EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Σεπ 2022, 16:02
Η πρώτη γκομενα με την οποία είχα κάποια τυπου σεξουαλικη επαφή ήταν χοντρή. Πήγαινα στο γυμνάσιο ακομα φυσικα, οπότε δεν είχα πιάσει ποτέ βυζι. Για την ακρίβεια, μέχρι εκείνη την ηλικία δε με πολυενδιεφερε κιόλας να πιάσω. Γενικά είχα μια τεράστια αδιαφορία για τις γυναίκες όχι λόγω σεξισμου αλλά μέχρι τότε υπήρχαν για μένα δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που παίζουν μπάλα και βιντεοπαιχνιδια, κ αυτοί που δεν παίζουν. Οι γυναίκες συντριπτικα τω καιρώ εκείνω ανηκαν στη δεύτερη κατηγορία, οπότε ήταν για μενα πρακτικά αόρατες.
Τότε μπαίνοντας αργά και σταθερά στην προεφηβεια κ έπειτα στην εφηβεία, βλέποντας τα ΒΥΖΙΑ των συμμαθητριών ολοένα και να μεγαλώνουν (Γεωργία Μ. αν με διαβάζεις τέτοια ΒΥΖΑΡΑ δεν έχει ματαξαναυπαρξει, το τι μαλακια έχω βαρέσει για πάρτη σου ο Θεός και η ψυχούλα μου μόνο το ξερουν), συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν κ οι γυναίκες στον κόσμο κ ότι ο βασικός σκοπός μου στον πλανήτη δεν είναι να κλωτσαω ένα τόπι, ούτε να σκοτώνω νομιστερακια σε μια οθόνη. Ο σκοπός της ζωής μου είναι ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ (εκτός μάνας κ αδερφής προφανώς ε) και τα άλλα έπονται.
Το θέμα είναι ότι δε μου καθόταν καμία. Όχι μόνο γιατί δεν ημουν κ κανα ωραιο ή εστω προσεγμενο παιδι. Ούτε αγαπούσα κ πολυ το μπάνιο κ την καθαριότητα μεταξυ μας. Καταρχάς με εξαίρεση ένα υποτιθέμενο τσουλι- συμμαθήτρια με κάτι μπλούζες rave κ ξανθά ντεκαπαρισμενα μαλλιά που τη γαμουσε ο κλασικος εξωσχολικος με το μηχανακι και το μπουφάν φλαι κ το καγκουρικο μαλλι (και αυτο ακομα ελεγχεται αλλα εστω), οι άλλες ήταν, μετά βεβαιότητας το λέω, παρθένες. Όπως ήταν και όλα τα αγόρια. Εκτός αν βίαζε κάναν συμμαθητή μου ο πατέρας του, που παίζει στατιστικά, αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Τότε γνωρισα από συμμαθητές μου την Β. Η Β. ήταν χοντρή και το έπαιζε έμπειρη και καλα. Ήταν ρεαλιστικα η μοναδική μου ευκαιρία να αγγίξω γυναίκα, γιατί με γούσταρε, κ υποτίθεται ήταν και εμπειρη. Μετά από πολλά χρόνια πάντως που βγήκαμε για ποτό, το 2017 συγκεκριμένα, μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε άντρας κ ότι απλά το έπαιζε κ καλα τότε.
Ένα βράδυ λοιπόν πήγαμε στο σχολείο μου, οι δυο μας, και επιτέλους έπιασα ΒΥΖΙΑ. Κάναμε κ άλλα πράγματα αλλά δε με άφησε να της τον βάλω, οπότε έμεινα παρθένος για λίγο ακόμα, αλλά είχα αγγίξει βυζια και μουνι τουλάχιστον. Μάλιστα ήμουν τόσο απειρος, αβγαλτος κ χεστης που πραγματικά μου έγινε εμμονή ότι κόλλησα aids εκείνο το βράδυ με κάποιον τροπο

Μετά από λίγο καιρό επίσης μου είπε οτι θα μου καθόταν τότε αν επέμενα αλλά ήθελε να το παίξει δύσκολη κ καλά. Αμφιβάλλω βέβαια ότι θα τα καταφερνα κ να μου καθόταν, την πρώτη φορά που πηδηξα πρέπει να μου πήρε κάνα 5λεπτο να βρω τρύπα αλλά τεσπα

Τεσπα αγαπάω τις χοντρές εξαιτίας αυτής της εμπειρίας