Δάσκαλε ο Μαντσίνι καλός τελικά ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:20λαθος παιχνιδι διαλεξε για ανατροπη ο JJ,καλα πηγε και αυτο
Υποτακτικός - Ολυμπιακός ( Η μητέρα των μαχών)
Re: Υποτακτικός - Ολυμπιακός ( Η μητέρα των μαχών)
- Μαδουραίος

Ούτε την παρέλαση πρόλαβε.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μαδουραίος έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:29Σιγκαπούρη συμφωνείEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:28Καλά πήγε κ αυτο..Μαδουραίος έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 10:59
Παίξτε διπλό.Βάλτε σπίτια, οικόπεδα, παιδιά,σκυλιά, γυναίκες.Οτι διαθέτετε
Εσύ το έπαιξες;
- Μαδουραίος
Δεν παίζω στοιχήματαGewponos90 έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:37
Εσύ το έπαιξες;

https://forum.paokmania.gr/viewtopic.ph ... start=4290από Aureliano Buendia » Κυρ 18 Σεπ 2022, 21:37
Το τι ισχύει γενικά, το ξέρουμε.
Ο χοντρός χρηματοδοτεί-στελεχώνει τα σκουλήκια, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στις περιπτώσεις Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Ντουρμισάι, Καμαρά. Καραμπινάτες περιπτώσεις ουσιαστικής πολυϊδιοκτησίας, την οποία θα μπορούσε -για ευνόητους λόγους- να θίξει μόνο μια ομάδα στην Ελλάδα: εμείς. Φυσικά, δεν είπαμε τίποτα γιατί "οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν". Αντιθέτως, πλέον δεν ιδρώνει το αυτάκι κανενός, όλα περνούν στο ντούκου, ο μεγιστάνας Κάρυ φέρνει παίκτες με μισθούς γύρω στο εκατομμύριο κι όλοι θεωρούν όλα αυτά τελείως φυσιολογικά. Φυσικά, εμάς μας ξεφτιλίσαν πατόκορφα για το τίποτα, μας ρίξαν κατηγορία σε ημίχρονο αγώνα, μας διαλύσαν την αξιοπρέπεια κάνοντας όλη την Ελλάδα να επαναλαμβάνει "σας έφτιαξε νόμο ο Μητσοτάκης για να σας κρατήσει κατηγορία" κτλ. Ξέρω ότι όλα αυτά φαίνονται περσινά ξινά σταφύλια σχεδόν σε όλους, αλλά εκείνη την εποχή εγώ κόντεψα να πάθω κλονισμό, είχα νεύρα όλη μέρα, νεύρα στο σπίτι, με φίλους, στη δουλειά, με περαστικούς ή εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ (δεν κάνω πλάκα). Και περίμενα πώς και πώς μια αντεπίθεση, κάτι ρε παιδί μου. Και μείναμε με τα "ξέρει ο Πόντιος", "δεν ξέρουν με ποιον μπλέξανε", "είναι σκακιέρα, θέλει υπομονή" και άλλα τέτοια, που όσο τα θυμάμαι μου έρχεται να με κοπανήσω με το πληκτρολόγιο.
Από την άλλη, στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και να μηρυκάζουμε περί στημένων, όσο και να αλλάζουμε διαρκώς το τι εννοούμε με τον όρο "στημένο" (δεν μας βγήκε το διπλό του γαύρου, το γυρίσαμε στο ότι το στήσιμο είναι το ημίχρονο-τελικό), η πικρή αλήθεια είναι ότι δύο σερί χρονιές στην κανονική σεζόν, ο Άρης κερδίζει τον Ολυμπιακό. Τη μια χρονιά τον υποχρεώνει στην πρώτη ήττα, βάζοντας φρένο στα όποια όνειρα για αήττητο, τη δεύτερη χρονιά τον αφήνει με 8 βαθμούς σε 5 ματς, σε ψυχολογικά τάρταρα και 7 βαθμούς από την κορυφή. Παιδιά, στο χορτάρι δεν είναι τόσο εύκολο να πεις σε παίκτες "μην παίζετε, καθίστε να χάσετε". Φυσικά, αν τυχόν κρινόταν από το ματς κάποια έξοδος στο Champions' League, δεν αποκλείω να μπαίναν μπροστά τα έκτακτα μεγάλα μέσα. Αλλά σήμερα δεν έγινε τίποτα το περίεργο ή αξιοσημείωτο: ο γαύρος είναι προς το παρόν χώμα, ο Άρης είναι φανερά ποιοτική ομάδα (θεέ μου ποιος θα το πίστευε ότι θα έγραφα τέτοιο πράγμα) και είχε την ικανότητα και το σθένος να το γυρίσει.
Και φτάνω στο αληθινό μου ζητούμενο. Έφαγα στη μάπα όλη τη σιωπή και την αδράνεια για τη συνιδιοκτησία τους (και την ισχυροποίησή τους), ενώ αυτοί μας έσκισαν πατόκορφα με κάθε τρόπο. Τρώω πλέον και στη μάπα ότι ο γαμημένος Αρούλης έχει ποιοτικές μονάδες -μεσοεπιθετικά τουλάχιστον- και ποσοτικές λύσεις που ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δεν διαθέτει. Και σόρρυ κιόλας, αλλά αυτό μου γυρνάει τα μυαλά και τα άντερα. Πραγματικά, ζεματάει το κεφάλι μου. Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν (δεν ξέρω πόσοι θα το κάνουν με πάσα ειλικρίνεια ή στο πλαίσιο του δόγματος "πρέπει να λέμε ότι αδιαφορούμε για τα σκουλήκια", αλλά θα είμαι όσο πιο ωμά ειλικρινής γίνεται. Στη Θεσσαλονίκη γεννήθηκα παιδιά, στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσα, στη Θεσσαλονίκη μένω και θα μένω στο μέλλον (ποτέ μη λες ποτέ, αλλά σχεδόν σίγουρα). Όχι στο Γκύζη, ούτε στα Πετράλωνα, ούτε στον Χολαργό. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που συμβαίνει. Απλώς δεν μπορώ.
Μπορεί να ήταν και κάνας αλμπρεχτηςTarkovsky έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:21θυμάσαι έναν 'δω μέσα που όταν έσκασε η μούφα-υπόθεση με το σαλέ της Ξάνθης ζήταγε να ακυρωθεί το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και να το πάρει ο Μπουχεσιακός;
δεν θα τον θυμάσαι, ούτε κι εγώ ποιος ακριβώς ήταν, άρα για κανά τσογλαναρά τρολ θα πρόκειται
πάντως ισχύει, κάτι τέτοιες παπαριές μας έγραφε...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και τους Nurmagomedov και St.Pierre, τους αποσυρθέντες του UFC, να φέρει ο χοντρός, δεν σώζεται πλέον.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μαδουραίος έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:37Δεν παίζω στοιχήματα
[/quote
Απλά καλεις τους άλλους να το κάνουν. Λογικό ακουγεται
Πάει και ο νεαρός ο Ισπανός που είχαν για προπονητή.
Κάθε ομάδα έχει το μαξιλάρι της. Η ΑΕΚ τον Μανόλο,
Ο ΟΣΦΠ κάποιον που ίσως λέγεται Τ.Λ;
Κάθε ομάδα έχει το μαξιλάρι της. Η ΑΕΚ τον Μανόλο,
Ο ΟΣΦΠ κάποιον που ίσως λέγεται Τ.Λ;
-
Ο Τούχελ είναι ελεύθερος.
Όχι και μούφα η υπόθεση, ξεκάθαρη περίπτωση πολυϊδιοκτησίας.Tarkovsky έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:21θυμάσαι έναν 'δω μέσα που όταν έσκασε η μούφα-υπόθεση με το σαλέ της Ξάνθης ζήταγε να ακυρωθεί το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και να το πάρει ο Μπουχεσιακός;
δεν θα τον θυμάσαι, ούτε κι εγώ ποιος ακριβώς ήταν, άρα για κανά τσογλαναρά τρολ θα πρόκειται
πάντως ισχύει, κάτι τέτοιες παπαριές μας έγραφε...

- wooded glade
Πάει για Νόττιγχαμ ο Μαρινάκης τώρα.
Στον Ολυμπιακό θα μπει διοίκηση Λεμονή.
Στον Ολυμπιακό θα μπει διοίκηση Λεμονή.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Oι Τουρκοβάζελοι ήδη άρχισαν να λενε οτι μας το έδωσε ο Βαγγέλας για το στοίχημα χαχαχα. Ξύδι παιδάκια. Φάγατε και το γκολάκι στο τέλος. Αλλά σας καταλαβαίνω απόλυτα. Ξέρετε οτι φετος δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε στο πρωτάθλημα και ο μονος νταλκάς σας είναι να μην κάνουμε εμείς κάτι καλό.
- Eθνικοκοινωνιστης
με τον καθε ρεαμπτσουκ,βαλδερδε φαινεταιMagnus3 έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:34Δάσκαλε ο Μαντσίνι καλός τελικά ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 22:20λαθος παιχνιδι διαλεξε για ανατροπη ο JJ,καλα πηγε και αυτο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αρουλης - Αεκακι.Η μητερα ολων των μαχων.
από Μαδουραίος » 21 Απρ 2024, 19:13 » σε Αθλητικά - 80 Απαντήσεις
- 2534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
24 Απρ 2024, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΥΡΙΖΑ :Θετική η αποτίμηση των Ευρωεκλογών. Η μητέρα των μαχών στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
από Τοξοβόλος_UK » 18 Ιουν 2024, 16:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
18 Ιουν 2024, 18:32
-
-
- 445 Απαντήσεις
- 9388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paotaris
07 Φεβ 2025, 15:40