Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 19 Σεπ 2022, 18:48

Bazoomba έγραψε:
19 Σεπ 2022, 11:18
Bazoomba έγραψε:
19 Σεπ 2022, 10:49
BOOMER έγραψε:
19 Σεπ 2022, 10:43
Χάρη στην πλατφόρμα αυτή ,μπορώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και μια δεκαετία σχεδόν ,εκμεταλλευόμενος κάποια ακίνητα ,τα περισσότερα εκ των οποίων απέκτησα το διάστημα 2011-2013 ,την περίοδο της λεγόμενης κρίσης ,σε πέντε διαφορετικές περιοχές τις χώρας ,στα οποία επένδυσα ώστε να τα φέρω σε άρτια κατάσταση. Η πλατφόρμα παρέχει ασφάλεια τόσο για μένα ,όσο και για τους πελάτες μου & αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να νοικιάσω οτιδήποτε σε πολύ χαμηλότερη τιμή ,με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να μπλέξω με μπαταχτσίδες κλπ. Ολος ο κόσμος έτσι λειτουργεί πλέον ,δεδομένου ότι ζούμε σε χώρα με τεράστια τουριστική ζήτηση ,σχεδόν όλο τον χρόνο. Ολα τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να χαζεύουμε με την κλάψα του κάθε κακομοίρη.
Που ειναι ο Μαααο;
Που ειν' ο Γουινιιι;

Καποιος να κανει ταγκ τον νανο.
Dwarven BlacksmithΔικασε τον.
Τα ποστ των landlord του πχόρουμ θα διαβάζονται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κάθε φορά που η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ εκφράζει την ανησυχία της για τη διολίσθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων των "επαγγελματιών της ενοικίασης" στην Ελλάδα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 19 Σεπ 2022, 18:52

Naida έγραψε:
19 Σεπ 2022, 18:27
BOOMER έγραψε:
19 Σεπ 2022, 18:21
sharp έγραψε:
19 Σεπ 2022, 17:50

Άλλωστε ένα νοίκι της υπόγας στα Πετράλωνα είναι.
Φυσικά. Για μένα τον μάγκα είναι άλλο ένα νοίκι για βόλτες και ξάπλες την ίδια στιγμή που εσύ κλαψουρίζεις. Δεν είναι καν υπόγα ,έρχονται μου σκάνε 180 τη βραδιά και φεύγουν. Τσούζει πολύ βλέπω ,πράγμα ευχάριστο. Εσύ όμως δεν μας είπες τι σου έφτιαξε η μαμάκα για μεσημεριανό ,στο πατρικό. :c020:
Δηλαδή η ευχαρίστηση που παίρνεις από τα κέρδη σου είναι ότι τα κέρδη σου είναι από το υστέρημα άλλων συνανθρώπων σου που δεν έχουν δυνατότητα να κάνουν την ίδια πλούσια ζωή με σενα και όχι από την ίδια την πλούσια ζωή σου και τις ανέσεις της; τι σόι κόμπλεξ είναι αυτό καλέ;
Η ευχαρίστηση είναι ότι έκανε πετυχημένη μπίζνα. Το καταλαβαίνω, γιατί το ένοιωσα όταν αγόρασα το κτίριο δίπλα στο Empire State Building. Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν το πολυλέω γιατί ήταν ακριβώς μετά την 11 Σεπτεμβρίου, οπότε καταλαβαίνεις... Αλλά ότι το μοσχοπούλησα αργότερα, ούτε λόγος.

Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ » 19 Σεπ 2022, 18:54

Which side are you on? :102:
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 19 Σεπ 2022, 18:57

Μιλλένιαλ έγραψε:
19 Σεπ 2022, 18:54
Τί παράνοια και αυτή με τα ενοίκια

:102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 19 Σεπ 2022, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Σεπ 2022, 18:58

Μιλλένιαλ έγραψε:
19 Σεπ 2022, 18:54
Τραγουδαρα :hebit:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ » 19 Σεπ 2022, 19:04

Boomer, έχεις τουλάχιστον aircondition στα ακίνητα σου ή τους έχεις σαν ποντίκια;
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 19 Σεπ 2022, 19:10

:giggle::giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 19 Σεπ 2022, 19:48

Σπανακιας έγραψε:
17 Σεπ 2022, 23:37
Ποιοι ειναι οι ασωτοι τζιτζικες;
Οι κατοχοι ακινητων στην πλατφορμα airbnb;
Στον Βόλο πχ είναι όσοι Βολιώτες είχαν ξαπλώσει έξω από το στρατόπεδο, όταν έμπαιναν τα φορτηγά με τα οικοδομικά υλικά και φώναζαν "πάτα μας" για να μην χτιστούν ΣΟΑ και να νοικιάζουν αυτοί στους στρατιωτικούς.
Και ακολούθησε μετάθεση του διοικητή που είχε κινήσει αυτή τη διαδικασία.
Τώρα που είναι βολεμένοι με το airbnb, κάθονται ήσυχα, άρα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουν αυτά τα ΣΟΑ.

Σπανακιας έγραψε:
17 Σεπ 2022, 23:44
Bazoomba έγραψε:
17 Σεπ 2022, 23:39
Με το Κρατος τα εχουμε, που προωθει αυτου του ειδους την αντικοινωνικη κερδοσκοπια.
Τα rooms to let δηλαδη ειναι καλυτερα;
Ρωταω γιατι δεν διαβαζω οργισμενος συμφορουμιτες να ζητανε μετρα για τον περιορισμο των Rooms to Let Zimmer Frei κι ετσι
Υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τον αστικό ιστό.
Εκτός αν θέλεις ο δάσκαλος που τελικά βρηκε να νοικιάσει στα Διαβατά, να κάνει μάθημα στην κεντρική πλατεία Διαβατών και να πηγαινοφέρνεις το παιδί σου εκεί.
Ομοίως και οι υπαλληλοι οποιασδήποτε εταιρείας, αν κάνουν τρεις ώρες κάθε πρωί, να εξυπηρετούν μετά τις 10:00 και στις 12:00 να κλείνουν το ταμείο, γραφείο, κτλ επειδή έχουν δρόμο μπροστά τους.
Οι υπόλοιποι δεν είναι δούλοι σου, συμπολίτες σου είναι.

Για τις τουριστικές περιοχές τώρα, μια λύση θα ήταν να χτιστούν κρατικά κτίρια (σοβιετία μας έχουν καταντήσει τα αγράμματα γίδια που τους έτυχε παραθαλάσσιο οικόπεδο) με λογικό ενοίκιο και αυτόματη κράτησή του από τον μισθό και να στεγάζονται εκεί οι δημόσιοι λειτουργοί.
Μόνον που πρέπει να είναι σε καλά φυλασσόμενο σημείο, επειδή όταν γυρίσει η οικονομία και τους μένουν ξενοίκιαστα, οι Homo Habilis είναι ικανοί να κάψουν τα κρατικά κτίρια για να αναγκάσουν τους Homo Sapiens² να μείνουν στα χαμόσπιτά τους για να συνεχίσουν να εισπράττουν.
True story: χρόνια πριν τη φούσκα του airbnb, στρατιωτικός που δεν άντεξε και αγόρασε τροχόσπιτο, απειλήθηκε από τους χωριάτες πως θα το κάψουν με αυτόν μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 19 Σεπ 2022, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 19 Σεπ 2022, 19:54

Μιλλένιαλ έγραψε:
19 Σεπ 2022, 19:04
Boomer, έχεις τουλάχιστον aircondition στα ακίνητα σου ή τους έχεις σαν ποντίκια;
Τίποτα ,υπόγες χωρίς νερό ,απλά κάνουν κράτηση 4-5 μήνες νωρίτερα απ όλο τον κόσμο ,γιατί έτσι.

Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ » 19 Σεπ 2022, 20:02

waldorf έγραψε:
19 Σεπ 2022, 16:13
Οκ πάω πάσο.
Έχει δίκιο ο ΓΓ.
Αν πληρώσεις Χ φράγκα για υπηρεσίες που σου παρασχέθηκαν,δεν έχεις καμία δυνατότητα να πάρεις απόδειξη αν δεν σου δωθεί οικειοθελώς.
Πλέρωκε τα και άμε στο καλό.
:blm:
Αποδέχθηκε την ήττα και αποχώρησε
:blm:
under έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 13:37
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 19 Σεπ 2022, 20:04

Naida έγραψε:
BOOMER έγραψε:
sharp έγραψε:
19 Σεπ 2022, 17:50

Άλλωστε ένα νοίκι της υπόγας στα Πετράλωνα είναι.
Φυσικά. Για μένα τον μάγκα είναι άλλο ένα νοίκι για βόλτες και ξάπλες την ίδια στιγμή που εσύ κλαψουρίζεις. Δεν είναι καν υπόγα ,έρχονται μου σκάνε 180 τη βραδιά και φεύγουν. Τσούζει πολύ βλέπω ,πράγμα ευχάριστο. Εσύ όμως δεν μας είπες τι σου έφτιαξε η μαμάκα για μεσημεριανό ,στο πατρικό. :c020:
Δηλαδή η ευχαρίστηση που παίρνεις από τα κέρδη σου είναι ότι τα κέρδη σου είναι από το υστέρημα άλλων συνανθρώπων σου που δεν έχουν δυνατότητα να κάνουν την ίδια πλούσια ζωή με σενα και όχι από την ίδια την πλούσια ζωή σου και τις ανέσεις της; τι σόι κόμπλεξ είναι αυτό καλέ;
Τα κέρδη μου είναι από νόμιμες συναλλαγές ,όπου άλλοι άνθρωποι νοικιάζουν με το πλεόνασμα τους τα ακίνητα μου για να επισκεφτούν την Ελλάδα.
Από αυτό το επαγγελματικό κύκλωμα ,επωφελούνται χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι.
Το ίδιο κάνω κι εγω όταν θέλω να επισκευτώ άλλες χώρες. Απολαυστικό είναι να βλέπεις λιμασμένους κομπλεξικούς να γράφουν για υπόγες στα Πετράλωνα ή για κλωτσιές και μπουνιές , πρόστιμα ,μπούρδες και κοτσάνες( στο φτωχό τους μυαλό είναι αδύνατον να καταλάβουν ότι σε λένε μάγκα ενώ τους εαυτούς τους ηλίθιους). Ο κάθε τσοπάνης δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι το 90% των ακινήτων είναι μικρές ατομικές ιδιοκτησίες ,σε αντίθεση με τις χώρες που το 90% των ακινήτων ανήκει σε εταιρείες. Ετσι ο καθένας σαν κι εμένα (που γνωρίζω πολλούς) αντι να έχουν μια επιχείρηση σε ένα μέρος με πχ 10 δωμάτια ,έχουμε επενδύσει σε περισσότερες περιοχές με 2-3 ακίνητα σε κάθε περιοχή.
Εν πάσει περιπτώσει το σόι κόμπλεξ που έχω ο καλός που ρώτησες ,είναι να βλέπω τεμπελχανάδες να σκάνε απ το κακό τους. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 19 Σεπ 2022, 20:05

Juno έγραψε:
19 Σεπ 2022, 19:48

True story: χρόνια πριν τη φούσκα του airbnb, στρατιωτικός που δεν άντεξε και αγόρασε τροχόσπιτο, απειλήθηκε από τους χωριάτες πως θα το κάψουν με αυτόν μέσα.
Δεν μπλέκεις με ελληνες επιχειρηματίες. Είτε μιλάμε για τον κυρ Βαγγέλη με τα βαπορια, είτε για τον τύπο που έχει σουβλατζιδικο στη γέφυρα αλλά το κράτος αποφάσισε να φτιάξει αλλού γέφυρα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Σεπ 2022, 20:06

BOOMER έγραψε:
19 Σεπ 2022, 20:04
Naida έγραψε:
BOOMER έγραψε:

Τα κέρδη μου είναι από νόμιμες συναλλαγές ,όπου άλλοι άνθρωποι νοικιάζουν με το πλεόνασμα τους τα ακίνητα μου για να επισκεφτούν την Ελλάδα.
Από αυτό το επαγγελματικό κύκλωμα ,επωφελούνται χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι.
Το ίδιο κάνω κι εγω όταν θέλω να επισκευτώ άλλες χώρες. Απολαυστικό είναι να βλέπεις λιμασμένους κομπλεξικούς να γράφουν για υπόγες στα Πετράλωνα ή για κλωτσιές και μπουνιές , πρόστιμα ,μπούρδες και κοτσάνες( στο φτωχό τους μυαλό είναι αδύνατον να καταλάβουν ότι σε λένε μάγκα ενώ τους εαυτούς τους ηλίθιους). Ο κάθε τσοπάνης δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι το 90% των ακινήτων είναι μικρές ατομικές ιδιοκτησίες ,σε αντίθεση με τις χώρες που το 90% των ακινήτων ανήκει σε εταιρείες. Ετσι ο καθένας σαν κι εμένα (που γνωρίζω πολλούς) αντι να έχουν μια επιχείρηση σε ένα μέρος με πχ 10 δωμάτια ,έχουμε επενδύσει σε περισσότερες περιοχές με 2-3 ακίνητα σε κάθε περιοχή.
Εν πάσει περιπτώσει το σόι κόμπλεξ που έχω ο καλός που ρώτησες ,είναι να βλέπω τεμπελχανάδες να σκάνε απ το κακό τους. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.
Εχεις πάρει άδεια τουριστικού καταλύματος; έχεις ασφαλιστικές εισφορές επιχειρήσης; έχεις φορολογικό καθεστώς επιχείρησης;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ » 19 Σεπ 2022, 20:10

Καλα. Προσέξτε μην την επόμενη φορά (που σίγουρα θα έρθει) αντί για Τσίπρα η πλεμπα εκλέξει κανά Λαφαζάνη ή Ζωη ή Λαπαβιτσα . Μέχρι και οι ολιγαρχία μας το έχει καταλάβει και θα βάλει νερό στο κρασί της.
under έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 13:37
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 19 Σεπ 2022, 20:12

Naida έγραψε:
19 Σεπ 2022, 20:06
BOOMER έγραψε:
19 Σεπ 2022, 20:04
Naida έγραψε:

Εχεις πάρει άδεια τουριστικού καταλύματος; έχεις ασφαλιστικές εισφορές επιχειρήσης; έχεις φορολογικό καθεστώς επιχείρησης;
Εχω ότι ορίζει η σύμβαση μου με την πλατφόρμα airbnb και παρεμφερείς και φορολογούμαι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ,όπως έχω αναθέσει στον λογιστή μου. Δεν είμαι ξενοδόχος. Παρέχω υπηρεσίες βραχυχρόνιας μίσθωσης (κατ εξαίρεση και μακροχρόνιας μέσω blueground κάποιες περιόδους) ,με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο. Εχουν αλλάξει τα δεδομένα πάνω από μια δεκαετία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών