11 ευρω το συνολο, εκτακτα.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Σεπ 2022, 10:29εχθές έκαμα λαντς μπρέικ επειδή είχα μια υποχρέωση το απόγευμα και δεν θα προλάβαινα να φάω σπίτι. Πήγα στο τζούσι γκριλ και παράγγειλα μια steak salad με γκοργκοντζόλα
Όνομα δεν έχει η ταβερνα;Naida έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 20:34Πήγα σε ταβέρνα γαμάτη. Πήραμε φάβα πάρα πολυ ωραία, τζατζίκι το έφαγα όλο μόνη μου συν σαλάτα. Πήρε σαλιγκάρια σε σάλτσα ιουυυυ,μπιφτέκι γεμιστό μεγάλο, λουκάνικο χωριάτικο και τα έφαγε σχεδόν όλαεγώ μια χοιρινή τεράστια και απίστευτα νόστιμη η οποία ήταν τόσο μεγάλη που δεν την κατάφερα ούτε εγώ
μας κέρασαν λουκουμάδες με μέλι και μερεντα τους οποίους έφαγα εγώ. Αυτούς τους κατάφερα
Αμέ. Αλλά δεν το λέωΕρμής έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 20:44Όνομα δεν έχει η ταβερνα;Naida έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 20:34Πήγα σε ταβέρνα γαμάτη. Πήραμε φάβα πάρα πολυ ωραία, τζατζίκι το έφαγα όλο μόνη μου συν σαλάτα. Πήρε σαλιγκάρια σε σάλτσα ιουυυυ,μπιφτέκι γεμιστό μεγάλο, λουκάνικο χωριάτικο και τα έφαγε σχεδόν όλαεγώ μια χοιρινή τεράστια και απίστευτα νόστιμη η οποία ήταν τόσο μεγάλη που δεν την κατάφερα ούτε εγώ
μας κέρασαν λουκουμάδες με μέλι και μερεντα τους οποίους έφαγα εγώ. Αυτούς τους κατάφερα