Θλίβεσαι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 11:20ρε παιδιά όσα ταλέντα έχουν περάσει από το χαγιάτε είτε βιζιτάρουν επισήμως είτε είναι σε όνλυ κλπ. (και βιζιτάρουν). είναι εύλογο το ερώτημα
Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Οχι. Εξου και η απαιτηση παλαιοτερα για παρθενια.Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 12:43αν παει με 100 αλλους, και τελιακ διαλεξει εσενα, δεν σημαινει οτι εισαι ο καλυτερος;axilmar έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 11:29Σιγουρα. Σε εντελως επιπεδο φυσης, ο αντρας ειναι ο δυνατος που φερνει την τροφη στην γυναικα και στην οικογενεια. Και οσο πιο δυνατος ειναι απο τους αλλους αντρες, τοσο καλυτερα θα τα καταφερνει. Και για να ειναι πραγματικα δυνατος, δεν πρεπει να εχει παει με αλλους η γυναικα του, πρεπει να εχει την καλυτερη γυναικα και να την εχει μονο αυτος, αλλιως δεν δεν εχει αξια.stavmanr έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 11:19
Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά πηγάζουν από τον ιδεοψυχαναγκασμό του άντρα να είναι ο ...καλύτερος που έχει κοιμηθεί μαζί της, έτσι;
Σου λέει ο άλλος "άμα είμαι μοναδικός, είμαι και ο καλύτερος, ο μοναδικός, ο αξεπέραστος. Οπότεαν πάει και με άλλον στη ζωή της κάτι πρέπει να της κολλήσω..."
Οποτε καθε γυναικα που παει με πολλους ειναι πουτανα, δλδ δεν δεν αξιζει της προσοχης μας και της υποστηριξης μας, δεν μας κανει αντρες αφεντες-δυναστες-γαμιαδες-δυνατους-αλφα αρσενικα. Εαν πηγαινε μονο με μας, θα απερριπτε ολους τους αλλους αντρες, οποτε θα μας εδειχνε με αυτον τον τροπο οτι εμεις ημαστε το καλυτερο αρσενικο. Αμα παει με αλλους, μας δειχνει οτι εμεις δεν ημασταν οι καλυτεροι που ειχε, οποτε την μειωνουμε και την λεμε πορνη, οτι ενδιδει σε πολλους και οτι προδιδει το ιδανικο της μιας και καλυτερης εβερ σχεσης...
Ισχυουν και για τους πιθηκους/γοριλλες αυτα, τα εχω δει σε ντοκυμαντερ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πράγματι, θλίβομαι, αλλά και απαντώ στις αιτιάσεις για μισογυνισμόΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 12:55Θλίβεσαι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 11:20ρε παιδιά όσα ταλέντα έχουν περάσει από το χαγιάτε είτε βιζιτάρουν επισήμως είτε είναι σε όνλυ κλπ. (και βιζιτάρουν). είναι εύλογο το ερώτημα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν έχει πλάκα πώς ο "ισχυρός" τρέμει στην ιδέα ότι η σύντροφός του μπορεί να μην τον θεωρεί ως τον καλύτερο εραστή, κι επομένως πρέπει να της στερήσει τη δυνατότητα να έχει στη ζωή της άλλους εραστές;
Και δεν έχει πλάκα επειδή, ακριβώς, δεν τολμά να συγκριθεί ή να μπει σε διαδικασία σύγκρισης, ο μάγκας, ο ανυπέρβλητος, ο μοναδικός αρσενικός;

Μιλάμε πάντοτε για το ίδιο ζώον που απλά μουγκρίζει πάνω από τη σύντροφό του και είναι φυσικό να μην θέλει να μπει σε διαδικασία σύγκρισης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 30 Σεπ 2022, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανονικα για τοσους επρεπε να ναναι ( μαξιμουμ!!!!! ) αλλα το επαγγελμα . . .
Ειναι τα ενστικτα που μας οδηγουν εκει.stavmanr έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 13:04Δεν έχει πλάκα πώς ο "ισχυρός" τρέμει στην ιδέα ότι η σύντροφός του μπορεί να μην τον θεωρεί ως τον καλύτερο εραστή, κι επομένως πρέπει να της στερήσει τη δυνατότητα να έχει στη ζωή της άλλους εραστές;
Και δεν έχει πλάκα επειδή, ακριβώς, δεν τολμά να συγκριθεί ή να μπει σε διαδικασία σύγκρισης, ο μάγκας, ο ανυπέρβλητος, ο μοναδικός αρσενικός;
Μιλάμε πάντοτε για το ίδιο ζώον που απλά μουγκρίζει πάνω από τη σύντροφό του και είναι φυσικό να μην θέλει να μπει σε διαδικασία σύγκρισης.
Όχι ακριβώς.axilmar έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 13:05Ειναι τα ενστικτα που μας οδηγουν εκει.stavmanr έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 13:04Δεν έχει πλάκα πώς ο "ισχυρός" τρέμει στην ιδέα ότι η σύντροφός του μπορεί να μην τον θεωρεί ως τον καλύτερο εραστή, κι επομένως πρέπει να της στερήσει τη δυνατότητα να έχει στη ζωή της άλλους εραστές;
κι ομως, μονο αυτο σημαινει οτι εισαι ο καλυτερος. αν εχει παει μονο με σενα, σημαινει οτι εισαι ο μοναδικος. δεν εχει μετρο συγκρισης.axilmar έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 12:57Οχι. Εξου και η απαιτηση παλαιοτερα για παρθενια.Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 12:43αν παει με 100 αλλους, και τελιακ διαλεξει εσενα, δεν σημαινει οτι εισαι ο καλυτερος;axilmar έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 11:29
Σιγουρα. Σε εντελως επιπεδο φυσης, ο αντρας ειναι ο δυνατος που φερνει την τροφη στην γυναικα και στην οικογενεια. Και οσο πιο δυνατος ειναι απο τους αλλους αντρες, τοσο καλυτερα θα τα καταφερνει. Και για να ειναι πραγματικα δυνατος, δεν πρεπει να εχει παει με αλλους η γυναικα του, πρεπει να εχει την καλυτερη γυναικα και να την εχει μονο αυτος, αλλιως δεν δεν εχει αξια.
Οποτε καθε γυναικα που παει με πολλους ειναι πουτανα, δλδ δεν δεν αξιζει της προσοχης μας και της υποστηριξης μας, δεν μας κανει αντρες αφεντες-δυναστες-γαμιαδες-δυνατους-αλφα αρσενικα. Εαν πηγαινε μονο με μας, θα απερριπτε ολους τους αλλους αντρες, οποτε θα μας εδειχνε με αυτον τον τροπο οτι εμεις ημαστε το καλυτερο αρσενικο. Αμα παει με αλλους, μας δειχνει οτι εμεις δεν ημασταν οι καλυτεροι που ειχε, οποτε την μειωνουμε και την λεμε πορνη, οτι ενδιδει σε πολλους και οτι προδιδει το ιδανικο της μιας και καλυτερης εβερ σχεσης...
Ισχυουν και για τους πιθηκους/γοριλλες αυτα, τα εχω δει σε ντοκυμαντερ.
με οσο περισσοτερους παει, τοσο πιο μαγκας εισαι αν διαλεξει εσενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αν ειναι σε μορφη διαγωνισμου μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα ναι.Στην προκειμενη περιπτωση εχεις περιπου 0.99% πιθανοτητες να εισαι ο καλυτερος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
αυτήνανε όλο τη μπερδεύω με μιαν άλλη που είναι ίδια αλλά λίγο λιγότερο γυφτολί.
Αν εννοεις τη φουρειρα μονο στο χρωμα μοιαζουν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οχι ακριβως. Θα επρεπε να παει με σενα πριν διαλεξει τους αλλους. Το οτι δεν ησουνα η 1η της επιλογη κατι σημαινει...;-).
Εντάξει, δεν διαλέγουν συντροφο με βάση το μέγεθος
Η άλλη διάλεξε τον Κοντομηνά που ανάθεμα αν έχει δει ποτε το πουλί του
Η άλλη διάλεξε τον Κοντομηνά που ανάθεμα αν έχει δει ποτε το πουλί του
η το μεγαλύτερο κορόιδο. Είναι λεπτή η γραμμή που το χωρίζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: ↑30 Σεπ 2022, 16:18η το μεγαλύτερο κορόιδο. Είναι λεπτή η γραμμή που το χωρίζει.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκες vs Άνδρες
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Μάιος 2023, 22:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
14 Μάιος 2023, 16:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Adidas: Η νέα καμπάνια για «γυναικεία» μαγιό με άνδρες μοντέλα
από Μαδουραίος » 18 Μάιος 2023, 20:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon