Η Έξοδος των Εβραίων είναι μύθος;
Re: Η Έξοδος των Εβραίων είναι μύθος;
Εσένα το καλλιτεχνικό σου δεν είναι "γιδοβοσκός"? 

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Τα δεδομένα εκεί οδηγούν:

Ο πλησίων του Εβραίου είναι ο Έλληνας.

ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΣΠύρο δεν σε καταλαβαίνω αλλα οκ, εγώ με αριθμολογίες δεν ανακατεύομαι
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
ΣΙΝΑ = ΔΕΚΑ ΜΟΙΡΑΙ = 261
δέκα μοίρες
Ανεβαίνεις μία μία τις μοίρες από το όρος Σινά. 9 σκαλοπάτια. 9+1(πρώτη εντολή είναι σημείο αναφορά στο όρος Σινά) = 10 εντολές
Η άνοδος γίνεται σε γεωγραφικό πλάτος. Διαλέγεις το γεωγραφικό μήκος για να βρεις πιθανό ακριβές σημείο προσέγγισης(πόλη, ιερός τόπος κλπ). Δεν είναι λεξάριθμοι, είναι γεωγραφία.
Τι κατασκευάζει ο άνθρωπος χάριν συμμαχιών ...Σπύρος έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 18:54https://www.sakketosaggelos.gr/Article/1940/ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή«Είναι δυνατόν να υπήρχε αδελφική σχέση ανάμεσα στους Σπαρτιάτες και τους Ιουδαίους; Κι όμως, o ίδιος ο βασιλιάς της Σπάρτης, Αρέας (309 - 264 π.X.), σε επιστολή προς τον μέγιστον αρχιερέα των Ιουδαίων Οινία A', ανακοινώνει πως σε «ιερό κείμενο» βρέθηκε γραμμένο ότι «από την ίδια γενιά κατάγονται Ιουδαίοι και Λακεδαιμόνιοι, κατευθείαν από τον Αβραάμ».
Κάπου το είχα δει σε σχολικό βιβλίο το χοαξάκι ( να κοπάσει και ο παιδικός αντισημίτισμός )
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τι κατασκευάζει ο άνθρωπος χάριν συμμαχιών ...Σπύρος έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 18:54https://www.sakketosaggelos.gr/Article/1940/ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή«Είναι δυνατόν να υπήρχε αδελφική σχέση ανάμεσα στους Σπαρτιάτες και τους Ιουδαίους; Κι όμως, o ίδιος ο βασιλιάς της Σπάρτης, Αρέας (309 - 264 π.X.), σε επιστολή προς τον μέγιστον αρχιερέα των Ιουδαίων Οινία A', ανακοινώνει πως σε «ιερό κείμενο» βρέθηκε γραμμένο ότι «από την ίδια γενιά κατάγονται Ιουδαίοι και Λακεδαιμόνιοι, κατευθείαν από τον Αβραάμ».
Κάπου το είχα δει σε σχολικό βιβλίο το χοαξάκι ( να κοπάσει και ο παιδικός αντισημίτισμός )
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εσύ μιλάς για Ιερή Γεωδαισία, Γεωγραφία στο σχολείο εγώ άλλο πράγμα έμαθα (κι επειδή ποτέ δεν την χώνεψα, καθώς έχω κι ένα θέμα με τον προσανατολισμό, ακόμα μερικές φορές νομίζω οτι το Παρίσι βρίσκεται κοντά στην Λιβύη
, πώς μου 'χε κάτσει τέτοιο πράγμα, ακόμα να καταλάβω
)

Το καταλαβαίνουν οι άλλοι.Σουβλίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 19:36Εσύ μιλάς για Ιερή Γεωδαισία, Γεωγραφία στο σχολείο εγώ άλλο πράγμα έμαθα (κι επειδή ποτέ δεν την χώνεψα, καθώς έχω κι ένα θέμα με τον προσανατολισμό, ακόμα μερικές φορές νομίζω οτι το Παρίσι βρίσκεται κοντά στην Λιβύη, πώς μου 'χε κάτσει τέτοιο πράγμα, ακόμα να καταλάβω
)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Εγώ στο σχολείο στην 3η δημοτικού είχα προσέξει την αρμονία τριών βουνών στον γεωφυσικό χάρτη του μαθήματος γεωγραφίας. Είναι αυτά τα τρία βουνά μαζί με άλλα που δεκαετίες αργότερα συσχέτισα με τις πυραμίδες και τον άξονα των Θηβών, γράφοντας βιβλία για τον κώδικα αυτό.Σουβλίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 19:36Εσύ μιλάς για Ιερή Γεωδαισία, Γεωγραφία στο σχολείο εγώ άλλο πράγμα έμαθα (κι επειδή ποτέ δεν την χώνεψα, καθώς έχω κι ένα θέμα με τον προσανατολισμό, ακόμα μερικές φορές νομίζω οτι το Παρίσι βρίσκεται κοντά στην Λιβύη, πώς μου 'χε κάτσει τέτοιο πράγμα, ακόμα να καταλάβω
)
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν μπόρεσα να μπω στο σάιτ του Σακκέτου, γιατί το Avast βάρεσε συναγερμό.Μπίστης έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 19:34Τι κατασκευάζει ο άνθρωπος χάριν συμμαχιών ...Σπύρος έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 18:54https://www.sakketosaggelos.gr/Article/1940/ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή«Είναι δυνατόν να υπήρχε αδελφική σχέση ανάμεσα στους Σπαρτιάτες και τους Ιουδαίους; Κι όμως, o ίδιος ο βασιλιάς της Σπάρτης, Αρέας (309 - 264 π.X.), σε επιστολή προς τον μέγιστον αρχιερέα των Ιουδαίων Οινία A', ανακοινώνει πως σε «ιερό κείμενο» βρέθηκε γραμμένο ότι «από την ίδια γενιά κατάγονται Ιουδαίοι και Λακεδαιμόνιοι, κατευθείαν από τον Αβραάμ».
Όμως βρήκα το κείμενο και είναι από τους Μακκαβαίους (1 Maccabees 12.21-23)
And, for Arius’ letter to Onias, thus the copy of it ran, Arius, king of the Spartans, to the high priest Onias, greeting. Spartan and Jew, written record shews it, come of one blood, Abraham’s. Apprised of this, we would fain know how you do; pray tell us. And take this message in return, Cattle and whatever else is ours, is yours, and yours ours; of that, the bearer of this letter brings you assurance.
Δεν υπάρχει αντίστοιχη αναφορά στους Σπαρτιάτες.
Ήδη ανέφερα για την "αξιοπιστία" της ΠΔ σαν ιστορικό κείμενο (μυθολογία + εθνικοθρησκευτική προπαγάνδα)
Συμπέρασμα: Ακόμα μια ανιστόρητη μπούρδα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Το ερώτημα είναι ποιοι ενοχλούνται περισσότερο, οι Χριστιανοί ή οι Εβραίοι. Θυμίζω ότι βάσει αυτής της μυθολογίας το 1948, Εβραίοι στο θρήσκευμα με καταγωγή από οποιαδήποτε περιοχή, πλην της Παλαιστίνης, ανακήρυξαν ένα κράτος που αιματοκύλησε την περιοχή και συνεχίζει να το κάνει...Nandros έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 17:46'
Βλέπω ο καθένας έχει την θεωρία του.
Η αλήθεια είναι μία: Η Αρχαιολογία απέδειξε ότι η μισή ΠΔ είναι καθαρή μυθολογία και η υπόλοιπη, η πιο φρέσκια, μείγμα ψεμμάτων και εθνικοθρησκευτικής προπαγάνδας.
Μπορεί οι χριστιανοί να ενοχλούνται, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή!
.
Οι άσχετοι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 21:02Το ερώτημα είναι ποιοι ενοχλούνται περισσότερο, οι Χριστιανοί ή οι Εβραίοι. Θυμίζω ότι βάσει αυτής της μυθολογίας το 1948, Εβραίοι στο θρήσκευμα με καταγωγή από οποιαδήποτε περιοχή, πλην της Παλαιστίνης, ανακήρυξαν ένα κράτος που αιματοκύλησε την περιοχή και συνεχίζει να το κάνει...Nandros έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 17:46'
Βλέπω ο καθένας έχει την θεωρία του.
Η αλήθεια είναι μία: Η Αρχαιολογία απέδειξε ότι η μισή ΠΔ είναι καθαρή μυθολογία και η υπόλοιπη, η πιο φρέσκια, μείγμα ψεμμάτων και εθνικοθρησκευτικής προπαγάνδας.
Μπορεί οι χριστιανοί να ενοχλούνται, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα δεχοσασταν ενα κυμα 500.000 Ισραηλινων(εβραιων)προσφυγων?
από Στρακαστρουκας » 06 Νοέμ 2023, 18:49 » σε Διεθνής πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
06 Νοέμ 2023, 23:56
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Μάιος 2024, 14:47