stavmanr έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 11:19
axilmar έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 11:15
Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 18:09
μπα, κανεις δε θα εκανε αναλυση αν ειναι πολλοι η λιγοι οι 15, ουτε αν λεει αληθεια η οχι.
μπα, θα αρχιζανε τα σχολια για την βιζιτου, την πουτανα, την ετσι, την αλλιως, κλπ. Κλασικα ευκαιρια για θαψιμο.
Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά πηγάζουν από τον ιδεοψυχαναγκασμό του άντρα να είναι ο ...καλύτερος που έχει κοιμηθεί μαζί της, έτσι;

Σου λέει ο άλλος "άμα είμαι μοναδικός, είμαι και ο καλύτερος, ο μοναδικός, ο αξεπέραστος. Οπότε

αν πάει και με άλλον στη ζωή της κάτι πρέπει να της κολλήσω..."
Σιγουρα. Σε εντελως επιπεδο φυσης, ο αντρας ειναι ο δυνατος που φερνει την τροφη στην γυναικα και στην οικογενεια. Και οσο πιο δυνατος ειναι απο τους αλλους αντρες, τοσο καλυτερα θα τα καταφερνει. Και για να ειναι πραγματικα δυνατος, δεν πρεπει να εχει παει με αλλους η γυναικα του, πρεπει να εχει την καλυτερη γυναικα και να την εχει μονο αυτος, αλλιως δεν δεν εχει αξια.
Οποτε καθε γυναικα που παει με πολλους ειναι πουτανα, δλδ δεν δεν αξιζει της προσοχης μας και της υποστηριξης μας, δεν μας κανει αντρες αφεντες-δυναστες-γαμιαδες-δυνατους-αλφα αρσενικα. Εαν πηγαινε μονο με μας, θα απερριπτε ολους τους αλλους αντρες, οποτε θα μας εδειχνε με αυτον τον τροπο οτι εμεις ημαστε το καλυτερο αρσενικο. Αμα παει με αλλους, μας δειχνει οτι εμεις δεν ημασταν οι καλυτεροι που ειχε, οποτε την μειωνουμε και την λεμε πορνη, οτι ενδιδει σε πολλους και οτι προδιδει το ιδανικο της μιας και καλυτερης εβερ σχεσης...
Ισχυουν και για τους πιθηκους/γοριλλες αυτα, τα εχω δει σε ντοκυμαντερ.