Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Και sex tape υπάρχει με αυτήν
Αν μπείτε στα έγκατα της κόλασης και δεν σας νοιάζει ο υπολογιστής σας θα το βρείτε
Ένας από τους 15
Αν μπείτε στα έγκατα της κόλασης και δεν σας νοιάζει ο υπολογιστής σας θα το βρείτε
Ένας από τους 15
Κανονικά πρέπει να μας πληρώσει να το δούμε.
Από πισω είναι, τον καβαλαει οπότε είναι αξιόλογο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Με ρωτάει ένας φίλος για λινκ 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μην τη μπερδεύεις με την Αφρω Αλ-Σάλεχ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:44Χορεύτρια, νομίζω ότι κάποτε είχε σχέση με το ΠΑΣΟΚ γι αυτό έγινε γνωστή. Αλλά δεν θυμάμαι πλέον τι ακριβώς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:40Σοβαρά τώρα, δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή. Εσείς όλοι που τη σχολιάζετε την ξέρετε; Είναι παρουσιαστρια στην τηλεόραση ή ινφλουενσερ ή τραγουδιστρια;
Ο τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί να έχει στραπονιάσει μόνο 15.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Κάθε ποστ είναι σαν να πηδηξαμε

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Dwarven Blacksmith
Αααα έχεις δίκιο, αυτό ακριβώς έγινε!Japetus έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 12:52Μην τη μπερδεύεις με την Αφρω Αλ-Σάλεχ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:44Χορεύτρια, νομίζω ότι κάποτε είχε σχέση με το ΠΑΣΟΚ γι αυτό έγινε γνωστή. Αλλά δεν θυμάμαι πλέον τι ακριβώς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 23:40Σοβαρά τώρα, δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή. Εσείς όλοι που τη σχολιάζετε την ξέρετε; Είναι παρουσιαστρια στην τηλεόραση ή ινφλουενσερ ή τραγουδιστρια;

Τι εννοεί "μόνο"; Δηλαδή η μέση γυναίκα με πόσους έχει πάει;Μαδουραίος έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 21:06«Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου, έγραψαν ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα» πρόσθεσε
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... ai-polloi/
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
"Θα πηδατε αλλα θα ειναι σαν να μην πηδατε"
Ειπε ο Γερων Γκομένιος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
... και κάπως έτσι, τύπισσες και τύποι, ξεκίνησε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.Εκτωρ έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 18:17Τι εννοεί "μόνο"; Δηλαδή η μέση γυναίκα με πόσους έχει πάει;Μαδουραίος έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 21:06«Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου, έγραψαν ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα» πρόσθεσε
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Με 3.Εκτωρ έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 18:17Τι εννοεί "μόνο"; Δηλαδή η μέση γυναίκα με πόσους έχει πάει;Μαδουραίος έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 21:06«Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου, έγραψαν ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα» πρόσθεσε
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Excuse me?Feindflug έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 18:35... και κάπως έτσι, τύπισσες και τύποι, ξεκίνησε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.Εκτωρ έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 18:17Τι εννοεί "μόνο"; Δηλαδή η μέση γυναίκα με πόσους έχει πάει;Μαδουραίος έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 21:06«Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου, έγραψαν ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα» πρόσθεσε
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πηγή;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 18:37Με 3.Εκτωρ έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 18:17Τι εννοεί "μόνο"; Δηλαδή η μέση γυναίκα με πόσους έχει πάει;Μαδουραίος έγραψε: ↑26 Σεπ 2022, 21:06«Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου, έγραψαν ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα» πρόσθεσε
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκες vs Άνδρες
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Μάιος 2023, 22:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
14 Μάιος 2023, 16:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Adidas: Η νέα καμπάνια για «γυναικεία» μαγιό με άνδρες μοντέλα
από Μαδουραίος » 18 Μάιος 2023, 20:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon