Λίγοι τα γνωρίζουν, εδω στην ελλαδα διδίδονται το κρυφο σχολιό και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, ε, και ο μέγας αλεξανδρος.vagabondo έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:28Έλα ρε συ, πόσοι το γνωρίζουν αυτό στην Ελλάδα.sharp έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:18Υποθέτω λόγω αυτού
https://en.wikipedia.org/wiki/Spartacist_uprising
Πρώτη φορά το διαβάζω κι εγώ.
Νεόκοπα ονόματα, αυτή η μάστιγα
Re: Νεόκοπα ονόματα, αυτή η μάστιγα
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- Sid Vicious
Και Ποντος, λογω Ελληνων του Ποντου στην Σοβιετικη ενωση υπηρχε και εκει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Και εσύ αν δεν κατανοείς πως δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν παίζει αυτό το όνομα στην Ελλάδα, δεν κατανοείς τίποτα.sharp έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:31Σοβαρά; Χωρίς αυτό δεν κατανοείς τον ΑΠΠ και χωρίς αυτόν τον ΒΠΠ και χωρίς αυτόν τον ψυχρό πόλεμο και χωρίς αυτόν τον Πούτιν και το Ουκρανικόvagabondo έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:28Έλα ρε συ, πόσοι το γνωρίζουν αυτό στην Ελλάδα.sharp έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:18
Υποθέτω λόγω αυτού
https://en.wikipedia.org/wiki/Spartacist_uprising
Πρώτη φορά το διαβάζω κι εγώ.

Σιγά μην γνώριζαν εδώ οι μπαρμπάδες και οι κυράδες για τους Σπαρτακιστές στην Γερμανία.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλά στους Πόντιους κερδίζει με σταλινικα ποσοστά το 'Σιμελα' (Σουμελα δλδ από την Παναγία Σουμελα).Sid Vicious έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:35Και Ποντος, λογω Ελληνων του Ποντου στην Σοβιετικη ενωση υπηρχε και εκει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ε όχι και σταλινικά.George_V έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:36Καλά στους Πόντιους κερδίζει με σταλινικα ποσοστά το 'Σιμελα' (Σουμελα δλδ από την Παναγία Σουμελα).Sid Vicious έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:35Και Ποντος, λογω Ελληνων του Ποντου στην Σοβιετικη ενωση υπηρχε και εκει.

Μέχρι και σπάνιο θα το έλεγα.
Occasio facit furem
- Sid Vicious
Μπορει οχι, ισως και αυτο να παιζει αναλογα την περιοχη, δεν ξερω. Πχ στο σοι μου δεν εχει υπαρξει ουτε μια Συμελα. Ακομα και σχολειο οταν πηγαινα δεν θυμαμαι καμια με αυτο το ονομαGeorge_V έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:36Καλά στους Πόντιους κερδίζει με σταλινικα ποσοστά το 'Σιμελα' (Σουμελα δλδ από την Παναγία Σουμελα).Sid Vicious έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:35Και Ποντος, λογω Ελληνων του Ποντου στην Σοβιετικη ενωση υπηρχε και εκει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αρχαιοελληνικά ονόματα. Αυτά που με παραξενεύουν είναι κάτι περίεργα της άρχουσας τάξη.
Γκίκας, Μαργαρίτης, Αριστοτέλεια. Έχω την αίσθηση ότι αν δεν έχεις περίεργο ή αστείο όνομα δεν πας μπροστά.
Γκίκας, Μαργαρίτης, Αριστοτέλεια. Έχω την αίσθηση ότι αν δεν έχεις περίεργο ή αστείο όνομα δεν πας μπροστά.
- George_V
Ε τότε προφανώς θα είναι τοπικού χαρακτήρα όπως το Μυρος και θα το βρίσκεις στις περιοχές ανάμεσα Τραπεζούντα-Σουμελα και λιγότερο αλλού.Sid Vicious έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:40Μπορει οχι, ισως και αυτο να παιζει αναλογα την περιοχη, δεν ξερω. Πχ στο σοι μου δεν εχει υπαρξει ουτε μια Συμελα. Ακομα και σχολειο οταν πηγαινα δεν θυμαμαι καμια με αυτο το ονομαGeorge_V έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:36Καλά στους Πόντιους κερδίζει με σταλινικα ποσοστά το 'Σιμελα' (Σουμελα δλδ από την Παναγία Σουμελα).Sid Vicious έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:35
Όπως και να χει είναι ένα συνηθισμένο όνομα για πόντιες ενώ είναι απίθανο να βρεθεί κάπου αλλού.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σε σταλινικά ποσοστά δεν είναι, αλλά είναι τοπικό αντίστοιχο του Τσαμπικος κλπGeorge_V έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:36Καλά στους Πόντιους κερδίζει με σταλινικα ποσοστά το 'Σιμελα' (Σουμελα δλδ από την Παναγία Σουμελα).Sid Vicious έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:35Και Ποντος, λογω Ελληνων του Ποντου στην Σοβιετικη ενωση υπηρχε και εκει.
Επίσης παίζει πολύ το Παρθένα /Παρθενόπη.
Συχνά είναι και τα αρχαιοελληνικά , πχ Οδυσσέας, Ερμιόνη και κάποια ακόμη σπάνια όπως Γεννάδιος, Βησσαρίων, Ευγένιος.
Τα Ελλάδα, Ευρώπη όπως γράφτηκε...
Και το Βλαδίμηρος βέβαιως..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 17 Σεπ 2022, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τώρα τελευταία άκουσα το Γαία, το είχε μια κοπέλα μου από μιλάνο Gaia αλλά στην ελλάδα δεν το είχα πετύχει.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
- George_V
Α και το Ευγένιος. Τοπικός άγιος της Τραπεζουντας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:46Σταλινικά δεν είναι, αλλά είναι τοπικό αντίστοιχο του Τσαμπικος κλπGeorge_V έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:36Καλά στους Πόντιους κερδίζει με σταλινικα ποσοστά το 'Σιμελα' (Σουμελα δλδ από την Παναγία Σουμελα).Sid Vicious έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:35
Επίσης παίζει πολύ το Παρθένα /Παρθενόπη.
Συχνά είναι και τα αρχαιοελληνικά , πχ Οδυσσέας, Ερμιόνη και κάποια ακόμη σπάνια όπως Γεννάδιος, Βησσαρίων, Ευγένιος.
Τα Ελλάδα, Ευρώπη όπως γράφτηκε...
Και το Βλαδίμηρος βέβαιως..
Το έχουμε καταλάβει, Εμπεδοκλή.
Μέτρησα 2 μαξιμους, 3 νεφελες

Μιλάμε για Ελλάδα. Σπάρτακος στην ΕΣΣΔ πήγαινε σύννεφο.sharp έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 17:49Δεν τα μάθαιναν στο Κατηχητικό της ΕΣΣΔ;
Μόνο τις ομάδες να πάρεις, φτάνει.

Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 11234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
16 Μαρ 2025, 22:01
-