Μπα ακριβως τα ιδια θα ελεγαν.Ερμής έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 16:41Κανείς δε θα έβγαινε να πει τίποτα με αυτή την απάντηση.axilmar έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 16:35Με το "δε σας νοιαζει, οσους γουσταρω" παλι η ιδια κουβεντα θα γινονταν.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 12:06
ελα τωρα.
μπορουσε να πει, "δε σας νοιαζει, οσους γουσταρω" αλλα το επαγγελμα της ειναι τετοιο που εχει συμφερον να γινεται κουβεντα για την παρτη της. για αυτο και μονο το εκανε, και της ειναι παντελως αδιαφορο αν τη λενε πουτανα, σεμνη, ψευτρα, η οτι αλλο. φτανει που τη σχολιαζουν.
και πολυ καλα κανει. δις ις δε μαρκετινκ.
Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν βλέπω τηλεόραση καρδγιά μου. Έχω κόψει και τις ειδήσεις και τα πανελλάδικα γενικώς και ειδικώς, εδώ και καιρό.
Το αρχικό ποστ διάβασα με δηλώσεις της ίδιας.
Το μπολντ, δεν είναι ορθογραφικό λάθος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για έγκυρη και ενδελεχή προσέγγιση στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα, θεωρώ αξιόπιστο τον vantono μας.
Και αν μπει σε κάποιο παίγνιο πρωτόγονης ή ερωτικής επιβίωσης ως φυσικό αλλά φευ αδικημένο ταλέντο, θα μπω στην πχορουμική ομάδα υποστήριξης.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Και μενα αυτη την εντυπωση με εδωσε λιγο που την παρακολουθησα, οτι πρεπει να ειναι καλο και ευχαριστο ατομακι περαν και της εμφανισηςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 12:16η αναστασία ήταν γειτονάκι, πήγε κ στο ίδιο σχολείο με μένα, είναι καλό παιδί
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- hellegennes
Το 1930;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πιθανόν, αλλά με την τεχνική του αεροπηδήγματος, όπως λέμε αεροβάπτισμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Λυχνίας σβησθείσης πάσα γυνή επαφή Λαΐς.hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:04Πιθανόν, αλλά με την τεχνική του αεροπηδήγματος, όπως λέμε αεροβάπτισμα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο τρόπος που παρουσιάζει τους μύες του οπίσθιου τμήματος του σώματός της σε συνδυασμό με το 12ποντο με ωθούν να συμπεράνω το ίδιο. Άσχετα αν πρόσωπο δεν πολυβλέπεις εκτός κι αν γυρίσει κεφάλι.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:03Και μενα αυτη την εντυπωση με εδωσε λιγο που την παρακολουθησα, οτι πρεπει να ειναι καλο και ευχαριστο ατομακι περαν και της εμφανισηςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 12:16η αναστασία ήταν γειτονάκι, πήγε κ στο ίδιο σχολείο με μένα, είναι καλό παιδί
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Λεω ασχετως αυτου οτι φαινεται να ειναι καλο ατομακι επισηςGherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:08Ο τρόπος που παρουσιάζει τους μύες του οπίσθιου τμήματος του σώματός της σε συνδυασμό με το 12ποντο με ωθούν να συμπεράνω το ίδιο. Άσχετα αν πρόσωπο δεν πολυβλέπεις εκτός κι αν γυρίσει κεφάλι.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:03Και μενα αυτη την εντυπωση με εδωσε λιγο που την παρακολουθησα, οτι πρεπει να ειναι καλο και ευχαριστο ατομακι περαν και της εμφανισηςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 12:16η αναστασία ήταν γειτονάκι, πήγε κ στο ίδιο σχολείο με μένα, είναι καλό παιδί
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ αν βγάλω 5-10 φωτογραφίες σαν κι αυτές της Τασίας, και τις μοιράσω να τις βλέπουν όλοι, θα λες πως είμαι καλό ατομάκι; Όχι πως σαμποτάρω τον εαυτό μου;Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:10Λεω ασχετως αυτου οτι φαινεται να ειναι καλο ατομακι επισηςGherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:08Ο τρόπος που παρουσιάζει τους μύες του οπίσθιου τμήματος του σώματός της σε συνδυασμό με το 12ποντο με ωθούν να συμπεράνω το ίδιο. Άσχετα αν πρόσωπο δεν πολυβλέπεις εκτός κι αν γυρίσει κεφάλι.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:03
Και μενα αυτη την εντυπωση με εδωσε λιγο που την παρακολουθησα, οτι πρεπει να ειναι καλο και ευχαριστο ατομακι περαν και της εμφανισης
- Sid Vicious
Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:14Δλδ αν βγάλω 5-10 φωτογραφίες σαν κι αυτές της Τασίας, και τις μοιράσω να τις βλέπουν όλοι, θα λες πως είμαι καλό ατομάκι; Όχι πως σαμποτάρω τον εαυτό μου;Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:10Λεω ασχετως αυτου οτι φαινεται να ειναι καλο ατομακι επισηςGherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:08
Ο τρόπος που παρουσιάζει τους μύες του οπίσθιου τμήματος του σώματός της σε συνδυασμό με το 12ποντο με ωθούν να συμπεράνω το ίδιο. Άσχετα αν πρόσωπο δεν πολυβλέπεις εκτός κι αν γυρίσει κεφάλι.
- Sid Vicious
ΥΓ. Εμφανισιακα δεν με τρελαινει, ειναι μακρια απο γκαντοτ, θερον, μακρυπουλια, καγια, νοβα
Σε αυτά τα ερωτήματα, μόνον η δοκιμή δίνει σαφείς απαντήσεις.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:14Δλδ αν βγάλω 5-10 φωτογραφίες σαν κι αυτές της Τασίας, και τις μοιράσω να τις βλέπουν όλοι, θα λες πως είμαι καλό ατομάκι; Όχι πως σαμποτάρω τον εαυτό μου;Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:10Λεω ασχετως αυτου οτι φαινεται να ειναι καλο ατομακι επισηςGherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:08
Ο τρόπος που παρουσιάζει τους μύες του οπίσθιου τμήματος του σώματός της σε συνδυασμό με το 12ποντο με ωθούν να συμπεράνω το ίδιο. Άσχετα αν πρόσωπο δεν πολυβλέπεις εκτός κι αν γυρίσει κεφάλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα οι 99 στους 100 δεν έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν και να της μιλήσουν για να συμπεράνουν όσα συμπεραίνεις εσύ. Που εσύ είσαι η εξαίρεση γιατί λειτουργείς με το ένστικτο, κάτι που οι περισσότεροι έχουν απωλέσει. Την εικόνα βλέπουν. Δεν την κολακεύει. Εκτός κι αν έχει συγκεκριμένη ατζέντα.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:14Δλδ αν βγάλω 5-10 φωτογραφίες σαν κι αυτές της Τασίας, και τις μοιράσω να τις βλέπουν όλοι, θα λες πως είμαι καλό ατομάκι; Όχι πως σαμποτάρω τον εαυτό μου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκες vs Άνδρες
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Μάιος 2023, 22:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
14 Μάιος 2023, 16:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Adidas: Η νέα καμπάνια για «γυναικεία» μαγιό με άνδρες μοντέλα
από Μαδουραίος » 18 Μάιος 2023, 20:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon