LIBGASM
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: LIBGASM
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 09:57https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... GiugeXz7gl
Beria οριστε πως αντιλαμβανονται την δημοκρατια οι λελεδες: εφοσον μπορειτε να λετε οτι θελετε να ειστε και ευχαριστημενοιΜόνο που όταν πληκτρολογούν όλα αυτά τα υψιπετή για τους θεσμούς δείχνουν να ξεχνούν ότι την ίδια στιγμή, σε αυτήν εδώ τη χώρα, δημοκρατία νοείται απλώς το να μπορείς να λες ελεύθερα ό,τι σου κατεβαίνει από το κεφάλι και όχι η ποιότητα των θεσμών.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εάν πίστευα ότι δεν είσαι ηλίθιος θα κατήγγειλα το ποστ για διαστρέβλωση με αποσπασματική παραπομπή, αλλά επειδή ως ζαίος είσαι και ηλίθιος με το ξυράφι του όκαμ καταλήγουμε στο ότι δεν καταλαβαίνεις τί διαβάζειςalekhine έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 11:50ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 09:57https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... GiugeXz7glBeria οριστε πως αντιλαμβανονται την δημοκρατια οι λελεδες: εφοσον μπορειτε να λετε οτι θελετε να ειστε και ευχαριστημενοιΜόνο που όταν πληκτρολογούν όλα αυτά τα υψιπετή για τους θεσμούς δείχνουν να ξεχνούν ότι την ίδια στιγμή, σε αυτήν εδώ τη χώρα, δημοκρατία νοείται απλώς το να μπορείς να λες ελεύθερα ό,τι σου κατεβαίνει από το κεφάλι και όχι η ποιότητα των θεσμών.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εχω ακριβως την ιδια αποψη για οσους σπαμαρουν βιβικα και ψηφιζουν μπακογιαννη αλλα δεν το κανω και θεμαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 13:13Εάν πίστευα ότι δεν είσαι ηλίθιος θα κατήγγειλα το ποστ για διαστρέβλωση με αποσπασματική παραπομπή, αλλά επειδή ως ζαίος είσαι και ηλίθιος με το ξυράφι του όκαμ καταλήγουμε στο ότι δεν καταλαβαίνεις τί διαβάζειςalekhine έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 11:50ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 09:57https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... GiugeXz7glBeria οριστε πως αντιλαμβανονται την δημοκρατια οι λελεδες: εφοσον μπορειτε να λετε οτι θελετε να ειστε και ευχαριστημενοιΜόνο που όταν πληκτρολογούν όλα αυτά τα υψιπετή για τους θεσμούς δείχνουν να ξεχνούν ότι την ίδια στιγμή, σε αυτήν εδώ τη χώρα, δημοκρατία νοείται απλώς το να μπορείς να λες ελεύθερα ό,τι σου κατεβαίνει από το κεφάλι και όχι η ποιότητα των θεσμών.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Vivian Efthimiopoulou
oenropSstdm0h7t05g
h
lt9taa5211lml6f
2
240525052gltc0llat2l87f4f
·
Συμμετέχω σ'ένα διεθνές πρότζεκτ (ιδιωτικής εταιρείας) για το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας κ «συμβουλεύω» για τα της γειτονιάς μας (Βαλκάνια κ Μέση Ανατολή).
Προ ημερών έκανα ένα call με τον CEO της εταιρείας που έχει έδρα την Ολλανδία κ συζητώντας μαζί του με εντυπωσίασαν δύο πράγματα.
Είχε εκλεγεί βουλευτής στα 24 («Γιατί με ρωτάς αν ο πατέρας μου ήταν βουλευτής; Όχι βέβαια! Τι ιδέα!»), υπηρέτησε σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις και στα 34 σύμφωνα με τα πολιτικά ήθη της χώρας έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του γιατί δεν έχουν αιωνώβιους πολιτικούς εκεί δεν είιναι τόσο προχω όσο εμείς εδώ.
«Αλλά μην νομίζεις, άργησα να προχωρήσω στην εταιρεία γιατί έπρεπε να καθίσω στο σπίτι με τα παιδιά για τρία χρόνια. Η γυναίκα μου ήθελε να κάνει το διδακτορικό της και ήταν η σειρά μου να αναλάβω την οικογένεια».
Έκατσε στο σπίτι για τρία χρόνια όχι για μερικούς μήνες.
Αυτά και καλή σας απόλαυση.
ΗμιπιτσιρικαςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 14:21Vivian Efthimiopoulou
oenropSstdm0h7t05g
h
lt9taa5211lml6f
2
·
Συμμετέχω σ'ένα διεθνές πρότζεκτ (ιδιωτικής εταιρείας) για το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας κ «συμβουλεύω» για τα της γειτονιάς μας (Βαλκάνια κ Μέση Ανατολή).
Προ ημερών έκανα ένα call με τον CEO της εταιρείας που έχει έδρα την Ολλανδία κ συζητώντας μαζί του με εντυπωσίασαν δύο πράγματα.
Είχε εκλεγεί βουλευτής στα 24 («Γιατί με ρωτάς αν ο πατέρας μου ήταν βουλευτής; Όχι βέβαια! Τι ιδέα!»), υπηρέτησε σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις και στα 34 σύμφωνα με τα πολιτικά ήθη της χώρας έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του γιατί δεν έχουν αιωνώβιους πολιτικούς εκεί δεν είιναι τόσο προχω όσο εμείς εδώ.
«Αλλά μην νομίζεις, άργησα να προχωρήσω στην εταιρεία γιατί έπρεπε να καθίσω στο σπίτι με τα παιδιά για τρία χρόνια. Η γυναίκα μου ήθελε να κάνει το διδακτορικό της και ήταν η σειρά μου να αναλάβω την οικογένεια».
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Λίνο Βεντούρα
Φαντάσου ποσό βλήμα είναι ο τύπος που έδωσε δουλεια στη βιβήΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 14:21Vivian Efthimiopoulou
oenropSstdm0h7t05g
h
lt9taa5211lml6f
2
·