Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Ψάχνουν να βρουν τι φταίει για την κατρακύλα της τέχνης στον βόθρο με τα σκατά. Και δη της μουσικής. Και ψάχνουν και βρίσκουν αιτίες όπως «η γενιές οι σύγχρονες δεν έχουν νιώσει πείνα, πόνο, λουμπάγκο» κτλ.
Μαλακίες.
Ο ακροατής φταίει.
Εμείς το λέγαμε καπιταλισμό. Που γεννάει υποκουλτούρα και κτηνωδία ξέρεις.
Ψάχνουν να βρουν τι φταίει για την κατρακύλα της τέχνης στον βόθρο με τα σκατά. Και δη της μουσικής. Και ψάχνουν και βρίσκουν αιτίες όπως «η γενιές οι σύγχρονες δεν έχουν νιώσει πείνα, πόνο, λουμπάγκο» κτλ.
Μαλακίες.
Ο ακροατής φταίει.
Εσένα, Μαρσό σου βρωμάει, Σκιαδαρέσες σου ξυνίζουν, τί μουσική ακούς εσύ πύτε μου?
Βάλε και ένα πιο ταιριαστό άβαταρ, να είσαι πιο κοντά σε αυτό που δείχνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Σεπ 2022, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλακίες.
Ο ακροατής φταίει.
Ποιοι «εσείς»; Εσείς που θαυμάζετε την τραγουδίστρια (λολ) που έχει κάνει ορθογραφικό σφάλμα στο ψευδώνυμο της;
ακομα γελαω με τον Βανδονο που την ειδε καταυλακιωτης
Άντε ρε Σλαβοτάταροι που θα πείτε για την αρχαιότερη γωνιά του πολιτισμού!
Βαντόνο από που είσαι ρε; Μακεδονία μύγα μίσο
κ οι δυο σας τπτ τουρκοσποροι θα ειστε
Αργολιδαίος είμαι εγώ, βρε γουρουνολάτρη Αρκά.
Από τα πιο προοδευτικά μέρη της Ιερής Πελοποννήσου (και της Ελλάδας ολόκληρης ίσως), όχι από τα συντηρητικά/ναφθαλινιώτικα τα δικά σου και του πεθερού μου.
Απλώς ειμαι γέννημα-θρέμμα Αθηναίος.
Άντε ρε Σλαβοτάταροι που θα πείτε για την αρχαιότερη γωνιά του πολιτισμού!
Βαντόνο από που είσαι ρε; Μακεδονία μύγα μίσο
κ οι δυο σας τπτ τουρκοσποροι θα ειστε
Αργολιδαίος είμαι εγώ, βρε γουρουνολάτρη Αρκά.
Από τα πιο προοδευτικά μέρη της Ιερής Πελοποννήσου (και της Ελλάδας ολόκληρης ίσως), όχι από τα συντηρητικά/ναφθαλινιώτικα τα δικά σου και του πεθερού μου.
Απλώς ειμαι γέννημα-θρέμμα Αθηναίος.
αργολιδαιος απο καμια καπαδοκια η προυσα
λεγε απο που ηλθατε κ μαγαρισατε τα ιερα χωματα
Τόπο στα νιάτα ρε μοθνιά!
(αρκεί να μην είναι τα νιάτα της τραπ)
Λοιπόν φίλε επιτέλους με αφήσανε κι άκουσα. Είναι πολύ γαίματα τα παιδιά. Ναι λέω τα παιδιά όχι μόνο η ίδια. Πολύ ωραίο αυτό που κάνουνε. Κι ελπιδοφόρο. ότι δεν γίνονται Άλιενς τα παιδιά μας.
Η μεγάλη μου είχε ανησυχία αν είναι καλά που της αρέσουν οι φυσικές τα πλανητάρια και δεν της άρεσε το θέλω κότερα που τραγουδούσανε όλοι οι άλλοι στο σχολείο.
Από φωνή είναι επίσης πολύ καλό το κορίτσι. ΟΚ Τώρα που είδα το βίντεο με κίνηση παίρνω πίσω τα καύλα και τέτοια. Μου θυμίζει το γιο μου που είναι με τα κορίτσια της παρέας του.
Τώρα άσε τον Άγη και τους άλλους να λένε. Αφού είναι φασίστες ρε, θα τους γαμήσουμε στο τέλος!
Αλλά το ξαναλέω. Είναι πολύ ωραία εικόνα να βλέπεις τα παιδιά και να ξέρεις ότι διαλέξανε αυτό. Τους αρέσει. Δεν τραβηχτήκανε απ΄το ρεύμα της εποχής τους.
Μαλακίες.
Ο ακροατής φταίει.
Ποιοι «εσείς»; Εσείς που θαυμάζετε την τραγουδίστρια (λολ) που έχει κάνει ορθογραφικό σφάλμα στο ψευδώνυμο της;
''αυτοι'' ειναι η διανοηση που απονεμουν πιστοποιητικα καλλιτεχνικοτητας
Τόπο στα νιάτα ρε μοθνιά!
(αρκεί να μην είναι τα νιάτα της τραπ)
Λοιπόν φίλε επιτέλους με αφήσανε κι άκουσα. Είναι πολύ γαίματα τα παιδιά. Ναι λέω τα παιδιά όχι μόνο η ίδια. Πολύ ωραίο αυτό που κάνουνε. Κι ελπιδοφόρο. ότι δεν γίνονται Άλιενς τα παιδιά μας.
Η μεγάλη μου είχε ανησυχία αν είναι καλά που της αρέσουν οι φυσικές τα πλανητάρια και δεν της άρεσε το θέλω κότερα που τραγουδούσανε όλοι οι άλλοι στο σχολείο.
Από φωνή είναι επίσης πολύ καλό το κορίτσι. ΟΚ Τώρα που είδα το βίντεο με κίνηση παίρνω πίσω τα καύλα και τέτοια. Μου θυμίζει το γιο μου που είναι με τα κορίτσια της παρέας του.
Τώρα άσε τον Άγη και τους άλλους να λένε. Αφού είναι φασίστες ρε, θα τους γαμήσουμε στο τέλος!
Αλλά το ξαναλέω. Είναι πολύ ωραία εικόνα να βλέπεις τα παιδιά και να ξέρεις ότι διαλέξανε αυτό. Τους αρέσει. Δεν τραβηχτήκανε απ΄το ρεύμα της εποχής τους.
με τον κωλο οπως παντα - αυτη την φορα δεν θα εχει τασκενδη - θα πατε ασβεστολακο
Μαλακίες.
Ο ακροατής φταίει.
Εμείς οι αντικαπιταλιστές. και δεν πειράζει για το ορθογραφικό. Τραγουδάει τουλάχιστον και έχει καλή φωνή. Ο άλλος εδώ μέσα που κάνει ορθογραφικά και λέει μόνο μαλακίες;
Εμείς οι αντικαπιταλιστές. και δεν πειράζει για το ορθογραφικό. Τραγουδάει τουλάχιστον και έχει καλή φωνή. Ο άλλος εδώ μέσα που κάνει ορθογραφικά και λέει μόνο μαλακίες;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.