Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
-
talaipwros
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από talaipwros » 11 Σεπ 2022, 10:37
Ερμής έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 09:33
talaipwros έγραψε: ↑10 Σεπ 2022, 23:30
Yochanan έγραψε: ↑10 Σεπ 2022, 23:27
φιξεδ
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
Αυτο ειναι για τη σύζυγο.
(ρωτησα για τη LC - στα χαρτια 4θεσιο οποτε ΟΚ -, παράδοση καινούριας Δεκέμβριος 2023 το νωριτερο

)
Σκοπεύεις να ανοίξεις μαντρα;

Καθε καινούργιο αντικαθιστά παλιο.
-
Ερμής
από Ερμής » 11 Σεπ 2022, 11:11
Επειδή είπες για την LC
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ερμής
από Ερμής » 11 Σεπ 2022, 12:19
talaipwros έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 12:15
Ερμής έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 11:11
Επειδή είπες για την LC
Στη θεση της 7
Ξαναδες τη Νέα S. Απλά ξεκινάει από πολύ πιο ψηλά σε σχέση με την 7 πια. Η οποία 7 είναι σχεδιαστικό εκτρωμα
-
Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » 11 Σεπ 2022, 12:55
Μεγειες, μεγειες και καλοταξιδο, πολύ όμορφο είναι
Να ρωτήσω ρε παιδιά, εγώ που οδηγάω απλο αυτοκίνητο δεκαετίας και νοίκιασα καινουργιο στις διακοπές, πως τα αντέχετε όλα αυτά τα ηλεκτρονικά τζιριτζαντζουλα; Σβήνει στα φανάρια, μου τη λέει όταν πατάω λωρίδα, μου τη λέει όταν τρέχω, μου τη λέει γιατι άργησα να αλλάξω ταχυτητα, μου την λέει όταν είμαι κοντά σε οτιδήποτε, ρε αεισιχτηρ, είναι σα να έχουνε χώσει την πεθερά μου μέσα στο καντραν. Μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά η να αγοράσω χωρίς;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.

-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
από alekhine » 11 Σεπ 2022, 14:36
Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 12:55
Να ρωτήσω ρε παιδιά, εγώ που οδηγάω απλο αυτοκίνητο δεκαετίας και νοίκιασα καινουργιο στις διακοπές, πως τα αντέχετε όλα αυτά τα ηλεκτρονικά τζιριτζαντζουλα; Σβήνει στα φανάρια, μου τη λέει όταν πατάω λωρίδα, μου τη λέει όταν τρέχω, μου τη λέει γιατι άργησα να αλλάξω ταχυτητα, μου την λέει όταν είμαι κοντά σε οτιδήποτε, ρε αεισιχτηρ, είναι σα να έχουνε χώσει την πεθερά μου μέσα στο καντραν. Μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά η να αγοράσω χωρίς;
δεν υπαρχουν πλεον χωρις - ειναι ντιρεκτιβα ασφαλειας να υπαρχουν ολα αυτα
ευτυχως τα περισσοτερα απο αυτα απενεργοποιουνται on demand - οποτε παρε ενα καινουριο και σβηστα ολα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
talaipwros
από talaipwros » 11 Σεπ 2022, 15:49
Ερμής έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 12:19
talaipwros έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 12:15
Ερμής έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 11:11
Επειδή είπες για την LC
Στη θεση της 7
Ξαναδες τη Νέα S. Απλά ξεκινάει από πολύ πιο ψηλά σε σχέση με την 7 πια. Η οποία 7 είναι σχεδιαστικό εκτρωμα

γίνονται παζάρια as we speak
Ο πωλητής ειναι λιγο δυσκοιλιος ομως

-
sharp
από sharp » 11 Σεπ 2022, 15:52
Να ρωτήσω ρε παιδιά, εγώ που οδηγάω απλο αυτοκίνητο δεκαετίας και νοίκιασα καινουργιο στις διακοπές, πως τα αντέχετε όλα αυτά τα ηλεκτρονικά τζιριτζαντζουλα; Σβήνει στα φανάρια,
μου τη λέει όταν πατάω λωρίδα, μου τη λέει όταν τρέχω, μου τη λέει γιατι άργησα να αλλάξω ταχυτητα, μου την λέει όταν είμαι κοντά σε οτιδήποτε, ρε αεισιχτηρ, είναι σα να έχουνε χώσει την πεθερά μου μέσα στο καντραν. Μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά η να αγοράσω χωρίς;
Τι σπαστικό αυτό

-
sharp
από sharp » 11 Σεπ 2022, 15:54
alekhine έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 14:36
ευτυχως τα περισσοτερα απο αυτα απενεργοποιουνται on demand - οποτε παρε ενα καινουριο και σβηστα ολα
Τι εννοείς on demand, πριν την αγορά;
-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
από alekhine » 11 Σεπ 2022, 16:02
sharp έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 15:54
alekhine έγραψε: ↑11 Σεπ 2022, 14:36
Τι εννοείς on demand, πριν την αγορά;
οχι οτι υπαρχουν τροποι να τα απενεργοποιεις οποτε θελεις
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Volk
από Volk » 11 Σεπ 2022, 17:23
Υπαρχουν τεχνικοι οπου μεσω προσβασης στο λογισμικο του αυτοκινητου απο την OBD μπορουν να τα κανουν disable ολα αυτα που σε ενοχλουν.
Βρες το αμαξι που σου αρεσει, μιλα με εναν τεχνικο για το εν λογω αυτοκινητο πριν το αγορασεις και θα σου πει τι μπορει να κανει.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
talaipwros
από talaipwros » 11 Σεπ 2022, 23:38
τα περισσοτερα μπορεις να τα απενεργοποιησεις, αν και οχι ολα.
Μια συνηθεια ειναι ομως, αμα τα συνηθισεις μετα δεν κανεις χωρις αυτα
-
Ερμής
από Ερμής » 11 Σεπ 2022, 23:48
Όλα σχεδόν απενεργοποιούνται, ο καζανοβας του Μάι μάρκετ λέει πάλι ανοησίες, αλλά συμφωνώ σε αυτό που λέει ο γιατρός, αν συνηθίσεις τα βοηθήματα δεν έχεις θέμα μετά, ίσα ίσα. Εκτός και είσαι ο Τάκης ο σφηνας που έχει μάθει να οδηγάει μόνο φτιαγμένο σταρλετ στη βουλιαγμένης και δε θες τιποτα να σου κοβει τηναγωνιστικηοδηγησηναουμ.
Αυτο με την αλλαγή λωρίδας ειναι ολίγο σπαστικό αλλά απενεργοποιείται σε όλα τα μοντέλα.
-
Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » 12 Σεπ 2022, 11:08
Ναι δε λέω και σε ηλεκτρική σκούπα να μάθεις να οδηγάς κάποια στιγμή τη συνηθίζεις. Αλλά αν έχεις αναπτυξει οδηγικές συνήθειες που σου έχουν βγει σε καλό για δεκαετίες ποιος ο λόγος να ξεσυνηθισεις; Για νέα παιδιά ίσως είναι καλύτερα (δεν ξέρω σίγουρα, μπορεί να τα κάνει και βλαμμένα) αλλά για μένα απλά πληρώνω για τεχνολογίες τις οποίες ευχαρίστως θα ξαναπληρωνα να τις αφαιρέσω να μην υπάρχουν καθόλου. Είναι χαζό.
Ευχαριστώ πάντως, καλό ότι απενεργοποιούνται. Ειδικά εκείνο που σβήνει το ερκοντισιον μαζί με τη μηχανή είναι ενοχλητικό.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.

-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 12 Σεπ 2022, 11:19
Chilloutbuddy έγραψε: ↑12 Σεπ 2022, 11:08
Ναι δε λέω και σε ηλεκτρική σκούπα να μάθεις να οδηγάς κάποια στιγμή τη συνηθίζεις. Αλλά αν έχεις αναπτυξει οδηγικές συνήθειες που σου έχουν βγει σε καλό για δεκαετίες ποιος ο λόγος να ξεσυνηθισεις; Για νέα παιδιά ίσως είναι καλύτερα (δεν ξέρω σίγουρα, μπορεί να τα κάνει και βλαμμένα) αλλά για μένα απλά πληρώνω για τεχνολογίες τις οποίες ευχαρίστως θα ξαναπληρωνα να τις αφαιρέσω να μην υπάρχουν καθόλου. Είναι χαζό.
Ευχαριστώ πάντως, καλό ότι απενεργοποιούνται. Ειδικά εκείνο που σβήνει το ερκοντισιον μαζί με τη μηχανή είναι ενοχλητικό.
Για την Ελλάδα το καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν μόνο self-driving cars
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
22 Φεβ 2024, 11:24
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 5986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
27 Ιούλ 2024, 14:39
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
05 Αύγ 2023, 19:24
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
04 Ιαν 2024, 10:19
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.