Το σωστό ερώτημα είναι αν μιά τέτοια γκαρσονιέρα θα μπορούσε να ενοικιασθεί μέσω airbnb και μάλιστα χωρίς ανακαίνιση.
Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
αν ιδιοκτήτρια είναι μια τίμια αριστερή αγωνίστρια και χρειάζεται τα λεφτά για καλλυντικά που θα καλύψουν τα σημάδια της κούρασης από τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας όχι μόνο μπορεί,επιβάλλεται
hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 03:23Possible. Έχεις αποδείξεις γι' αυτό το 50% ή το βγάζεις από τον κώλο σου, όμως; Ακόμη βέβαια και να μην κόβουν αποδείξεις, δεν έχει σχέση αυτό με την απάντησή μου.Σπανακιας έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 02:46Tα μισα rooms to let δεν κοβουν καν αποδειξειςhellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 02:23
Τα rooms to let είναι ιδιόκτητα σπίτια, ουσιαστικά μονοκατοικίες, όχι διαμερίσματα σε οικοδομές και υπόκεινται άλλωστε στην ίδια νομοθεσία και ελέγχους με τα ξενοδοχεία.
Υπάρχουν και airbnb σπίτια αυτού του τύπου. Τα airbnb με τα οποία έχουμε θέμα είναι διαμερίσματα σε οικοδομές εντός αστικού ιστού, δηλαδή όχι μόνο μη ανεξάρτητες κατοικίες, αλλά και μέσα σε μεγάλες πόλεις. Πέρα δηλαδή από το ότι δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και δεν ισχύει η ίδια νομοθεσία.
Βασικά ρωτάς "τι πρόβλημα μπορεί να έχει κανείς με έναν παράνομο μικροπωλητή και γιατί δεν έχει το ίδιο πρόβλημα με τα κανονικά καταστήματα, μικρά ή μεγάλα".
Πως να εχω αποδειξεις οταν δεν κοβουν αποδειξεις;

Σπανακιας έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:35hellegennes έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 03:23Possible. Έχεις αποδείξεις γι' αυτό το 50% ή το βγάζεις από τον κώλο σου, όμως; Ακόμη βέβαια και να μην κόβουν αποδείξεις, δεν έχει σχέση αυτό με την απάντησή μου.
Πως να εχω αποδειξεις οταν δεν κοβουν αποδειξεις;

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Χάρη στην πλατφόρμα αυτή ,μπορώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν ,εκμεταλλευόμενος κάποια ακίνητα ,τα περισσότερα εκ των οποίων απέκτησα το διάστημα 2011-2013 ,την περίοδο της λεγόμενης κρίσης ,σε πέντε διαφορετικές περιοχές τις χώρας ,στα οποία επένδυσα ώστε να τα φέρω σε άρτια κατάσταση. Η πλατφόρμα παρέχει ασφάλεια τόσο για μένα ,όσο και για τους πελάτες μου & αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να νοικιάσω οτιδήποτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή ,με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να μπλέξω με μπαταχτσίδες κλπ. Ολος ο κόσμος έτσι λειτουργεί πλέον ,δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα με τεράστια τουριστική ζήτηση ,σχεδόν όλο τον χρόνο. Ολα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να χαζεύουμε με την κλάψα του κάθε κακομοίρη.
Αργά αργά έρχεται η Αγιστοποιησή σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Που ειναι ο Μαααο;BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:43Χάρη στην πλατφόρμα αυτή ,μπορώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν ,εκμεταλλευόμενος κάποια ακίνητα ,τα περισσότερα εκ των οποίων απέκτησα το διάστημα 2011-2013 ,την περίοδο της λεγόμενης κρίσης ,σε πέντε διαφορετικές περιοχές τις χώρας ,στα οποία επένδυσα ώστε να τα φέρω σε άρτια κατάσταση. Η πλατφόρμα παρέχει ασφάλεια τόσο για μένα ,όσο και για τους πελάτες μου & αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να νοικιάσω οτιδήποτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή ,με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να μπλέξω με μπαταχτσίδες κλπ. Ολος ο κόσμος έτσι λειτουργεί πλέον ,δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα με τεράστια τουριστική ζήτηση ,σχεδόν όλο τον χρόνο. Ολα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να χαζεύουμε με την κλάψα του κάθε κακομοίρη.
Που ειν' ο Γουινιιι;
Καποιος να κανει ταγκ τον νανο.
BOOMER όνομα και θαύμα.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:43Χάρη στην πλατφόρμα αυτή ,μπορώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν ,εκμεταλλευόμενος κάποια ακίνητα ,τα περισσότερα εκ των οποίων απέκτησα το διάστημα 2011-2013 ,την περίοδο της λεγόμενης κρίσης ,σε πέντε διαφορετικές περιοχές τις χώρας ,στα οποία επένδυσα ώστε να τα φέρω σε άρτια κατάσταση. Η πλατφόρμα παρέχει ασφάλεια τόσο για μένα ,όσο και για τους πελάτες μου & αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να νοικιάσω οτιδήποτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή ,με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να μπλέξω με μπαταχτσίδες κλπ. Ολος ο κόσμος έτσι λειτουργεί πλέον ,δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα με τεράστια τουριστική ζήτηση ,σχεδόν όλο τον χρόνο. Ολα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να χαζεύουμε με την κλάψα του κάθε κακομοίρη.
-
ενδιαφερον ακουγεται.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:43Χάρη στην πλατφόρμα αυτή ,μπορώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν ,εκμεταλλευόμενος κάποια ακίνητα ,τα περισσότερα εκ των οποίων απέκτησα το διάστημα 2011-2013 ,την περίοδο της λεγόμενης κρίσης ,σε πέντε διαφορετικές περιοχές τις χώρας ,στα οποία επένδυσα ώστε να τα φέρω σε άρτια κατάσταση. Η πλατφόρμα παρέχει ασφάλεια τόσο για μένα ,όσο και για τους πελάτες μου & αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να νοικιάσω οτιδήποτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή ,με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να μπλέξω με μπαταχτσίδες κλπ. Ολος ο κόσμος έτσι λειτουργεί πλέον ,δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα με τεράστια τουριστική ζήτηση ,σχεδόν όλο τον χρόνο. Ολα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να χαζεύουμε με την κλάψα του κάθε κακομοίρη.
Τα εχεις βαλει σε εταιρεια; χρειαζεται να πληρωνεις υπαλληλο να τα καθαριζει κλπ;
Κλαψιάρης που δεν βρίσκει τζάμπα ρετιρέ με θέα κι εσείς;Λεγεών έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:50BOOMER όνομα και θαύμα.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:43Χάρη στην πλατφόρμα αυτή ,μπορώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν ,εκμεταλλευόμενος κάποια ακίνητα ,τα περισσότερα εκ των οποίων απέκτησα το διάστημα 2011-2013 ,την περίοδο της λεγόμενης κρίσης ,σε πέντε διαφορετικές περιοχές τις χώρας ,στα οποία επένδυσα ώστε να τα φέρω σε άρτια κατάσταση. Η πλατφόρμα παρέχει ασφάλεια τόσο για μένα ,όσο και για τους πελάτες μου & αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να νοικιάσω οτιδήποτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή ,με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να μπλέξω με μπαταχτσίδες κλπ. Ολος ο κόσμος έτσι λειτουργεί πλέον ,δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα με τεράστια τουριστική ζήτηση ,σχεδόν όλο τον χρόνο. Ολα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να χαζεύουμε με την κλάψα του κάθε κακομοίρη.
Ναι οπωσδήποτε.talaipwros έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:52ενδιαφερον ακουγεται.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:43Χάρη στην πλατφόρμα αυτή ,μπορώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν ,εκμεταλλευόμενος κάποια ακίνητα ,τα περισσότερα εκ των οποίων απέκτησα το διάστημα 2011-2013 ,την περίοδο της λεγόμενης κρίσης ,σε πέντε διαφορετικές περιοχές τις χώρας ,στα οποία επένδυσα ώστε να τα φέρω σε άρτια κατάσταση. Η πλατφόρμα παρέχει ασφάλεια τόσο για μένα ,όσο και για τους πελάτες μου & αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να νοικιάσω οτιδήποτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή ,με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να μπλέξω με μπαταχτσίδες κλπ. Ολος ο κόσμος έτσι λειτουργεί πλέον ,δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα με τεράστια τουριστική ζήτηση ,σχεδόν όλο τον χρόνο. Ολα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να χαζεύουμε με την κλάψα του κάθε κακομοίρη.
Τα εχεις βαλει σε εταιρεια; χρειαζεται να πληρωνεις υπαλληλο να τα καθαριζει κλπ;
Πως με κατάλαβες;BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:55Κλαψιάρης που δεν βρίσκει τζάμπα ρετιρέ με θέα κι εσείς;Λεγεών έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:50BOOMER όνομα και θαύμα.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 10:43Χάρη στην πλατφόρμα αυτή ,μπορώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν ,εκμεταλλευόμενος κάποια ακίνητα ,τα περισσότερα εκ των οποίων απέκτησα το διάστημα 2011-2013 ,την περίοδο της λεγόμενης κρίσης ,σε πέντε διαφορετικές περιοχές τις χώρας ,στα οποία επένδυσα ώστε να τα φέρω σε άρτια κατάσταση. Η πλατφόρμα παρέχει ασφάλεια τόσο για μένα ,όσο και για τους πελάτες μου & αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να νοικιάσω οτιδήποτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή ,με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να μπλέξω με μπαταχτσίδες κλπ. Ολος ο κόσμος έτσι λειτουργεί πλέον ,δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα με τεράστια τουριστική ζήτηση ,σχεδόν όλο τον χρόνο. Ολα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να χαζεύουμε με την κλάψα του κάθε κακομοίρη.
- EKPLIKTIKOS
Πώς σας πετσοκοψε έτσι ο BOOMER με τα ακίνητα του σε πέντε περιοχές φτωχαλες μιλενιαλς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρωμικος Πενταλαουρισμος
από Alex Amsterdam » 13 Απρ 2024, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-