ΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙ γαυρος με worldwide γλωσσικη εμβελεια.... θα αλλαξω πλανητη... μα τω ιπταμενω μακαροναδιω, στο λεω...Λεγεών έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 19:00IELTS 8.5/9 πριν πολλά χρόνια, έχω μόνο βελτιωθεί με καθημερινή τριβή και επικοινωνία με Άγγλους/Αμερικανούς, κλπ. Μου έχουν πει αρκετές φορές ότι τα αγγλικά μου είναι καλύτερα από τα δικά τους.
Επίσης θεωρούν την φωνή μου πολύ ραδιοφωνική και η εταιρεία θέλει να εξετάσουμε σοβαρά ένα αγγλόφωνο podcast. Δεν λέω περισσότερα.
Γνώση αγγλικών φορουμιτών
- taxalata xalasa
Re: Γνώση αγγλικών φορουμιτών
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ένα καλό τεστ αγγλικών είναι αν μπορείς να πεις σε κάποιον τον αριθμό τηλεφώνου σου χωρίς να το έχεις γραμμένο μπροστά σου και χωρίς να σκεφθείς τον αριθμό πρώτα στα ελληνικά.
Τους Έλληνες τους πάτησε το τραίνο (σόρρυ τρένο) 
(γελάω με το 39% που πιστεύει ότι: Μιλάω και διαβάζω άπταιστα, σαν ή σχεδόν σαν να είναι η μητρική μου γλώσσα.)

(γελάω με το 39% που πιστεύει ότι: Μιλάω και διαβάζω άπταιστα, σαν ή σχεδόν σαν να είναι η μητρική μου γλώσσα.)
και το 30% της δεύτερη επιλογής και αυτό υπερβολικό είναι. Οι περισσότεροι είναι στην τρίτη κατηγορία και κάτω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γενικά είμαι πολύ καλός στα αγγλικά, ειδικά στο διάβασμα μιας και ανατρέχω διαρκώς σε αγγλική βιβλιογραφία, αλλά έχω ένα θέμα με το speaking επειδή δεν το εξασκώ σχεδόν καθόλου πλέον, όχι ότι δεν μπορώ να συννενοηθώ άνετα, απλά δεν μπορώ ας πούμε να δώσω μια ομιλία στα αγγλικά χωρίς να εξασκηθώ πρώτα
για το λόγο αυτό ψήφισα το δεύτερο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 18:52Διαβάζω και γράφω σα μητρική πιστεύω, πολλούς τεχνικούς όρους δεν τους ξέρω καν σε άλλη γλώσσα.
Προφορικά μιλάω άνετα και κατανοητά, χωρίς Ελληνισμούς, αλλά με ξεκάθαρα non-native προφορά. Ψήφισα το δεύτερο για ασφάλεια.
Ακριβώς ίδια φάση. Έχω κάνει 9 χρόνια Αγγλία, μιλάω (σχεδόν) κάθε μέρα με Βρετανούς και Αμερικανούς.
Πολλές φορές μου έρχεται κάποια λέξη στα αγγλικά ενώ μιλάω ελληνικά και τρώω σκάλωμα. Γράφω καθημερινά formal reports (από 10 έως 30+ σελίδες) Για προφορά δεν το προσπαθώ καν, είναι ελληνική.
Δεν ξερω ποιος έβαλε το πρώτο. Τόσους μεταφραστές και διπλωμάτες έχουμε εδώ μέσα;

τα μιλάω σαν να είναι η μητρική μου γλώσσα και εγώ 4χρονο
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εψηφισα το δευτερο αλλα νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο για το πρωτο
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
θέμα φύλου αυτό, όχι αγγλικών
οι περισσότερες δεν το 'χετε με τις αποστάσεις και τον προσανατολισμό, λέμαι

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εσύ τώρα πας για Γερμανικά, αποφασίστηκε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 19:41γενικά είμαι πολύ καλός στα αγγλικά, ειδικά στο διάβασμα μιας και ανατρέχω διαρκώς σε αγγλική βιβλιογραφία, αλλά έχω ένα θέμα με το speaking επειδή δεν το εξασκώ σχεδόν καθόλου πλέον, όχι ότι δεν μπορώ να συννενοηθώ άνετα, απλά δεν μπορώ ας πούμε να δώσω μια ομιλία στα αγγλικά χωρίς να εξασκηθώ πρώτα

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
sharp έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 20:26Εσύ τώρα πας για Γερμανικά, αποφασίστηκε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2022, 19:41γενικά είμαι πολύ καλός στα αγγλικά, ειδικά στο διάβασμα μιας και ανατρέχω διαρκώς σε αγγλική βιβλιογραφία, αλλά έχω ένα θέμα με το speaking επειδή δεν το εξασκώ σχεδόν καθόλου πλέον, όχι ότι δεν μπορώ να συννενοηθώ άνετα, απλά δεν μπορώ ας πούμε να δώσω μια ομιλία στα αγγλικά χωρίς να εξασκηθώ πρώτα

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Μαδουραίος
- taxalata xalasa
τους πάτηκε το τρέϊνο...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
ευκολάκι, ο ένας από τους δυο πχορουμίτες Δεν ξέρω καθόλου είναι
εκτός και θέλει να τους αποδείξει πόσο φτωχή γλώσσα έχουν σε σύγκριση με τα αρχαία μας, ικανό τον έχω το βλάκα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τώρα εξηγείται τόση γνώση Ψέκα εεεε γνώση ήθελα να πω...
από giotis2005 » 06 Οκτ 2023, 13:46 » σε Θετικές Επιστήμες - 18 Απαντήσεις
- 1262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
02 Ιουν 2024, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλλογος MGTΟWικών φορουμιτών
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 18:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 47 Απαντήσεις
- 1487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
19 Οκτ 2023, 17:56
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
30 Ιαν 2024, 17:33
-
-
Νέα δημοσίευση Άριστο το επίπεδο Αγγλικών του Αδώνιδος.
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 15:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
26 Μάιος 2023, 14:47
-