Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Οκτ 2022, 00:13

Belladonna έγραψε:
01 Οκτ 2022, 20:38
Πέρα σπό την μηχανική διέγερση (που είναι σε κατάσταση ηρεμίας), μπορεί να υπάρξη στύση όταν ο άλλος δεν θέλει και βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας;
Ναι. Απολύτως. Επειδή βλέπω να το αμφισβητείς, η στύση δεν είναι τίποτα άλλο από αυξημένη εισροή αίματος στον πούτσο, που καθίσταται εφικτή με διαστολή των φλεβών ακολουθούμενη από συστολή για να παγιδευτεί το αίμα. Για να χαλαρώσει η στύση θα πρέπει να υπάρξει διαστολή των φλεβών εκ νέου και αυτό δεν μπορεί να συμβεί καθόλου εύκολα όταν ο πούτσος σφίγγεται από κάτι, εν προκειμένω κατά την διάρκεια του σεξ.

Με ποιον τρόπο θα φύγει το αίμα πίσω όταν τον έχει καβαλημένο και έχει "κλειδώσει" το όργανό του μέσα της;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 02 Οκτ 2022, 00:16

hellegennes έγραψε:
02 Οκτ 2022, 00:13
Belladonna έγραψε:
Πέρα σπό την μηχανική διέγερση (που είναι σε κατάσταση ηρεμίας), μπορεί να υπάρξη στύση όταν ο άλλος δεν θέλει και βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας;
Ναι. Απολύτως. Επειδή βλέπω να το αμφισβητείς, η στύση δεν είναι τίποτα άλλο από αυξημένη εισροή αίματος στον πούτσο, που καθίσταται εφικτή με διαστολή των φλεβών ακολουθούμενη από συστολή για να παγιδευτεί το αίμα. Για να χαλαρώσει η στύση θα πρέπει να υπάρξει διαστολή των φλεβών εκ νέου και αυτό δεν μπορεί να συμβεί καθόλου εύκολα όταν ο πούτσος σφίγγεται από κάτι, εν προκειμένω κατά την διάρκεια του σεξ.

Με ποιον τρόπο θα φύγει το αίμα πίσω όταν τον έχει καβαλημένο και έχει "κλειδώσει" το όργανό του μέσα της;
αρχιδια
κοψε τις μαλακιες που γραφεις απλα για να να τις γραφεις κ να αρχιζεις μια ατελειωτη αντιπαραθεση ετσι για να τρολλαρμενιζεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Οκτ 2022, 00:18

Αν εσένα σου πέφτει εύκολα δεν αφορά την συζήτηση. Η μηχανική της στύσης είναι αυτή που περιέγραψα. Είναι πάρα πολύ απλό, δεν είναι κανένας πολύπλοκος μηχανισμός για να μην τον καταλαβαίνεις.

Μάλιστα αυτόν τον σκοπό ακριβώς εξυπηρετούν τα δαχτυλίδια πέους. Είναι για να αποτρέπουν την διαστολή των φλεβών και την εκροή του αίματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 02 Οκτ 2022, 00:19

Αγις έγραψε:
02 Οκτ 2022, 00:16
hellegennes έγραψε:
Belladonna έγραψε:

αρχιδια
κοψε τις μαλακιες που γραφεις απλα για να να τις γραφεις κ να αρχιζεις μια ατελειωτη αντιπαραθεση ετσι για να τρολλαρμενιζεις
Eχμμ...ισχύουν όλα αυτά που είπε.
Αφήστε εμας τους νεότερους (και παρολίγον βιασθέντες παλιότερα) να γνωρίζομεν καλύτερα, παρακαλώ. :003:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 02 Οκτ 2022, 00:22

Belladonna έγραψε:
01 Οκτ 2022, 23:32
vantono έγραψε:
01 Οκτ 2022, 23:31

Εχουν καταγραφεί πάντως, περιπτώσεις βιασμών όπου οι βιασθείσες έχουν έρθει σε οργασμό παρόλο που δεν τη γούσταραν καθολου τη φάση, και είτε πάλευαν να ξεφύγουν είτε είχαν παγώσει τελείως από το σοκ.
Και αυτό ειναι ό,τι χειρότερο προς τις ενοχές που τους δημιούργησε, με αποτέλεσμα ή να το ξεπεράσουν είτε παρα πολύ αργά αυτό το σοκ που υπέστησαν, είτε ποτέ.
Εσύ θεωρείς ότι μπορείς να έχεις στύση σε μια φαση που δεν είσαι καλα ψυχολογικά;
Ναι. Μου εχει τυχει να με βάλει κατω τύπισσα, να μη θελω και να μη γουσταρω με τιποτα, εν τέλει καταφέρνω να σηκωθω και να φύγω, αλλά με την τσαπού πιο κάγκελο απο ποτέ. Μου έπεφτε σταδιακα αρκετη ωρα μετα, κατα τη διαρκεια της οδηγησης (αφου σηκωθηκα και εφυγα απο το σπιτι της). Παίζει να ηταν και η πιο μακροχρόνια στύση που μου εχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου, ίσως και απο το σοκ.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 02 Οκτ 2022, 00:23

vantono έγραψε:
02 Οκτ 2022, 00:19
Αγις έγραψε:
02 Οκτ 2022, 00:16
hellegennes έγραψε:

αρχιδια
Eχμμ...ισχύουν όλα αυτά που είπε.
Αφήστε εμας τους νεότερους (και παρολίγον βιασθέντες παλιότερα) να γνωρίζομεν καλύτερα, παρακαλώ. :003:
πιπες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 02 Οκτ 2022, 00:24

vantono έγραψε:
02 Οκτ 2022, 00:22
Belladonna έγραψε:
01 Οκτ 2022, 23:32
vantono έγραψε:
01 Οκτ 2022, 23:31

Εχουν καταγραφεί πάντως, περιπτώσεις βιασμών όπου οι βιασθείσες έχουν έρθει σε οργασμό παρόλο που δεν τη γούσταραν καθολου τη φάση, και είτε πάλευαν να ξεφύγουν είτε είχαν παγώσει τελείως από το σοκ.
Και αυτό ειναι ό,τι χειρότερο προς τις ενοχές που τους δημιούργησε, με αποτέλεσμα ή να το ξεπεράσουν είτε παρα πολύ αργά αυτό το σοκ που υπέστησαν, είτε ποτέ.
Εσύ θεωρείς ότι μπορείς να έχεις στύση σε μια φαση που δεν είσαι καλα ψυχολογικά;
Ναι. Μου εχει τυχει να με βάλει κατω τύπισσα, να μη θελω και να μη γουσταρω με τιποτα, εν τέλει καταφέρνω να σηκωθω και να φύγω, αλλά με την τσαπού πιο κάγκελο απο ποτέ. Μου έπεφτε σταδιακα αρκετη ωρα μετα, κατα τη διαρκεια της οδηγησης (αφου σηκωθηκα και εφυγα απο το σπιτι της). Παίζει να ηταν και η πιο μακροχρόνια στύση που μου εχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου, ίσως και απο το σοκ.
κ αλλες πιπες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 02 Οκτ 2022, 00:33

Άγχος
Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες, οι οποίοι εργάζονται και ζουν κάτω από συνθήκες έντονης πίεσης και άγχους, παρουσιάζουν συχνά σημάδια κατάθλιψης, κάτι που συνδέεται άμεσα με τη στυτική δυσλειτουργία. Οι ορμόνες που παράγονται, όταν ο οργανισμός βιώνει στρεσογόνες καταστάσεις, προκαλούν συστολή των αιμοφόρων αγγείων εμποδίζοντας την καλή ροή του αίματος, άρα και την επίτευξη σκληρής και δυνατής στύσης.
«Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στο λεγόμενο άγχος επίδοσης», υπογραμμίζει ο κύριος Ρόκκας.
«Είναι μια μορφή άγχους, που συσχετίζεται άμεσα με την ποιότητα της σεξουαλικής πράξης. Θα τα καταφέρω; Θα ικανοποιήσω τη/τον σύντροφό μου; Αυτά αναρωτιούνται πολλοί, συνήθως μετά από κάποια προηγούμενη αποτυχημένη απόπειρα. Αλλά την κρίσιμη στιγμή αυτό το άγχος μπορεί να καταστρέψει τα πάντα, προκαλώντας αμηχανία στον άνδρα και έντονο αίσθημα ανεπάρκειας».
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 02 Οκτ 2022, 00:39

Αν πραγματικα δεν γουσταρεις δεν σου κανει κουκου.
Με τιποτα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 02 Οκτ 2022, 00:50

under έγραψε:
02 Οκτ 2022, 00:39
Αν πραγματικα δεν γουσταρεις δεν σου κανει κουκου.
Με τιποτα.
αυτο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Οκτ 2022, 00:51

Ότι υπάρχει ακούσια στύση, υπάρχει. Πχ το πρωί που ξυπνάνε κάγκελο. Δεν ξέρω αν η άλλη του τριβόταν αν παίζει πιθανότητα στυσης μόνο και μόνο από την επαφή μηχανικά. Και αν ναι, αν πέφτει ή όχι άμα βρεθεί ο άλλος σε τέτοια φάση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Οκτ 2022, 01:33

Naida έγραψε:
02 Οκτ 2022, 00:51
Ότι υπάρχει ακούσια στύση, υπάρχει. Πχ το πρωί που ξυπνάνε κάγκελο. Δεν ξέρω αν η άλλη του τριβόταν αν παίζει πιθανότητα στυσης μόνο και μόνο από την επαφή μηχανικά. Και αν ναι, αν πέφτει ή όχι άμα βρεθεί ο άλλος σε τέτοια φάση.
Ισχύει 100% αυτό που περιέγραψα. Είναι μια καθαρά μηχανική λειτουργία που μπορεί να συμβεί πολύ εύκολα, θέλεις δεν θέλεις. Η πρωινή στύση είναι τυχαία. Στην διάρκεια του ύπνου το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα είναι πιο ενεργό και μπορεί να υπάρξουν πολλαπλές στύσεις σε ένα πλήρες 8ωρο ύπνου. Κυριολεκτικά στην μισή διάρκεια του ύπνου μπορεί να είναι σε στύση (όχι συνεχόμενα). Δεν υπάρχει λόγος γι' αυτό, είναι προϊόν της λειτουργίας του παρασυμπαθητικού συστήματος.

Μηχανικά είναι πολύ εύκολο να το σηκώσεις εκτός αν υπάρχει εγγενές πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Μην δίνεις καμμιά σημασία στις μαλακίες που λένε ο Άγης και ο under, που πρέπει να έκαναν τελευταία φορά σεξ το Μιλένιουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας » 02 Οκτ 2022, 01:42

Δεν χρειαζεται να ειναι ακουσια η στυση για να στοιχειοθετηθει βιασμος
Πχ σε βιαζει η υπερμουναρα γυναικα του καλυτερου σου φιλου
Εχεις βαλειο οριο στον εαυτο σου να μην την πηδηξεις αλλα στην πραξη του βιασμου εχεις εκουσια στυση
Παλι βιασμος ειναι

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Οκτ 2022, 01:44

Θα μπορούσε να ήταν σενάριο αισθησιακής ταινίας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 02 Οκτ 2022, 02:01

Gherschaagk έγραψε:
02 Οκτ 2022, 01:44
Θα μπορούσε να ήταν σενάριο αισθησιακής ταινίας;
από σενάρια στο πχώρουμ οτι θέλεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών