμερο δασάκι που κάπου στο κέντρο του έχουν ρίξει χημική ουσία που καίει τα μάτια ώστε να απομακρύνονται οι ανεπιθυμητοι κλπ
Να το το θρίλερ, έτοιμο

Να το το θρίλερ, έτοιμο

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Cecily Anne
Πού μαρή απόμερο δασάκι στο κέντρο; Πού είσαι στο Γκρατζ; Κάνα παρτέρι θα'χει χιλιοχεσμένο που βρωμοκοπά κατρουλίλα από χιλιόμετρο.
- Otto Weininger
Στο κέντρο του δασακιου εννοούσε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μήπως έχουν θάψει κανέναν και το σκέπασαν με καμιά ουσία να μη μυρίζει;Ορέστης 35 έγραψε: ↑01 Οκτ 2018, 11:05Ειναι ενα απομερο σημειο σε ενα δασακι. Οταν βρεχει νομιζω οτι η οσμη γινεται ισχυροτερη. Πιο παλια δεν υπηρχε. Ξεκινησε πριν μερικους μηνες. Ηταν πιο εντονη και εκτεινοταν σε μεγαλυτερη ακτινα -10 μετρα. Τωρα εχει αδυνατησει αλλα εξακολουθει να ειναι πολυ δραστικη αν σταθεις στο συγκεκριμενο σημειο.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Μόνο το Yogtze πληρεί τα κριτήρια που θέτεις. Τσέκαρε το.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2018, 23:19Τι ουσια θα μπορουσε να ριξει καποιος σε εναν εξωτερικο χωρο η οποια προκαλει ερεθισμο στα ματια και τους βλενογονους εξατμιζομενη και παραμενει δραστικη για μηνες;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Καρκινογόνος ουσία πιθανώς» η ασπαρτάμη, θα ανακοινώσει ο ΠΟΥ
από vantono » 29 Ιουν 2023, 18:13 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 162 Απαντήσεις
- 6014 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Απρ 2025, 20:45
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
19 Σεπ 2023, 00:25
-
-
Νέα δημοσίευση ερωτηση για μπετόν
από Dorian » 26 Δεκ 2024, 15:04 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 22 Απαντήσεις
- 864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
27 Δεκ 2024, 15:16
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 1998 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
26 Ιούλ 2023, 20:57