πηγη;
Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Οι αρχές του Λονδίνου και του Άμστερνταμ διαφωνούν, μάλλον δεν ξέρουν από επενδυτική ευελιξία και επιχειρείν όπως οι κατσαπλιάδες του δυτικού Τουρκεστάν.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 15:19
Αμα θες να διαθέτεις 2-3 ακίνητα σε διαφορετικές περιοχές με αυτό τον τρόπο , ενώ παράλληλα επεκτείνεσαι όταν κρίνεις ότι υπάρχει επενδυτική ευκαιρία ,είναι ευέλικτο ,ανήκει στη σύγχρονη οικονομική δραστηριότητα , αποτελεί απολύτως νόμιμη δραστηριότητα και φορολογείται κανονικότατα.
Η πραγματικότητα είναι ότι προσπερνάς τη νομοθεσία περί χρήσης γης και αντί να φορολογείσαι στο Ε3 τα περνάς στο Ε2. Και στις δύο περιπτώσεις εκμεταλλεύεσαι νομικό κενό και αργά ή γρήγορα θα την φας στον κώλο.
Ασχολεισαι επιλεκτικα βλεπω
Οταν βρεις πηγη ελα να συνεχισουμε
Στο μεσοδιαστημα θελω να μας πεις τι ακριβως πρεπει να κανει καποιος ο οποιος αφου εχει μεινει 7 ημερες σε ενα room to let φευγοντας πληρωνει και δεν του δινουν αποδειξη
Να καβαλησει την μηχανη του χρονου ωστε να μην παει να μεινει ποτε εκει;
Οταν θα περναει απο το μυαλο σου οτι μπορεις να πουλησεις εξυπναδα σε εμενα πρεπει να το σκεφτεσαι πολυ καλα πριν το τολμησεις και οφειλεις να διαβασεις και τους διαλογους στους οποιους χωνεσαι σαν σφηνοπουτσα για να το παιξεις εξυπνος
hellegennes έγραψε: ↑Σήμερα, 13:24
Τα άλλα είναι παπαριές χωρίς στοιχεία. Θα σταθώ μόνο στο ότι επιλέγεις να πηγαίνεις σε επιχειρήσεις που δεν κόβουν αποδείξεις. Εγώ δεν έχω πάει ούτε μια φορά σε ρουμτουλετάδικο που δεν κόβει αποδείξεις.
foscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 15:23Οι αρχές του Λονδίνου και του Άμστερνταμ διαφωνούν, μάλλον δεν ξέρουν από επενδυτική ευελιξία και επιχειρείν όπως οι κατσαπλιάδες του δυτικού Τουρκεστάν.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 15:19
Αμα θες να διαθέτεις 2-3 ακίνητα σε διαφορετικές περιοχές με αυτό τον τρόπο , ενώ παράλληλα επεκτείνεσαι όταν κρίνεις ότι υπάρχει επενδυτική ευκαιρία ,είναι ευέλικτο ,ανήκει στη σύγχρονη οικονομική δραστηριότητα , αποτελεί απολύτως νόμιμη δραστηριότητα και φορολογείται κανονικότατα.
Η πραγματικότητα είναι ότι προσπερνάς τη νομοθεσία περί χρήσης γης και αντί να φορολογείσαι στο Ε3 τα περνάς στο Ε2. Και στις δύο περιπτώσεις εκμεταλλεύεσαι νομικό κενό και αργά ή γρήγορα θα την φας στον κώλο.
Οι αρχές τις Ελληνικής δημοκρατίας όχι. Μάλλον επειδή η Ελλάδα βρίσκεται στη Μεσόγειο.
Η πραγματικότητα είναι ότι φορολογούμαι απολύτως νόμιμα στο Ε2 κι επεκτείνω τις επενδύσεις μου στο αντικείμενο .
Αν δεν σου αρέσει ,ζήσε στο Λονδίνο ή στο Αμστερναμ. Εγώ όσο σπάω πλάκα με αυτά που γράφεις ,παράλληλα εισπάττω από τον Λαγανά ,το Ρίο Αχαίας , τα Πετράλωνα ,την χώρα της Ιου και τις Μπενίτσες. Και όταν κάνω κέφι για βολτίτσα στο Λονδίνο ή το Αμστερνταμ ,πηγαίνω χωρίς καμιά σκοτούρα αν θα χαλάσω 3-4.000 παραπάνω.
Ποιοί κώλοι τον τρώνε και ποιοί σκάνε απ τη ζήλεια τους ,φαίνεται.
Παρακάλα να μας περιορίσει ο....Τσίπρας στις 90 μέρες εκμετάλλευσης το χρόνο ,όταν ξαναβγεί πρωθυπουργός το ...2040,για να μπορείς να νοικιάσεις σπίτι με μπαλκόνι ,Οκτώβρη-Μάρτη!

Πάει τούτος!
Πάντα έτσι ήταν;
- Οργισμένος
Α ναι; Το Λονδίνο έχει σμ με φαρμακεία μέσα, 0 συνδικαλισμό , 0 κράτος κτλ κτλ. Ας φτάσομε στα μισά των μισών τους και καταργούμε το airbnb προς χάριν νταβατζιλικιου των κάθε λογής ξενοδόχων πολιτικαντηδων κτλ κτλfoscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 14:29Ναι, αυτό ακριβώς είναι το νόημα. Άμα θες να το κάνεις κανονικό ξενοδοχείο με έναρξη επαγγέλματος και όλες τις σχετικές προδιαγραφές (και ΚΟΣΤΗ) αδειοδότησης με γεια σου με χαρά σου. Στην εκμετάλλευση ακινήτων που αδειοδοτήθηκαν σαν οικείες πρέπει να υπάρχει ένα όριο.
Μην ξεχνάμε ότι η ίδια η AirBnB αυτολανσάρεται ως τρόπος να διαθέσεις το σπίτι σου ή κομμάτια του σπιτιού σου που περισσεύουν. Όπως άλλωστε και η Ούμπερ αυτολανσάρεται ως τρόπος να βγάλεις λεφτά από μια διαδρομή που ούτως ή άλλως θα έκανες, παίρνοντας και κάποιον άλλον μαζί. Μιλάμε για πάρα πολύ χυδαίους φοροφυγάδες. Κανονικά όλοι ανεξαιρέτως όσοι συμμετέχουν (και οι παρόντες στη συζήτηση) θέλουν από έξι-εφτά ώρες βρωμόξυλο και ένα γερό πρόστιμο ΚΑΙ ΜΕΤΑ συζητάμε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ναι, αλλά τον δεχόμαστε έτσι όπως είναι, είμαστε οι φίλοι του, μόνον για τις λεπτομέρειες ίσως μπορούμε να κάνουμε κάτι, παραπάνω και τσάμπα κιόλα δε παίζει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ νομίζω επειδή είστε ένα μάτσο άτιμα κοπρόσκυλα οργανωμένα σε μια πολύ μεγάλη συμμορία (ΝΔ) που όπως είπα και παραπάνω θα χρειαζόσασταν ένα γερό χέρι ξύλο κι ένα βαρβάτο πρόστιμο για να ισιώσει λίγο η φάση πριν αρχίσουμε να συζητάμε οποιοδήποτε οικονομικό θέμα.
Καλά ετοιμάσου να λες μαζί του τα αυτονόητα μέχρι αύριο το πρωί.
Και έχει πάρα πολύ αυστηρούς κανόνες χρήσης γης και ρύθμισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας που είναι οι δύο ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΟΚ αναφομοίωτο βαλκανοειδές του βορρά;Οργισμένος έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 15:36Α ναι; Το Λονδίνο έχει σμ με φαρμακεία μέσα, 0 συνδικαλισμό , 0 κράτος κτλ κτλ.foscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 14:29Ναι, αυτό ακριβώς είναι το νόημα. Άμα θες να το κάνεις κανονικό ξενοδοχείο με έναρξη επαγγέλματος και όλες τις σχετικές προδιαγραφές (και ΚΟΣΤΗ) αδειοδότησης με γεια σου με χαρά σου. Στην εκμετάλλευση ακινήτων που αδειοδοτήθηκαν σαν οικείες πρέπει να υπάρχει ένα όριο.
Μην ξεχνάμε ότι η ίδια η AirBnB αυτολανσάρεται ως τρόπος να διαθέσεις το σπίτι σου ή κομμάτια του σπιτιού σου που περισσεύουν. Όπως άλλωστε και η Ούμπερ αυτολανσάρεται ως τρόπος να βγάλεις λεφτά από μια διαδρομή που ούτως ή άλλως θα έκανες, παίρνοντας και κάποιον άλλον μαζί. Μιλάμε για πάρα πολύ χυδαίους φοροφυγάδες. Κανονικά όλοι ανεξαιρέτως όσοι συμμετέχουν (και οι παρόντες στη συζήτηση) θέλουν από έξι-εφτά ώρες βρωμόξυλο και ένα γερό πρόστιμο ΚΑΙ ΜΕΤΑ συζητάμε.
foscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 15:47Εγώ νομίζω επειδή είστε ένα μάτσο άτιμα κοπρόσκυλα οργανωμένα σε μια πολύ μεγάλη συμμορία (ΝΔ) που όπως είπα και παραπάνω θα χρειαζόσασταν ένα γερό χέρι ξύλο κι ένα βαρβάτο πρόστιμο για να ισιώσει λίγο η φάση πριν αρχίσουμε να συζητάμε οποιοδήποτε οικονομικό θέμα.
Αν τα νομίζεις όλα αυτά και το μόνο που κάνεις είναι να κλαψουρίζεις στο phorum ,καλύπτεις 100% τους λόγους που μπαίνω εδώ.
Είμαστε η ραχοκοκκαλιά του ιδιωτικού τομέα της Ελληνικής οικονομίας ,που χωρίς να μπλέκουμε με πολιτική ,καταφέρνουμε να προκόβουμε. Εύλογο να προκαλεί φθόνο σε όσους δεν έχουν αντίστοιχα skills.
Ακόμη πιο εύλογο είναι ότι έχει μηδενική αξία το τι νομίζει ο κάθε κακομοίρης. Αξία έχει το να επιτυγχάνεται το brake given point 84 μηνών, κάθε ακινήτου που αποφασίζω να επενδύσω.
Να διευκρινήσω ότι δεν θα συζητούσα ποτέ ούτε την πρόσληψη σου σε συνεργείο καθαρισμού που φροντίζει τα ακίνητα μου ,οπότε η αναφορά σε οικονομικά θέματα είναι πλεονασμός.
Να υποθέσω ότι ανήκεις σε αυτούς που δεν μπόρεσαν καν να επιβιώσουν στην γεμάτη επιχειρηματικές ευκαιρίες πατρίδα μας ,ώστε να βγάζεις τόσο φθόνο; Είναι γεγονός ότι η Ελληνική αγορά απαιτεί ευφυία και ευελιξία. Δεν είναι για σένα.
Τελικά είμαι ψυχοπονιάρης.
Αν χρειάζεσαι δουλειά και είσαι σε θέση να κάνεις μια γερή φασίνα ,με ένα βαρβάτο κουβάλημα κλινοσκεπασμάτων ,στείλε μου pm.

Είναι σε αυτούς που κάνουν actual δουλειά μαν, γάμησε μας που είστε και ραχοκοκκαλιά του οτιδήποτε πέρα της βαλκανική καλτίλτας.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 15:57foscilis έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 15:47Εγώ νομίζω επειδή είστε ένα μάτσο άτιμα κοπρόσκυλα οργανωμένα σε μια πολύ μεγάλη συμμορία (ΝΔ) που όπως είπα και παραπάνω θα χρειαζόσασταν ένα γερό χέρι ξύλο κι ένα βαρβάτο πρόστιμο για να ισιώσει λίγο η φάση πριν αρχίσουμε να συζητάμε οποιοδήποτε οικονομικό θέμα.
Αν τα νομίζεις όλα αυτά και το μόνο που κάνεις είναι να κλαψουρίζεις στο phorum ,καλύπτεις 100% τους λόγους που μπαίνω εδώ.
Είμαστε η ραχοκοκκαλιά του ιδιωτικού τομέα της Ελληνικής οικονομίας ,που χωρίς να μπλέκουμε με πολιτική ,καταφέρνουμε να προκόβουμε. Εύλογο να προκαλεί φθόνο σε όσους δεν έχουν αντίστοιχα skills.
Ακόμη πιο εύλογο είναι ότι έχει μηδενική αξία το τι νομίζει ο κάθε κακομοίρης. Αξία έχει το να επιτυγχάνεται το brake given point 84 μηνών, κάθε ακινήτου που αποφασίζω να επενδύσω.
Να διευκρινήσω ότι δεν θα συζητούσα ποτέ ούτε την πρόσληψη σου σε συνεργείο καθαρισμού που φροντίζει τα ακίνητα μου ,οπότε η αναφορά σε οικονομικά θέματα είναι πλεονασμός.
Να υποθέσω ότι ανήκεις σε αυτούς που δεν μπόρεσαν καν να επιβιώσουν στην γεμάτη επιχειρηματικές ευκαιρίες πατρίδα μας ,ώστε να βγάζεις τόσο φθόνο; Είναι γεγονός ότι η Ελληνική αγορά απαιτεί ευφυία και ευελιξία. Δεν είναι για σένα.
Τελικά είμαι ψυχοπονιάρης.
Αν χρειάζεσαι δουλειά και είσαι σε θέση να κάνεις μια γερή φασίνα ,με ένα βαρβάτο κουβάλημα κλινοσκεπασμάτων ,στείλε μου pm.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 19 Σεπ 2022, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρωμικος Πενταλαουρισμος
από Alex Amsterdam » 13 Απρ 2024, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-