Η πλατφόρμα δεν είναι το ελληνικό κράτος. Το ότι σας έχει αφήσει να αλωνίζετε δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην αφορά των ενοικίων και τα τουριστικά καταλύματα και κατ' επέκταση στην κοινωνία δεν σημαίνει πως είστε "σωστοί" . Βέβαια σαφώς δεν φταίτε εσείς. Κέρδος πάτε να βγάλετε όπως, όπως. Το κράτος φταίει που δεν σας ορίζει ως επιχειρήσεις που θα πρέπει να λειτουργεί ως τέτοιες και η επιλογή του airbnb να είναι ελκυστική μόνο για συγκεκριμένου είδους σπίτια .BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:12Εχω ότι ορίζει η σύμβαση μου με την πλατφόρμα airbnb και παρεμφερείς και φορολογούμαι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ,όπως έχω αναθέσει στον λογιστή μου. Δεν είμαι ξενοδόχος. Παρέχω υπηρεσίες βραχυχρόνιας μίσθωσης (κατ εξαίρεση και μακροχρόνιας μέσω blueground κάποιες περιόδους) ,με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο. Εχουν αλλάξει τα δεδομένα πάνω από μια δεκαετία.Naida έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:06Εχεις πάρει άδεια τουριστικού καταλύματος; έχεις ασφαλιστικές εισφορές επιχειρήσης; έχεις φορολογικό καθεστώς επιχείρησης;BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:04
Τα κέρδη μου είναι από νόμιμες συναλλαγές ,όπου άλλοι άνθρωποι νοικιάζουν με το πλεόνασμα τους τα ακίνητα μου για να επισκεφτούν την Ελλάδα.
Από αυτό το επαγγελματικό κύκλωμα ,επωφελούνται χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι.
Το ίδιο κάνω κι εγω όταν θέλω να επισκευτώ άλλες χώρες. Απολαυστικό είναι να βλέπεις λιμασμένους κομπλεξικούς να γράφουν για υπόγες στα Πετράλωνα ή για κλωτσιές και μπουνιές , πρόστιμα ,μπούρδες και κοτσάνες( στο φτωχό τους μυαλό είναι αδύνατον να καταλάβουν ότι σε λένε μάγκα ενώ τους εαυτούς τους ηλίθιους). Ο κάθε τσοπάνης δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι το 90% των ακινήτων είναι μικρές ατομικές ιδιοκτησίες ,σε αντίθεση με τις χώρες που το 90% των ακινήτων ανήκει σε εταιρείες. Ετσι ο καθένας σαν κι εμένα (που γνωρίζω πολλούς) αντι να έχουν μια επιχείρηση σε ένα μέρος με πχ 10 δωμάτια ,έχουμε επενδύσει σε περισσότερες περιοχές με 2-3 ακίνητα σε κάθε περιοχή.
Εν πάσει περιπτώσει το σόι κόμπλεξ που έχω ο καλός που ρώτησες ,είναι να βλέπω τεμπελχανάδες να σκάνε απ το κακό τους. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.
Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
το πιο αστειο ξερετε ποιο ειναι?
οτι η καθε ναιδα εξυπηρετει τους ιδιους σκοπους με τους μπουμερς χωρις να το καταλαβαινει
οτι η καθε ναιδα εξυπηρετει τους ιδιους σκοπους με τους μπουμερς χωρις να το καταλαβαινει

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
στανταρακι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Χαχα η Airbnb δεν παρέχει υπηρεσίες.
-Ρε παιδιά, θέλω να δίνω πρωινό στο διαμέρισμα που νοικιάζω. Πώς το δηλώνω στην πλατφόρμα;
-Καλέ δεν μπορείς. ΑΛΛΑ τίποτε δεν σε εμποδίζει να βάλεις ένα καλάθι με καλούδια, γάλα κ χυμούς στο ψυγείο, κτλ. Ααααα και βάλτο στην τιμή του δωματίου το "καλωσόρισμα". Αλλά προς Θεού, όχι πρωινό!!!
Μπράβο, όχι μπράβοο...
-Ρε παιδιά, θέλω να δίνω πρωινό στο διαμέρισμα που νοικιάζω. Πώς το δηλώνω στην πλατφόρμα;
-Καλέ δεν μπορείς. ΑΛΛΑ τίποτε δεν σε εμποδίζει να βάλεις ένα καλάθι με καλούδια, γάλα κ χυμούς στο ψυγείο, κτλ. Ααααα και βάλτο στην τιμή του δωματίου το "καλωσόρισμα". Αλλά προς Θεού, όχι πρωινό!!!
Μπράβο, όχι μπράβοο...
Η πλατφόρμα συνεργάζετε με το Ελληνικό κράτος. Το ότι το Ελληνικό κράτος σε συνεργασία με τα παγκόσμια υβριδικά μοντέλα επιχειρηματικότητας ,προσαρμόζεται και εξελίσσεται είναι αυτονόητο. Φορολογούμαστε περισσότερο απ τα τουριστικά καταλύματα δεδομένου ότι οι ΑΕ φορολογούνται με 20% επι των καθαρών κερδών ενώ εμείς επι των μισθωμάτων (15% τα πρώτα 12.000 ευρώ ,35% τα επόμενα 23.000 και 45% από εκεί και πάνω),οπότε πολύ ευχάριστο θα ήταν να μας ορίσει ως επιχειρήσεις. Φέτος μου είχα 90% πληρότητα τους τελευταίους 4 μήνες ,αν με άφηνε να φορολογούμαι ως εταιρεία ,θα γλύτωνα άνετα 15% φόρου το λιγότερο . Ασφαλιστικές εισφορές ,ούτως ή άλλως καταβάλλουν οι εταιρείες καθαριότητας στο προσωπικό τους. Σαν να μην τα ξέρετε και πολύ καλά τα φορολογικά.Naida έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:20Η πλατφόρμα δεν είναι το ελληνικό κράτος. Το ότι σας έχει αφήσει να αλωνίζετε δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην αφορά των ενοικίων και τα τουριστικά καταλύματα και κατ' επέκταση στην κοινωνία δεν σημαίνει πως είστε "σωστοί" . Βέβαια σαφώς δεν φταίτε εσείς. Κέρδος πάτε να βγάλετε όπως, όπως. Το κράτος φταίει που δεν σας ορίζει ως επιχειρήσεις που θα πρέπει να λειτουργεί ως τέτοιες και η επιλογή του airbnb να είναι ελκυστική μόνο για συγκεκριμένου είδους σπίτια .BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:12Εχω ότι ορίζει η σύμβαση μου με την πλατφόρμα airbnb και παρεμφερείς και φορολογούμαι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ,όπως έχω αναθέσει στον λογιστή μου. Δεν είμαι ξενοδόχος. Παρέχω υπηρεσίες βραχυχρόνιας μίσθωσης (κατ εξαίρεση και μακροχρόνιας μέσω blueground κάποιες περιόδους) ,με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο. Εχουν αλλάξει τα δεδομένα πάνω από μια δεκαετία.
Πωπω μαλακία επένδυση έκανε ο τύπος και χτυπάει το κεφάλι του. Ευτυχώς όμως δείχνει για καλό τρολ, δεν θέλουμε κανένας συνάνθρωπος μας να ζορίζεται τόσο.Απολαυστικό είναι να βλέπεις λιμασμένους κομπλεξικούς να γράφουν για υπόγες στα Πετράλωνα ή για κλωτσιές και μπουνιές , πρόστιμα ,μπούρδες και κοτσάνες( στο φτωχό τους μυαλό είναι αδύνατον να καταλάβουν ότι σε λένε μάγκα ενώ τους εαυτούς τους ηλίθιους).
Οκ ,εδώ υπάρχουν κάποιοι που στήνουν BBQ με 50 ευρώ το κεφάλι σε ταράτσες με θέα Ακρόπολη ,Ναό Ποσειδώνα κλπ κλπ . Αν πέρα από τη διαμονή θέλει ο άλλος να μπει σε διαδικασίες με μαύρα δε βγαίνει άκρη. Εσύ πχ αν τραπεζώνεις φίλους στη βεράντα ή παρέχεις υπηρεσία ,πώς να πιαστεί;stella έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:30Χαχα η Airbnb δεν παρέχει υπηρεσίες.
Μπράβο, όχι μπράβοο...
Θυμήσου ότι όταν λέγανε για αύξηση κατώτατου μισθού πριν 5 χρόνια οι γαλάζιοι βουλευτές,οι πορτοσαλτε, ο ΣΕΒ και οι under φωνάζανε ότι δεν το σηκώνει η ελλ. οικονομία.
Τώρα στις ίδιες συζητήσεις εν μέσω 3 χρόνων κορονο-υφεσης και ελλειμμάτων ως δια μαγείας αυτές οι φωνές και αυτά τα επιχειρήματα εξαφανίστηκαν. 750 λέει ο Κούλης , 800 ο άλλος
Ναι χάλια ,με κατάλαβες απόλυτα. Ειδικά εκεί που έσκουζες για τα 3-4.000 χιλιαρικάκια αισθάνηκα τρομερά ευάλωτος. Ομως τι είχε φτιάξει η μανούλα σου για μεσημεριανό δεν μας είπες τελικά.sharp έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:33Πωπω μαλακία επένδυση έκανε ο τύπος και χτυπάει το κεφάλι του. Ευτυχώς όμως δείχνει για καλό τρολ, δεν θέλουμε κανένας συνάνθρωπος μας να ζορίζεται τόσο.Απολαυστικό είναι να βλέπεις λιμασμένους κομπλεξικούς να γράφουν για υπόγες στα Πετράλωνα ή για κλωτσιές και μπουνιές , πρόστιμα ,μπούρδες και κοτσάνες( στο φτωχό τους μυαλό είναι αδύνατον να καταλάβουν ότι σε λένε μάγκα ενώ τους εαυτούς τους ηλίθιους).

(Εδώ μπαίνουν Gif με πόνο ,για να βοηθήσουμε το φτωχό άνεργο ανθρωπάκι να εκφραστεί;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 19 Σεπ 2022, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάλι καλά που δεν μού έγραψες και για τα 15.000 που νοικιάζεις την παράγκα του Καραγκιόζη, γιατί μπορεί και να αυτοκτονούσα.
Τεσπα, καλό τρολ είσαι, ομολογώ ότι με ξεγέλασες αρχικά και τσίμπησα. Μην κρίνεις τους ανθρώπους από τα λεφτά, δεν έχεις ακούσει τη φράση "τα μαργαριτάρια στα γουρούνια";
Τεσπα, καλό τρολ είσαι, ομολογώ ότι με ξεγέλασες αρχικά και τσίμπησα. Μην κρίνεις τους ανθρώπους από τα λεφτά, δεν έχεις ακούσει τη φράση "τα μαργαριτάρια στα γουρούνια";
Τη λαμογιά υποδεικνύω. Θέλω να είμαι επαγγελματίας, αλλά χωρίς να δηλώνω επαγγελματίας.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:34Οκ ,εδώ υπάρχουν κάποιοι που στήνουν BBQ με 50 ευρώ το κεφάλι σε ταράτσες με θέα Ακρόπολη ,Ναό Ποσειδώνα κλπ κλπ . Αν πέρα από τη διαμονή θέλει ο άλλος να μπει σε διαδικασίες με μαύρα δε βγαίνει άκρη. Εσύ πχ αν τραπεζώνεις φίλους στη βεράντα ή παρέχεις υπηρεσία ,πώς να πιαστεί;stella έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:30Χαχα η Airbnb δεν παρέχει υπηρεσίες.
Μπράβο, όχι μπράβοο...
Βρε πήρες άδεια λειτουργίας; πληρώνεις τεβε; θεωρείται επιχείρηση; απλά πράγματα.BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:31Η πλατφόρμα συνεργάζετε με το Ελληνικό κράτος. Το ότι το Ελληνικό κράτος σε συνεργασία με τα παγκόσμια υβριδικά μοντέλα επιχειρηματικότητας ,προσαρμόζεται και εξελίσσεται είναι αυτονόητο. Φορολογούμαστε περισσότερο απ τα τουριστικά καταλύματα δεδομένου ότι οι ΑΕ φορολογούνται με 20% επι των καθαρών κερδών ενώ εμείς επι των μισθωμάτων (15% τα πρώτα 12.000 ευρώ ,35% τα επόμενα 23.000 και 45% από εκεί και πάνω),οπότε πολύ ευχάριστο θα ήταν να μας ορίσει ως επιχειρήσεις. Φέτος μου είχα 90% πληρότητα τους τελευταίους 4 μήνες ,αν με άφηνε να φορολογούμαι ως εταιρεία ,θα γλύτωνα άνετα 15% φόρου το λιγότερο . Ασφαλιστικές εισφορές ,ούτως ή άλλως καταβάλλουν οι εταιρείες καθαριότητας στο προσωπικό τους. Σαν να μην τα ξέρετε και πολύ καλά τα φορολογικά.Naida έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:20Η πλατφόρμα δεν είναι το ελληνικό κράτος. Το ότι σας έχει αφήσει να αλωνίζετε δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην αφορά των ενοικίων και τα τουριστικά καταλύματα και κατ' επέκταση στην κοινωνία δεν σημαίνει πως είστε "σωστοί" . Βέβαια σαφώς δεν φταίτε εσείς. Κέρδος πάτε να βγάλετε όπως, όπως. Το κράτος φταίει που δεν σας ορίζει ως επιχειρήσεις που θα πρέπει να λειτουργεί ως τέτοιες και η επιλογή του airbnb να είναι ελκυστική μόνο για συγκεκριμένου είδους σπίτια .BOOMER έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:12
Εχω ότι ορίζει η σύμβαση μου με την πλατφόρμα airbnb και παρεμφερείς και φορολογούμαι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ,όπως έχω αναθέσει στον λογιστή μου. Δεν είμαι ξενοδόχος. Παρέχω υπηρεσίες βραχυχρόνιας μίσθωσης (κατ εξαίρεση και μακροχρόνιας μέσω blueground κάποιες περιόδους) ,με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο. Εχουν αλλάξει τα δεδομένα πάνω από μια δεκαετία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
sharp έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:40Πάλι καλά που δεν μού έγραψες και για τα 15.000 που νοικιάζεις την παράγκα του Καραγκιόζη, γιατί μπορεί και να αυτοκτονούσα.
Αν ήταν να αυτοκτονήσεις ,θα είχε συμβεί όταν είδες τα θέματα στις πανελλαδικές. Αστεία το λέω ,απίθανο να τα είδες.
Κρίνω απ τη ζήλια και το φθόνο απέναντι στην προκοπή των ανθρώπων . Αυτά τα γουρούνια ,απολαμβάνω να τα βλέπω να βγάζουν αφρούς.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το σχέδιο είναι Μαι με Σεπ ερμπιενμπί και Οκτ με Απρ βραχυπρόθεσμη σε σιζονάδες που σκορπάνε τα λεφτά που βγάλανε το καίρι στις πουσταδερί του κένδρου. θέλω να πάρω σαμπάτικαλ να το κυνηγήσω για 1-2 χρόνια να δω πως θα πάει γιατί ψιλοβαρέθηκα στη δουλειά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
Δρακουμελ έγραψε: ↑19 Σεπ 2022, 20:36Θυμήσου ότι όταν λέγανε για αύξηση κατώτατου μισθού πριν 5 χρόνια οι γαλάζιοι βουλευτές,οι πορτοσαλτε, ο ΣΕΒ και οι under φωνάζανε ότι δεν το σηκώνει η ελλ. οικονομία.
Τώρα στις ίδιες συζητήσεις εν μέσω 3 χρόνων κορονο-υφεσης και ελλειμμάτων ως δια μαγείας αυτές οι φωνές και αυτά τα επιχειρήματα εξαφανίστηκαν. 750 λέει ο Κούλης , 800 ο άλλος
καλα

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρωμικος Πενταλαουρισμος
από Alex Amsterdam » 13 Απρ 2024, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-