Εδώ άλλοι είναι κομμουνιστές... αυτό σε πείραξε;
Επεσε μαυρο στο elefthero
- Cecily Anne
Re: Επεσε μαυρο στο elefthero
Ε αυτο έγραψα εγω παραπανω. Οτι για μενα φορουμ δεν ειναι ενας. Τεσπα. Δεν ξερω γιατι συζηταμε, εγω θα ξαναπώ, για να εισακουστώ στον κύριο, να ειναι καλα τα παιδια να το κρατάνε όρθιο. Εγω ειμαι διατεθειμένη να κανω απ το νημα τακτικά για την απαραίτητη διαφήμιση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μου αρέσει ρε κουφάλες που δεν το γουστάρετε αλλά παίρνετε μάτι!
the end
Φίλε, με ορισμένους κομμουνιστές δεν έχω κανένα θέμα. Πχ, ο Beria (εντάξει, για κομμουνιστή τον έχω), ο Μπούμπης, ο Σεξυλένιν, και ο Αλιέκιν (απ' ο,τι κατάλαβα κομμουνιστής είναι κι αυτός). Από την άλλη, με άτομα όπως πχ ο Λευκός Λύκος, έχω κοντραριστεί.
Δεν είναι θέμα τί πιστεύει ο άλλος, είναι θέμα πώς συμπεριφέρεται.
- Cecily Anne
Ρε συ καλα κανουν, πόσοι απο τους πρώην χρήστες που ηταν στο πχορουμ και πηγαν εκει μπορει να έχουν φιλικές σχέσεις με ανθρώπους εδω ; Επειδη 2-3 ηταν Κατσιβελοι, φταίνε ολοι οι χρήστες ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και γράφει όπου γουστάρει, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εσύ μπορεί να είσαι ευαίσθητος πάνω σε αυτό γιατί ξεκινήσατε μαζί και τσακώθηκες, αν δεν τσακωνόσουν ακόμα εκεί θα ήσουν και θα μας έβριζες πχ...Kauldron έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:23Φίλε, με ορισμένους κομμουνιστές δεν έχω κανένα θέμα. Πχ, ο Beria (εντάξει, για κομμουνιστή τον έχω), ο Μπούμπης, ο Σεξυλένιν, και ο Αλιέκιν (απ' ο,τι κατάλαβα κομμουνιστής είναι κι αυτός). Από την άλλη, με άτομα όπως πχ ο Λευκός Λύκος, έχω κοντραριστεί.
the end
Σε μένα τα λες; Το τι κάνω είναι άσχετο με αυτά που γράφω... δεν προτρέπω τον κόσμο να κάνει το ίδιο, λέω τι κάνω εγώ. Αυτό το είπα για τους κουτσομπόληδες.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:25Ρε συ καλα κανουν, πόσοι απο τους πρώην χρήστες που ηταν στο πχορουμ και πηγαν εκει μπορει να έχουν φιλικές σχέσεις με ανθρώπους εδω ; Επειδη 2-3 ηταν Κατσιβελοι, φταίνε ολοι οι χρήστες ;
the end
To γιατί έβριζα το προηγούμενο, το έχω εξηγήσει πιά αρκετά, νομίζω. Το να γράφει ο καθένας όπου γουστάρει, φυσικά και είναι δικαίωμά του. Και στο άλλο πχ συμπαθώ τον Λαχουρένιο, δεν έχω θέμα.Πάνας έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:29Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και γράφει όπου γουστάρει, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εσύ μπορεί να είσαι ευαίσθητος πάνω σε αυτό γιατί ξεκινήσατε μαζί και τσακώθηκες, αν δεν τσακωνόσουν ακόμα εκεί θα ήσουν και θα μας έβριζες πχ...Kauldron έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:23Φίλε, με ορισμένους κομμουνιστές δεν έχω κανένα θέμα. Πχ, ο Beria (εντάξει, για κομμουνιστή τον έχω), ο Μπούμπης, ο Σεξυλένιν, και ο Αλιέκιν (απ' ο,τι κατάλαβα κομμουνιστής είναι κι αυτός). Από την άλλη, με άτομα όπως πχ ο Λευκός Λύκος, έχω κοντραριστεί.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που λέω είναι οτι δεν έχω θέμα με ιδεολογίες, έχω θέμα με συμπεριφορές. Μπορεί να έχεις αντίθετη ιδεολογία από 'μενα, και να τα πηγαίνουμε καλά, μπορεί να έχεις ίδια μ' εμένα, και να κοντραριστούμε.
Και φυσικά κι εγώ εκνευρίζομαι, και παρασύρομαι απ' τα νεύρα μου, και κάνω κι εγώ λάθη.
Στο κάτω κάτω απ' όσο έχω καταλάβει από το άλλο, ο Άλε δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία (η εθνικότητα).

Λίγο πρίν φύγω την πρώτη φορά από 'κει, ήταν τέρμα Βενιζελικός (του παλιού Βενιζέλου, οχι του Χοντρού). Για όποιον ξέρει ιστορία, οι Βενιζελικοί είχαν σκίσει τους Κομμουνιστές.
- Cecily Anne
Καλα ναι εχεις δικαιο, εχουμε φτάσει να συζηταμε τα αυτονόητα χοχο πάσο πάσοΠάνας έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:35Σε μένα τα λες; Το τι κάνω είναι άσχετο με αυτά που γράφω... δεν προτρέπω τον κόσμο να κάνει το ίδιο, λέω τι κάνω εγώ. Αυτό το είπα για τους κουτσομπόληδες.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:25Ρε συ καλα κανουν, πόσοι απο τους πρώην χρήστες που ηταν στο πχορουμ και πηγαν εκει μπορει να έχουν φιλικές σχέσεις με ανθρώπους εδω ; Επειδη 2-3 ηταν Κατσιβελοι, φταίνε ολοι οι χρήστες ;
Κοίτα και εμένα η συμπεριφορά με έδιωξε πολύ πιο πριν ανοίξει αυτό το φόρουμ, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι διατηρώντας αυτή την διαμάχη του δίνεις ή τους δίνεις αξία... δεν ξέρω με πόσους έχει τσακωθεί.Kauldron έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:38To γιατί έβριζα το προηγούμενο, το έχω εξηγήσει πιά αρκετά, νομίζω. Το να γράφει ο καθένας όπου γουστάρει, φυσικά και είναι δικαίωμά του. Και στο άλλο πχ συμπαθώ τον Λαχουρένιο, δεν έχω θέμα.Πάνας έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:29Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και γράφει όπου γουστάρει, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εσύ μπορεί να είσαι ευαίσθητος πάνω σε αυτό γιατί ξεκινήσατε μαζί και τσακώθηκες, αν δεν τσακωνόσουν ακόμα εκεί θα ήσουν και θα μας έβριζες πχ...Kauldron έγραψε: ↑02 Οκτ 2018, 23:23Φίλε, με ορισμένους κομμουνιστές δεν έχω κανένα θέμα. Πχ, ο Beria (εντάξει, για κομμουνιστή τον έχω), ο Μπούμπης, ο Σεξυλένιν, και ο Αλιέκιν (απ' ο,τι κατάλαβα κομμουνιστής είναι κι αυτός). Από την άλλη, με άτομα όπως πχ ο Λευκός Λύκος, έχω κοντραριστεί.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που λέω είναι οτι δεν έχω θέμα με ιδεολογίες, έχω θέμα με συμπεριφορές. Μπορεί να έχεις αντίθετη ιδεολογία από 'μενα, και να τα πηγαίνουμε καλά, μπορεί να έχεις ίδια μ' εμένα, και να κοντραριστούμε.
Και φυσικά κι εγώ εκνευρίζομαι, και παρασύρομαι απ' τα νεύρα μου, και κάνω κι εγώ λάθη.
Στο κάτω κάτω απ' όσο έχω καταλάβει από το άλλο, ο Άλε δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία (η εθνικότητα).
Λίγο πρίν φύγω την πρώτη φορά από 'κει, ήταν τέρμα Βενιζελικός (του παλιού Βενιζέλου, οχι του Χοντρού). Για όποιον ξέρει ιστορία, οι Βενιζελικοί είχαν σκίσει τους Κομμουνιστές.
the end
Φίλε μου, εγώ δεν θέλω να συνεχίσω καμία διαμάχη και κανέναν καβγά. Ό,τι έγινε έγινε, τελείωσε για 'μενα.Κοίτα και εμένα η συμπεριφορά με έδιωξε πολύ πιο πριν ανοίξει αυτό το φόρουμ, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι διατηρώντας αυτή την διαμάχη του δίνεις ή τους δίνεις αξία... δεν ξέρω με πόσους έχει τσακωθεί.
Όπως βλέπεις, άλλος (ο mec, εν προκειμένω) επέλεξε να με αναφέρει ξανά και να με ξαναβάλει στην εικόνα.
Αναγκάστηκα ως εκ τούτου να απαντήσω ξανά.
Ειλικρινά, μ' έχει κουράσει αυτή η υπόθεση, δεν οδηγεί κάπου, και δε θέλω να ξανασχοληθώ.
Άχ αυτός ο mec, ανακατώστρα, και εμένα πήγε να μπλέξει κάπου αλλού αλλά δεν ψάρωσα.Kauldron έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 00:04Φίλε μου, εγώ δεν θέλω να συνεχίσω καμία διαμάχη και κανέναν καβγά. Ό,τι έγινε έγινε, τελείωσε για 'μενα.Κοίτα και εμένα η συμπεριφορά με έδιωξε πολύ πιο πριν ανοίξει αυτό το φόρουμ, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι διατηρώντας αυτή την διαμάχη του δίνεις ή τους δίνεις αξία... δεν ξέρω με πόσους έχει τσακωθεί.
Όπως βλέπεις, άλλος (ο mec, εν προκειμένω) επέλεξε να με αναφέρει ξανά και να με ξαναβάλει στην εικόνα.
Αναγκάστηκα ως εκ τούτου να απαντήσω ξανά.
Ειλικρινά, μ' έχει κουράσει αυτή η υπόθεση, δεν οδηγεί κάπου, και δε θέλω να ξανασχοληθώ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ @ Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν!
the end
Πάνας απευθυνόμενος προς Ασέβαστο (για μένα):Πάνας έγραψε: ↑03 Οκτ 2018, 00:09Άχ αυτός ο mec, ανακατώστρα, και εμένα πήγε να μπλέξει κάπου αλλού αλλά δεν ψάρωσα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ @ Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν!
Χρωματοπώλη, τουμπεκί, δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς...
viewtopic.php?f=63&t=2515&start=195#p128743Νόμιζες ότι είναι τόσο χάλιας ο Καβαλιέρε; Φάε στη μάπα τώρα τον τύπο.
Η άποψή μου:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ @ Όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν!Ασέβαστος και Πάνας φαίνονται καλά παιδια και δεν έχω να πω κάτι.
το ελευθερο επανηλθε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε phorum ούτε elefthero , μόνο twitter
από βοθρατζης » 01 Σεπ 2023, 12:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Σεπ 2023, 13:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς σας φαίνετε η ιδέα για μαύρο Έλληνα, αριστερό Πρωθυπουργό ;
από tanipteros » 01 Απρ 2025, 01:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 699 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
15 Απρ 2025, 11:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως έγινε έτσι ο Περίδης ;;; Μαύρο χάλι ... γεράματα !
από tanipteros » 07 Μαρ 2024, 21:04 » σε Μουσική - 2 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Μαρ 2024, 11:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απερίγραπτη ρατσιστική συμπεριφορά σε μαύρο παιδί στην Ιρλανδία
από Μαδουραίος » 24 Σεπ 2023, 12:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-