Απαντάς για το "δύο ή περισσότερα άτομα" ή γενικότερα?

Ερμή, νομίζω όμως πως έχεις δίκιο, αυτά όντως δεν προσπαθιούνται
Είναι σαν εκείνη την παλιά διαφήμιση, "για τους άνδρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ"

Απαντάς για το "δύο ή περισσότερα άτομα" ή γενικότερα?
τι εννοάς ρε μόρτη μου; δε σε πιάνωcarousel έγραψε: ↑22 Σεπ 2022, 14:41Απαντάς για το "δύο ή περισσότερα άτομα" ή γενικότερα?
Ερμή, νομίζω όμως πως έχεις δίκιο, αυτά όντως δεν προσπαθιούνται
Είναι σαν εκείνη την παλιά διαφήμιση, "για τους άνδρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ"Δηλαδή, δεν ξέρω κι όλας αν προσπαθείς να πεις κάτι στον Έκτωρ-α
Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο. Είχα χωρίσει κάπου αρχές Αυγούστου, βγαίναμε παρέα με την κολλητή μου, τον σύντροφο της και έφερε και έναν φίλο του έτσι περίεργος τύπος. Γνωριστήκαμε, βγαίναμε παρέα ήρθαμε πιο κοντά, υπήρχε έλξη δηλαδή. Δεν είχε ξεκινήσει κάτι μεταξύ μας. Μου έστειλε ο πρώην μνμ του απάντησα γιατί ήθελα να πάρει κάτι πράγματα που είχε, βρεθήκαμε να πούμε τα νέα μας. Μετά συνεχίσαμε 2-3 μέρες με τον άλλο βγαίναμε πιο μόνοι μας, ο πρώην έστελνε διαφορά μνμτα του το ξέκοβα κάπως. Βγαίνω και κάνω σεξ το βράδυ με τον καινούριο πρώτη φορά, την επόμενη μέρα μου στέλνει ο πρώην να έρθει να πάρει τα πράγματα, ήρθε και κάναμε σεξ το απόγευμα. Μετά έκοψα με τον άλλο και έμεινα με τον πρώην.
Αυτό πρέπει να γίνει ρομαντική κωμωδία.Naida έγραψε: ↑24 Σεπ 2022, 18:08Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο. Είχα χωρίσει κάπου αρχές Αυγούστου, βγαίναμε παρέα με την κολλητή μου, τον σύντροφο της και έφερε και έναν φίλο του έτσι περίεργος τύπος. Γνωριστήκαμε, βγαίναμε παρέα ήρθαμε πιο κοντά, υπήρχε έλξη δηλαδή. Δεν είχε ξεκινήσει κάτι μεταξύ μας. Μου έστειλε ο πρώην μνμ του απάντησα γιατί ήθελα να πάρει κάτι πράγματα που είχε, βρεθήκαμε να πούμε τα νέα μας. Μετά συνεχίσαμε 2-3 μέρες με τον άλλο βγαίναμε πιο μόνοι μας, ο πρώην έστελνε διαφορά μνμτα του το ξέκοβα κάπως. Βγαίνω και κάνω σεξ το βράδυ με τον καινούριο πρώτη φορά, την επόμενη μέρα μου στέλνει ο πρώην να έρθει να πάρει τα πράγματα, ήρθε και κάναμε σεξ το απόγευμα. Μετά έκοψα με τον άλλο και έμεινα με τον πρώην.