Διάλογοι με μια πρώην μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Μας έχεις κάνει τις ωοθήκες μπαλόνια. Η ίδια κασέτα ξανά και ξανά. Μας έπρηξες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όποτε θες μεταναστεύεις. Να μην σε κρατάμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ναι μωρέ όλοι εδώ μέσα είναι γιόγκι που διαλογίζονται και υποχωρούν σε μια διαφωνία για να διατηρήσουν την παγκόσμια ειρήνη.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 22:16Συμφωνώ, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Προσωπικά προσπαθώ να το κάνω, αλλά είναι στιγμές, που μου βγαινει το τσαμπουκαλίκι, όταν με πνίγει το δίκιο.ksk έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:42Ναι ...το σωστότερο ρήμα είναι να την αναβάλλουμε , να ηρεμήσουν τα πνεύματα να επανεξέτασει ο καθένας τη θέση του και κάποια στιγμή να ξανά επαναφέρουμε το θεμα
Όταν κάποιος νευριάζει δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση με τα ίδια μέτρα...ο ένας μιλάει με τη λογική κι ο άλλος με το θυμικό οποτε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κ συνεχιζουμε με αντιδρασεις εξαχρονων - ειναι το σταδιο που δεν ξεπερνα ποτε το 90% των Ελληνιδων
αρνηση ωριμανσης
αρνηση ωριμανσης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά είναι κι αυτές....αλλά έχεις και συ τα μαμι'ζ ισιουζ σου . Να τα λέμε κι αυτά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Για Έλληνες μιλάμε.Άστο μη το συζητάς. Ηρωίδες είμαστε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 22:31Ναι μωρέ όλοι εδώ μέσα είναι γιόγκι που διαλογίζονται και υποχωρούν σε μια διαφωνία για να διατηρήσουν την παγκόσμια ειρήνη.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 22:16Συμφωνώ, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Προσωπικά προσπαθώ να το κάνω, αλλά είναι στιγμές, που μου βγαινει το τσαμπουκαλίκι, όταν με πνίγει το δίκιο.ksk έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:42
Ναι ...το σωστότερο ρήμα είναι να την αναβάλλουμε , να ηρεμήσουν τα πνεύματα να επανεξέτασει ο καθένας τη θέση του και κάποια στιγμή να ξανά επαναφέρουμε το θεμα
Όταν κάποιος νευριάζει δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση με τα ίδια μέτρα...ο ένας μιλάει με τη λογική κι ο άλλος με το θυμικό οποτε

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
υπερηφανα ΜαμακιαςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 22:35Καλά είναι κι αυτές....αλλά έχεις και συ τα μαμι'ζ ισιουζ σου . Να τα λέμε κι αυτά.

λιγα λογια για την Μανουλα

δεν γνωριζει η Μανουλα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όπως είπε και ο γιατρουδάκος, ο Άγις μας, είναι ''μανούλας'' Οπότε δεν δικαιούται δια να ομιλει. Και ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί βγάζει τέτοια χολή ρε μάγκα μου.

Άχου το..Απάντησε. 

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν μπορώ να κατανοήσω την κόντρα των δυο φύλλων...συνοιδοιποροι ειμαστε...συμπληρώνουμε και ενώνουμε.
Παρατηρητής...
Σωστό. Απλά υπάρχουν κάποιες συνθήκες που απλά δεν γίνεται να το βουλώσεις. Ασχέτως φύλου.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Και τι θα κερδίσεις χάνοντας την ψυχραιμία σου;Naida έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 22:31Ναι μωρέ όλοι εδώ μέσα είναι γιόγκι που διαλογίζονται και υποχωρούν σε μια διαφωνία για να διατηρήσουν την παγκόσμια ειρήνη.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 22:16Συμφωνώ, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Προσωπικά προσπαθώ να το κάνω, αλλά είναι στιγμές, που μου βγαινει το τσαμπουκαλίκι, όταν με πνίγει το δίκιο.ksk έγραψε: ↑27 Σεπ 2022, 21:42
Ναι ...το σωστότερο ρήμα είναι να την αναβάλλουμε , να ηρεμήσουν τα πνεύματα να επανεξέτασει ο καθένας τη θέση του και κάποια στιγμή να ξανά επαναφέρουμε το θεμα
Και τι θα κερδίσεις χάνοντας ο άλλος την ψυχραιμία του;
Θεωρώ ότι η όλη συζήτηση δεν γίνεται για μια διαφωνία που είναι φυσιολογικό να υπάρχει και μεγάλο κίνητρο συζήτησης αλλά για αυτό που ονοματιζετε καυγά.
Παρατηρητής...
το ωραιο - που με ευχαριστηση ζω συνεχως - ειναι πως λυσσανε να γεννησουν αγορια (γιατι αραγε ;) - οσες το καταφερουν - ξεχνανε τα παντα ολα απο φεμινιστικα - κ προσπαθουν να τα κανουν ''Αγιδες ''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 27 Σεπ 2022, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-