καταλαβαίνεις ακριβώς αυτό που λέω και δεν είναι όμορφο να πουλάς τρέλα.υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να μπουν σε κωδικούς και να βγαίνει αυτόματα μια τιμή
Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Τώρα έτσι κάνω. Αμα το πάρεις εσύ όμως θα σε φεσωσω και θα το βάψω όλο στα χρώματα του σύριζα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:28Να είσαι συνεπής στις πληρωμές και να παραδόσεις το μισθίο σε καλύτερη κατάσταση από ότι το παρέλαβες.Naida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:05Εχω καινούριο συμβόλαιο. Τα @@ μου θα πάρεις και να το αγοράσειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:02νάιδα που νοικιάζεις; θέλω να το αγοράσω να σου κάνω έξωση
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τότε δεν καταλαβαινεις εσύ τι λέω. Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις τι εννοούμε πλαφόν στο ενοίκιο για ένα σπίτι σε σχέση με την παλαιότητα, τα τετραγωνικά και τις παροχές του σπιτιού. Παροχή δεν είναι αν βλέπει βλέπει θάλασσα ή έχει τζακούζι. Μιλάμε για τα βασικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θα σου πάρω ότι κυλότα έχεις δικαστικά. τα ενοικιαστήρια που έχω φτιάξει με τον δικηγόρο είναι ερ τάιτNaida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:30Τώρα έτσι κάνω. Αμα το πάρεις εσύ όμως θα σε φεσωσω και θα το βάψω όλο στα χρώματα του σύριζα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:28Να είσαι συνεπής στις πληρωμές και να παραδόσεις το μισθίο σε καλύτερη κατάσταση από ότι το παρέλαβες.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:37θα σου πάρω ότι κυλότα έχεις δικαστικά. τα ενοικιαστήρια που έχω φτιάξει με τον δικηγόρο είναι ερ τάιτNaida έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:30Τώρα έτσι κάνω. Αμα το πάρεις εσύ όμως θα σε φεσωσω και θα το βάψω όλο στα χρώματα του σύριζα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 11:28
Να είσαι συνεπής στις πληρωμές και να παραδόσεις το μισθίο σε καλύτερη κατάσταση από ότι το παρέλαβες.

Υγ μέσα-έξω θα το έβαφα. Και τα κάγκελα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
-
Τα περισσότερα airbnb στις τουριστικές περιοχές της Αθήνας τα έχουν πλέον επαγγελματίες του τουρισμού.
Δεν ζούμε στο 2016.
Η παρέμβαση του κράτους που ζητάνε μερικοί προσκρούει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τώρα πιά.
Όχι στον ραντιέρη κυρ Μπάμπη.
Δεν ζούμε στο 2016.
Η παρέμβαση του κράτους που ζητάνε μερικοί προσκρούει σε επιχειρηματικά συμφέροντα τώρα πιά.
Όχι στον ραντιέρη κυρ Μπάμπη.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα για να τα σκάσω σε κάτι που αξίζει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε ξεπερνάει το concept βέβαια.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
3ο + 4οFeindflug έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 10:46Τι όροφο, τύπε;klg έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 09:52Άμα αυτή είναι η ειλικρινή σου απάντηση γιατί άνοιξες το νήμα ακριβώς; Και εγώ στην οικοδομή που έμενα και πλήρωνα 2.5k το μήνα ενοίκιο, δεν θέλω ο πρώτος όροφος να το κάνει airbnb και να μπαίνει ο κάθε μαλάκας (με όλη τη σημασία της λέξης), επειδή συνειδητοποίησε ότι μπορεί να βγάζει 2.5k την εβδομάδα. Όπου αυτό το attitude κυριολεκτικά έκανε τις τιμές στο κέντρο να εκραγούνε, σε σημείο που μια θείτσα με ένα διαμέρισμα του πούτσου στην δεξαμενή να σου λέει 15 το τετραγωνικό για το σπίτι που απέκτησε επειδή πέθανε η διακοσίων ετών γιαγιά της πριν ένα μήνα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
ισχύει και ευχαριστώ για την κατανόηση.δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα στην ιδέα ότι έγινα δεκτός σε ένα κλειστό φόρουμ μεγιστάνων και τα προβλήματα της καθημερινότητας σας μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικά
Τι θες να πεις, δεν έχεις κέρδος εάν το νοικιάσεις;nowhere έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 07:37λάθος.ο πιο θεμελιώδης νόμος της αγοράς είναι το κέρδος που αν δεν υπάρχει δεν μπαίνει ο άλλος στην διαδικασία της προσφοράς
Μπα, δεν πιάνουν αυτά. Εκείνο που συνήθως η λειτουργεί είναι το φρένο στις αυξήσεις, δηλ. να μην μπορείς να το ανεβάζεις όσο θέλεις από το αρχικό που έχεις ορίσει, το οποίο θα πρέπει να συμβαδίζει με τα νοίκια της περιοχής. Αλλά αυτό απαιτεί οργανωμένο κράτος και πολίτες αντίστοιχους.
Σιγά το Μανχάτταν. Εγώ πάλι κρίνοντας από το πραγματικό δυναμικό της χώρας γύρω στα 5€. Α και κατώτατος στα 50€. Όλα σε ντόπιο νόμισμα εννοείται.
Αν το αρχικό που ορίζει είναι ήδη υψηλό και παράλληλα οι γύρω της περιοχής έχουν το ίδιο υψηλό ενοίκιο, δεν θα πέσουν ποτέ.sharp έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 12:27Μπα, δεν πιάνουν αυτά. Εκείνο που συνήθως η λειτουργεί είναι το φρένο στις αυξήσεις, δηλ. να μην μπορείς να το ανεβάζεις όσο θέλεις από το αρχικό που έχεις ορίσει, το οποίο θα πρέπει να συμβαδίζει με τα νοίκια της περιοχής. Αλλά αυτό απαιτεί οργανωμένο κράτος και πολίτες αντίστοιχους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η θα μπορουσαν ολοι αυτοι που κλαιγονται για τα ενοικια να συγκατοικησουν η να βρουν και δεύτερη δουλεια. Η δουλεια δεν ειναι ντροπη.sharp έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 12:27Μπα, δεν πιάνουν αυτά. Εκείνο που συνήθως η λειτουργεί είναι το φρένο στις αυξήσεις, δηλ. να μην μπορείς να το ανεβάζεις όσο θέλεις από το αρχικό που έχεις ορίσει, το οποίο θα πρέπει να συμβαδίζει με τα νοίκια της περιοχής. Αλλά αυτό απαιτεί οργανωμένο κράτος και πολίτες αντίστοιχους.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρωμικος Πενταλαουρισμος
από Alex Amsterdam » 13 Απρ 2024, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-