γαμώ τα άτομα είναι, προσγειωμένη, καθόλου ψωνισμένη, ευχάριστη στη παρέα και καλόκαρδηSid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:14Δλδ αν βγάλω 5-10 φωτογραφίες σαν κι αυτές της Τασίας, και τις μοιράσω να τις βλέπουν όλοι, θα λες πως είμαι καλό ατομάκι; Όχι πως σαμποτάρω τον εαυτό μου;
Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Λίνο Βεντούρα
- Sid Vicious
Τι εικονα να εχει, επιλογη της ειναι να βγαλει αυτη την εικονα προς τα εξω, δεν την κρινω.Γιατι πιστευεις οτι δεν την κολακευει;Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:26Μα οι 99 στους 100 δεν έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν και να της μιλήσουν για να συμπεράνουν όσα συμπεραίνεις εσύ. Που εσύ είσαι η εξαίρεση γιατί λειτουργείς με το ένστικτο, κάτι που οι περισσότεροι έχουν απωλέσει. Την εικόνα βλέπουν. Δεν την κολακεύει. Εκτός κι αν έχει συγκεκριμένη ατζέντα.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:14
Δλδ αν βγάλω 5-10 φωτογραφίες σαν κι αυτές της Τασίας, και τις μοιράσω να τις βλέπουν όλοι, θα λες πως είμαι καλό ατομάκι; Όχι πως σαμποτάρω τον εαυτό μου;
Ναι το ενστικτο μου ειναι αληθεια πολυ δυνατο και ποτε δεν κανει λαθος. Αν και δεν το ακουω παντα γιατι θα ηταν βαρετο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:26Μα οι 99 στους 100 δεν έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν και να της μιλήσουν για να συμπεράνουν όσα συμπεραίνεις εσύ. Που εσύ είσαι η εξαίρεση γιατί λειτουργείς με το ένστικτο, κάτι που οι περισσότεροι έχουν απωλέσει. Την εικόνα βλέπουν. Δεν την κολακεύει. Εκτός κι αν έχει συγκεκριμένη ατζέντα.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:14
Δλδ αν βγάλω 5-10 φωτογραφίες σαν κι αυτές της Τασίας, και τις μοιράσω να τις βλέπουν όλοι, θα λες πως είμαι καλό ατομάκι; Όχι πως σαμποτάρω τον εαυτό μου;

είδα το βίντεο και τα παίρνω όλα πίσω.κράξτε ελεύθερα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ούτε εγώ την κρίνω γιατί δεν με αφορά αν και συνήθως η εικόνα είναι του μάνατζερ, δεν την εκπροσωπεί καν.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:34Τι εικονα να εχει, επιλογη της ειναι να βγαλει αυτη την εικονα προς τα εξω, δεν την κρινω.Γιατι πιστευεις οτι δεν την κολακευει;Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:26Μα οι 99 στους 100 δεν έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν και να της μιλήσουν για να συμπεράνουν όσα συμπεραίνεις εσύ. Που εσύ είσαι η εξαίρεση γιατί λειτουργείς με το ένστικτο, κάτι που οι περισσότεροι έχουν απωλέσει. Την εικόνα βλέπουν. Δεν την κολακεύει. Εκτός κι αν έχει συγκεκριμένη ατζέντα.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20
Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.
Ναι το ενστικτο μου ειναι αληθεια πολυ δυνατο και ποτε δεν κανει λαθος. Αν και δεν το ακουω παντα γιατι θα ηταν βαρετο
Να ακούς το ένστικτό σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι δεν κατάλαβες απ'αυτό που έγραψα;jason0 έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:39Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:26Μα οι 99 στους 100 δεν έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν και να της μιλήσουν για να συμπεράνουν όσα συμπεραίνεις εσύ. Που εσύ είσαι η εξαίρεση γιατί λειτουργείς με το ένστικτο, κάτι που οι περισσότεροι έχουν απωλέσει. Την εικόνα βλέπουν. Δεν την κολακεύει. Εκτός κι αν έχει συγκεκριμένη ατζέντα.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20
Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.
Τπτ
Εγώ την έχω γνωρίσει, τι τυχερός ειμαι
Εγώ την έχω γνωρίσει, τι τυχερός ειμαι
Στους πόσους άντρες γίνεται η μεταβολή αυτή; Στους 8; Στους 12; Υπάρχει ανώτατο όριο αντιστροφής της διαδικασίας;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:26γαμώ τα άτομα είναι, προσγειωμένη, καθόλου ψωνισμένη, ευχάριστη στη παρέα και καλόκαρδηSid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:14
Ρωτώ για να συνδυάσω τον ψυχισμό και το χαρακτήρα με το νήμα.
999999 στους 1000000 δεν θα γνωρίσουν ούτε εσένα, Γκερ, σε αυτή τη ζωή.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:26Μα οι 99 στους 100 δεν έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν και να της μιλήσουν για να συμπεράνουν όσα συμπεραίνεις εσύ.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20Γιατι θα σαμποταρεις τον εαυτο σου; Δεν την εχω γνωρισει απο κοντα για να ξερω σιγουρα αλλα φαινεται καλο ατομακι, προσχαρη ειναι, χιουμορ εχει, δεν βγαζει κατι αρνητικο. Θα μπορουσα να πω για αλλες που εστω μιλησα μαζι τους και δεν με ενυπωσιασαν παρα την καθηλωτικη τους εμφανιση. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:14
Δεν θα έχουν την τύχη, αν θέλεις.
Αυτή είναι η απάτη της δημοσιότητας.
Και μία άλλη απάτη είναι εκείνη του χαβαλέ.
Στο χαβαλέ όλοι καλοί είναι. Άλλοι λίγο καλύτεροι, άλλοι λίγο χειρότεροι ανάλογα με το γούστο.
Αυτούς τους ανθρώπους δεν θα τους γνωρίσεις σχεδόν ποτέ στα δύσκολα. Εκεί που έχει πραγματικά σημασία. Η δημοσιότητα δουλεύει με χαβαλέ κι απόσταση.
μπα, κανεις δε θα εκανε αναλυση αν ειναι πολλοι η λιγοι οι 15, ουτε αν λεει αληθεια η οχι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δε μπορώ να καταλάβω αν είναι χιούμορ ή κακόβουλη ειρωνείαstavmanr έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:44Στους πόσους άντρες γίνεται η μεταβολή αυτή; Στους 8; Στους 12; Υπάρχει ανώτατο όριο αντιστροφής της διαδικασίας;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:26γαμώ τα άτομα είναι, προσγειωμένη, καθόλου ψωνισμένη, ευχάριστη στη παρέα και καλόκαρδηSid Vicious έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 17:20
Ρωτώ για να συνδυάσω τον ψυχισμό και το χαρακτήρα με το νήμα.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι εννοείς μ' αυτό τώρα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκες vs Άνδρες
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Μάιος 2023, 22:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
14 Μάιος 2023, 16:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Adidas: Η νέα καμπάνια για «γυναικεία» μαγιό με άνδρες μοντέλα
από Μαδουραίος » 18 Μάιος 2023, 20:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon